WikiWiex.com

Efectuarea polizor cu propriile sale mâini

Sander mâinile proprii pot fi făcute. În multe privințe, acest lucru este justificat, deoarece achiziționarea unui nou polizor de instalare centura va fi foarte scump, ceea ce este valabil mai ales de producător de echipamente industriale.

Video pe „Mașină pentru a face blocuri cu mâinile sale, o afacere de la zero partea 2“

mână Grinder

Polizor - scula electrică este destinat pentru măcinarea și lustruirea din materiale diferite.

Această abordare este adecvată pentru cei care nu sunt de planificare pentru a utiliza masina de multe ori. Dacă intenționați să lucrați cu acest tip de echipamente la nivel profesional, este de preferat să cumpere o mașină.

Pregătirile pentru fabricarea mașinii

Masina cu propriile lor mâini pot fi făcute pe baza unora dintre detaliile, inclusiv necesitatea:

  • cadru;
  • cu motor;
  • role.

Motorul este permis să ia dintr-o mașină de spălat vechi. Dar rama de tăiere poate fi realizat din tablă de oțel groasă. Fierul este necesar pentru a da dimensiunea pânză, egală 500h180h20 mm.

Una dintre părțile trebuie să taie cu precizie, folosind o mașină de tăiere proiectat pentru a lucra la metallu- va fi utilizat pentru fixarea tamponului la motor.

de lucru Dimensiuni platformă aproximativ egale 180h160h10 mm.

Video pe tema „Mașina de rectificat cu mâinile Partea 1 :. polizor de casă“

Producția Sander

Motorul mașinii de spălat

Pentru fabricarea de mașini de rectificat, puteți utiliza motorul de la o mașină de spălat.

Video pe tema „Privire de ansamblu asupra Festool șlefuirea mașini cu aspirare a prafului“

Este necesar să se facă un aspect și de a construi cu 3 găuri, plasându-le în cele din urmă, astfel încât acestea au fost egale cu rama decupată. Ultimul dintre ele ar trebui consolidate pentru site-ul cu trei șuruburi.

Trebuie remarcat faptul că punctul în care lungimea mai impresionante desktop mai multe oportunități de a reuși în procesul de selecție pentru primirea și măcinarea de lucru pe produs. Astfel, în cazul în care lungimea elementului tratat este mai mică sau egală cu parametrul corespunzător al desktop-ului, va fi mai ușor pentru a obține o șlefuire perfectă decât atunci când se ocupă cu o piesă de lucru mare.

Motorul trebuie să fie amplasate cât mai aproape posibil de bază. Indicatorul grosimea acestuia trebuie să fie aproximativ egală cu limita de 2,5 până la 3,0 kW, în ceea ce privește numărul de rotații pe minut, trebuie să ajungă la 1500. La selectarea viteza benzii în intervalul de 20 m / s diametrul tamburului trebuie să fie egală cu aproximativ 200 mm . Acest lucru indică faptul că, în cazul în care viteza motorului este suficientă pentru cutia de viteze Sander nu este necesară.

Unul dintre tobe existente vor acționa ca principal, aceasta trebuie să fie fixat ferm pe arborele motorului, dar în ceea ce privește alte tensiuni, acesta trebuie să circule liber în jurul rămâne în aceeași poziție pe axa lagărelor. Tabelul din aranjamentul cilindru sclav trebuie să aibă o pantă, ceea ce va asigura o suprafață netedă a benzii atingere de masă, care este deosebit de important atunci când articulația încleiat.

Related Videos „polizor cu mâinile sale !!“

Atunci când această mașină se face cu propriile lor mâini, este necesar să se facă tambur de tensionare și tamburul care conduce banda. În acest proces, este permis să utilizeze DPC. În acest scop este de a văzut articole de pe web, oferindu-le o dimensiune egală cu 200x200 mm.

Dispozitiv de conducere de casă Sander

Conducerea dispozitiv de casă Sander.

Trebuie amintit faptul că, în regiunea centrală a diametrului tamburului trebuie să fie de aproximativ 2-3 mm mai lung decât marginile. Dacă observați o geometrie de suprafață, în cazul în care banda flexibilă ar fi în porțiunea centrală a tamburului.Lățimea cea mai potrivită a benzii protrudes indicator 200 mm. Dacă rola de pânză utilizare Emery, care are o lățime de 1 m, este foarte ușor pentru a obține o bandă de lipit cinci astfel de benzi. Lipirea instrumentul de tăiere va produce un cap la cap, în timp ce partea de jos este necesară pentru a pune un material suficient de subțire, dar dens, perfect potrivit pentru această prelată. Procesul de legare este necesar să se aplice adezivul care are cea mai înaltă calitate. Pe rolele trebuie să fie tensionate pneurilor a căror lățime este egală cu 30 mm. Se poate împrumuta de la camerele vechi motoreta sau o bicicletă convențională.

Cu o astfel de mașină, pe lângă efectuarea de lustruire a semifabricatelor din lemn pot fi produse instrumente care au o suprafață de tăiere, inclusiv dălți, foarfece, cuțite și topoare de ascuțit. Ca caracteristici pozitive suplimentare de utilizarea unei astfel polizor este posibilitatea de a lucra cu elemente care au o bază curbată, care lustruirea trebuie transportat înapoi laterală a benzii.

Pentru a efectua lucrările de mai sus, este necesar să se pregătească unele materiale și instrumente:

  • cauciuc;
  • mașină de frezat;
  • cu motor din mașina de spălat;
  • șuruburi;
  • rulouri șmirghel;
  • particleboard;
  • prelată.

https://youtu.be/LRC5wmRDmzQ

Sander de fabricație alternativă

Polizor se poate face și o tehnologie ușor diferită.

va fi, de asemenea, în motor bazat pe structura. Piese de utilizare acceptabilă de calculatoare vechi, care pot acționa, de exemplu, un dispozitiv de citire sau de alimentare cu energie. Este posibil să se găsească și alte motoare electrice, perfect face față cu sarcina celor care au fost instalate în proiectarea ventilatorului. Pentru a conduce motorul este permisă utilizarea bateriei acasă volți.

Schema folosind acumulator Sander

Schema folosind Sander bateria.

Video pe „polizor curea cu propriile sale mâini de la coșul de gunoi“

Următorul pas este de a lua un consiliu de gol și șmirghel pentru a trata aceasta, dacă este necesar, acesta poate fi lăcuit. Apoi, pe placa va consolida motorul și bateria, folosind șuruburi. împerecherea lor poate produce fire montate comutator convențional. Comunicarea este, de asemenea, acceptabil să se stabilească pe bord, care se recomandă să utilizați un capsator.

Acum, gata să lucreze cu șmirghel, ea implică tăiat kruglyashi prin lipire-le împreună. Acest lucru va servi ca un disc abraziv.

Video pe „Cum sa faci o mini-masina de rectificat și mașină de tăiere“

În scopul de a consolida cercul, folosiți două prize, de fixare ar trebui să fie puse în aplicare pe axa motorului. Bucșe poate fi din material plastic si, cel mai important, pentru a se potrivi cu diametrul axei.

În acest fabricație poate fi considerată completă, instrumentul poate ajuta pentru a produce măcinarea toate tipurile de elemente din lemn și oțel.

Înainte de producție, este necesar să se ia în considerare unele dintre nuanțele, ca șeful care stă presupunerea că motorul electric de la calculator va fi slab. Prin urmare, este preferabil să se utilizeze motorul ventilatorului.

https://youtu.be/rO5JFyAD_f8

Prin lipirea de asemenea, poate fi ridicată de gama opțiunea de cumpărare a producției în fabrică. Dar, în cazul motorului mașinii de spălat este permisă utilizarea ca măcinare, măcinare și discuri abrazive.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a face o mașină de îndoit, cu propriile lor mâini?Cum de a face o mașină de îndoit, cu propriile lor mâini?
Folosind o mașină de măcinatFolosind o mașină de măcinat
Instrucțiuni cu privire la modul de a face ferăstrău circularInstrucțiuni cu privire la modul de a face ferăstrău circular
Cum sa faci o masina de tuns iarba din materiale disponibileCum sa faci o masina de tuns iarba din materiale disponibile
Cum sa faci casa EmeryCum sa faci casa Emery
Cum se efectuează tăierea pieselorCum se efectuează tăierea pieselor
Producția de gard forjat, cu mâinileProducția de gard forjat, cu mâinile
Cum sa faci o moară cu propriile mâini?Cum sa faci o moară cu propriile mâini?
Dispozitiv de casă Emery a unui motor electricDispozitiv de casă Emery a unui motor electric
Cum de gazon cu propriile sale mâiniCum de gazon cu propriile sale mâini
» » » Efectuarea polizor cu propriile sale mâini

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate