WikiWiex.com

Producerea arbor metalice

Related Videos „Arbor de metal cu mâinile lor, instrucțiunea“

Cuprins:

Gazebo poate fi realizat dintr-un metal. Dar dacă este de a face instalarea pe stâlpii de fundație, va fi posibil să-l transporta din loc în loc.

Related Videos „ABC Reparații - Construcția tubului în formă de chioșc“

Gazebo pentru vile din metal.

Pavilioane pentru popolyarnymi din oțel gradina din metal, deoarece acestea au diferite forme.

Video pe "# chioșc Homemade"

În primul rând, aveți nevoie pentru a determina facilitatile site-ului de instalare. Dimensiunile de construcție va depinde de scopul său și cel mai mare număr posibil de oameni în ea. Deci, găzdui 8 până la 12 de persoane vor fi în pavilionul, care va avea o dimensiune de 3 x 2,5 m.

În plus, este posibil să se prepare o porțiune dintr-o structură metalică. Să fie găuri în colțurile structurii dorit pregătite, dimensiunile care trebuie să fie egală 25h25h25 centimetri. După utilizarea placa de 15 cm, este necesar să se facă cofraj, golful său din beton. Deci, există instalarea dane de fundație. Ei trebuie să completeze nivelul, 10 cm deasupra solului. Este necesar să se verifice verticalitatea suprafeței de sprijin de la nivel de bord și lungimea care trebuie să fie egală cu 3 metri. Pe suportul care urmează să fie stabilit baza inferioară a structurii metalice să fie realizate din canal.

De-a lungul perimetrului structurii pe cazma baionetă trebuie să îndepărteze solul și acoperit primul strat de pietriș, nisip și după un abandon. Alternativ, puteți sapa iarba și se nivelează la sol. Betonul se va usca timp de aproximativ 3-5 zile.

Video pe tema „Arborele forjate din metal negru, fabricarea forjate mandrinele din metal negru“

Instrumente și materiale

Chioscurile.

foișoare de metal sunt mai durabile si un aspect mult mai plăcut.

Video pe tema „Efectuarea de lemn mandrinele "lipsă de farmec""

 • pietriș;
 • nisip;
 • lopata;
 • placi; pentru căptușeală
 • ciment;
 • canal;
 • Zona;
 • tub rotund;
 • aparat de sudura;
 • OSB;
 • capsator;
 • Pavaje.

construcție carcasăPavilioane cu mâinile lor, de regulă, sunt realizate din canal de 10-12 cm, care este utilizat în sudarea bazei inferioare. Zona ar trebui să fie sudate sub pervaz. Mai departe este posibil să se înceapă tăierea montanților, în acest caz, este necesar să se utilizeze o țeavă circulară, diametrul care trebuie să fie egală cu 100 mm, este posibil să se înlocuiască diametrul țevii în intervalul de 60-120 mm, dimensiunea acesteia poate varia în 2200-2300 mm. Odată ce poate fi sudat la partea de jos a structurii raft a canalului. Următorul cadru de acoperiș fabricație, care trebuie acoperit OSB cu o grosime cuprinsă în intervalul 10-18 mm.

Următorul pas va fi construirea gardului, care va acționa ca o suprafață de 40 mm, montate pe perimetrul. Umple spațiul gol poate fi același OSB, o grosime de 10 mm. Astfel, este necesar să se utilizeze un material cu caracteristici de-rezistente la umezeala.

Instalarea pereților laterali pot fi produse de un capsator. foișor de metal trebuie să fie acoperite cu vopsea, care protejează materialul ruginirea .Ispolzovat preferat pentru această vopsea de culoare deschisă, care se va reflecta în mod eficient fasciculelor de lumină.

Arbor ar trebui să fie echipate cu podele confortabile și robust, rezistent la stres mecanic. Acoperirea poate fi folosit pentru gresie lor pavaje, care pot fi produse pe ambalaj, pietriș preamestecat cu ciment.

O variantă de realizare alternativă a acoperișului

Mobilier de grădină, partea acoperișului, mâinile pot fi realizate folosind tuburi cu secțiune transversală pătrată, sunt folosite pentru aranjarea ferme, oferind părtinire în cel puțin 15 de grade. În cazul în care arborele are o formă pătrată, este suficient pentru a face forma de triunghiuri căpriori.

Dacă structura este suficient pe scară largă, și căpriori va avea o lungime mai mare de 1,5 m, partea interioară a fi sudate ferme triunghiuri chiar distanțiere. Ladă în acest caz, devine tub subtire profilata, este sudată între căpriori în trepte de 35 cm. Un act de acoperire ca policarbonat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a construi în mod corespunzător un arboreCum de a construi în mod corespunzător un arbore
Construcția chioșc din țarăConstrucția chioșc din țară
Cum de a decora dreapta chioșc?Cum de a decora dreapta chioșc?
Tipuri de modele de pavilioane de grădinăTipuri de modele de pavilioane de grădină
C gratar chioșc mâini - accent pe confortC gratar chioșc mâini - accent pe confort
Ca propriile lor mâini pentru a construi un foișor hexagonala?Ca propriile lor mâini pentru a construi un foișor hexagonala?
Gratar în toate weathers - foisor pentru gradina cu gratarGratar în toate weathers - foisor pentru gradina cu gratar
Constructii de pavilioane din țarăConstructii de pavilioane din țară
Pavilioane de busteni: ce poate fi mai natural?Pavilioane de busteni: ce poate fi mai natural?
Construcție chioșc hexagonalăConstrucție chioșc hexagonală
» » » Producerea arbor metalice

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate