WikiWiex.com

Încălzirea Porții de Fier

Cuprins:

Video pe „Izolația termică și izolare cu protecție împotriva înghețului pentru uși din oțel de usi-Master“

ușă metalică este armura robustă care protejează casa de la intruziunea de oameni. Este practic imposibil de a sparge fără utilizarea unor unelte speciale. Cele mai multe dintre chiriasi dau preferința lor pentru o ușă din față, deoarece este mult mai puternic decât lemnul. Cu toate acestea, la ușa de metal are încă un dezavantaj semnificativ: radiază căldură în stradă, pentru că fierul de călcat - un mare dirijor. Încălzirea ușii de fier, este de dorit să se efectueze înainte de începerea sezonului de încălzire, pentru a nu suferi de proiecte în timpul iernii.

Video pe „Încălzirea ușii tocului Toreks. Chelyabinsk“

Conducerea usa de fier izolație cu vată minerală

Conducerea usa de fier izolație cu vată minerală.

Producătorii de uși de fier oferă, de obicei clienților 2 versiuni: cu și fără izolație. Unii cumparare usa neîncălzită speciale pentru a salva pe de cumpărare. În acest caz, este necesar să se efectueze lucrări de izolare cu propriile sale mâini, la domiciliu. În cazul în care acest proces se face corect, ușa va deveni tot mai multe caracteristici - izolarea fonică.

Related Videos „WC de vacanță, ușă de oțel și de izolare mansarda, un raport pe șantierul de construcții“

Alegerea materialului pentru usi izolatoare

Practic, toată lumea, chiar și un mic oraș există un magazin de hardware, în cazul în care puteți cumpăra o sursă de încălzire. În prezent, cele mai populare materiale sunt considerate a fi vata minerala, spuma de cauciuc și spumă. Ca urmare a condensării umezelii care se formează datorită compusului rece vapori (intrare) și cald (de la plat) de aer, multe materiale încep să putrezească. De exemplu, lână umedă în timp, își pierde toate calitățile sale pozitive. Prin urmare, prin producerea de propriile lor mâini izolarea termică a acestui material, este necesar să se aplice măsuri suplimentare pentru verificare.

instalare Masters de uși metalice se recomandă folosirea unei spume convenționale. Acesta este cel mai frecvent vândute sub formă de plăci de diferite dimensiuni, care nu sunt greu de tăiat și a pus în spațiul din dreapta. Spuma este suficient de puternic și este potrivit pentru funcționare continuă. El nu poate denatura structura de rezistență, deoarece are o greutate foarte mică. Probabil singurul material negativ - inflamabilitate. Dar, această proprietate este puțin probabil să fie un obstacol în calea utilizării sale ca o sursă de încălzire.

Cu care se confruntă ușa de fier cu mâinile lor trebuie să se facă folosind materiale cu proprietăți bune de izolare termică.

Conducerea usa de fier cu ognestoyskoy izolate

Conducerea usa de fier cu izolație ognestoyskoy.

În acest scop, lemnul adecvat, placaj sau plăci aglomerate: acestea au o conductivitate termică scăzută. Odată cu creșterea grosimii de acoperire, această cifră devine chiar mai mic. Există diferite metode de tratare a suprafetelor din lemn, astfel încât pielea poate fi foarte frumos în aparență. Carcasa din plastic arata frumos, dar nu protejează împotriva frigului. La instalarea funcției de protecție se va efectua numai sigiliul spumei.

Video pe tema „Cum să se încălzească ușa din față cu mâinile?“Cules mijloace de protecție termică, ar trebui să opteze pentru panourile de spumă și tăiați MDF (fibrolemnos). Aceste materiale au un preț rezonabil și este potrivit pentru munca de înaltă calitate. Pentru a face o bună izolare usi de fier, cu mâinile lor, și va avea nevoie de alte materiale, în plus față de acestea:

 • spuma autoadezive de bază;
 • spumă poliuretanică;
 • adeziv siliconic;
 • șmirghel;
 • bandă adezivă.

Instrumente necesare:

 • șurubelniță;
 • creion;
 • line;
 • Bandă de măsurare;
 • burghiu cu un set de burghie;
 • șuruburi cu un burghiu;
 • cuțit;
 • Tăiere cu ferăstrău (jig).

Principalele etape ale

Schema de straturi subțiri de izolație

pânze de izolație Schema.

 1. În cazul construcțiilor de metal este deja instalat, apoi înainte de a începe să-l demonteze: scoateți ușa din balamale, okruchivaet, se scoate dispozitivul de blocare. Asigurați-vă că pentru a face măsurătorile de ușă cu profilul. Acest lucru este de a se asigura că panourile foaie instalate ulterior complet închisă profilul dispozitivului. Conform standardelor, din fibrolemnos web a văzut pe lățime de bandă suplimentară. Slot Keyhole sau ochet face acest lucru: marca o locație pentru elementul de ușă, în mijlocul conturului este forat un orificiu mic este introdus într-un ferăstrău, și excizat. foaie fibrolemnoase Gata este aplicat pe ușă și să verifice acuratețea coincidență a tuturor reduceri.
 2. tocul ușii este umplut cu spumă. Astfel, este posibil să se utilizeze ca o foaie continuă și bucăți mai mari de grosime egală. părți ale materialului nenecesare este tăiat cuțit ascuțit. Spuma nu se încadrează, este fixat cu adeziv silicon. Nu este necesar să se toarnă prea mult lipici, este nevoie de câteva picături. Toate spațiile libere sigilate cu spumă.
 3. PFL este atașat la o ușă de metal șuruburi speciale, încercând să le localizeze la o distanță uniformă una de alta. În cazul în care podeaua de lemn este adiacent nu este strâns, este necesar să șurub câteva șuruburi. Marginile cuțitului și foaia este tratată cu șmirghel - netezi neregularitățile rotunji colțuri și bavuri sunt curățate.
 4. încălzirea în continuare a spumei este lipit, după îndepărtarea filmului de protecție. În cazul în care spuma este prea gros, este necesar să se taie cu atenție una dintre fețele sale, la un unghi mic. La sfârșitul reveni la locurile lor, toate accesoriile de uși: blocare cameră vizeta.

Unii cred că mai bine să cumpere un sigiliu de cauciuc decât spuma. Această decizie nu este corectă. Încălzirea a benzii de cauciuc este ca numai pentru ferestre din plastic, deoarece acestea au un clearance-ul special pentru garnituri de etanșare. Structura ușii a unor astfel de adâncituri nu sunt prevăzute, astfel încât sigiliul poate crea un obstacol atunci când ușa este închisă. Deoarece materialul izolant poate fi un cauciuc lichid, care este de obicei folosit pentru etanșarea unei conducte și dușuri.

Există un alt mod de a incalzi ușile de fier - instalarea suplimentară a doua ușă. În acest caz, nu contează, acesta va fi realizat din orice material: plastic, lemn real sau fibrolemnos. În orice caz, un astfel de aranjament va asigura conservarea căldurii în cameră. Uși izolate astfel încât va fi cea mai bună apărare împotriva spărgătorilor.

Caracteristici de uși metalice din China

Conducerea ușii din oțel cu o garnitură de cauciuc

Conducerea ușii din oțel cu un material de etanșare de cauciuc.

În ultimii ani, piața internă sunt adesea găsite usi de fier, fabricate în China. Datorită modelului de relief și accesorii strălucitoare, aceste produse sunt destul de luminoase. Dar, mai presus de toate, ele atrag cumpărătorii de costurile scăzute ale acestuia. Usi din China sunt realizate din tablă de oțel moale și subțire, care sunt ușor deformate. umplere interioară, care trebuie să îndeplinească funcția de a proteja de frig, este un carton ondulat convențional. Este de la sine înțeles că un astfel de proiect nu are proprietăți de ecranare față de căldură bun sunet și. Prin urmare, deținătorii de uși din China există o întrebare urgentă: cum se poate face cu mâinile de încălzire cu ea?
La deschiderea de proiectare nu poate fi considerat, deoarece este prea subțire, foaie de pfl atașat la ușă, nu este, de asemenea, posibil să se: șuruburi cad imediat din fier subțire. Master Instalarea și izolarea ușilor de fier sunt sfătuiți să se lipească de suprafața materialului ușii întâi de încălzire, și apoi (ca al doilea strat) - imitație de piele. Unii meșteri de acasă reușesc să scoate cartonul prin gaura cheii și pentru a umple golurile cu spumă.

Încălzirea ușilor de intrare cu mâinile lor - nu este singura modalitate de a eradica umezeala. Umiditatea ridicată în camera poate apărea din cauza performanței slabe a sistemului de ventilație sau acumularea de apă în coloana din beton. Pentru a rămâne în apartament a fost confortabil, acesta ar trebui să facă, de asemenea, izolarea pereților și podelelor din baie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o usa metalica la intrare?Cum de a alege o usa metalica la intrare?
Bazaltica - cea mai bună izolare?Bazaltica - cea mai bună izolare?
Cum de a izola o usa de fier intrareCum de a izola o usa de fier intrare
Încălzirea de la mansardăÎncălzirea de la mansardă
Ca și în mâinile lor pentru a face o usa de fier intrare?Ca și în mâinile lor pentru a face o usa de fier intrare?
Izolarea termică a coșurilor cu mâinile lorIzolarea termică a coșurilor cu mâinile lor
Izolarea hangareIzolarea hangare
Baterii care sunt cel mai bine utilizate pentru încălzireBaterii care sunt cel mai bine utilizate pentru încălzire
Decoreaza casa cu ajutorul fier forjat - este originalDecoreaza casa cu ajutorul fier forjat - este original
Încălzirea conducte de apă în solÎncălzirea conducte de apă în sol
» » » Încălzirea Porții de Fier

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate