WikiWiex.com

Cum se efectuează loggie izolare sau balcon

Cuprins:

Izolarea termică a loggia realizate din diverse motive. Principalele dintre ele - creșterea spațiului de locuit prin combinarea camera alăturată și o loggie sau un dispozitiv pe ea conservator.

Video pe „logie Cald. Cum de a alege geamul, nu consolida și izola termic loggia? Proiectarea și repararea“

Schema balcoane de izolare si terase

Schema de balcoane și terase de izolare.

Instrucțiuni pas cu pas al acestui proces va face izolația în mod corect și să ia în considerare toate problemele care decurg din aceasta.

materiale aplicate

Pentru a utiliza materialele de izolație balcoane care au anumite caracteristici. Unul dintre ele este rulat spumă folie. Este o polietilenă umplut cu gaz, care este sudat la folie. Un strat de izolație este de 20 - 50 mm și o lățime rolă egală cu un metru. Lucrul cu acest material nu este complicat. Acesta poate fi ușor de tăiat cu un cuțit și pur și simplu stivuite, în care acesta poate fi prevăzut ca un fund sau suprapus. Folia este un reflector excelent, astfel încât să poată aproape dublu față de eficiența procesului.

penetrare Schema de temperatură scăzută pe balcon

Schema de penetrare de temperatură scăzută pe balcon.

Ea posedă calități bune izolate folie de vată minerală, care este disponibil în role sau plăci. Izolație activă este realizată din materiale, cum ar fi zgura, formate de furnal și se topește de sticlă și substanțe care sunt produse erupții. Grosimea stratului de vată minerală variază de la 2 la 20 cm. Este comod și simplu în funcțiune în timpul asamblării, fiind un mijloc foarte eficient pentru balcoane sau terase izolante.

În ceea ce privește costul, materialul cel mai scump folosit pentru izolarea termică este spumă, care este produsă în plăci. Grosimea lor este diferită - de la 20 la 100 mm,. parte a plăcii, în general, egal cu 1 m. Spuma este un gaz material plastic expandat având o densitate de volum în jur inegale. Acesta poate fi (15 - 25) kg / cm 2. Spuma este foarte ușor de instalat - este lumina, perfect tăiat și doar se potrivesc.

Un alt material utilizat pentru extrudare izolație loggia este polistiren sau penoplex. Acesta este un rezultat al extrudare din plastic. Acest material este produs sub formă de plăci având o dimensiune dreptunghiulară (1200 600) mm 2 . Grosimea sa poate fi de la 20 până la 100 mm. Pentru placa cât mai aproape posibil unul de altul, să opereze o teșitură la periferia acestuia. Spumă de polistiren Extrudarea are o densitate (35 - 45) kg / cm 2, care permite să-l folosească chiar și ca un sub-podea, fără a aplica busteni.

scule

  • foarfece sau un cuțit pentru a tăia materialul;
  • foraj;
  • mănuși;
  • ochelari de protecție;
  • Aparat respirator pentru lucrul cu vată minerală.

Instrucțiuni pas cu pas pe tema încălzirii

balcoane Schema de geamuri

balcoane Schema de geamuri.

În funcție de care se va termina loggia, procesul independent de încălzire. De exemplu, în viitor va fi aplicat tencuieli și suprafața Shpatlevanie. În acest caz, cea mai adecvată pentru a aplica penoplex de izolare sau spumă. Aceste panouri pot fi atașate în diferite moduri, de exemplu, țiglă lipici adeziv. Iar pentru ca acest lucru să frotiu întreaga placa nu este necesară. Este suficient pentru a pune lipici în centru și în colțuri.

Odată ce placa este blocat, acesta ar trebui să fie fixat. Fa-o cu ciuperci - dibluri, dimensiunile care depind de densitatea. Pentru o spumă poate fi distribuită montat în centru și la colțurile plăcii. Comparativ cu spumă, penoplex are o densitate mai mare, astfel incat sa actioneze doar două ciuperci - dibluri. După finalizarea instalării izolației, începe tencuieli și suprafața Shpatlevanie loggiei pereți și tavan. Apropo, în cazul dalelor de spumă adiacente unul celuilalt strâns, îmbinările lor sunt tratate cu spumă.

Când materialul web de izolare, de exemplu, dejucate spumă de polietilenă, este necesar să se efectueze cadru de montare care nu contează. Izolație aplicată pur și simplu la suprafață și este presată părțile de cadru. Mai mult decât atât, acești pași trebuie să se desfășoare în paralel, apăsând treptat un radiator. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acest proces este posibil doar prin utilizarea unui material de grosime mică - mai mică de 20 mm, deoarece, prin aplicarea de izolare mai gros, aceasta va duce la pierderea de montare rigiditate. Atunci când acest material este plasat suprapunerea și lipite de bandă comune.O metodă mai eficientă a loggia încălzirii este de stabilire a materialului între profilele cadrului. Este cel mai potrivit pentru această vată minerală sau spumă de joasă densitate. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când balconul va primi mai târziu de pe panouri sau gips-carton. Când această alunecare sub elementele componente ale ramei de izolație și plasate între profilele. La carcasă semnificativ adâncimea - mai mult de 50 mm, un încălzitor este atașat pe n - elementul în formă, și apoi, din partea de sus, montat profil. În acest caz, izolația se produce placa monolitic, cu toate acestea, o astfel de metodă ar reduce spațiul logie.

Încălzirea podea

Pentru încălzirea loggiei, puteți utiliza diferite tipuri de materiale. De exemplu, suprafața podelei și tavan pentru a încălzi vată minerală și pentru izolație podea utilizarea penoplex. Având în vedere că balconul nu este o cameră încălzită, podeaua este, de asemenea, obiectul de izolare. O condiție prealabilă pentru acest lucru este o înaltă calitate logii glazurate, în caz contrar, toate măsurile vor fi lipsite de sens.

Schema de izolare podea logie

Schema de balcoane podea izolare.

Pardoselile din loggia poate fi din lemn sau poate fi o sapa de beton. De-a lungul ultima piesă este prevăzută, sau un sistem de „pardoseală caldă“ efectua.

Podelele sunt realizate din lemn pentru a produce suficient. În plus, acestea sunt prietenoase cu mediul și sunt ele însele calde. Loggia, podeaua din care este fabricat din lemn, foarte confortabil.

Astăzi două moduri de a aplica izolarea pardoselilor. Prima metodă implică dispozitiv sex folosind baza unui copac sau cadru. A doua metodă este de a utiliza un „pardoseală caldă“. Ca un operator de transport de energie cel mai bine este de a utiliza energie electrică.
Deoarece se poate folosi loggiei prag întotdeauna deasupra podelei pe balcon, cu material izolant de suprafață, care are o grosime dorită.

Pentru a pune podea de lemn, primul pas spre podea cu ajutorul diblurilor lag-uri ale lemnului uscat atașat. Apoi, suprafața podelei invaluite material de impermeabilizare, iar pe partea de sus a unui încălzitor. Dacă între plăcile sale au sloturi pentru îmbunătățirea izolației termică este umplut cu spumă.

După finalizarea placi de podea de parchet lucrări pregătitoare sau PAL.

Video pe „Cum să nu facă și lambriurilor izolare logie“

Dacă aveți de gând pentru a izola loggia de podea cu ajutorul „podea caldă“, este mai bine să utilizați încălzire electrică. Așa cum trebuie utilizat un material pentru podele, care are performanțe ridicate de conductivitate termică. Aceasta poate fi o țiglă ceramică sau linoleum. Cablul nu trebuie să fie deformate și manipulare ar trebui să fie curat. Instrucțiuni pentru instalarea de încălzire prin pardoseală este atașat la acesta, la momentul achiziției în magazin. Pentru a nu răni izolația cablului, acesta trebuie instalat la temperaturi de peste 5 ° C.

Motivul pentru „podea caldă“ este o sapa de beton din ghips sau pastă de ciment. Trebuie să fie perfect plat. Apoi, un strat de izolație termică și în formă de etanșare. Ca o finală, puteți utiliza polietilenă. Cablu și termostat montat folosind banda de montaj. cablu armat este umplut cu mortar de beton. După uscare finală, acoperind, realizat instalarea de bază de podele.

Astfel, pentru a efectua ușor de izolație logie. Este suficient pentru a avea instrumentele adecvate și să respecte recomandările de bază.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Izolație pentru balconIzolație pentru balcon
Încălzirea de la balcon folosind UPPÎncălzirea de la balcon folosind UPP
Încălzirea de la balconÎncălzirea de la balcon
Încălzirea de la balcon pe cont propriuÎncălzirea de la balcon pe cont propriu
Încălzirea loggiei în casa panoul cu mâinile lorÎncălzirea loggiei în casa panoul cu mâinile lor
Cum de a izola o loggie prin utilizarea spumeiCum de a izola o loggie prin utilizarea spumei
Cum de a izola o loggie și un balconCum de a izola o loggie și un balcon
Cum de a izola în mod corespunzător loggia interiorCum de a izola în mod corespunzător loggia interior
Ce și cum să izoleze o loggie?Ce și cum să izoleze o loggie?
Cum de a izola o loggie?Cum de a izola o loggie?
» » » Cum se efectuează loggie izolare sau balcon

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate