WikiWiex.com

Dispozitiv de casă Emery a unui motor electric

Video pe „Emery de casă fără să se întoarcă rabot.Homemade smirghel“

Aproape fiecare casa are un maestru printre instrumentele Emery de casă al unui motor electric. Acesta vă poate ajuta să finisați nevoie de diferite lucruri în viață. Puteți cumpăra cu siguranță un șmirghel în magazin. Cu toate acestea, costul său este de multe ori foarte mare. Prin urmare, meșteșugari și să facă șmirghel de casă.

Emery de casă

Pentru fabricarea de Emery necesită cu motor asincron de la mașina de spălat sovietică.

Related Videos "Chastotnik, preobrazovatel1f frecventa 220 - 3f220 pentru motor de inducție"

Pentru astfel de dispozitive este foarte important de a alege motorul din dreapta. Pe arborele său trebuie montat duze speciale de blocare a roții șmirghel.

Video pe tema „Cum să conectați inversarea motorului de la mașina de spălat la 220 cu ușurință“

Cum de a alege dispozitivul potrivit pentru motorul electric

În perioada sovietică, a fost emisă o mulțime de modele de mașini de spălat. Acestea sunt echipate cu motoare puternice, care au invers. În plus, această mașină de spălat are un comutator echipat cu un starter.

Cel mai dificil atunci când legătura între Emery improvizat, atunci când este instalat un astfel de motor, un procedeu de ambalare axa de piatră abrazivă. arborele motorului, în cele mai multe cazuri, nu este filetat, piatra diametru gaura nu este de multe ori diametrul arborelui.

Pentru a rezolva această problemă aveți nevoie pentru a sculpta un detaliu special. Acesta trebuie să compenseze această diferență. Pentru fabricarea de șmirghel de casă este necesară pentru a planifica dimensiunea viitoare a acestor piese. Cel mai adesea o casa șmirghel cu ajutorul unui motor asincron.

Emery Diagrama schematică

Diagrama schematică a Emery.

Pentru hârtie abrazivă are de înaltă performanță, motorul trebuie să dezvolte 3.000 rpm. În cazul în care acest număr este mult mai mare, este posibil decalaj tocilă. Prin urmare, pentru a preveni posibilitatea unor astfel de daune, utilizați motorul de origine, care dezvoltă 1500 rpm. Pentru motorul cu 3000 rpm, este necesară utilizarea de piatră de înaltă rezistență. Ar trebui să fie fixat foarte înaltă calitate și flanșă de încredere. Cel mai adesea, impulsul mare nevoie de lustruit. La astfel de dispozitive, măcinare apare foarte rar.

Atunci când este șmirghel de casă, nu este nevoie pentru a instala un puternic motor electric. Profesioniștii recomandă utilizarea puterii motorului de 400 W pentru o mașină de rectificat staționare. Pentru a lucra în garaj, este suficient pentru a alimenta motorul electric nu este mai mult de 200 de wați. Acesta a fost completat într-o astfel de mașină de spălat. Una dintre calitățile sale pozitive este malooborotistost.

Scopul principal al activității desfășurate

Înainte de a face un șmirghel, trebuie să înțeleagă în mod clar direcția viitoare a funcționării sale. De obicei șmirghel de casă are capacitatea de a schimba direcția de rotație a rotorului. mașină de spălat sovietică a fost echipat cu un motor de inducție. Acest lucru a permis să se schimbe axa de rotație definită prin conectarea înfășurări. Uneori, motorul are patru ieșire în mod special pentru schimbarea de rotație a rotorului.

Video pe „Homemade Emery (teasc) al motorului de la o mașină de spălat“

Pentru a găsi direcția corectă de rotație este determinată de aparatul de probă:

  • o bobină de lucru;
  • Startul de lichidare.
Conducerea Emery dispozitiv

Dispozitiv de Emery Schema.

Indicatorul de funcționare de rezistență, în cele mai multe cazuri de lichidare nu depășește 12 ohmi la pornindu-l ajunge la 30 ohmi. Pentru rețea conectat de lucru de lichidare. Un capăt al înfășurării start este conectat la ieșirea bobinei, celălalt capăt trebuie să fie atins la al doilea terminal de lichidare, și care atinge - l aruncați imediat. De obicei, o astfel de operațiune un comutator special utilizat.Astfel, sensul de rotație determinat de șmirghel. În cazul în care cablurile de lichidare inversat, motorul se va roti în direcția opusă. Uneori, ei nu pun bobina de pornire. Pentru a începe, trebuie doar să se rotească o whetstone, începe în gresie.

Lucrari de strungarie: Caracteristici

Pentru a fi în măsură să stabilească piatra pe axa motorului, este necesar să se formeze o flanșă specială.

Acest lucru se face pe un strung. Pre-a făcut desen, care trebuie să indice:

  • diametrul, alezajul interior sale abrazive;
  • diametrul axului motorului.

Mai mult decât atât, pe masina măcinat direct la flanșa motorului arborele. Se potrivește peste axul este fixat în siguranță, prin obturatoare, piulița set având un filet pe stânga.

Threading nuci, fir flanșă depinde de modul în care va fi direcționat de rotație a arborelui motorului. Pentru a roti sensul acelor de ceasornic, în direcția firului stânga este tăiat, pentru rotația opusă - dreapta față-verso.

În cazul în care masa este inclus șmirghel, începe să răsucind în mod spontan o piuliță. Această precizare trebuie să fie contabilizate. Dacă piulița va începe să vă relaxați, pietre abrazive poate cădea pur și simplu de pe timpul funcționării. Acest lucru este foarte periculos, deoarece eventual, cauzând un prejudiciu grav.

Instalare Emery: Recomandări

După toate lucrările și asamblarea flanșa motorului și gresia trebuie să-l instalați pe o masă de tamplarie. În acest scop, suportul este luat din mașina de spălat, după care se înșurubează la masa cu șuruburi. Acesta servește ca suport pentru unghiul de suportul motorului. El deține poziția orizontală a motorului. Clema are un locaș care corespunde formei motorului.

Video pe „tocilă șmirghel de casa de la Maestrul NRG“

Pentru a reduce suprafața de vibrație este învelit cu cauciuc. Puteți pune doar pe furtunul de cauciuc.

Pentru particule abrazive de zbor roți sunt cauzate muncitor prejudiciu șmirghel de casă trebuie să aibă un capac de protecție. Este realizat din tablă groasă. De obicei, luate de 2-3 mm. Carcasa poate avea forma de inele și jumătate, banda de oțel laminată.

Video pe "Homemade Emery (Grindstone) _ © Jktu"

Direct sub tocilă montat fier galvanizat. Dimensiunile foii sunt selectate în mod individual, la locul de instalare. El va preveni producerea de scântei pe banca de rezerve. În conformitate cu cerințele de siguranță de la orice serviciu de pe acest dispozitiv trebuie să fie făcut pentru ochelari speciali, și îmbrăcăminte adecvată.

Materialul de protecție poate fi un pahar organice, a căror grosime trebuie să fie mai mică de 5 mm. Împreună cu carcasa sa de motor atașat. În acest scop eșantion, având posibilitatea de a se bizui. Că mașina a fost mai convenabil să funcționeze, trebuie să existe un accent, care se va rezema piesa de prelucrat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Încălzire electricăÎncălzire electrică
Instrucțiuni cu privire la modul de a face ferăstrău circularInstrucțiuni cu privire la modul de a face ferăstrău circular
Conducerea conexiune de pornireConducerea conexiune de pornire
Cum sa faci casa EmeryCum sa faci casa Emery
Care este numărul de rotații este un motor de inducție?Care este numărul de rotații este un motor de inducție?
Cum sa faci o moară cu propriile mâini?Cum sa faci o moară cu propriile mâini?
Efectuarea polizor cu propriile sale mâiniEfectuarea polizor cu propriile sale mâini
Cum motoare asincrone colivie?Cum motoare asincrone colivie?
Principiul de funcționare a motoarelor sincrone și asincronePrincipiul de funcționare a motoarelor sincrone și asincrone
Cum de gazon cu propriile sale mâiniCum de gazon cu propriile sale mâini
» » » Dispozitiv de casă Emery a unui motor electric

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate