WikiWiex.com

Care sunt câteva modalități prin care puteți pune în aplicare o extensie la încălzirea casei

Cuprins:

Tinda casei, în ciuda faptului că aceasta este o extensie a auxiliar, joacă un rol important în determinarea modului de viață al proprietarilor. Acesta este locul cel mai convenabil pentru o cină comună, conversații pe îndelete și desfășura activități comune cu prietenii. În timpul verii distracția pe veranda devine atât un obicei, acela al ei dureros de greu să renunțe cu debutul de vreme rece, atunci când acesta devine rece pe veranda. Obiceiuri de schimbare nu este necesar. Trebuie doar pentru a izola veranda.

schema de verande

Schema verandă.

Materiale și instrumente

Tehnologia modernă permite o gamă largă de materiale și instrumente pentru a efectua izolare într-o casă de lemn.
Pentru a izola veranda, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • lână minerală;
 • polistiren (polistiren);
 • grinzi de lemn 50 * 50 mm;
 • material de etanșare;
 • spumă poliuretanică;
 • șuruburi;
 • amestec adeziv îngheț;
 • vopseaua de exterior;
 • construcție a ochiurilor de plasă de armare
 • de film paroizoliruyuschaya;
 • Parchet laminat (placaj);
 • Panouri din plastic laminate 25 * 595 cm;
 • panel MDF (gips-carton);
Schema de plafon suspendat izolație verandă

verande izolație Schema tavan suspendat.

Iată principalele materiale cu care este posibil să se efectueze aproape toate lucrările la încălzirea tinda casei. Dar, pe baza planurilor și gusturile proprietarilor, puteți adăuga întotdeauna să-l câteva elemente, cum ar fi tapet, acoperișuri și podele.

Nu se poate face cu verandă izolare și fără unelte. Aici este setul lor minim:

 • mistrie;
 • mistrie;
 • vopsea perie;
 • vopsea cu role;
 • cuțit;
 • foarfece;
 • puzzle (bomfaier);
 • pistol cu ​​capse;

Programarea

Înainte de materiale și instrumente de cumpărare aveți nevoie pentru a planifica munca. Pentru a începe, trebuie să stabilească o dată pentru începerea încălzirii. Cea mai optimă opțiune - o vara tarziu sau toamna devreme. În acest moment, nu este atât de cald, dar înainte de vremea rece este încă departe. Rețineți că lucrul cu amestecurile adezive este posibilă numai la o temperatură peste zero. Ceea ce urmează este o metodă de selectare a ceea ce va fi izolație podea, pereții și tavanul verandei. Apoi, rămâne să se calculeze materialul necesar și să efectueze achiziția acestuia.

Video pe tema „Cum să atașați un nou acasă la vechiul? Cusătura sedimentar?“

Materialul ar trebui să fie întotdeauna să cumpere 10-15% mai mult decât numărul estimat, luând în considerare posibilitatea de deteriorare în timpul transportului și în timp ce lucrează la eroarea. Puteți trece apoi la izolare. Munca se recomandă să înceapă de la podea.

Încălzirea podea

Schema de podea izolare verandă

Schema de izolare verandă etaj.

Procedura depinde de izolarea termică a podelei fundației, pe care se află pridvor. De obicei, această radier, umplut împotriva fundația casei, sau pus pe suport de beton dale din fabrică. În acest caz, placa de beton este un conductor perfect de rece de la sol de iarnă înghețat la etajul al pridvorului. Dacă un astfel de podea este acoperita cu linoleum sau placaj, o astfel de izolare de la rece și suficient de umed.

Prin urmare, podeaua ar trebui să fie complet izolate. Dacă podeaua în casă și pe veranda făcută sub formă de terase, mici înălțimea ridicat de podea, în pridvor nu va crea inconveniente suplimentare.

Sexul este izolat prin următoarea metodă. acoperire Old îndepărtat. Pus pe stratul de suprafață de beton de material pentru acoperișuri, cusături între benzile sunt lipite cu bitum speciale mastic. Acest lucru va hidroizolant. În plus, lemnul este montat pe podea, între rânduri din lemn karkas.Rasstoyanie trebuie să corespundă lățimii de vată minerală achiziționate. Cherestea înainte de ambalare este recomandat pentru a trata lac pentru a da de umiditate și proteja de insecte. După aceea, carcasa rezultată este pus vată minerală. Pe lângă vata minerală poate fi folosit foi de spumă. În acest caz, cadrul stivuite blocuri, taiati la dimensiune cu un fierăstrău pentru celule metalice. Decalajul rezultat între cadru și spuma suflă cu spumă. Pentru uscare, taie excesul. Structura rezultată este acoperită cu o barieră de vapori. Acest film este atașat la cadru, cu capse și un pistol cu ​​capse. Locuri benzi se suprapun închis încleiat.După aceea podeaua de măcinare. Există două opțiuni. Originea - pune toate furnir suprafață podea verandă și pune o acoperire finală pe partea de sus a acesteia. Acest lucru poate fi un parchet laminat, linoleum sau parchet pe bază de poliuretan. Se recomandă să se stabilească o suprafață dură, ca pe verandă va merge în pantofi, și, eventual, pentru a efectua reparații minore. Linoleum în acest caz, poate fi grav afectată.

Schema de izolarea pereților verande

Schema de izolare pereti verandă.

A doua opțiune implică podele din parchet. O astfel de podea pot fi vopsite sau lacuite. Podeaua lemnului va arata nu numai bine, dar să fie, de asemenea, un strat suplimentar de izolație.

Un alt mod de a incalzi pardoseala de beton este de a instala un sistem de încălzire prin pardoseală. O opțiune mai bună este proiectarea electrică. Acesta poate fi pornit numai dacă este necesar, și ea nu se teme de congelare, cum ar fi apa. Cum se instalează sistemul de încălzire prin pardoseală este detaliată în instrucțiunile pentru ea. Rețineți că, pe partea de sus a sistemului de încălzire prin pardoseală se află întotdeauna țiglă. Când instalați un astfel de sistem de încălzire de pe veranda nu este necesară, pentru că podeaua este încălzitor de aer foarte mare.

izolație de perete

pereți verandă au cea mai mare suprafață de contact cu mediul înconjurător, astfel încât capacitatea lor de izolare trebuie să se acorde o atenție specială. Puteți izola pereții atât în ​​interior cât și în exterior. Izolarea interior - opțiunea cea mai puțin de dorit pentru proprietarii de acasă. În primul rând, este nevoie de spațiu valoros, și în al doilea rând, este necesar să se distrugă ornamentul pridvor interior. Pe de altă parte, lucrările privind izolarea internă poate fi efectuată în orice moment al anului și, în orice vreme, și ornamentele interioare face mai bine.

Cum de a izola porticul interior

Cel mai comun și sigur mod de a izola pereții din interior este de a utiliza o metodă de cadru. În acest scop, întreaga lățime a unui perete, orizontal, la un interval de 50 cm, este atașat a achiziționat cherestea. Grinzile superioare și inferioare trebuie să fie fixat la același nivel cu podeaua și tavanul. Mai mult, în șanțurile formate inserate în vata minerală. Capsele capsator de construcție carcasă tras cu abur. Suprafața finit este învelite cu unul dintre materialele de finisare. Acest lucru poate fi MDF, panouri sau gips-carton. În acest din urmă caz, aveți nevoie de ipsos și grund suplimentar pentru a pregăti suprafața gips carton pentru vopsire sau tapetului.

Cum de a izola veranda exterior

Schema de stabilire pe ardezie acoperișului verandă

Schema de stabilire pe ardezie acoperiș veranda.

Video pe „Finisare fatada - un material ieftin pereți de izolare“

Acesta este modul cel mai convenabil și practic pentru izolarea pereților. În primul rând, nu există nici resturi în casă, și în al doilea rând, nu a redus zona efectivă a camerei. Există două tehnologii complet diferite, dar la fel de mod practic, ce se poate face această operație. Prima este de a aplica metoda din cadru, al doilea - pentru a crește grosimea peretelui prin conectarea acestora cu stratul exterior al foi penopropilena.

La aplicarea metodei carcasei pe peretele exterior, cu un interval de 50 cm, lemn montat vertical 50 * 50 mm. Decalajele dintre dens umplute cu vată minerală. Suprafața rezultată este etanșată bariera de vapori. In concluzie, montat grinda de lemn vertical panouri de vinil sau plastic față.

Izolație de perete din polipropilenă mai lung și procedeu cu mai multe etape, dar rezultatul este în valoare de ea. Pentru a izola peretele exterior într-un mod necesar la 3 zile o vreme limpede și caldă, deoarece munca se realizează cu ajutorul unui adeziv, pastă de ciment și vopsea. La început, pe suprafața peretelui nivelat și amorsat prin foi de polistiren îngheț chitul sunt lipite de 50 mm grosime. După solidificare a soluției, foile sunt fixate pe perete cu ajutorul ciupercilor dibluri. Apoi, întreaga suprafață este acoperită cu adeziv, care se suprapune și rulată cu role de ranforsare cu ochiuri. După aplicarea și uscarea celui de al doilea strat de adeziv este menținut suprafața peretelui ipsos. De obicei folosit pentru această soluție tserezita. Stratul de tencuială trebuie aplicat la 1 cm grosime, astfel încât să poată rezista la lovituri involuntare împotriva suprafeței peretelui. Zi după aplicarea tencuielii de perete poate fi grunduit si vopsit.

Cum de a izola acoperișul verandei

Pe scurt, este necesară pentru izolarea acoperișului. Conform legilor fizicii, aerul rece coboară și se ridică căldura. Prin urmare, dacă nu izola acoperișul verandei în mod corespunzător, toate eforturile anterioare vor fi irosite. Încălzirea a acoperișului este exact la fel ca și podeaua. În primul rând, pe suprafața interioară a ramei de acoperiș este realizată din scânduri perpendicular pe peretele casei. În cadrul strâns inserat în vata minerală. Pe suprafața carcasei este suprapus și paranteze parozaschita fixe. Pentru frontală a plafonului este cel mai bine pentru a alege un plastic laminat. Acest material se va adăuga lumină și foarte ușor de instalat. Pur și simplu instalați profilul de ghidare de pe perimetrul plafonului, plasticul tăiat și foi alternativ în șinele de inserare de ghidare, reglați-l pe suporturile cadru.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reparați pridvorul în țară cu propriile mâiniReparați pridvorul în țară cu propriile mâini
Cum de a face verandăCum de a face verandă
Ca o auto-glazura veranda?Ca o auto-glazura veranda?
Verandă izolare internă: podea, pereți și tavanVerandă izolare internă: podea, pereți și tavan
O cabana confortabil, cu o verandă modernăO cabana confortabil, cu o verandă modernă
Cum să atașați prispă la casaCum să atașați prispă la casa
Construirea unui acoperiș pent terasa acoperita pentru varaConstruirea unui acoperiș pent terasa acoperita pentru vara
Fundația pentru prispaFundația pentru prispa
Cum de a izola simplu și necostisitor veranda?Cum de a izola simplu și necostisitor veranda?
Acreția pe tavan pivnițăAcreția pe tavan pivniță
» » » Care sunt câteva modalități prin care puteți pune în aplicare o extensie la încălzirea casei

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate