WikiWiex.com

Cum de a face un gard de încredere de carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă?

Ghenadie, St. Petersburg pune întrebarea:
Bună ziua. Te rog spune-mi cum să facă un gard de încredere de carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă, folosind costul minim și timpul? Fie că este posibil, menținând în același timp stabilitatea clădirilor, pentru a schimba adâncimea fundației pentru diferitele secțiuni ale gardului, în scopul de a salva beton? Vecinii să depună mărturie la fundația a luat o mulțime de beton, costa prea mult. Este necesar să se consolideze armătura coloane de cărămidă, sau pot să reziste la sarcina fără ea? Dacă este posibil, da o scurtă secvență de lucru pe care le puteți imprima și păstrați la îndemână.
răspunsuri Expert:
Schema de gard din carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă

Schema de gard din carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă.

Pentru a răspunde la întrebarea dvs., trebuie remarcat faptul că, în scopul de a face un gard de încredere, utilizați foile profilate având o grosime de 0,6 mm. Un astfel de material este rezistent la influențele mediului înconjurător și deteriorări mecanice. Polonezii din gard sunt de obicei realizate din cărămidă sau jumătate, prin urmare, ar trebui consolidate (de exemplu, tuburi mm 40x40) pentru a conferi fiabilitatea lor de proiectare la urma. Cum de a face un gard de carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă fundație rapid și economic? Sub un astfel de gard, de obicei, în picioare centura fundație melkozaglublenny, iar în fiecare zonă este posibil să se facă la diferite niveluri, adâncime variabilă. Grosimea benzii de fundație poate fi, de asemenea, făcută completă numai în posturi, precum și în alte domenii, poate fi mai îngust. Cu acest aranjament, este posibil să se toarnă o fundație, și va necesita mult mai puțin mortar de beton. Putem recomanda aceasta procedura de executare a lucrărilor:

  1. Pentru a produce cuie montate gard de construcție porțiilor partiționare trăgând cordon între ele.
  2. Apoi, sape șanț (70 cm adâncime) și montate cofraje (înălțimea secțiunii de 10 cm), șuruburi de fixare bord.
  3. ventilul (10 mm tije) este utilizat pentru armarea fundației, asociindu-l cu sârmă.
  4. Țevi pentru coloane montate în cadrul armăturii și fixe.
  5. Pentru fabricarea mortar de ciment din beton este luat (clasa M 400), nisip, pietriș și apă (1: 3: 6: 0,7). Betonul este turnat în matriță și se acoperă cu folie, lăsând să se solidifice că, având în vedere îndepărtarea cofrajului, durează o săptămână.
  6. Cadrul poate fi realizat din tuburi profilate 20h40h2 mm, la care este atașat apoi profilat. Tuburile sunt tăiate în secțiuni și sudate la porțiunile orizontale ale montanți.
  7. În jurul conductelor verticale construiesc stâlpi din cărămidă (înălțimea de 2-2,5 m), lipire mortar de ciment (ciment 400 M și nisip în raport de 1: 3). Rânduri dorit să se consolideze banda de armare din zidărie (50h50h4 mm).
  8. Pardoseala este atașat la cadru.


Pe partea de sus a coloanelor sunt stabilite capace care protejează lagărele de apă și sunt în același timp element de design. Un astfel de gard va avea o fiabilitate ridicată și durabilitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Montarea unui gard de carton ondulat, cu propriile sale mâiniMontarea unui gard de carton ondulat, cu propriile sale mâini
Un gard de carton ondulat, cu propriile sale mâini: avantaje, dezavantaje, iar construcția…Un gard de carton ondulat, cu propriile sale mâini: avantaje, dezavantaje, iar construcția…
Un gard de carton ondulatUn gard de carton ondulat
Suprafete ondulate pentru prețul de material gardSuprafete ondulate pentru prețul de material gard
Calculul și instalarea unui gard de carton ondulatCalculul și instalarea unui gard de carton ondulat
Cum de a construi un gard de carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă?Cum de a construi un gard de carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă?
Ridicarea de garduri și proftruby ondulatRidicarea de garduri și proftruby ondulat
Repară garduriRepară garduri
Construirea unui gard cu mâinileConstruirea unui gard cu mâinile
Construirea unui zid de cărămidă pe o fundație de betonConstruirea unui zid de cărămidă pe o fundație de beton
» » » » Cum de a face un gard de încredere de carton ondulat, cu stâlpi de cărămidă?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate