WikiWiex.com

Este posibil să se facă peretele gips carton în baie?

Related Videos „partitionari din gips-carton Sfaturi și trucuri“

Finisarea pereților și a altor suprafețe în timpul de reparații este foarte importantă. A terminat aspectul pentru a ajuta da peretii de gips carton în baie, instalat materialul este ușor și ieftin. Pentru munca gips-carton nu necesită abilități speciale, și chiar și un novice poate, observând camera ordonată, bine întreținute. Este important în acest decorarea pereților pentru a asigura o bună ventilație în baie, este de dorit să evacuare externă.

Pereții din gips-carton de baie

În baie cu pereți de gips ar trebui să aibă o bună ventilație, în caz contrar umiditatea va pătrunde în perete.

Video pe „Alinierea pereti din gips-carton în baie“

În absența acestei condiții, chiar strat rezistent la apa căptușit nu durează mult timp, deoarece umiditatea va penetra pereții ei înșiși.

Veți avea nevoie, de asemenea, pentru a stoca astfel de materiale și instrumente, cum ar fi:

 • gips-carton;
 • profil metalic;
 • ruleta;
 • pătrat;
 • nivel;
 • creion;
 • șurubelniță;
 • cuțit;
 • șmirghel;
 • prize;
 • lână minerală;
 • folie de construcție;
 • șuruburi;
 • clei;
 • a văzut;
 • vopsea latex.

Profil pentru atașarea gips-carton în baie Utilizare numai metal, deoarece lemnul de umiditate se deteriorează rapid și, de asemenea, servește ca un teren propice pentru răspândirea mucegaiului din aer și a altor bacterii patogene. Impregnarea lemnului cu diferite compoziții, în acest caz, de ajutor este foarte lung. Pentru a evita rugina care pot apărea pe fierul de călcat, utilizarea de profile din aluminiu sau galvanizat.

Instrumente pentru gips-carton

Instrumente de instalare gips-carton.

Utilizarea de gips-carton în baie și alte încăperi cu umiditate ridicată este posibilă în cazul în care un material special, rezistent la apă și. gips-carton obișnuită pentru astfel de lucrări nu este potrivit. Pentru a distinge gipscarton rezistent la apa din comun poate fi nu numai pe instrucțiunile de pe ambalaj, dar, de asemenea, în verde.

Proprietățile pereților Waterproof sunt realizate prin introducerea în foile de bază de aditivi de gips care au impermeabil la apă și proprietăți antibacteriene și foi suplimentare din carton pe ambele fețe sunt acoperite de structuri de protecție. Expertii recomanda acoperire gips-carton rezistent la vopsea chiar umezeala hidrofugă sau alt tip de finisaj care protejează împotriva umezelii. Pentru grosimea peretelui materialului nu trebuie să fie mai mică de 12 mm. La calcularea numărului de foi pe care trebuie să ia în considerare un mic surplus, ceea ce va ajuta în cazul căsătoriei și a erorilor în munca.

Video pe tema „Cum sa faci o partiție de gips carton“

Pregătirea pereților

Plasterboard este montat pe un perete plat, care trebuie să fie lipsite de crăpături, chips-uri, proiecții, depresiuni și zgârieturi. Rezultatul de muncă egală poate garanta un cadru metalic prestabilit. Cu această tehnologie poate fi, de asemenea, echipate suplimentar cu arc, nișe sau rafturi. Profilul metalic este fixat cu dibluri și apoi montate șinele de rack. Distanța dintre ele nu trebuie să fie mai mică de 600 mm. A primit ladă și este baza pentru plăcile de coajă și instalarea ulterioară a acestora.

Video pe tema „Cum să clei de perete gips-carton? Care lipici pentru a lipi gips-carton?“

Conducerea pereți de formare pentru instalarea de gips-carton

Conducerea pereți de formare pentru instalarea de gips-carton.

Pereți după stuc uscat în baie, se recomandă să se acopere vlagoottalkivayuschey antiseptic cu penetrare adâncă în suprafață. tencuială uscată trebuie să nu mai puțin de o zi, aceeași cantitate de timp este necesar să se usuce suprafata dupa amorsare. Foi de gips-carton înainte de procesul de asamblare necesar grund prea hidrofug.

Dacă este prezent în baia din electrocommunications varietate clare care duc la luminări sau de ventilație de grija lor de izolare trebuie să fie luate în continuare. De obicei, efectuate în astfel de cazuri, ascunde caseta de plastic. cutie speciala va preveni nu numai influența umidității, dar, de asemenea, protejează de materialul defect cu un profil metalic, care poate duce la șoc sau pericol de incendiu a unui scurtcircuit. Aceste tuburi permit înlocuirea ușoară a firului, fără a distruge finisajul pe suprafață.țevi izolate cu vata minerala existente. Înainte de aceasta, ei au nevoie să fie amorsate și a pus câteva straturi de vopsea, permițând fiecărui strat să se usuce pentru timpul necesar. Este nevoie de izolare termică pentru a preveni apariția condensului pe conducte, care în spațiul închis contribuie la apariția coroziunii și degradarea gips carton. În primul rând, conducta este învelit cu vată minerală, prevăzută suplimentar pe partea de sus a stratului de folie. Pentru țevi din plastic nu este necesară izolație, dar este recomandat să le înveliți izolată fonic, ca apa din ele este mult mai puternic decât zgomotul.

perete de gips-carton

Pe peretii tencuiti netede si gips-carton pot fi lipite pur și simplu. Dacă linia de pereți și să se pregătească ei nu au nici timpul, nici dorința de a nu ajunge pentru a face fără un cadru metalic. Aveti nevoie de un cadru, și în acest caz, în cazul în care aveți de gând să tăiați în continuare pereții cu gresie. Pentru gips-carton cu gresie să cadă sub propria greutate, este necesară rama de metal. În zonele care sunt supuse stresului mecanic cel mai frecvent, trebuie amplasat întărit cadru.

Schema de placare gips-carton

Schema de gips-carton placare.

Video pe „Cum sa faci o perfectă pereți ipsos REGULĂ! Videoclipuri pereti tencuiti ca chit video“

marcat și a foaie de decupat este aplicat mai întâi pe cadru pentru a asigura calcule corecte. Apoi, fiecare foaie este fixat cu șuruburi la profilul. șuruburi cu cap încastrate complet în material, astfel încât să nu creeze un canal de umiditate. Folosind un cadru metalic, este posibil nu numai pentru a decora pereții și tavanul, dar, de asemenea, face ecranul care acoperă baia.

compoziție adezivă gips-carton este aplicată pe Aderat pereții și pe interiorul foii, folosind o pensula sau rola. Adezivul trebuie să aibă proprietăți adecvate, adică Este rezistent la umiditate, pentru a menține foile pe perete într-o cameră cu umiditate ridicată. Și chiar și în acest caz, acest tip de decor în clădirea profesională este considerată a fi de scurtă durată, așa cum purtate pe un cadru metalic foi dura mai mult. Plafonul nu este terminat cu metoda adezivă încă de la concentrația de umiditate este prea mare. Nu instalați pe tavan baie și lămpile obișnuite, deoarece acestea necesită, de asemenea, de impermeabilizare suplimentare.

finisare

Când toate foile sunt fixate în mod corespunzător, puteți trece la îmbinările dintre ele. Deoarece suprafața este necesară pentru a îndepărta praful și alte particule fine. Apoi, suprafața a fost tratată cu grund, chit pentru a plasa șuruburi și unghiuri de montare. chitul sa uscat procesat de șmirghel.

Ca o vopsea de finisare poate fi folosit vopsea obișnuită latex. Pentru o durată de acoperire durabilă trebuie aplicată cel puțin 3 straturi, de fiecare dată de așteptare pentru uscarea stratului anterior.

baie de design folosind gips-carton

Cu baie gips-carton pot fi făcute unic.

Ipsos si vopsea este de obicei suficient pentru finisaj exterior, de înaltă calitate, dar există și alte modalități. Placi de mozaic sau peste pereți din gips-carton sunt foarte frecvente pentru a efectua acest tip de muncă nu este prea greu.

Foarte impresionant si arata frumos de finisare piatră naturală sau artificială, dar prețul unei astfel de acoperire nu este întotdeauna justificat. Același lucru se aplică acoperiri pluta care baie ar trebui să fie acoperite în continuare cu compoziții de protecție de umiditate.

Dezavantajul de gips carton poate fi considerat că atunci când sunt scoase din țiglă său, piatră sau mozaic re-funcționare a foi de gips carton, nu este posibil, acesta este distrus ireversibil.

Video pe „modul de a face un plafon de gips-carton cu mâinile lor, plafonul video gips-carton“

Dar, dacă toate regulile de mai sus de lucru pentru a se conforma exact finisajul tencuiala va servi pentru mai mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a stabili gips-carton pentru lemnCum de a stabili gips-carton pentru lemn
Încălzire, ventilație și termina garajÎncălzire, ventilație și termina garaj
Mucegai pe placa de gips carton tavanMucegai pe placa de gips carton tavan
Gips-carton pe podele din lemn masivGips-carton pe podele din lemn masiv
Cum de a elimina dale din gips-carton?Cum de a elimina dale din gips-carton?
Decorațiuni interioare gips-carton garajDecorațiuni interioare gips-carton garaj
Ce este gips-carton: CheieCe este gips-carton: Cheie
Plăci de gips sau din nou despre acest lucruPlăci de gips sau din nou despre acest lucru
Ce este gips-cartonCe este gips-carton
Ceea ce da peretii interiori cu gips-carton?Ceea ce da peretii interiori cu gips-carton?
» » » » Este posibil să se facă peretele gips carton în baie?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate