WikiWiex.com

Desenele pentru construirea de foișor hexagonale cu mâinile lor

Cuprins:

Gazebo pe site-ul unei case de țară este o necesitate.

Video pe tema „Construirea de arbore numărul 2. Fundația“

chioșc hexagonala

Pentru sprijinirea stâlpi arbor hexagonal ideal pentru feliat din lemn-secțiune 100 este de 100 mm.

Nu va dura mult spațiu, dar este extrem de spatios. În plus, este ușor de instalat, iar construcția sa este durabil și de încredere pentru a face față cu atacul de continuă schimbare condițiile meteorologice. Mobilier de grădină cu mâinile lor Acesta poate fi construit într-un timp scurt. Începeți prin compensare site-ului. Fiecare element de construcție are o formă standard, și se execută în 6 exemplare. Acest lucru reduce semnificativ costurile forței de muncă. Prin construirea unor astfel de mandrinele sunt destul de simplu: ei au picioarele de susținere 6, 6 din acoperișul triunghiuri, baza și balustrada.

Instrumente și materiale

Schema mandrinele secționale hexagonal

Schema secțiunii hexagonală arbor.

  • impermeabilizare;
  • șuruburi;
  • fir cu plumb;
  • frize;
  • pietriș;
  • ciment;
  • nisip;
  • compoziția de impermeabilizare de protecție;
  • șurubelniță;
  • bord.

muncă erecție

Înainte de începerea lucrărilor de construcție necesare pentru a crea desene sau chiar o schiță, în cazul în care dimensiunile care pot fi luate ca bază. Deci, de exemplu, înălțimea de construcție va fi egală cu 2,6 m.

Odată ce a fost determinat cât de multe și care au nevoie de instrumente și materiale de construcție, puteți începe marcarea pe teren. Folosind busola improvizată a perechii de benzi și frânghii ar trebui să elaboreze un cerc pe pământ, a cărui rază este egală cu 1,5 m. Arbor hexagon pot avea alte dimensiuni. Totul va depinde de structura dorită de spatialitate.

Apoi, puteți începe să pune bazele structurii. Este necesar să se determine locația de pe perimetrul unui cerc obținut, în cazul în care se presupune să instaleze stâlpi de susținere. Din orice punct al cercului circumscris ar trebui să măsoare distanța pe care trebuie să fie egală cu raza cercului. Obținut puncte și centrul cercului ar trebui să sape sau găuri destinate pilierii de susținere. Gropile ar trebui să aibă profunzime, care ar trebui să fie de aproximativ 60-70 cm. In plus, va trebui să îndepărtați stratul de suprafață al solului, care are rădăcini.

Cea mai bună opțiune ar fi pentru stâlpii de susținere, cu o rindeluite cherestea secțiune transversală de 100x100 mm. Pe fundul gropii trebuie să se toarnă un strat de moloz, după - un strat de nisip, în care grosimea nu trebuie să fie mai mică de 10 cm, atunci toate fi compactate .. Fiecare groapă trebuie să fie echipate cu stâlpi de susținere.

Schema hexagonală arbore de 2,6 metri în înălțime

Schema înălțime umbrar hexagonală de 2,6 metri.

Înainte de a dip capetele stâlpilor în pământ, ar trebui să fie obligatorie pentru a le trata cu compuși de impermeabilizare de protecție. optiune convenabila pentru acest lucru ar fi asfalt turnat. Înălțimea polilor deasupra solului ar trebui să fie egală cu înălțimea structurii. Un pilon central ar trebui să fie scurt și să ajungă doar la linia podelei.Pilonii care arbor hexagonal trebuie fixate în adâncituri și acoperite cu beton (beton moloz poate fi înlocuit). Este necesar să se controleze coloanele verticale, pe care le puteți utiliza linia de plumb. amestec de beton ar trebui să fie lăsată pentru a finaliza solidificare, doar atunci se poate trece la următoarea etapă, care presupune amenajarea podelei.

Instalarea arbor de podea

Decalajul poate fi folosit ca grinzi, a căror secțiune transversală trebuie să fie egală cu 50x100 mm. Într-un caz extrem, placa poate fi utilizat cu secțiune transversală 30h70 mm. Acestea ar trebui să fie asigurate cu o șurubelniță și șuruburi pentru stâlpii centrali și colț. Pe grinzi ar trebui să fie consolidate de impermeabilizare. Cea mai simplă opțiune ar fi o foaie de material pentru acoperișuri, care pot fi suplimentate cu folie de polietilenă armat. La suprafață se poate face de stabilire podele. Acest lucru poate fi placi folosite, sau materiale compozite pe bază de lemn. Pardoseală care va avea un arbore de hexagonală trebuie să fie prelucrate compoziția de protecție și decorativ.

Related Videos "Hexagon Arbor din lemn. Build. LyahovichiDrev"

De-a lungul perimetrului de construcție ar trebui să fie stabilite gard - înălțimea balustrada trebuie să fie egală cu 90 cm Pentru a crea elemente verticale ale balustradei, ar trebui să utilizați panouri simple, puteți să le buclat, tăierea model puzzle .. Inițial va arăta foișor gard crengi neokorennyh de arbori de diferite grosimi. Pentru a le oferi mai mult decorativ, acestea ar trebui să fie acoperite cu 2-3 straturi de lac. aspect atractiv și balustri gata concepute pentru scări. Toate elementele care alcătuiesc șine, ar trebui să fie întărită pe șuruburile.

Pe marginea superioară a mâinilor curente trebuie setat bord larg, fixare cu o coloană verticală cu ajutorul pieselor, pot fi utilizate în acest scop și metoda de transvazare.

Schema de podea mandrinele hex de placi

Schema de podea mandrinele hex de placi.

Ca în etapa finală de fabricație a chioșc se va monta pe acoperiș. Acesta va fi sprijinit, care a fost abordată de posturi de colț, lipsit stâlpul central, așa cum a fost în procesul de aranjamentul podelei. Prin urmare, a fost convenabil să lucreze și elemente de conexiune șipcă, s-au dovedit a fi mai precis, va fi necesar pentru a văzut piesa hexagonală plat supradimensionate, setați-l în centru și să consolideze toate barele de sprijin pentru a-l.

Pentru un acoperiș de lucru astereală mai confortabil, care are un chioșc cu șase laturi, este mai bine să montați pe teren, iar atunci când este gata, vă puteți ridica, pentru a stabili în loc. Barele care trebuie spălate în jos pe acoperiș, în regiunea lor de capăt, la un unghi de 60 °. Toate elementele trebuie să fixați cu șuruburi.

Pentru a proiecta căpriori avansat mai solidă și rigidă, între barele de lăzi trebuie să se atașeze mai mult de un bar. Purlin bare de acoperiș pot fi îmbrăcate sau materiale foaie compozite. Ele pot pune orice material pentru acoperișuri.

De regulă, mandrinele folosesc diferite tipuri de plăci. Amintiți-vă că scândurile acoperișului se bazează doar pe stâlpii de colț, pentru acest motiv, lucrările de acoperișuri ar trebui să fie efectuate numai cu un pliantă sau scara.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Desen foișoareDesen foișoare
Opțiuni de proiectare pentru grădină mandrineleOpțiuni de proiectare pentru grădină mandrinele
Cum de a decora dreapta chioșc?Cum de a decora dreapta chioșc?
Producerea arbor metaliceProducerea arbor metalice
Foișoare de construcție cu mâinile lor din materiale de resturiFoișoare de construcție cu mâinile lor din materiale de resturi
Ca propriile lor mâini pentru a construi un foișor hexagonala?Ca propriile lor mâini pentru a construi un foișor hexagonala?
Cum de a face propriile mâini foișorCum de a face propriile mâini foișor
Construcția foișor cu un șemineu cu mâinileConstrucția foișor cu un șemineu cu mâinile
Construcție chioșc hexagonalăConstrucție chioșc hexagonală
Cum de a construi o pergolă în grădină?Cum de a construi o pergolă în grădină?
» » » Desenele pentru construirea de foișor hexagonale cu mâinile lor

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate