WikiWiex.com

Gard verde cu mâinile

Cuprins:

gard ridicat din lemn, spaliere gard de fier, întins pe picioare de sprijin a ochiurilor de plasa - toate inestetic sau pur și simplu scumpe. Da, și există necesitatea de a delimita limitele zonei suburbane arborele său de scurtă durată sau baruri scumpe, atunci când natura însăși a serviciului. gard viu mâinile sale pot oferi gard practic indestructibil și etern, care nu poate fi orice alt tip de gard.

gard viu

Dacă se gândesc cum să fie îngrădite de la vecini sau doar planul de complot, soluția poate fi un dispozitiv de garduri vii.

Și totuși, ceea ce este atât de bun gard verde, în cazul în care este format numai din crengi subțiri și frunze verzi de licitație? Cel mai probabil, cea mai importanta proprietate a unui gard viu este densitatea acestuia. Bucșe, cu o grosime suficientă, sunt complet impermeabil la vedere exterior. gard verde poate împiedica accesul pe teritoriul intruși site-ul dvs. de țară, în contrast, de exemplu, de la placa de gard.

garduri vii specii

plantarea de garduri vii Scheme

Schema de plantare a gardurilor. La plantarea timpurie trebuie să sape un șanț (groapă de plantare) adâncimea de 50-60cm.

Desigur, gradul de invincibilitate gard verde în primul rând depinde de înălțimea sa, și există un număr de opțiuni pentru economia țării. Puteți face un gard înalt cu mâinile lor (tapiserie), înălțimea sa ajunge până la șase metri. Este această un gard viu Acesta este cel mai frecvent utilizate pentru împrejmuiri externe țara lor. Există, de asemenea, spații care au o înălțime medie de aproximativ doi metri, ele sunt foarte ușor de a rupe zona suburbană câteva sectoare specifice. înălțimea de acoperire decorative de 0,5 la 1 metru este perfect pentru desemnarea pieselor.

În ceea ce privește plantele, care pot fi utilizate ca un gard verde, atunci există mai mult decât suficient pentru a alege cea mai potrivită opțiune pentru tine se poate baza doar pe factori climatici din regiune, preferința personală și caracteristicile dorite ale gardului.

Video pe tema „carcase de instalare de duș ACMA (135 gr)“

Dacă aveți nevoie de un gard puternic în jurul valorii de teren alocată, opțiunea cea mai viabilă este acacia. Când este plantarea cu o mică distanță de la fiecare spletutsya alte varza la obstacol de netrecut cu adevărat (gard va).

Distanța dintre răsaduri în mediu forfecat speculative

Distanța dintre răsaduri în acoperire forfecat mediu: distanța dintre răsaduri să fie 0,4-0,6m și între rânduri - 0,8-1m.

Cu toate acestea, aceleași garduri vii de pe site-ul obținut din salcie (numai fara crampoane). Deosebit de important va fi pentru persoanele care ar putea fi alergic la mirosul de salcâm înflorit. Utilizarea de ramuri de salcie care se încola˘cesc modul cel mai haotic, rezultatul final va va da un gard excelent. Cele mai frecvente copaci, care sunt folosite pentru a acoperi, Thuja si brad este rareori doar mere, tei, ulm.

Cel mai adesea în următoarele arbuști sunt folosite ca garduri verzi: iasomie, păducel, cimișir, ienupăr, trandafir sălbatic și a crescut. Plante piperniciți pot fi folosite dracilă, coacaze, spiro, etc. În general, alegerea este foarte bogat, dar fiecare dintre aceste plante cresc în moduri diferite și are nevoie de un tratament adecvat, în care greșelile nu sunt permise.

Hedge - o parte a ecosistemului și un element de design peisagistic

Distanța dintre răsaduri pentru acoperire forfecat ridicat

Distanța dintre răsaduri de acoperire forfecat ridicată: distanța dintre răsaduri să fie rânduri 0,8-1,2m și între - 1m.

Un gard viu în zona suburbană oferă adăpost pentru diferite păsări, care în cele din urmă va fi de a-și apăra dumneavoastră alocare de insecte dăunătoare, și chiar aricii, dieta care include insecte și șerpi.

În plus, rândurile dense de arbori și arbuști în secțiunea garduri vii devin protecție de încredere de vreme. La urma urmei, toată lumea știe că un vânt puternic distruge solul (acest proces este denumit „erodare“), privează ea de umiditate, astfel uscând solul de la destul de mare adâncime. Spațiile verzi, în special, specii de plante perene sunt de conifere și foioase, în calea vântului va fi un obstacol de neînvins în orice moment al anului.

sub protecția gard viu aerul este mult mai curat, presupunând că ace sau frunzișul dens sunt filtre naturale împotriva prafului și a altor particule mici.

Distanța dintre răsaduri în creștere în gardul viu mediu liber

Distanța dintre răsaduri în creștere în gardul viu mediu liber: distanța dintre răsaduri să fie 0,8-1m, iar distanța între rânduri - 1-1,5 m.

Sa menționat mai sus că gardul verde poate fi utilizat pentru zona suburbană de separare în mai multe sectoare. Această utilizare a spațiului verde este direct legată de proiectarea peisajului. La urma urmei, se poate imagina cât de frumos ar fi în mișcare la diferite părți ale teritoriului țării, în cazul în care coridoare verzi și alei vă va însoți toate noile frumusețea naturală. Și ajunge în Crângul un alt pat de fructe sau de flori poate fi numai prin arcul de ramuri încolăcit de arbuști sau copaci.

Ei bine, ca acoperire de coacăze sau a crescut de culoare permite să se bucure de vedere, în același timp, fără teama de a animalelor de companie (câini, pisici) vytopchut răzor de flori dumneavoastră. Intern înălțime gard mic va fi un decor excelent de zona de grădină, precum și înlocuirea în picioare garduri brute din lemn și plasă de metal sau zăbrele.

Cum de a crea propriile mâini speculative?Pentru a face în gardul viu lui dacha, veți avea nevoie de următoarele instrumente și materiale:

 • lopata;
 • udare;
 • Ruleta.
 • materialului săditor;
 • îngrășăminte (gunoi de grajd, compost, minerale, etc.);
 • apă.
Distanța dintre răsaduri în creștere liber în garduri vii înalte

Distanța dintre răsaduri cresc liber în garduri vii înalte: distanța dintre răsaduri să fie de 1-2 m, iar între rândurile - 2-3m.

Primul pas este de a face un plan în cazul în care aveți de gând să planteze. sape în continuare sonde cu acei parametri care sunt necesare pentru acest sistem particular rădăcinile răsadurilor. Ulterior îngrășăminte (minerale, gunoi de grajd, compost, etc.) sunt realizate în godeurile făcute. Din nou, fiecare tip de instalație are propriile sale caracteristici.

Rata medie de aplicare per 1 mp. m zonă de living sub gard:

 • gunoi de grajd putrezit, compost, humus - de la 2 până la 4 kg
 • sare de potasiu - la 30 la 40 g;
 • turbă - de la 4 până la 6 kg;
 • superfosfat - la 60 la 80 g;
 • sulfat de amoniu - la 60 la 80 g.

Distanța dintre răsaduri este determinată în funcție de viteza de creștere de arbuști sau arbori, precum și lățimea lor aproximativă în forma matură. De exemplu, trandafir sălbatic tufe între aterizări distanță ar trebui să fie 0,5-0,8 m.

Există o combinație simplă și interesantă: este necesar să se planteze un gard viu într-un model de tablă de șah. Acest lucru va face gardul mai pufos și extinse. Cu toate acestea, în cazul în care locul de destinație pentru a face acest lucru nu este posibil, cel mai bine este să planteze arbori și arbuști într-un rând.

Ingrijirea adecvata a unui gard viu

Pentru fiecare tip de instalație are nevoie de o abordare individuală.

Principalele elemente de ingrijire pentru toate componentele gardului viu se referă îngrășăminte de irigare și minerale.

După plantare, uda plantele au nevoie, indiferent de vreme, chiar dacă în momentul de aterizare a fost ploaie. Acest lucru se face datorită faptului că multă apă, nu numai pentru a vă oferi un sol dătător de viață pentru răsaduri de umiditate, dar, de asemenea, dăunătoare pentru răsaduri umple golurile de aer, care au fost formate în timpul aterizării și efectuează compactarea solului din jurul rădăcinilor.

instrument de putere trunchiere suportiv

Întreținere tăiere instrument electric este utilizat atunci când a fost deja format sub forma plantei.

După aceea este necesar să se îndrepte plantele care dezechilibrată după plantare, solul se umple scours și tragerii cauzate de irigare. Va corect dacă adăugați apa de irigare în factori speciali de creștere, care va contribui la înrădăcinare mai rapidă a plantelor.

îngrășămintele de azot trebuie să fie aplicate în formă uscată în afânarea solului de primăvară, potasa și fosfat - înainte de săparea de toamnă. Potasiu și fertilizarea cu fosfor trebuie să facă, în formă lichidă, lucrul potrivit la momentul de creștere intensivă a rădăcinilor și lăstari. Concentrația optimă pentru culturile de arbori în vrac sunt:

 • Azotatul de amoniu - 2 g / l;
 • superfosfat - 20 g / l;
 • sulfat de potasiu - 2 g / l.

Este foarte convenabil de a folosi îngrășământul o lungă perioadă de valabilitate în formă de bare, tablete și granule, care sunt necesare pentru a face o dată pe sezon.

Fertilizarea de conifere are propriile sale caracteristici: sub conifere interzis să facă bălegar, numai îngrășăminte minerale, care ar trebui să înceapă să facă la sfârșitul lunii martie, pentru fiecare 2-3 săptămâni, până la începutul lunii august, în valoare de 20 până la 30 mg / m². Pentru plantele mai vechi care zamulchirovat rumeguș sau scoarță de copac, doza trebuie crescută.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instalare de garduri din profmaterialeInstalare de garduri din profmateriale
Cum de a face un gard de nuiele?Cum de a face un gard de nuiele?
Montarea unui gard de carton ondulat, cu propriile sale mâiniMontarea unui gard de carton ondulat, cu propriile sale mâini
Idei garduri frumoase din lemnIdei garduri frumoase din lemn
Shlakobloka Paint gardShlakobloka Paint gard
Un gard de carton ondulatUn gard de carton ondulat
Gard din plastic: secțiunea garduri imponderabileGard din plastic: secțiunea garduri imponderabile
Alegerea unui gard pentru acasă privatAlegerea unui gard pentru acasă privat
Repară garduriRepară garduri
Gard tablă de șah - sunet neobișnuit pichet de ordinareGard tablă de șah - sunet neobișnuit pichet de ordinare
» » » » Gard verde cu mâinile

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate