WikiWiex.com

Cum sa faci un plan de beton celular cu mâinile lor

Cum sa faci un plan de beton celular cu mâinile lor? Utilizate pe scară largă în construcții sunt blocuri de beton celular. Walling unui astfel de material trece rapid și eficient. Când se utilizează blocuri de multe ori este necesar să se alinieze suprafața lor, și care este folosit pentru un avion special.

Masini de prelucrat pentru beton celular în

de blocuri de beton celular au de înaltă calitate și o formă plată, dar suprafața corecției este necesară.

Blocurile de construcție sunt bune geometrie destul, dar cu toate de înaltă calitate a acestora fără a se adapta suprafața nu va face. Avionul pentru aceste scopuri are o structură foarte simplă. Fabricare plan pentru beton, fără probleme.

Caracteristici ale utilizării de beton celular pentru rindele

Un avantaj important al zidărie beton celular cu mâinile lor este utilizarea de adezivi, oferind o grosime mică cusătură. Dacă straturile mari de soluție pot fi aliniate plan datorită numărului diferit de elemente de zidărie indentare individuale, atunci când se utilizează astfel de adezivi nu toate mărimile acumulate bloc de eroare posibilă și la montarea seriei. Această proprietate de zidărie de beton de gaz necesită blocuri de aliniere în sine.

De stabilire blocuri de beton pe compoziția adezivă

Aerată sigilat cu un strat subțire de compoziție adezivă, și nu permite să se alinieze blocurile de adâncime plan de indentare.

Video pe „plan de beton celular aerat zidărie de beton cu mâinile lor Construirea unei case de beton celular Poddubny“

Masini de prelucrat, în general, este un instrument de netezire a suprafeței de rabotat. In prelucrarea lemnului rindeluirea se face prin tăierea unui strat superficial subțire de material. O astfel de metodă nu aerat. Are o structură poroasă neuniformă, astfel încât tăierea stratului subțire va duce la pull-out neomogenitatilor și neregularități semnificative de suprafață. Uneori este posibil să se utilizeze un plan obișnuit pentru a alinia beton celular cu o rază minimă de marginea de taiere, dar se poartă repede și devine inutilizabil.

necesare pentru a efectua o combinație a racletei și funcțiile de rectificat pentru suprafețe de prelucrare a calității blocurilor de beton celular. Acest principiu ar trebui să fie pus în planul de beton, a făcut cu propriile sale mâini.

Prin care are loc alinierea: special aerat beton

Pentru a proiecta un aparat pentru prelucrarea betonului gaz, este necesar să se înțeleagă parametrii materialului de bază. Blocuri de beton celular sunt fabricate pe bază de ciment cu nisip, cu adaos de gips, calcar și zgură, în care a administrat compoziția gazarea (pastă de aluminiu) pentru a crea pori de gaz. După întărire a materialului într-un regim special dobândește o structură solidă, în care porii sunt uniform distribuite până la 3 mm. Un tip de beton poros betoanelor de silicat se bazează pe var și nisip de cuarț care conține o cantitate mică de ciment.

Parametrii de constructie din beton celular blocuri

Parametrii de constructie din beton celular blocuri.

beton aerat este tăiată în blocuri de unități având o suficient de stabil dimensional. Blocuri realizate în principal dimensiune 250h625 mm și o grosime de 50 până la 500 mm. Geometria deosebit de stabilă a blocurilor observate în beton silicat. Atunci când pereții de zidărie normalizate grosime următoarele blocuri: pentru ambreiaje care poartă - 38-40 cm pentru pereți interiori - 25 cm pentru placarea - 10 cm.
Atunci când prelucrarea de suprafață ar trebui să fie luate în considerare în special rezistența și duritatea materialului. Baza de ciment-nisip conduce la un instrument destul de mare la abraziune. Durabilitatea blocurilor depinde de densitatea lor, care, în funcție de porozitatea variază într-o gamă largă (de la 300 la 900 kg / metru cub). Durabilitate în acest caz variază de la 10 la 50 kg / cm.

Unitățile structurale de rezistență mai mare au o densitate mai mare de 700 kg / mc Astfel de blocuri sunt utilizate în pereții zidarie portanta de clădiri mari și clădiri înalte. Cele mai multe blocuri sunt utilizate cu proprietăți izolatoare superioare, având o densitate de 500 kg / mc Densitatea Gazobeton de 400 kg / m³ are o rezistență semnificativ mai mică și duritate, dar este necesar să se ocupe cu grijă, datorită conținutului ridicat de pori.

Designul rindea

plan corporativ pentru beton celular

avioane brevetate pot fi fabricate din ambele lemn și plastic, și este în întregime din metal.

Este nevoie de plan de beton celular pentru a alinia numărul de blocuri cu pereți din zidărie de ele. Sarcina lor - la fel de mult material ca este necesar pentru suprafețe rânduri orizontale. În cazul în care stratul este prea mare pentru a fi eliminate, o astfel de unitate ar trebui să fie eliminate pentru a corecta situația va fi deja foarte dificilă. În acest sens, principala cerință se extinde la elementele de tăiere ale rindea. Înălțimea acestor elemente se stabileste pe baza practicii de funcționare, cu toate acestea, a recomandat sfatul unui expert.

Dacă ne uităm la orice plan de companie, atunci veți observa că acesta este o combinatie de spatula de construcție aspect (mistrie) și un tocător de bucătărie. Cu alte cuvinte, această zonă (carcasă) cu un mâner, partea de jos, care sunt fixate rânduri de lame ascuțite, în care rândurile sunt aranjate în două direcții diferite. Pe de o parte sunt 5-6 rânduri paralele de lame îndreptate la un unghi față de marginea carcasei și pe de altă parte - din aceeași serie, dar oppositely direcționate. ele însele Paletele sunt fixate în carcasă pe verticală.

Video pe „manual pentru aerat Chaser perete de beton."lipsă de farmec" Kiev "

Acest aparat este proiectat pentru a răzuiește materialul de pe suprafața blocului, în timp ce lustruire. Corpul de material în freză de firmă este în mod normal, din material plastic rezistent. Unelte din lemn mai ușor. Practica arată că materialul carcasei nu contează dacă este suficient de puternic. Designul mânerului are o valoare numai pentru comoditatea de lucru, și anume, ar trebui să fie bun pentru a capta mâna omului.

construcție de casă

Structura de indreptare pentru blocuri de beton

Construcția rindea la blocuri de beton.Pentru a face un plan, este necesar să se stabilească în proiectarea materialelor cele mai accesibile. Locuințe, cel mai simplu mod de a face din lemn. Pentru aceste scopuri se potrivesc bord cu grosimea de 40-50 mm și o lățime de 10-12 cm. Mânerul poate fi atașat la orice ceea ce este disponibil. Dacă este necesar să se facă, este mai bine pentru a face scanduri de lemn sau bar.

Deoarece elementele de tăiere ale rindea pentru beton celular cu mâinile lor de a aplica tăierea de aliaje dure. ferestrău pentru lemn poate fi utilizată, în cazul în care acesta este procesat de spumă sau beton aerat cu o greutate nu mai mult de 500 kg / m³.

Related Videos „4 Casei de beton celular - transportului pentru 50 de ruble propriile lor mâini“

Pentru fabricarea rindea la gazoblokov nevoie de clei de lemn și metal împreună, precum și un arbore cu arbore (dacă este necesar). De obicei lipici „Moment“ recomandat pentru un astfel de compus. În același timp, puteți utiliza orice compoziție adezivă care poate lipire fiabil de metal.

Producere de rindeluit

Avion cu baza de lemn

O bază de lemn pentru casă de rindea, datorita greutatii si materiale disponibilitatea acestuia, va fi cel mai bun.

Plane pentru nivelare beton cu mâinile lor, în ordinea următoare. bord Cut bord secționat manipulate o lungime plan de 30-40 cm .. Toate marginile și colțurile sunt rotunjite sau pur și simplu tăiate. Acesta este marcat amplasarea elementelor de tăiere. Marcarea se efectuează după cum urmează. Pe de o parte a plăcii (într-o suprafață de aproximativ 40% din suprafața totală a plăcii) se realizează 5 linii paralele echidistante una față de alta. Liniile trebuie să fie amplasate într-un unghi de aproximativ 70 ° față de axa longitudinală a plăcii (versantul drept al secțiunii transversale). Aceleași linii sunt desenate pe cealaltă parte a tablei, dar cu o pantă spre stânga. Liniile din diferitele jumătăți ale consiliului trebuie să fie îndreptate unul cu altul.

Fret fante realizate pe liniile marcate. lățimea fantă trebuie să fie suficientă pentru a permite tăierea lamei. Face reduceri, care pleacă de la marginea tablei de la 2-3 cm de ambele părți. Consiliul de procesat bine șmirghel. Stofe tăierea pauze în bucăți de lungime dorită și introduse vertical în fantă. Înainte de a plasa pânza de ferăstrău în decuparea pânzei sale trebuie să fie acoperite bine cu adeziv. Lungimea de plecare a suprafeței de tăiere este de aproximativ 5 mm, dar în fiecare caz, mai bine să vorbesc cu un specialist. Plasarea porție tăiere este prelucrată în adeziv de bază. După uscare, lipirea adezivă necesară verificarea calității fiecărui element de tăiere cu o bază. Toate excesul de adeziv pentru a curăța.

Video pe tema „Un avion mic din lemn, cu mâinile lor“

În cazul în care marginea de taiere de ferăstrău destul de ascutite, ar trebui să fie ascuțit cu un fișier.

Plan pentru beton celular este gata după fixarea mânerului la partea superioară a bazei.

Efectuarea dispozitiv suplimentar

În cazul în care lucrătorul nu are competențe cu un plan de beton celular, este recomandat să se facă un dispozitiv suplimentar simplu, care limitează degajarea elementelor de tăiere în materialul blocului. Principiul de funcționare a dispozitivelor este aceea că șinele formează ghidaje, care se deplasează baza rindea și șine limite de înălțime canelură cuțite.

Dispozitiv fabricat după cum urmează. Foloseste doua placi de 20-30 mm grosime. Capetele lor de sus trebuie să fie perfect netedă și lustruită. Capetele plăcilor sunt lipite între ele prin bare de lemn se suprapun. lungimea lamei trebuie să corespundă strict lățimii blocurilor de beton (luând în considerare lungimea suplimentară pentru atașare). Dispozitivul este montat pe suprafața peretelui de zidărie, astfel încât suprafața barelor corespunde locației orizontale a nivelului de bloc din serie.

Recomandări pentru utilizarea rindea

Geluire bloc beton celular produs atunci când se deplasează paralel cu zidărie nivel de bază rindea. o mișcare de avion este făcută într-o parte a tine cu aplicarea unei forțe mici. Utilizați în loc de un lemn special de indreptare de indreptare nu este recomandată, deoarece acest lucru poate deteriora și scula, și gazoblok. Praful rezultat trebuie curățat la rindeluirea ambele suprafețe ale blocului, și de la rindea.

Video pe tema „Cum sa faci o piesa de lemn de indreptare 1. (Make It - Plane din lemn de mână).“

Pentru a face un plan pentru beton celular, utilizați următoarele instrumente:

 • bulgară;
 • puzzle electrice;
 • un ciocan;
 • bomfaier;
 • Masina de indreptat;
 • fișier;
 • Grinding pielii;
 • daltă;
 • perie;
 • șubler vernier;
 • line.

https://youtu.be/iIq4ytgVAqI

Atunci când pereții de zidărie din blocuri de beton trebuie să utilizeze un instrument special. Un astfel de instrument - un plan de beton celular. Acesta are un design destul de simplu și poate fi făcută cu propriile mâini.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Avantajele și dezavantajele de blocuri de betonAvantajele și dezavantajele de blocuri de beton
Caracteristicile de beton celular: ecologicã și practicCaracteristicile de beton celular: ecologicã și practic
Metodologia și calcul al AACMetodologia și calcul al AAC
Casa de beton celular cu mâinile lor: o opțiune de bugetCasa de beton celular cu mâinile lor: o opțiune de buget
Zidărie din beton aerat cu mâinile lorZidărie din beton aerat cu mâinile lor
Construirea de pod pe pereții de beton celularConstruirea de pod pe pereții de beton celular
Listă de instrumente pentru beton zidărie aeratListă de instrumente pentru beton zidărie aerat
Caracteristici de beton celular autoclavizat non-Caracteristici de beton celular autoclavizat non-
Producerea de beton celular cu mâinile lorProducerea de beton celular cu mâinile lor
Efectuarea de indreptare pentru beton cu mâinile lorEfectuarea de indreptare pentru beton cu mâinile lor
» » » Cum sa faci un plan de beton celular cu mâinile lor

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate