WikiWiex.com

Cum de a alege tapet în dormitor

Cuprins:

Se pare că pentru a alege tapet pentru dormitor este destul de simplu. Această cameră are o umiditate ridicată, peretii sunt libere de impact mecanic, nu au nevoie de ștergere constantă. Dar chiar și acest lucru este puțin probabil să ajute ușura imediat, fără o anumită experiență, pentru a obține imaginea de fundal dorit în magazin. De aceea, înainte de a vă ridica tapet în dormitor, este necesar pentru a afla mai multe despre caracteristicile de perete decor dormitor, studiu intervalul propus.

Wallpaper în nuanțe pastelate dormitor

Pentru a mări vizual dormitor mic, folosiți un tapet crem, aurii, nuanțe roz pal.

Nuanțele de tapet de selecție în dormitor

În primul rând, aveți nevoie pentru a înțelege ce diferență dormitor, de exemplu, din camera de zi sau hol. De obicei, dormitor este o locație liniștită, unde vă puteți relaxa în orice moment, dar cel mai adesea seara sau noaptea.

Prin urmare, paleta de culori a interiorului persoanei de dormit pentru a ajuta la relaxarea după o zi de muncă grea. Desigur, industria de design modern, nu se oprește doar la o schemă de culori moale, gama este mult mai bogată.

Materialul din care a făcut tapet?

tapet textile în dormitor

tapet textile mult praf și au nevoie de îngrijire specială.

Zeci de ani în urmă, tapet doar de hârtie. Soiurile materialul din care sunt fabricate tapet, foarte mult. Dar chiar și astăzi, în epoca noastră progresivă, de multe ori decorate cu perete dormitor tapet de hârtie. Ele sunt ecologice, au costuri reduse.

Alege tapet în dormitor, astfel încât imaginea lor este în concordanță cu un set de dormitor este destul de simplu. Cu toate acestea, în afară de culoarea mobilei ar trebui să ia în considerare starea peretelui. Hârtia se potrivește bine pe o suprafață plană, pe care nu există fisuri și defecte. Totul va arata frumos și elegant. În cazul în care pereții au o suprafață neuniformă, și au dorința de a crea originale, caracterizată prin complexitatea sa, pereți aspri, cel mai bine este de a cumpăra o compoziție de vinil. Datorită pânză groasă, ei vor fi în măsură să corecteze topografia neregulată a peretelui. În plus, materialul de vinil șterse cu ușurință cu un burete umed, atunci când trebuie să se spele pereții în dormitor.

Cele mai frumoase, în picioare foarte scumpe, sunt opțiuni de textile. În cele mai multe cazuri, acest model, inventat de designeri cu imprimeuri originale. Aceste picturi decora elemente decorative, acestea constau din incluziuni de alte materiale.

sistem de țesuturi, similar cu hârtie, sunt un grup de produse ecologice. Dacă permiteți bani este mai bine pentru a decora peretii din dormitor, astfel încât metoda de textile.

În plus, există vinil tapet și non-țesute, care pot fi vopsite în diferite culori. Acestea sunt utilizate atunci când este imposibil de a găsi nuanța potrivită pentru tapet gata făcute. Un astfel de tip de tapet promovează experimentarea creativă, atunci când imaginea monitorului este desenată în exclusivitate.

Imagini de fundal și paleta de culori

Materializări de verticală tapet pereți despărțitori

Variante posibile verticale monitorului pereți despărțitori.

pereți clasic decorare dormitor sunt ton moale, blând. Aceste culori nu au fost alese întâmplător. Acest lucru se datorează utilitatea deosebită. Nu este foarte frumos atunci când încercați să vă relaxați, iar în ochii bate cauzând culoare, cum ar fi rosu.

Dacă se dorește, creați un conceptual un perete poate trage o decizie de design original. Dar este mai bine să rămânem la gama de culori moale pe peretii dormitorului. Atunci când alegerea culorilor ar trebui să ia în considerare cât de puternic condițiile de iluminare ale camerei.În cazul în care dormitorul este mic și un pic de culoare închisă, apoi extensia sa vizuală, puteți utiliza tapet luminos. Cu toate acestea, pentru o atmosferă mai intimă, puteți utiliza tonuri întunecate, suprimate.

Dacă să vorbim despre temperatura de culoare, oamenii de știință nu recomanda pentru a decora peretii din gama rece, deoarece aceste culori, cum ar fi albastru, poate inhiba activitatea umană. Pentru timp de noapte este un lucru bun, dar va trebui să se trezească în acea cameră.

Designerii impreuna cu psihologi cred că o persoană afectează în mod benefic nuanțe calde. Prin urmare, pe baza concluziilor de oameni de știință, cel mai bine este pentru a lipi peste dormitor tapet de perete având un culori neutre moale, cum ar fi cald-auriu.

tapet decorare

tapet negru și alb pentru dormitor

Wallpaper în alb-negru și ajută la crearea de lux, „de lux“ de interior.

Practic, imaginea de fundal este fundalul interiorului, și nu neapărat că au fost unele imagini. Cu toate acestea, un decor frumos și original poate menține stilul în care camera este decorată. modele geometrice imprimate pe tapet, sunt capabile de a crea o corecție vizuală a spațiului.

Pentru plafon par mai mari, este necesar pentru a lipi peste zidurile tapet din dormitor, cu dungi verticale. elemente recurente mici este o cameră mică îngustă. Poor perceput desene foarte mari.

Alegerea ideală pentru dormitor sunt considerate tapet cu motive florale calm, arata bine picturi abstracte.

modele standard de tapet pentru dormitor sunt culori luata in considerare, design clasic, frunzele care cad. Cu toate acestea, nu toată lumea este mulțumită cu această abordare standard de. Apoi, este posibil să se uite la imagini de fundal.

Ele pot fi absolut orice subiect. Cu toate acestea, este mai bine să respecte următoarele recomandări cu privire la culori. Foarte frumos pentru a realiza ideea originală. Adeziv cu imagini de fundal imaginea peisajului urban sau o fereastră deschisă. Această imagine va crea iluzia de mai mult spațiu și crește vizual dormitor.

Aplicarea de piese decorative

Cu aceste detalii ar trebui să fie foarte atent, deoarece acestea pot greutate interior. Suficient pentru a utiliza o metodă care va fi completată de mai multe suveniruri spectaculoase.

Video pe tema „Cum sa alegi cea mai buna culoare pentru un dormitor“

In ultimii ani, fanii interioare elegante ales panoul de acoperire tapet, și diverse fresce.

Astfel de detalii artistice dau peretilor un aspect sofisticat, ele sunt complet potrivesc dormitor, în cazul în care există o umiditate ridicată și o temperatură constantă tot timpul pe exploatație.

Rămâne de popular ca muluri, care sunt utilizate în spații zonare. Ei salva tapet de aspectul monoton. Deasupra patului poate fi plasat pe o singură bandă de tapet, care descrie o cifră care completează culoarea tapet principal. Astăzi este cel mai comun mod de a decora dormitor. Acum, că știi cum să alegeți tapet în dormitor. Mult noroc!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Te tapetTe tapet
Wallpaper pentru pereți în dormitor: alege cea mai bună opțiuneWallpaper pentru pereți în dormitor: alege cea mai bună opțiune
Alegerea Photowall de Feng ShuiAlegerea Photowall de Feng Shui
Alegerea de tapet de culoareAlegerea de tapet de culoare
Ce imagine de fundal pentru a alege?Ce imagine de fundal pentru a alege?
Pregătirea și tapet lipirea dormitorPregătirea și tapet lipirea dormitor
Pot vinyl tapet pe bază non-țesute lipici adezivPot vinyl tapet pe bază non-țesute lipici adeziv
Camera de interior cu fototapeteCamera de interior cu fototapete
Ce mai bine tapet pokleit în dormitor?Ce mai bine tapet pokleit în dormitor?
Sfaturi pentru combinarea tapet în dormitorSfaturi pentru combinarea tapet în dormitor
» » » Cum de a alege tapet în dormitor

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate