WikiWiex.com

Repară garduri

Cuprins:

Oamenii stabili site-urile lor pe garduri, în scopul de a proteja teritoriul lor, intimitatea lor de la punctele de vedere indiscrete. Gard zonă suburbană dă o încredere persoană în posesia terenului și face restul sau viața de zi cu zi confortabilă și plăcută. Cu toate acestea, dacă ați instalat gard se deteriorează, care necesită reparații garduri obligatorii.

Un gard de carton ondulat

gard combinate din cărămidă și carton ondulat - o alegere excelentă pentru calitate și funcționalitate.

Există mai multe tipuri de garduri. Posibilitatea de a le clasifica de un fel de material de construcție utilizate în construcția porțiunii de gard:

 • lemn;
 • caramida;
 • din carton ondulat.

Garduri de lemn, caracteristicile lor

Până de curând, cele mai populare sunt garduri de lemn. Apelarea la fantezie si imaginatie, nu se poate face doar această zonă un element de puternic și de mare, dar, de asemenea, un mod original de a decora și locul. Ca o regulă, exemple de realizare din lemn stabilite în două forme: „plictisitoare“ sau garduri, constând din secțiuni individuale.

gard de lemn

gard de lemn necesită adesea înlăturarea prejudiciului.

Video pe tema „Reparați gard p.2 / reparare gard partea 2“

Bariere „oarbe“ realizate din mai multe (două sau trei) de bare orizontale cu trei sau patru fețe, care sunt situate între stâlpii și sunt bătute în cuie la un suport pentru ei shtaketin verticale (placi). Aceste placi au margini teșite care se extind dincolo de reciproc. Aceasta oferă o suprapunere de încredere a posibilelor lacune în articulațiile scânduri. Rezultatul unei astfel de facilitate va fi de înaltă calitate și gard foarte durabil. Care sunt principalele defecte pot fi distinse de gard „surd“?

 • Datorită expunerii constante la ploaie, soare și shtaketiny zăpadă începe să putrezească și crack. Uneori, ele pot chiar rupe. Chiar impregnare specială nu protejează construcția din lemn a unor astfel de probleme. Înlocuiți shtaketinu rău poate retrage cu atenție din sistem cu ajutorul unghiilor trăgător și resturi.
 • Detalierea sau defectarea barei longitudinale la care sunt atașate toate gard surd shtaketiny. Cu o deteriorare minimă va fi suficient pentru a cumpăra o reparație capac special din fier galvanizat. Dacă defect grav, este necesar să se înlocuiască întregul bloc.


Garduri, constând din secțiuni separate sunt fixate pe stâlpii, montate de unele intervale regulate -. Aproximativ 1,8 m secțiuni pentru garduri vin în design diferit - de la „orb“ la gard. De obicei, aceste secțiuni sunt atașate la stâlpii de șurub speciale sau cuie convenționale. Principalele probleme ale acestor structuri sunt:

Video pe tema „Restaurarea unui gard de caramida Etapa 1“

 • Nerespectarea de coloane care poartă secțiune. Există două soluții la această problemă: înlocuirea coloanei, sau să-l consolideze.
 • Deteriorarea uneia dintre secțiunile sistemului. Pentru a-l înlocui pe care doriți să găsiți o lungime nouă secțiune. Dificultatea în acest caz este doar în întruchiparea de fixare, în cazul în care conexiunile cu șurub utilizate, secțiunea de înlocuire se face foarte ușor. În cazul în care au fost folosite cuie, ar trebui să fie foarte atenți atunci când scoateți unghiile nu deteriora alte cluburi sau baruri în sine.

gard de cărămidă și podele

Caramida de gard este cel mai scump carcase de vedere al costului și numărul utilizat pentru materialul de constructie. repararea gard este necesară în următoarele cazuri:

Video pe tema „Reparați gardul în grădinița din sat Red Crane“

gard de caramida

Repararea de cărămidă garduri costisitoare și intensivă a forței de muncă.

 • Din cauza ploii, iar vremea - rece și căldură - exterior își pierde culoarea. Soluții pentru problema nu este atât de mult: elimina cărămizi deteriorate și cu ajutorul unui instrument special, a pus în locul ei unul nou.
 • Fisurarea structurii. Acest lucru se datorează instalării necorespunzătoare a fundației. În acest caz, necesită barieră reinstalării.

Un gard de carton ondulat

Garduri din carton ondulat sunt create cu ajutorul unor poli speciale, care sunt montate pe șuruburile de plăci ondulate. Principalele defalcări sunt după cum urmează:

Video pe tema „Repair chit "gândaci de scoarță" (Stuc), în gardul de blocuri "

 • foi de coroziune datorită diferitelor fenomene meteorologice.
 • Utilizarea de șuruburi de slabă calitate;

În ambele cazuri, aveți nevoie de un înlocuitor de materiale de construcții - foaie trapezoidală. Datorită costului redus și posibilitatea de a dobândi dimensiunea necesară, repararea gardului nu este dificil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a face un gard de încredere de carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă?Cum de a face un gard de încredere de carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă?
Instalare de garduri din profmaterialeInstalare de garduri din profmateriale
Montarea unui gard de carton ondulat, cu propriile sale mâiniMontarea unui gard de carton ondulat, cu propriile sale mâini
Idei garduri frumoase din lemnIdei garduri frumoase din lemn
Gard decorative pentru gardGard decorative pentru gard
Garduri din carton ondulat pentru a depune mărturieGarduri din carton ondulat pentru a depune mărturie
Un gard de carton ondulatUn gard de carton ondulat
Gard din plastic: secțiunea garduri imponderabileGard din plastic: secțiunea garduri imponderabile
Suprafete ondulate pentru prețul de material gardSuprafete ondulate pentru prețul de material gard
Alegerea unui gard pentru acasă privatAlegerea unui gard pentru acasă privat

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate