WikiWiex.com

Încălzirea pod rece

Cuprins:

Video pe „suprapunere de dispozitiv și de izolare între podea rezidențiale și un pod rece, ventilație pod“

Casa Garret este site-ul principal acolo unde este posibil pierderile de căldură. Dacă nu face izolație termică de înaltă calitate a pardoselilor în timpul construcției casei și acoperișul, apoi mai târziu, atunci când este frig, se va simți din tavanul unui proiect de puternic.

mansarda spatiu

spațiu Mansarda este unul dintre principalele locuri prin care există o pierdere de căldură mare.

În clădirile rezidențiale, orice număr de etaje, puteți utiliza acoperiș, cu un pod rece. Porțiunea interioară trebuie să fie întotdeauna ventilate cu aer din exterior printr-o deschidere specială în perete, care suprafața secțiunii transversale (atunci când acoperirea de beton armat sau solid acoperiș acoperiș înclinat) ar trebui să fie în jur de 1/1000 a porțiunii de suprapunere. Prin urmare, pentru zona de pod de acoperiș este de aproximativ 100 m, este necesar să se ia deschiderile de aerisire cu o dimensiune minimă de aproximativ 0,1 m (două pentru mansardă deschidere de ventilație dimensiune 30x20 cm).

Un încălzitor în casă cu un pod rece pentru a pune pe podea mansarda. Grosimea optimă a izolației - o atenție deosebită la 20 cm în timpul izolării trebuie plătit hote de conducte ascendente puțuri de canalizare și de ventilație .. Acestea ar trebui să fie cald, fără a eșua.

Materiale pentru izolarea termică a pod și podea

Încălzirea podelei mansarda și se poate face folosind o varietate de materiale în vrac, cum ar fi:

Video pe „Încălzirea podelei "rece" mansardă cu vată minerală "

Material izolator termic

Materialul izolator trebuie să fie capabil să suporte variații de temperatură.

 • vată de sticlă;
 • paie;
 • argilă expandată;
 • stuf;
 • alge marine;
 • bucăți de spumă;
 • rumeguș;
 • in;
 • zgură;
 • spumă;
 • vată minerală în plăci.

Video pe tema „Care este izolația aplicată la mansardă rece în Lobnya“

La selectarea unui material pentru îmbunătățirea acoperișului pod rece trebuie să fie ghidate de mai multe puncte opționale: materiale de calitate, ușurința de utilizare, capacitatea de a nu modifica proprietățile la temperaturi diferite, precum și de izolare naturala pentru pod rece.

materiale pulverulente de izolație

Una dintre metodele cunoscute, care este utilizat atunci când doriți să izoleze podeaua rece și grinzi de lemn - o încălzire de materiale în vrac. În acest caz, izolația asigură rambleiere ușoară a acestor materiale între grinzi.

Video pe „pod cald este mai bună decât la rece pod Ekotermiks izolare acasă“

Izolație termică cu spumă poliuretanică

Schema de poliuretan izolare spuma.

Pentru a face cu succes această procedură, este necesar să se stabilească podele din lemn sau cu un tampon de asfalt din carton (puteți utiliza hârtie kraft) sau dacă este o suprapunere de bun frotiu lut. În hârtie kraft sau un strat de lut ar trebui să umple stratul de material izolator necesar și numai consiliul superior stabilesc. În plus, trebuie să fie sigur de a izola intrarea în pod.

Se crede că straturile de izolație naturale tind să tort rapid. Dar această informație este un pic impodobita.

ar fi necesară izolarea termică a mansarda in acoperis mult efort. Mai întâi trebuie să patch-uri cu atenție și în detaliu toate găurile pardoseala rece de la mansardă. După cum sa menționat mai sus, argila poate fi utilizată sau orice alt material curent (puful neapărat argilă sau un strat de suprafață substitut de 2 cm), având o eficiență similară. Apoi, pe partea de sus de lut, este necesar să se stabilească de hârtie kraft și umple Shiv (deșeuri de la prelucrarea inului).

Acest material este foarte accesibil și are calități bune: nu se deterioreaza, rezistent la microorganisme dăunătoare și lumină în structura. Pentru acest material, de îngrijire convenabil și umple sau înlocuiți vechi la nou, dacă este necesar. De asemenea, avantajul de focurile care atunci când aruncați-l, puteți pur și simplu arde fără a afecta natura.După ce a adormi pe o hârtie sau de lut, pe partea de sus a materialului pentru a stabili nu au nevoie de nimic, dar pentru comoditatea de mișcare pod este posibil, în unele locuri pentru a pune panouri din lemn care permit deșeuri de in „respira“ si nu strica (dar încă de ventilație suplimentară în pod ar trebui să fie echipat). Desigur, uneori, calitatea și uscăciune a incendiilor trebuie verificate. În cazul în care observați orice deficiențe, materialul trebuie să fie uscate sau înlocuit.

Încălzirea rumegușului pod, paie și alte materiale

Izolarea termică a inul acoperișului

Izolarea termică a inul acoperișului.

Tehnologia de izolare a acoperișului pod puțin rumeguș similar cu tehnologie de izolare in: trebuie mai întâi toate fisurile din podeaua rece scămoșată lut sau orice alt material pentru ao înlocui. În cazul în care casa are un nisip, aveți posibilitatea să le stropească toate (dacă în timp, argila se va sparge, nisipul cade prin fisuri). Apoi, toate „arta“ ar trebui să fie stropite cu var stins carbid (acest lucru va ajuta la protejarea șoarecilor de la mansardă). În continuare, se adaugă primele 20 de cm de așchii de lemn și necesare (pentru scopuri de securitate), trebuie să se toarnă un rafinament de zgură în apropierea coșului. Așa cum este cazul cu inul, putem pune doar pe partea de sus a consiliului, care poate fi mutat.

Dacă nu există rumeguș pentru a izola mansarda poate lua paie.

În primul rând, este necesar să se stabilească pergament sau stratul dorit de argilă (de preferință până la 5 cm), atunci este necesar să se toarne un strat de paie la 50 cm (în funcție de caracteristicile regiunii și temperatura). Din motive de securitate, pe straturi de paie pot fi puse lut.

După cum se știe, ecowool - un produs de prelucrare a ziarelor aruncate și alte deșeuri de hârtie, care a adăugat componente minerale, în scopul de a reduce nivelul de inflamabilitate. Ecowool este caracterizată prin aceea că ea poate absorbi umezeala din aer, așa că este încă necesar să se stabilească sub ea filmul iimeyuschie.

Clipuri despre „Hidroizolarea la mansardă și acoperiș“

Pe coperta de lemn pentru a pune ecowool folosind dispozitivul de formare prin suflare. Această metodă convertește balonul, astfel încât izolația, va deveni inseparabile, și aer izolator termic vor fi stocate în ea. Celuloza fibra Suma necesară pentru această metodă de încălzire - un strat de 25 la 50 cm.

Trebuie subliniat faptul că, după instalarea celulozociment (undeva în jurul valorii de 1-3 săptămâni) începe să se formeze o crustă, care se numește „lignina“. Este important de știut că, cu timpul ecowool compactat și instalarea sa de încălzire trebuie să ia mai mult de 5-15% din suma necesară.

Încălzirea steklovolonom, argilă și stuf expandat

Pentru a izola acoperișul mansarda cu fibra de sticla, este necesar să le umple mansarda 15-25 cm. Datorita proprietatilor sale, acest material este rezistent la umiditate, foc, insecte și bacterii fungice, dar este foarte toxic. În timpul funcționării, trebuie să te îmbraci, astfel încât toate părțile corpului au fost închise. Nu trebuie să uităm despre masca de respirație. După finalizarea lucrărilor cu fibra de sticla, este necesar să se dispună de toate hainele. Este important de știut că materialul poate fi compactat cu timpul.

Pentru a izola mansardă cu ajutorul argilă expandată, este necesar teritoriu podea rece, acoperit cu un strat de 20-25 cm, și se toarnă tot sapa de ciment de 5 cm. Datorită acestei metode, mansarda va fi confortabil să meargă sau să pună depozitul de deșeuri în partea de jos a lucrurilor casa.

Izolarea mansarda cu vata minerala are avantajele sale: elimina problemele cu mucegai și șoareci. Ea, de asemenea, nu arde sau putregai. Pentru izolarea mansardei acestui material pe partiția de lemn este necesar să se stabilească o izolație specială de film, în care articulațiile au nevoie pentru a lipi bandă specială. Pe partea de sus a filmului pentru a pune un pachet de vată minerală. Asigurați-vă că pentru a purta haine strâmte și pentru a proteja toate zonele expuse ale corpului. Apoi, puteți pune panouri pentru mers pe jos în pod.

Papura se referă la materiale de mediu, dar proprietățile sale, nu este inferior la cele mai recente materiale. Ele pot izola grinzi de beton și lemn, fără a utiliza o barieră a unei perechi.

Puteți găsi pe piață astăzi o varietate de materiale care pot reține căldura. Dar, alegerea unui încălzitor pentru mansarda rece, este important să ne amintim temperatura aerului și calitatea materialului. În cazul în care casa este construita din lemn, iar sistemul de încălzire ar trebui să fie utilizat naturale. În cazul în care carcasa este confecționată din material „non-respirator“, izolația mansardă trebuie realizată cu fibre de sticlă sau vată minerală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola casa din exterior și de unde să încep?Cum de a izola casa din exterior și de unde să încep?
Cum de a realiza izolarea termică a acoperișului unei case private?Cum de a realiza izolarea termică a acoperișului unei case private?
Izolarea termică a pardoselilor cu strat laminat: caracteristicile dispozitivuluiIzolarea termică a pardoselilor cu strat laminat: caracteristicile dispozitivului
Acoperis cald cu mâinileAcoperis cald cu mâinile
Sfaturi pentru izolarea termică a acoperișului cu mâinileSfaturi pentru izolarea termică a acoperișului cu mâinile
Încălzirea de la mansardăÎncălzirea de la mansardă
Cum de a izola acoperișul unei case din lemnCum de a izola acoperișul unei case din lemn
Cum de a izola un pod?Cum de a izola un pod?
Cum de a izola etaje în apartamentCum de a izola etaje în apartament
Variante de izolare etaj mansardaVariante de izolare etaj mansarda

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate