WikiWiex.com

Ce lipici pentru a lipi non-țesute monitorului

Cuprins:

Dintre toate materialele de tapițerie pentru pereții din mare netesut cererii. Ele sunt durabile, de înaltă densitate, aspect atractiv. Dar ceea ce lipici pentru a lipi tapet non-țesute? Greutatea de acoperire este suficient de mare, amestec adeziv convențional poate pur și simplu nu rezistă, adică pânză va dispărea de pe pereți după aplicare. Astăzi în vânzare există diverse opțiuni pentru adezivi, dar este important de a alege un adecvat, se calculează viteza de curgere, astfel încât toate lucrările au fost efectuate corect, în conformitate cu recomandările.

Adeziv non-țesute monitorului

Atunci când lipire tapet non-țesute este important de a alege un adeziv adecvat, pentru a calcula rata de curgere, astfel încât toată lucrarea a fost făcută corect.

Consumul de adeziv pentru tapet

Pentru lipirea tapet nețesut, pre corect calcula amestecul de curgere este necesar. În medie, atunci când se utilizează amestecuri uscate în cutii cu 250 g de curgere va fi după cum urmează:

  1. Pentru tratament de suprafață: suprafață - 70-80 m, proporția - 01:40, volumul de apă pentru diluarea ambalajului adeziv - 10 litri.
  2. wallpapers Lipirea cu bază netedă: suprafață specifică - 30-32 m, proporția - 01:20 apă de diluție la amestecul uscat - 5L, numărul de role de material tapet - 5-6 sub dimensiuni standard 10,05h0,53 m și 1 rolă pe 25h1,06 m.
  3. Folosind imagini de fundal în relief, cu baza: suprafata - 25-30 m, proporția - 01:18, cantitatea de apă pentru gătit - 4,5 l, cantitatea de material - 4-5 role de dimensiune standard, rola 2 despre măsurare 25h0,75 m .

Când amestecarea adezivului pentru un debit de apă de vinil tapet este mult mai ușor pentru acoperirea durează aproximativ 7 litri de apă pe litru de soluție, și 6,5 litri de apă la nevoie L de acoperiri grele.

Cum să se pregătească adeziv?

Caracteristicile de adeziv uscat pentru tapet

Caracteristicile de adeziv uscat pentru tapet.

Pregătirea de adeziv pentru tapet non-țesute necesită o atenție, chiar dacă nu este complicat. Amestecuri uscate sub formă de fulgi este umplut într-o găleată de plastic, după care se adaugă apă la acesta. Amestecat cu adeziv mână nu ar trebui să fie, pentru aceasta este necesar să se ia o mașină de găurit cu o duză-mixer speciale.

Odată format o masă groasă, este necesar să se aștepte aproximativ 5-10 minute, apoi se repetă de amestecare. Rata de curgere va depinde de modul în care amestecul gros a fost necesară. De exemplu, pentru viteza de curgere a soluției de lichid adeziv este de 150 g substanță uscată per 1 litru de compoziție finit. În cazul în care centura transpirat și grele, este necesar să se dubleze suma. Soluția ar trebui să fie o grosime, în caz contrar tapet pur și simplu cad departe de suprafața peretelui.

Debitul mediu de aproximativ 800 g de amestec uscat la 66 de acoperire m.

Este necesar să se ia în considerare recomandările producătorului, în calitate de adezivi de diferite mărci impun cerințe foarte diferite și frământare.

Clay QUELYD - una dintre opțiunile pentru tapet non-țesute

Clay QUELYD

QUELYD clei se usucă repede și trebuie aplicată direct pe perete.Una dintre cele mai bune opțiuni pentru lipirea tapet non-țesute este QUELYD lipici. Este un amestec de specialitate, care este destinat pentru toate tipurile de o astfel de acoperire, chiar și cele mai dens si greu. Dacă utilizați de acoperire prea grele lipici plante ar trebui să fie mai gros. Avantajul acestei structuri este că se usucă rapid, și trebuie să fie aplicat direct pe perete, dozarea cu o perie rigida. Aplicația foarte simplu, tapet apoi pur și simplu aplicat pe suprafață, îndreptat, se îndepărtează orice bulă de aer. Este necesar să se țină cont de faptul că bazele de vopsea amestec QUELYD nu reacționează în compoziția conține în mod necesar aditivi speciali care previn formarea de mucegai, mucegai pe pereți.

Consumul de astfel de adeziv este, în medie, de aproximativ 300 de grame la 35 m de perete. Va trebui să ia în considerare tipul de material, starea suprafeței peretelui. Tocmai mijloacele de furnizare uscat. De obicei, fulgi, care sunt realizate pe baza unui amidon modificat special. După reconstituire, soluția devine incoloră aspectul pe perete fără să lase dâre după uscare nu strălucește. Pentru preparare necesită doar 10 minute este necesară pentru stabilirea de 24 de ore și până la 48. Utilizarea lipici poate fi la o temperatură de 5 ° C și se încălzește la 25 ° C Schițe și schimbările bruște de temperatură sunt pur și simplu inacceptabil. A se păstra adeziv în formă uscată poate fi un timp nelimitat, sub formă lichidă pregătită - până la o săptămână, dar numai în recipiente închise ermetic.

Prepararea QUELYD clei

Adeziv pentru tapet

Trebuie amintit faptul că mai mult adeziv este necesar pentru tapet dens.

Soluție adezivă este aplicată numai pe perete pregătit, care trebuie să fie pre-curățate de acoperire vechi. Dacă ar fi fost pictate, va trebui să-i nisip la suprafață, apoi se spală bine. Dacă peretele are un strat de gips carton, lemn, chit ipsos, atunci trebuie să-l acopere cu grund.

Apoi, puteți începe să se agite soluția. Ia diferite cantități de apă la amestec uscat de:

  1. În cazul în care au lipit tapet pentru pictura, trebuie să ia 4,5 litri de apă.
  2. Dacă tapet obișnuit, volumul de apă care urmează să fie utilizat va fi de 5 litri.

Kleo sau metil?

metil

Metil nu lasă pete pe pânză și pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului în pereți.

Este în vânzare și formulări speciale pentru tapet pe suport non-țesute de către firma Kleo. Produsele de acest brand sa dovedit a fi durabil și inofensiv. De exemplu, Kleo S60 adeziv, potrivit pentru tapet nețesut este alcătuit din amidon modificat care a trecut cel mai înalt grad de purificare. Prin urmare, o bună aderență, lipsa de margini frunze libere și bule de aer. Compoziția adezivă nu lasă pete pe panza si imaginile neclare, are un efect antiseptic, care împiedică dezvoltarea ciupercii în pereți, chiar dacă acestea sunt supuse umezelii regulate.

Sa impus în rândul cumpărătorilor și metil lipici Netesute Ultra. Acesta este destinat pentru tavan și perete tapet pe bază de non-țesute nețesute, pentru lavete pentru vopsire. Care sunt caracteristicile sale? Compoziția este aplicată direct pe perete, deoarece este compatibil cu var și rezistent la umiditate și la schimbările de temperatură constantă de ciment. Se prepară un adeziv simplu. Este suficient pentru a umple conținutul pachetului în apă rece și se amestecă continuu. După 20 de minute, a fost agitat din nou, iar compoziția este gata pentru utilizare. Aceste timbre adezive sunt foarte eficiente, tapet non-țesute lipici-le rapid și ușor, ele diferă numai în preț.

Pentru adeziv non-țesute monitorului trebuie să fie soluții ca greutate de acoperire mult și caracteristicile sale alese cu atenție pur și simplu nu dau lipici universal, obișnuit să-l țineți pe perete. tesatura netesuta a dezvoltat o serie de soluții speciale, care sunt aplicate nu pe panza, ci pe suprafața peretelui. Procesul de lipire de lucru simplu poate fi manipulat rapid, chiar și fără experiență.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a lipi tapet de vinil in camera?Cum de a lipi tapet de vinil in camera?
Cum să lipici lichid și non-țesute monitorului plafonCum să lipici lichid și non-țesute monitorului plafon
Ca adeziv tapet pentru picturaCa adeziv tapet pentru pictura
Tapet de vinil pe suport non-țesute - pas cu clasa expert pas pentru tapetuluiTapet de vinil pe suport non-țesute - pas cu clasa expert pas pentru tapetului
Populare tipuri de tapet: fotografie și descrierePopulare tipuri de tapet: fotografie și descriere
Cum să clei tapet non-țesute pentru vopsireCum să clei tapet non-țesute pentru vopsire
Cum mai bine pentru a lipi de clei non-țesute monitoruluiCum mai bine pentru a lipi de clei non-țesute monitorului
Cum sa pentru a lipi în mod corespunzător și non-țesute monitoruluiCum sa pentru a lipi în mod corespunzător și non-țesute monitorului
Tapet non-țesute: cum să le lipici la pereteTapet non-țesute: cum să le lipici la perete
Ce imagine de fundal pentru a alege?Ce imagine de fundal pentru a alege?
» » » Ce lipici pentru a lipi non-țesute monitorului

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate