Pot complot sub un baldachin făcut în proprietate, nu este de cumpărare?
Întrebarea de la Vladimir Eremin
Bună ziua. Am închiriat aproximativ trei acri de teren, care este înconjurat de mină de teren. Rent a fost alocată pentru construcția adăpostului, fără drept la construirea unei structuri aprofundate, de capital (care nu-mi pasă). Pot aranja dreptul de proprietate asupra terenurilor, nu cumpără? (Costul inventarului de 3.000.000 ruble, este o oroare!)
Răspunsul la un expert
Buna ziua, repet, eu - un constructor, nu un avocat, iar această întrebare ar fi mai bine să contactați Clerk, care și va ajuta la rezolvarea.
Cu toate acestea, căutarea de informații cu privire la această problemă, dau opinia mea:
Conținutul fără bani este imposibilă, acest lucru pur și simplu nu se întâmplă. In cazul tau, răscumpărarea este posibil pentru inventar, sau altfel - prin licitație, în cazul în care prețul poate fi mult mai mic. Cu toate acestea, aici freca - administrația este puțin probabil să convină asupra unei astfel;
Va fi o soluție mai bună pentru închirierea pe termen lung, site-uri mai mult de utilizare în afară de tine, nimeni nu poate, motiv pentru care administrarea pe această temă veți întâlni cu siguranță.
- „Fara adapost“ autoturisme Vladimir: situația noastră este aproape fără speranță
- Concursul pentru dreptul de a închiria terenuri pentru investitori
- Noul garaj de parcare va fi construit în cartierul Leninsky
- Landprivatization un garaj
- În încălcarea legii a fost alocată teren pentru construcția de garaje
- Aspect după reconstrucție garaj
- Efectuarea de metal din garaj
- Efectuarea de metal din garaj
- Efectuarea garaj donat
- Înregistrarea proprietății garaj
- Înregistrarea de proprietate asupra terenurilor
- Garaje transfer coajă
- Reprezentarea intereselor familiale