WikiWiex.com

Izolație perete interior

Related Videos „Procesul de video izolare de perete din interiorul casei“

Cuprins:

Video pe tema „izolare perete interior“

Orice apartament este confortabil de a trăi numai atunci când este cald. Uneori, în scopul de a izola un apartament, suficient pentru a izola ferestre și uși, dar, după cum arată practica, în cele mai multe cazuri, acest lucru nu este suficient. Și atunci este necesar să se izola peretele din interiorul casei, pentru că prin pereții pierdut până la 40% din căldură în casă.

Izolație de perete din interiorul casei

Penoplex spuma si sunt cele mai populare materiale pentru izolare și izolare fonică pereții casei, deoarece acestea sunt practice și necostisitoare.

Video pe tema „izolare perete interior“

Casele panou cele mai caldura scapă prin articulații, care sunt prost izolate termic, aceste articulații sunt situate între panourile și căldura este trecut prin nervurile din beton armat.

Izolați pereții de apartament interior este destul de dificil, iar pentru a realiza acest lucru, va trebui să facă reparații majore.

Video pe tema „izolare perete interior“

Pentru a izola peretele din interior, aveți nevoie pentru a face cadru, se introduce o placă de încălzire. Instrumente pe care trebuie să le faci:

  • mistrie;
  • lopata mortar;
  • chituire;
  • târnăcopul;
  • nivel de construcție.

De ce aveți nevoie pentru a izola pereții casei?

Aparatul de izolație exterior

Schema de izolație externă.

Pentru a izola peretele din interiorul casei cu propriile mâini, aveți nevoie pentru a șterge tapet vechi, a scăpa de toate unghiile vechi. Apoi peretele trebuie tratate cu agent anti-fungic, care asigură faptul că izolația dintre perete și nu va rasa bacterii, ciuperci și așa mai departe. Aceste mijloace trebuie aplicate de către platanul, camera trebuie sa fie ventilat, ca instrument este foarte toxic.

Carcasele trebuie să fie realizate din bare de lemn, acest lucru poate fi folosit ca un profil metalic. specific tipuri de izolație poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui adeziv, elemente de fixare pot fi utilizate și pot fi aplicate izolației vopselei convenționale. Când selectați marca și tipul de sisteme de încălzire, trebuie să citiți cu toate proprietățile materialelor care sunt utilizate.

Una dintre cele mai importante calitati ale materialului de izolație termică este inflamabil. Materialul folosit pentru pereți, care izoleaza din interiorul casei, ar trebui să aibă astfel de calități care împiedică propagarea focului și a temperaturilor ridicate, respectarea standardelor de incendiu necesare.

Alegerea materialelor pentru izolarea termică a casei

Alegerea materialelor pentru izolarea termică a casei

Grafic izolantă proprietăți izolatori.

O altă calitate necesară a materialelor de izolație termică este conductivitatea termică, aceasta trebuie să fie scăzută. Izolatia ar trebui să contribuie la menținerea o temperatură confortabilă în casă: în vara trebuie să fie rece și cald în timpul iernii. Este necesar să se țină cont de faptul că inferioară conductivitatea termică a izolației, mai puțin de grosimea va fi utilizată. O astfel de calitate, ca lipsa de precipitații este de asemenea foarte importantă atunci când doriți să izola peretele din interiorul casei. În cazul în care materialul are o tendință de a schimba grosimea lor în timpul funcționării, proprietățile de izolare ale unui material sunt în mare parte pierdute. De mare importanță este durabilitatea, este necesar să se ia în considerare faptul că sistemul de încălzire se află în interiorul casei, în această privință, este necesar ca materialul care este utilizat, nu emite substanțe nocive și periculoase pentru sănătate.

Atunci când este necesar pentru a izola peretele din interiorul casei, ar trebui să alegeți un material care nu absoarbe umiditatea, sau calitățile sale de izolare sunt în mare parte se deterioreze. Atunci când acest material este folosit pentru a izola pereții din interior, pentru a fi permeabil la vapori de apă, astfel încât izolația poate respira - elimina în mod eficient vaporii din spațiile de pe stradă. Este necesar să se ia în considerare faptul că permeabilitatea la vapori de apă a materialului de izolare nu trebuie să depășească principal de căldură materiale de permeabilitate la vapori. La selectarea materialului pentru izolarea pereților din interior, trebuie să se ia în considerare faptul că funcționarea unei perioade de încălzire nu ar trebui să fie mai mică decât durata de viață a clădirii.

Video pe „Problema 10. Izolarea pereților cabana“

Utilizarea de vată minerală pentru izolație

Izolație de perete cu vată minerală

vată minerală Scheme pereți izolatoare.

Video pe tema „Materialul pentru izolarea interioară a pereților“

Ca izolație pentru case sunt utilizate tot mai mult un material cum ar fi vata minerală, care sunt fibre flexibile și subțiri de lână de rocă, acestea sunt produse prin topirea rocilor de bazalt. Din aceste fibre sunt plăci, care sunt utilizate pentru izolarea termică a clădirilor și structurilor. Dacă vorbim despre avantajele izolației pe o bază de piatră, este necesar să se constate lor neinflamabilitatea, densitatea mecanică și stabilitate biologică ridicată.

Foarte popular izolație din fibră de sticlă, astfel de materiale sunt unele dintre cele mai renumite dintre materiale de izolare termică. Acestea sunt realizate dintr-un aliaj pe bază de nisip de cuarț. Din fibra de sticla are excelente calități de absorbție a sunetului, mai ales având în vedere frecvențele înalte și joase, și nu arde.

Substanțele chimice astfel materialul are o mare rezistență, nu conține substanțe corozive, nu absoarbe umezeala. Uneori, puteți vedea o mică contracție de izolație din fibră de sticlă. O astfel de izolare pot fi utilizate pentru a asigura o izolare termică și acustică, trebuie să fie de protecție tehnică și de foc. Acest tip de izolare este bun, deoarece previne formarea de putregai, nu permite dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor. Un astfel de material este considerat a fi neutru punct de vedere tehnic, acesta nu conține substanțe nocive.

Izolarea termică a polistirenului expandat

spumă de izolare de perete

spumă Schema pereți de izolare.

Video pe tema „interne Kucherenkoff izolație de perete pavilion comercial“

Una dintre cele mai populare materiale pentru izolarea termică este spumă. Acest material este foarte ieftin, folosit în construcții timp de mai multe decenii. El are calități, cum ar fi de căldură excelente și izolare fonica, ceea ce este foarte important pentru un sejur confortabil. Inflamabil, efectul diferitelor microorganisme nu sunt speriat de el. Cu toate acestea, dacă vă decideți pentru a izola peretele din interior spuma de la domiciliu, trebuie să eliminați mai întâi toate acoperiri decorative și după izolarea se face, ar trebui să existe terminarea lucrului.

Munca ar trebui să se facă în ordinea următoare. Înainte de foi de spumă de perete pat de pe pereți, este necesar să se evalueze rugozitatea suprafeței peretelui. Suprafata trebuie sa fie amorsate. În cazul în care pereții sunt netede, pozare pot fi realizate printr-un lipici special, precum și dibluri care pot fi aplicate cu lipici. În cazul în care pereții sunt inegale, atunci înainte de a le izola din interior, acestea ar trebui să fie tencuit cu atenție, tencuitor și când se usucă, se pot izola pereții.

În ceea ce privește alegerea finisajelor, care depinde de mai mulți factori. Deci, dacă alegeți să furnizeze gips-carton și în cazul în care este lipit inegal, este necesar să se alinieze obligatoriu. În cazul în care, mai târziu, atunci acesta poate fi tencuit a decis să izola peretele casei din interior cu spumă. Dar dacă spuma este legat la nivelul, iar suprafața este perfect netedă, este suficient să se fi terminat prin pictura haina lui.

Atunci când se ia o decizie de a utiliza spumă, trebuie să fie luate în considerare calitățile pozitive ale acestui material, și anume, practic de instalare, convenabil. O astfel de izolare este bună pentru că poate lucra cu el oameni care nu au multă experiență în industria construcțiilor. Spuma nu este susceptibil la atacul fungic, nu putrezesc, nu este supusă la deformare, durată de viață foarte lungă.

Utilizarea de spumă devine din ce în ce mai populare, dar materialul nu este în măsură să umiditate de transport, în acest sens, pentru a asigura accesul nestingherit la umiditate ridicată, au nevoie de aerisire regulată și calitatea de ventilație. Izolatia poate fi atașat prin intermediul arma.

Izolație de perete simțit

Dacă materialul izolant pâsle utilizat, este necesară pre fluorura de potasiu antiseptified și se usucă bine. Stratul inferior al benzii trebuie să atingă în mod necesar podea, acesta trebuie să fie bătute în cuie, atunci când acest material este îndreptat în sus și tensionat, astfel încât suprafața sa era netedă și nu au existat riduri. De-a lungul marginilor benzii nevoia pâslă bătute în cuie, de asemenea, trebuie să fie atașată de carton, pânză groasă și sac. Dacă izolația din interiorul zidurilor casei slabovalyanny folosite pâslă, trebuie amintit că materialul este ușor de rupt, deci trebuie să fie pre-rana pe o tijă de lemn sau metal, aceasta rola de sus în jos, lipită de suprafața peretelui, și apoi bătute în cuie. Pentru o astfel de lucru simțit moale, mai bine să nu folosească, aceasta nu se potrivește cu calitățile care sunt necesare pentru procesul de izolare.

Deci, nu este nimic dificil în acest proces: tot ce se poate face cu mâinile. Acest lucru va necesita unele instrumente și materiale de calitate. Dacă este făcută corect, apoi Chill in casa nu va fi niciodată o problemă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a realiza izolarea termică a acoperișului unei case private?Cum de a realiza izolarea termică a acoperișului unei case private?
Încălzirea de garaj sub podeleÎncălzirea de garaj sub podele
Izolație perete interiorIzolație perete interior
Case Incalzirea caramidaCase Incalzirea caramida
Încălzirea bar în formă din interiorul caseiÎncălzirea bar în formă din interiorul casei
Cum de a izola casa de lemn din interior, dacă cealaltă opțiune nu este disponibilă?Cum de a izola casa de lemn din interior, dacă cealaltă opțiune nu este disponibilă?
Compara pentru pereți de izolațieCompara pentru pereți de izolație
Izolați garaj spuma bloc tăciuneIzolați garaj spuma bloc tăciune
Podeaua caldPodeaua cald
Izolarea termică a acoperișului mansardăIzolarea termică a acoperișului mansardă
» » » Izolație perete interior

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate