WikiWiex.com

Cum de a izola subsol acasă spumă

Cuprins:

Cap casa - este partea superioară a bazei de centură, care se află deasupra solului. Dacă baza columnar, termenul se referă la peretele de date, dispuse deasupra polilor sau între ele. Cap este una dintre zonele cele mai problematice din orice structură. Explicația rezidă în sarcina ridicată, care se confruntă cu plinta în mod constant din cauza mecanice și precipitații. Pentru a neutraliza impactul datelor, efectua o varietate de activități de construcție, din care una este de bază de spumă de izolare. Cu toate acestea, este doar una dintr-o multitudine de componente ale unui proces complex, care nu se poate efectua de înaltă calitate, zona de finisare postament.

parter

aranjament adecvat și competent al capacului include izolația.

Decorare de bază acasă

Încălzirea spumă de bază și strat final de îmbunătățire acasă - este un loc de muncă complet diferit. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, aceste lucrări sunt efectuate într-un complex, având în vedere care sunt văzute în context. De multe ori se poate găsi recomandări pe peretele plinte, care descrie tehnologia de izolare termică folosind polistiren expandat. Faptul că polistiren și spumă - este practic același lucru. Diferențele nu sunt foarte semnificative care trebuie luate în considerare și luate în considerare. Prin urmare, tehnologia de izolare acasă capac este similar cu lucrul cu cele două încălzitoare.

Nu este recomandat pentru a termina zonele de subsol folosind caramida nisip-var sau placi ceramice. Ca urmare a glazura de temperatură scăzută, care este acoperit elemente de plăci pot pur și simplu rupe departe în timpul iernii. În ceea ce privește caramida nisip-var, apoi a cioplit apar cel mai frecvent lângă rândurile din față, din cauza tuturor aceeași temperatură joasă.

Spuma nu este rezistent la radiații UV permanente (lumina solară), așa că, dacă vă decideți să izoleze subsolul spumă sale acasă, asigurați-vă că pentru a aplica un strat de tencuiala pe partea de sus a acesteia.

Schema de spumă capac de izolare

Capac Schema de spumă de izolare.

Cele mai fiabile și de înaltă calitate, dar este destul de scump realizare paramentelor plinta folosind piatră brută. Acest material este în valoare de mult, nu numai din cauza costului elementelor în sine. În cazul în care capacul este terminat de piatra, iar restul de proiectare, de asemenea, să acopere materialele respective. În caz contrar, se va arata pur si simplu ridicol.

Destul de des folosit de ipsos convenționale sau decorative. Dacă este necesar, acesta este în este redusă o perioadă relativ scurtă de timp, indiferent de specie. Costul pentru tencuit este destul de acceptabil, ceea ce reduce costul financiar al căptușește întregii structuri. În plus, tencuiala mai ușor pentru a ridica materiale.

Încălzirea case spumă plinte: ieftin și de încredere

În continuare vor fi luate în considerare de izolare subsol casa privata cu spuma ca acest material este utilizat în prezent aproape peste tot. În plus, spuma face posibil să se facă rapid și ușor orice porțiune de teren care iese în afară prin utilizarea plăcilor în sine. Design-ul final al casei va da un aspect normal și să ofere o protecție a calității regiunea inferioară a structurii peretelui exterior de umiditate.

În cazul în care se face impermeabilizare Okleechnaya sau Obmazochnaya, nici o lucrare pregătitoare este necesară, deoarece suprafața este aproape gata pentru a efectua lucrări de izolare termică.

Un exemplu va fi considerat capac detașat casa într-un singur plan, cu pereți exteriori. Pentru ar trebui folosite finisaje exterioare concepute special pentru această vopsea. Pentru a izola manual spumă de acasă subsol, următoarele materiale și instrumente:

Schema de izolare exterioară a fundației

Schema de izolație externă a fundației.

 1. Densitatea spumei de minimum 25 kg / mc Cu plăci groase, va trebui să decidă pe cont propriu: desigur, mai gros materialul, cu atât mai bine izolația va Cu toate acestea, pe de altă parte, mai ușor de observat va acționa,. Nu se recomandă ca porțiunea sol efectuat mai mult de 4 cm. Preferate și mai raționale pentru a folosi foi de 1x1 m.
 2. Elemente de fixare pentru plăci din spumă - dibluri din plastic cu capac.
 3. Adeziv de montaj pentru izolare - se poate utiliza un ciment adeziv obișnuit utilizat în lucrul cu plăci ceramice.
 4. grilă chit armat. Utilizați net cu o dimensiune a ochiurilor de 2,5h2,5 mm, poate fi un pic mai mult.
 5. Ipsos sau chit pentru exterior, pe baza de ciment de finisare, acrilic, în acest caz nu poate fi folosit.
 6. penetrare profunda.
 7. culori vopsea exterioare potrivite pentru tine.
 8. zona Sloping, a cărei valoare este calculată pe baza lungimii capacului.
 9. cuțit pneumatic pentru tăierea plăcilor de spumă.
 10. Turtită bandă 1 metru sau regulă și o spumă marcator sau marcaje de creion.
 11. nivel de spirit, cel mai bun cu laser.
 12. cuțit Wallpaper pentru tăierea materialului.
 13. Spatule de diferite dimensiuni pentru umplutura.
 14. Ciocan.
 15. Perii și role pentru vopsire și de amorsare.
 16. spatula dintata. Dimensiunea dinților - 8.10 mm.
 17. bormașină sau un ciocan.


După toate materialele și instrumentele necesare vor fi pregătiți să lucreze, puteți trece direct la procesul de încălzire.

Încălzirea casa spumă de bază: Funcționare

spuma de montare

Spuma de montare trebuie făcută pe suprafața curățată.

Este necesar să se suprapună spumă ușor materialul de impermeabilizare, care este motivul pentru care trebuie să faceți capac de 2-3 cm de mai sus. Prin urmare, trage strict o linie orizontală de-a lungul peretelui sau întindere dantelă de impermeabilizare ușor mai mare. Linia rezultată va fi limita viitorul PAC. Se poate merge un pic în jos în continuare, ceea ce face o adâncime canelură de aproximativ 5 cm să se scufunde ușor materialul prin care se realizează izolație.

Suprafața sub izolația trebuie curățat de mizerie și praf și amorsat solului penetrare profunda. Numai după uscarea grundului, puteți continua capac de izolare.

Consolidarea plăcilor din spumă se realizează cu ajutorul unor adezivi speciali și pornește de la porțiunile de colț. Marcați și taie câteva bucăți, care sunt utile pentru tine în viitor. Tăierea poate folosi tapet sau orice alt cutit ascutit.
Aplicarea soluției adezive pe sol sub porțiunea de izolație este realizată tip spatula dințată. porțiune Promazhte de o anumită dimensiune și atașați-l la zona dorită de produse tăiate anterior. Capetele și îmbinările dintre dale au nevoie să se răspândească soluția adezivă cu grijă.

După ce aburul este lipit plăci, începe dyubelirovaniyu folosind special concepute pentru a acestor elemente de lucru. Aplicarea lor permite asigurarea fixare suplimentară. Pentru găuri de foraj nevoie de pumn.

Conform procedeului de mai sus se face cu izolație din spumă pe toată suprafața de subsol. La capătul stratului de grund este aplicat din nou. Folosit pentru a crea o bază pentru straturi viitoare.

Următorul pas - asamblare colțul metalic unghiular. Este potrivit pentru fixarea adezivului utilizat anterior pentru dale. Punctele de fixare - porțiunile de colț ale casei, partea superioară a perimetrului.

Consolidarea ochiurilor de plasă ca colț de metal, lipite pe izolația. În acest moment, direct de sus. Înainte de începerea acestui produs de lucru este tăiat în funcție de mărimea plăcilor de spumă. După pregătirea numărului necesar de elemente de suprafata viitorului sistem izolant pentru a fi acoperite cu clei. Deoarece instrumentul este utilizat pentru a alinia o spatulă largă. Ca urmare a plasei de armare este plasat deasupra produsului și este egal cu spatulă.

Putty capac poate doar materiale concepute pentru a efectua lucrări externe. Compoziția se aplică cu ajutorul unei spatule larg. După uscare, compoziția suprafeței re-amorsat, și apoi impregnate.

Acest lucru este posibil și să termin izolarea și decorarea capacului, dar nu din loc pentru a monta debitul. Din acest motiv vă va proteja casa ta de la diverse leziuni care pot apărea ca urmare a impactului factorilor climatici.

În conformitate cu tehnologia descrisă mai sus se poate realiza un capac de proiectare și de izolare prin această spumă nu este mai mare de 20 mm grosime.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Spumă de izolare TehnologieSpumă de izolare Tehnologie
Acasă spumă de încălzireAcasă spumă de încălzire
Acoperiș garaj spumă de izolareAcoperiș garaj spumă de izolare
Tehnologia fundație izolație plintăTehnologia fundație izolație plintă
Decorarea pereții garajuluiDecorarea pereții garajului
Încălzirea garaj metalicÎncălzirea garaj metalic
Cum de a izola subsol acasă în afara?Cum de a izola subsol acasă în afara?
Încălzirea de spumă garajeÎncălzirea de spumă garaje
Case Incalzirea caramidaCase Incalzirea caramida
Perete izolație garajPerete izolație garaj
» » » Cum de a izola subsol acasă spumă

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate