WikiWiex.com

Cum de a izola un subsol din interior

Cuprins:

Subsol pentru depozitare in produse IT, legume, atât proaspete și conservate.

Crama pentru depozitarea alimentelor

În mod corespunzător subsol izolat va ajuta la menținerea produselor în bună calitate și prospețime.

Prin urmare, este foarte important să se creeze în subsolul temperatura dorită și umiditatea că produsele pot fi stocate pentru o lungă perioadă de timp într-o stare perfectă.

Video pe „Încălzirea Subsol“

La temperaturi foarte scăzute sub zero grade, iar unele legume sunt înghețate, iar excesul de căldură poate duce la faptul că ele se pot agrava și devin letargici. În plus, nu permit să se acumuleze umiditate într-un subsol. Prin urmare, este necesar să se izoleze în interiorul pivniță.

Izolarea pivniță

Dispunerea izolației subsol

Dispunerea izolației subsol.

Fiecare subsol este cel mai bine să se încălzească faza de construcție. Cu toate acestea, în practică, se dovedește că izolația se face în construcția deja terminată. Dacă pereții subsolului sunt realizate din caramida, și așa cum este utilizat plafonul armat placa de beton si parter, este abordare foarte amănunțită la problema încălzirii subsol. Pivnița este destul de solidă și structura de încredere, cu toate acestea, pot apărea uneori în interiorul îngheț, dar în sezonul cald, se poate forma condens pe pereți. Acest subsol este cel mai bine pentru a coase de pe plăci de spumă interior. Avantajul este că acest material este destul de ieftin, foarte ușor de instalat și este ideal pentru orice perete.

În cazul în care subsolul devine o mulțime de umiditate, încălzirea este puțin probabil pentru a ajuta la a rezolva problema, deoarece apa care cade în pivniță poate provoca distrugerea pereților. În primul rând, aveți nevoie pentru a pune conducta, care va ajuta la eliminarea apei de ploaie, de perete, apoi doar tencuite și acoperite cu un tip special de penetrant de impermeabilizare este placa complet plin de podea.

ar trebui să găsiți cu siguranță înainte de începerea operațiunilor privind încălzirea, la ce nivel sol îngheață în anumite zone. Pe baza acestor parametri, va fi posibil să se determine grosimea și tipul de material pentru izolare și impermeabilizare.

Opțiunile cea mai fezabilă izolarea

Izolarea termică în interiorul zidurilor

Izolația circuitului de pereții interiori.Izolarea pivnița se face cel mai bine in afara. Este destul de dificil de realizat, dar numai pe izolația exterioară a peretelui va fi foarte eficient pentru a retine umezeala si frig. În cazul în care izolația este lipită în interiorul peretelui de cărămidă, iar parterul va fi în continuare situat în zona de congelare. Apa va fi apoi submina treptat întreaga structură existentă, și în curând se va infiltra în pivniță.

Pereții în aceste condiții foarte repede vin inutilizabile. Astfel producerea de izolație, puteți fi destul de sigur că nu va fi înghețarea peretilor. Dacă o izolație suplimentară pune mai multe straturi de material pentru acoperișuri, este posibil pentru a scăpa de el însuși de umectare și de încălzire a peretelui. În cazul în care subsolul a fost construit, este necesar să se debaraseze mai întâi solul de pe pereți, și apoi așteptați până când cărămida este uscat, și numai apoi să efectueze toate lucrările necesare.
Secvența de lucru pentru izolare subsol:

Clipuri despre „Hidroizolarea subsol. Renovarea Grupului“

 • mai întâi necesar pentru îndepărtarea solului;
 • așteptați până când peretele este uscat;
 • sticked spuma bloc după fixarea acestora dibluri;
 • să impună întreaga structură cu material pentru acoperișuri;
 • cădea din nou la sol adormit.

beci izolație internă

Schema de interior și de izolare și drenaj exterior beci

Schema de interior și exterior de izolație pivniță și drenarea acestuia.

Clipuri despre „Hidroizolarea subsolul blocurilor FBS Penetron și Penekritom“

Opțiunea cea mai acceptabilă este izolarea pe interior. Această cameră subterană în afara pentru a încălzi un pic cam greu și incomod. Înainte de a trece la izolarea pivniță, este necesar să se pregătească materialele necesare, care sunt ideale pentru pereți și tavane, și anume:

 • spumă;
 • material de etanșare;
 • material adeziv;
 • Material barieră de umiditate;
 • plasă de montare;
 • ipsos.

Spuma - aceasta este cea mai bună și de înaltă calitate izolația. Acesta este utilizat pentru izolarea termică a tuturor clădirilor și structurilor, cum ar fi solul sau la primul etaj. plăci de spumă poate fi destul de cald în interiorul subsol, pentru că el este destul de puternic, rezistent și nu se fărâmițează. În plus, acesta nu este expus la umiditate.

El nu putrezeste, chiar dacă izolația la tavan, condensarea, motiv pentru care acesta nu este izolat în mod necesar din apa. plăci de polistiren expandat sunt foarte ușor de instalat, acestea sunt lipite cu un adeziv special sau dopuri înșurubate cu capete largi. Plăcile sunt foarte ușor de tăiat cu un cuțit pentru a le tăiați în colțuri sau pe ledges.

Video pe „Izolarea termică a pardoselilor, a scăpa de umed și rece de la subsol“

Cum se poate izola pereții pivnița cu ajutorul spumei:

 • toate fisurile suprafața interioară a pereților trebuie să sigileze de etanșare sau sufla spuma;
 • în cazul în care există nereguli, acestea sunt cele mai bune pentru a netezi, deoarece astfel de pereți pastă de spumă de plăci este dificil;
 • materialul pre-perete trebuie să acopere bariera de umiditate, de exemplu, cauciuc lichid;
 • când totul este uscat, este în valoare de plăci de spumă pokleit, spuma suflare din colțuri, și pentru puterea de a consolida ancorele lor;
 • pe partea de sus a sistemului de încălzire pentru a atașa plasei de montare și aplicarea tencuielii.

Video pe tema „izolare fundație / cald casa / Podele calde de incalzire / Subsol cald / Fundația izolare“

Există încălzitoare speciale pentru tavan și podea. Pentru a izola parter, este necesar să se beton pe podea și de a folosi o placa de podea. În plus, izolația poate fi prevăzută ca vata minerală, care nu permite penetrant umezeala și previne rece. Izolați etaj subsol este ușor, trebuie doar să se pregătească materialele necesare, și răbdare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Încălcarea de impermeabilizare subsolÎncălcarea de impermeabilizare subsol
Cum să se usuce în mod eficient pivnițăCum să se usuce în mod eficient pivniță
De ce ar trebui să izoleze subsolul acasă?De ce ar trebui să izoleze subsolul acasă?
Cum de a izola un subsol cu ​​propriile sale mâiniCum de a izola un subsol cu ​​propriile sale mâini
Izolarea termică a subsolurilorIzolarea termică a subsolurilor
Subsol pentru garajSubsol pentru garaj
Ventilarea în garaj: camera principală și pivnițăVentilarea în garaj: camera principală și pivniță
Cum impermeabilizarea si izolarea subsoluluiCum impermeabilizarea si izolarea subsolului
Pe măsură ce face izolația din interiorul pivnițăPe măsură ce face izolația din interiorul pivniță
Cum să te impermeabilizat corespunzător subsolCum să te impermeabilizat corespunzător subsol
» » » Cum de a izola un subsol din interior

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate