WikiWiex.com

Aparatul și în special proiectarea șurubului banc

Dispozitiv menghină de lacătușarie, precum și toate celelalte tipuri de instrumente de prindere, pare simplu. Acesta ar trebui să înceapă cu faptul că un viciu - o specială, de obicei, fixat pe un instrument solid de stabilire a diferitelor tipuri de piese realizate din materiale dure pentru prelucrarea ulterioară. Acesta este fixat pe un desktop special, deoarece este pe banca de rezerve, care trebuie să aibă o bază solidă.

șurub banc

Menghina de mână necesare pentru fixarea durabilă diferite părți în timpul manipulării lor.

De multe ori într-o menghină clemă piese destul de mari și de a le face suficient de mare (de multe ori izbitoare) vigoare. Acest lucru se întâmplă atunci când tăierea, nituire, îndoire sau forjare spații libere. Menghină de lacătușarie din oțel bun cu impurități minore care pot reduce uzura de prindere în timpul funcționării. În afară de oțel fonta. Cu toate acestea, să fie conștienți de faptul că instrumentul de prindere de fier nu este la fel de robust. Fonta cu efecte fizice lungi și puternice pot sparge sau fisura.

Menghină de lacătușarie vin în diferite dimensiuni. Există modele miniaturale care sunt folosite pentru a fixa bucăți mici și se cântărește câteva zeci de grame, și specimene cu adevărat gigantice, utilizate mai ales în producția în ateliere mari.

Ceea ce este format din menghină lăcătuș mecanic?

Elemente de design de prindere

Elemente de design de prindere.

Detalii despre care menghinei:

  • maxilarului mobile și fixe;
  • șurub clemă;
  • mecanismul de reținere la banca;
  • primăvară;
  • conectați;
  • mâner pentru rotirea șurubului de strângere;
  • uzura benzi.

ambreiaje de mână sunt din metal dispozitiv montat pe suprafața de lucru banc cu ajutorul unor șuruburi care fixează falca bază fixă. Există, de asemenea, soiuri cu un șurub special care vă permite să le atașați ca o clemă. Rotirea șurubului mecanismului schimbă poziția falcă mobilă în raport cu întreaga structură, forțând avansarea acestuia spre interior sau spre exterior. Acest lucru creează un decalaj între benzile de uzură, în care piesa de prelucrat și fixate pentru prelucrare ulterioară. Workholding completate adesea de o nicovală, care se află în partea din spate a fălcii fixe.

Tipuri de șurub banc

Tipuri de șurub banc.

Lăcătușerie menghină împărțit în rotație și pivotare. Basculând fixat rigid pe bancă și se lasă să lucreze la detaliile doar într-o singură poziție. șurub banc rotativ se poate roti paralel cu bancul de 60 ° sau mai mult în jurul axei sale. Unele dintre ele, cu excepția rotației pe orizontală poate fi rotit și vertical, oferind astfel de lucru la piesa de prelucrat într-o gamă mai largă de poziții decât omologii lor „fixe“. Cu toate acestea, punctul slab al acestor modele este tocmai mecanismul de cotitură. Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare prin aplicarea forței excesive.

Garniturile de înlocuibile adesea realizate dintr-un metal mai moale decât buretele. Pad-uri sunt netede, vă permite să lase nici o urmă pe piesa de prelucrat foarte precis înregistra-l într-o menghină. De asemenea, șipci acoperit cu o crestătură pentru o fixare mai solidă și fiabilă a piesei. În plus, există garnitură elastică speciale, care permit fixarea piesei ferm posibil, distribuirea complet bureți forța de presiune pe suprafața piesei.

Caracteristici de funcționare

Trebuie amintit faptul că cuplajele sunt proiectate pentru un efect de forță specifică.

Copii de fier sunt mai puțin puternice în comparație cu produsele de clase de oțel speciale elastice. Înainte de a începe să înțeleagă mai bine ceea ce este modelul și materialul din care este fabricat. În plus, șurubul obișnuit banc este inacceptabil să se ocupe de piese de oțel încălzite. Modificarea volumului semifabricatului în timpul răcirii va provoca o slăbire fixare fălci. Acesta poate fi periculos pentru viața și sănătatea oamenilor care lucrează pentru bancă.

În timpul funcționării, instrumentul de prindere nu încearcă să crească strânsoarea, folosind o bucată de țeavă din oțel sau bare, care este mai lung decât mânerul original. Mânerele sunt calculate pentru acest tip de mecanism, o creștere a lungimii sale va crește forța de încărcare pe mecanismul menghinei. Acest lucru poate duce la defectarea instrumentului. Se calculează greutatea și dimensiunile detaliilor pe care le clemă. În orice caz, să nu depășească valorile admise. Și apoi un viciu va dura foarte mult timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Efectuarea de îndoire cu propriile lor mâiniEfectuarea de îndoire cu propriile lor mâini
Tăierea țevilor din polipropilenă și din material plastic cu foarfeca si taietoareTăierea țevilor din polipropilenă și din material plastic cu foarfeca si taietoare
Este posibil să se facă electrozii?Este posibil să se facă electrozii?
Cum de a face o mașină de îndoit, cu propriile lor mâini?Cum de a face o mașină de îndoit, cu propriile lor mâini?
Tehnologia de forjare CaracteristiciTehnologia de forjare Caracteristici
Jig de casa pentru forjare: Tehnologie PlumbJig de casa pentru forjare: Tehnologie Plumb
Cum de a face o bancă cu mâinile?Cum de a face o bancă cu mâinile?
Efectuarea ghearele propriilor lor mâiniEfectuarea ghearele propriilor lor mâini
Cum se efectuează tăierea pieselorCum se efectuează tăierea pieselor
Cum de a construi propria lor fierărie?Cum de a construi propria lor fierărie?
» » » Aparatul și în special proiectarea șurubului banc

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate