WikiWiex.com

Cum sa faci propriul gard pentru flowerbeds

Cuprins:

Fond de flori, le place să se înmulțească pe site-ul, iar fondurile nu sunt atât de mult pentru a ridica straturile de flori? Asculta-ti intuitia, un pic pofantaziruet și începe producția de gard cu mâinile lor.

Cheltuielile un pic de timp pentru a face gard paturi de flori, vă puteți bucura de ele timp de mai multe sezoane.

Garduri decorative pentru flori

gard din plastic nu are nevoie pentru a picta și nu se degradeze în timp ca lemnul.

Da, iar florile vor arata mai bine îngrijit și original. De la practic orice material disponibil poate face gard pentru un pat. Noțiuni de bază, să decidă ce fel de material pe care doriți să îl utilizați.

Pentru fabricarea de gard de casă, poate fi necesar:

 • resturi de gresie vechi și ardezie;
 • crengi și coloane subțiri;
 • pietre decorative sau convențională;
 • tunderea plasa cu ochiuri și pungi de plastic;
 • sticle de plastic;
 • anvelope vechi;
 • resturi de vopsea sau lac colorat.

dale de gard si ardezie

Gard pentru paturi de flori de ardezie

Gardul va arata neobișnuit din cauza diferitelor topuri, ca și în cazul în care pentru a face colorat, veți obține o adevărată operă de artă.

Pentru a crea paturi de flori frumoase, resturi ale placilor ceramice de lilieci vechi și bucăți de ardezie sunt perfecte. Pregătiți-vă să lucreze:

 • țiglă;
 • ardezie;
 • spatula pentru îndepărtarea solului.

Această carcasă este perfectă în cazul în care forma de flori tale greșite. Mistrie îndepărtați cu grijă stratul superior al solului, în conformitate cu dimensiunile unei țiglă sau ardezie. Apoi sapata materialul sub orice unghi. Resturi de întărire pământ îndepărtat stockade rezultat. Gardul va arata neobișnuit din cauza diferitelor topuri, ca și în cazul în care pentru a face colorat, veți obține o adevărată operă de artă. Pe ardezie, dacă l-ați săpat exact, poate fi multi-colorate vopsea ceva pentru a desena sau picta în orice culoare. Se pare foarte creativ, iar efortul și materialul minim necesar.

Cum de a țese gard-te

Gard pentru paturi de flori de Tyn

Contrast linii clare de tulpini și vegetație luxuriantă creează un efect uimitor, mai ales pe fondul foisoare, bănci și garduri.

A face astfel de garduri cu propriile sale mâini necesită anumite abilități și dexteritate. Dar vei economisi bani. Veți avea nevoie de:

 • Bare de lemn sau metal;
 • fire de diferite lungimi și diametre;
 • ciocan și sârmă.


Alege cuie mici sau bare obteshite. Hammer le ciocan în pământ prin 30 cm în afară. Ramuri trecut prin tarusii pe baza unui coș de legătură, într-o manieră eșalonată. În cazul în care ramuri inegale, este un lucru bun. Deci, puteți face individualitatea gardului și originalitatea. În cazul în care ramurile o mica pauza in tesut, le puteți ține împreună cu sârmă, acesta va fi vizibil în produsul finit. Gardul poate ajunge să fie foarte dens și rare - totul depinde de dorinta ta. Un pic de răbdare, efort, și gard cu mâinile lor gata, și plăcut ochiului.

garduri de piatra

Se pare gard foarte atractiv pentru paturi de flori de pietre, atât decorative și convenționale. Pregătiți-vă să lucreze:

Video pe „Cum se auto-tăiați tufișuri în pat de flori“

 • pietre;
 • mistrie;
 • nisip și ciment;
 • vopsea sau lac.

pietre decorative pot fi cumpărate de la magazin, dar puteți utiliza și materiale disponibile. Pentru a începe, se îndepărtează stratul de sol cu ​​o mistrie și pentru a turna un pic de nisip. Aceasta nu va permite piatră să se scufunde mai adânc. Se toarnă apa, nisipul, apoi pune pietrele și umple reziduurile lor terenuri. Acum, tot ce se poate picta cu mâinile sau lăcuit dumneavoastră. Se pare floare în acest design original și elegant. Dacă vi se face un gard din pietre obișnuite mici înainte de a le amesteca cu stabilire o cantitate mică de ciment finit. Atunci când compoziția se întărește, pietricele scrapie, creația ta va arata foarte elegant. Astfel de garduri pot picta după uscare.

Garduri, plase și anvelope

Gard pentru paturi de flori de anvelope

În cazul în care economia erau anvelope vechi, ridicarea ei un pat cu mâinile. obkopayte cu atenție la sol în jurul valorii de culorile și setați anvelopa.

Găsiți tunderea sau o bucată solidă de plasa cu ochiuri sau orice alt nu va fi dificil. Un astfel de gard doar pentru a face propriile lor mâini. Se prepară:

 • net;
 • pungi de plastic colorate;
 • sârmă și bare;
 • anvelope vechi.

Ne întinde în jurul valorii de ochiuri de flori, pentru a conduce cuie și cu sârmă-l fixat pe cercul dorit. colorate, întinde-le în cutii de celule sunt cel mai bine arata ca gard țese. Capetele pot fi conectate sau coase un fir, iar pachetul este mai bine să alternează în culori. Astfel de modele sunt foarte interesant să se uite lung și servesc. Puteți face o astfel de blocuri de gard, mai degrabă decât un număr de solid.

În cazul în care economia erau anvelope vechi, ridicarea ei un pat cu mâinile. obkopayte cu atenție la sol în jurul valorii de culorile și setați anvelopa. Nu se poate repara o astfel de construcție. Rămâne doar pentru a picta modele de acoperire anvelope sau vopsea monocromatice.

O soluție interesantă și simplă în amenajarea de paturi de flori va fi sticle de plastic obișnuite. Ele pot fi de diferite culori și dimensiuni. Se umple recipientul cu orice materiale grele, nisip sau pământ adecvat. Se toarnă în necesitatea de martor în jos gât, apoi de design va foarte durabil si puternic. Cu ajutorul sticlelor pot face garduri pentru paturi stratificate. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom săpa în cel mai mic, apoi la mijloc, și după cea mai mare piesa de lucru, din care patul tău va fi. Interesant, ei vor arata daca florile de plante de diferite înălțimi, în aceste nișe.

Dacă nu aveți prea mult timp pe mâinile tale, sau nu sunt folosite pentru astfel de lucrări, este posibil să se cumpere garduri gata făcute din plastic, în magazine specializate. Construcții Stand sunt ieftine. Acestea sunt realizate în diferite forme și potrivite pentru orice pat de flori.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gard pentru paturi de flori, cu propriile lor mâiniGard pentru paturi de flori, cu propriile lor mâini
Gard frumos din tăvi cu propriile lor mâiniGard frumos din tăvi cu propriile lor mâini
Shlakobloka Paint gardShlakobloka Paint gard
Paturi originale cu mâinile lor din sticle de plasticPaturi originale cu mâinile lor din sticle de plastic
Un gard de carton ondulatUn gard de carton ondulat
Diferite tipuri de garduri pentru paturi, cu propriile lor mâiniDiferite tipuri de garduri pentru paturi, cu propriile lor mâini
A face o bordură pentru paturi de flori, cu propriile lor mâiniA face o bordură pentru paturi de flori, cu propriile lor mâini
Gard din plastic: secțiunea garduri imponderabileGard din plastic: secțiunea garduri imponderabile
Gard tablă de șah - sunet neobișnuit pichet de ordinareGard tablă de șah - sunet neobișnuit pichet de ordinare
Gard pentru teren agricolGard pentru teren agricol
» » » » Cum sa faci propriul gard pentru flowerbeds

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate