WikiWiex.com

Auto-aliniere a pereților în placa de gips carton baie

Reparare de baie - un proces complex și necesită o abordare specială. Acest lucru se datorează faptului că, în această cameră, spre deosebire de alte camere ale apartamentului sau casei, nivelul de umiditate este în mod constant actualizat. Prin urmare, alegerea materialelor și a procesului de lucru vor diferi în mod semnificativ. pereți de aliniere baie gips-carton

Aceasta cauzează multe neîncredere ca plăci de ipsos frică de apă. Dar este de remarcat faptul că umezeala deteriorat numai GCR convențională. Pentru camere cu umiditate ridicată tip special de gips carton a fost creat.

Alinierea pereților din gips-carton de baie

Aliniați peretele din baie poate fi gips-carton.

Caracteristici GCR

GCR convențională sunt gri și rezistent la apă - colorate în verde. Acest lucru face posibil să se distingă de specii și de a dobândi opțiunea necesară. pictat numai carton, și nuanțe de verde pot fi destul de diferite.

Principala diferență constă în GCR astfel de aditivi suplimentari care îmbunătățesc în mod considerabil calitatea materialului. Devine rezistent la apa si nu este predispus la formarea și dezvoltarea ciupercilor. De aceea, acest tip de GCR recomandat să utilizați în bucătărie și baie. este adesea folosit pe scară industrială.

Conducerea fără nivelare rama de perete

Conducerea fără nivelare rama de perete.

Când utilizați cada tesatura să fie echipate cu ventilație de înaltă calitate, acesta va preveni formarea mucegaiului. În plus, toate materialele de finisare va dura mult mai mult.

Uneori ventilația naturală nu este de ajuns, de aceea este recomandat să instalați extracția forțată cu aer. Foarte des, acestea sunt activate automat cu lumina.

Video pe tema „Pregătiți peretele sub țiglă în baie“

Pentru a nu cumpăra materiale suplimentare, anterior în valoare de cheltuieli toate calculele. Acesta ar trebui să ia în considerare zona de plafon, în cazul în care este învelit GCR.

În funcție de metoda de montare, este necesar să se calculeze numărul de profiluri și atașamente suplimentare. În ceea ce șuruburile, acestea trebuie să fie destul de mult, deci ar trebui să le ia cu un magazin.

Video pe tema „Cum să se alinieze gips-carton de perete cu mâinile lor video de“

Inventarul pentru alinierea

Pentru a alinia pereții FCL, care este montat pe metalloprofilny cadru, ar trebui să pregătească toate materialele cu care lucrările vor fi efectuate. Pentru a lucra a fost realizată în mod continuu, este necesar să aibă la dispoziție toate instrumentele:

Video pe „pereti Align gips-carton“

 • Profilul metalic de două tipuri;
 • placi de gips umiditate;
 • nivel de construcție;
 • șurubelniță sau burghiu;
 • pumn;
 • Construirea unui cuțit cu o lamă ascuțită;
 • margine plan pentru a crea un șanfren;
 • șmirghel.
Baie de ecran sub gips-carton

Gips-carton obținut ecrane bune de baie apropiate.

metode de fixare

Astăzi, există două metode de nivelare a pereților de gips-carton: frameless și cadru. Alegerea metodei depinde de mai mulți factori importanți:

Montare de gips-carton folosind dusumea din lemn

Instalarea de gips carton cu lăzi de lemn.

Videoclipuri similare „țiglă în baie. Instalarea pe gips-carton“

 • starea peretelui;
 • un material cu care se confruntă.

În cazul în care pereții au defecte mici, apoi pur și simplu lipiți FCL direct pe perete folosind adezivi speciali.

În cazul în care neregularitățile de suprafață sunt mari și ca material de finisare se presupune placi ceramice, montajul trebuie realizată în cadru fără gres.

metoda frameless

foi de gips-carton pot fi fixate pe perete cu ajutorul unei soluții adezive speciale. Această metodă poate fi aplicată în cazul în care cerințele de bază sunt îndeplinite:

 • suprafața nu are diferențe semnificative;
 • materialul cu care se confruntă nu va fi foarte greu.
balize diagrama de instalare pentru aliniere

balize Schema de instalare pentru aliniere.

Dacă peretele este foarte inegal, gips carton se poate repeta aceste nereguli, iar rezultatul final va fi un defecte de perete. De asemenea, în cazul în care ca material cu care se confruntă vor fi folosite placi ceramice, există posibilitatea ca foile se pot deplasa de la baza sub influența o greutate mare.Lucrarea necesară utilizarea unui material a cărui grosime nu depășește 12 mm. Înainte de a proceda la o astfel de montare, este necesar să se pregătească suprafață. Suprafața peretelui din baie ar trebui să fie complet eliminate de pardesiu vechi.

Este important să se usuce bine toți pereții. Acest lucru este necesar pentru a preveni formarea de ciuperci sub FCL. După uscare, baza este prelucrată grunduri cu efect antiseptic. Primul pas este verificat de un perete de plumb și este definit de punctul cel mai de sus, acesta va fi minimă în grosimea sa a stratului de adeziv. Din acest punct aveți nevoie pentru a face un aspect pe care sunt atașate liste.

Utilizarea de foi de metal

În cazul în care spațiul de baie este suficient spațiu, este recomandat pentru a consolida cadrul GCR metalloprofilny. Această metodă de fixare permite în continuare perete izola, ascunde comunicare diferite, dar, de asemenea, folosit ca material de fatuire ceramic.

Videoclipuri similare „Renovarea baie Partea 1 prepping pereți“

Schema de gips carton

Schema de gips carton.

Înainte de a începe proiectarea profilului de instalare este foarte important să se pregătească de perete. Pentru a începe cu suprafața eliminat complet toate stratul de finisaj vechi.

O atenție deosebită trebuie acordată suprafețelor tencuite. Prin urmare, suprafața trebuie să fie verificate pentru punctele slabe. Dacă acestea sunt, ele trebuie să fie eliminate. Baia cu siguranta trebuie sa prim perete. Agenții antiseptici va proteja suprafața împotriva mucegaiului și a mucegaiului.

cadru de montaj

Pentru a alinia perete, este necesar să se utilizeze un profil galvanizat. În acest proces, profilurile vor fi utilizate mai multe configurații. Deoarece utilizarea profilul principal UD-ghid, care este fixat pe partea de jos a plafonului și podea. Pentru fixarea este necesar să se folosească dibluri. Aceste profiluri sunt inserate profiluri de CD-uri, care sunt gips-carton, ulterior, să fie fixate.

Schema fixare a unui cadru metalic sub gips carton

Schema fixare a unui cadru metalic sub gips carton.

Fixarea profilelor împreună cu șuruburi speciale. Este important ca primul profil a fost instalat în apropierea peretelui. Alții sunt aranjate în afară cu un pas de 600 mm. Măsurați această distanță trebuie să fie la linia centrală a profilului, nu de la marginile sale. Acest lucru va permite dreptul de a stabili o dimensiune standard GCR de 1200 mm.

Related Videos „în spumă de asamblare Gips-căptușite pereții doar!“

Pentru a da cadru mai multă rigiditate, este necesară utilizarea speciale galvanizate plăcuței - umerașe. Ele sunt atașate la profilul și perete, creând un fel de coaste.

La instalarea acestor suspensii este foarte important pentru a controla nivelul profilurilor, pentru a evita neregularitățile de perete. săritor orizontală suplimentară cu profiluri pot fi instalate, dacă este necesar. Acest lucru este necesar în cazul în care înălțimea baie mai mare decât lungimea FCL.

gips-carton

Următorul pas după construirea cadrului este o placare cu gips-carton.

Selectarea GCR rezistent la apa, sunteți gata pentru a monta pe cadrul metalloprofilny.

Deoarece elementul de fixare este mai bine să folosiți șuruburi de un fier cald, ele sunt negre. Cele mai frecvent utilizate șuruburi de 35 mm lungime. Pentru a lucra a fost făcut în mod considerabil mai repede, este necesar să se folosească o șurubelniță sau o mașină de găurit cu o duză specială. Pasul între legăturile nu trebuie să fie mai mare de 15 cm. Șuruburi pălării recomandate puțin utaplivat din carton.

Pentru a tăia placa de gips, este necesar să se utilizeze o construcție cuțit ascuțit. Cu ajutorul unui conducător pentru a trage o crestătură linie pe care apoi descompune materialul.

Înainte de a atașa foaia la cadru este foarte important să se taie tesitura. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați avionul. Un astfel de tratament va permite sfârșitul calității pentru a termina articulațiilor. Este important în faza îmbinărilor utilizate mascare grilă de etanșare, se va reține soluția și previne formarea de fisuri.

Alinierea pereților din gips-carton cu ramă metalloprofilnogo permite să se alinieze orice suprafață și ascunde orice defecte. În plus, spațiul dintre profilele pot fi plasate material izolant. În plus, suprafața finisată poate fi prevăzută cu încredere plăci ceramice.

Alinierea pereților în baie trebuie să se desfășoare cu o mare responsabilitate, deoarece provine de la ea va depinde de rezultatul final. Înainte de a începe este important să se ia în considerare modul în care este de așteptat rezultatul final. Se măsoară dimensiunile camerei și obiecte sanitare, ca mijloc de fixare GKL pe rama poate lua destul de o mulțime de spațiu util.

Related Videos „aliniază gips-carton de bucătărie de perete“

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gips-carton pe podele din lemn masivGips-carton pe podele din lemn masiv
Decorațiuni interioare gips-carton garajDecorațiuni interioare gips-carton garaj
Montarea pereților de gips-carton în zone cu umiditate mareMontarea pereților de gips-carton în zone cu umiditate mare
Memo Handyman: cum de a alege un gips-carton?Memo Handyman: cum de a alege un gips-carton?
Ce este gips-carton: CheieCe este gips-carton: Cheie
Plăci de gips sau din nou despre acest lucruPlăci de gips sau din nou despre acest lucru
Posibilități: exemple, Drywall fotografiiPosibilități: exemple, Drywall fotografii
Analog gips-carton pentru bai finisaje interioareAnalog gips-carton pentru bai finisaje interioare
Ce este gips-cartonCe este gips-carton
Ceea ce da peretii interiori cu gips-carton?Ceea ce da peretii interiori cu gips-carton?
» » » » Auto-aliniere a pereților în placa de gips carton baie

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate