WikiWiex.com

Caracteristici bai finisaje interioare

Baie în Rusia a fost întotdeauna una dintre cele mai populare destinații de vacanță. Într-adevăr, aici nu vin numai spală, dar, de asemenea, să se relaxeze, stea cu prietenii. Bath vă puteți construi propriul dvs., cu necesitatea de a acorda o atenție deosebită decorațiuni interioare. Deci, cum se face bai de interior cu propriile lor mâini, că trebuie să ia în considerare?

baie

se recomandă utilizarea lemnului pentru băile de finisare interioare.

Cei care au decis să efectueze acest proces pe cont propriu, trebuie să știe că baia de interior este un proces foarte complex, care implică numeroase probleme. În primul rând, este necesar să stoc pe aceste instrumente:

  1. Ciocan.
  2. Cuie.
  3. Spatulă.
  4. Bomfaier.
  5. Nivelul de constructii.
Baie de podea Schema

Baie de podea Schema.

Caracteristici bai finisaje interioare trebuie să fie legate de posibilitățile financiare, trebuie să luăm în considerare gusturile și preferințele personale estetice. Atunci când efectuat interior, este necesar să se ocupe de tavan, pereti, rafturi, bănci și scaune. Finală implică o mulțime de nuanțe, acesta trebuie să fie bine planificate, atunci rezultatul nu va trebui să fie dezamăgit.

Este important să se creeze un strat de înaltă calitate, de termoizolare, aceasta trebuie să aleagă materialul potrivit, care trebuie să fie prelucrate în mod corespunzător.

lemn cel mai frecvent utilizate pentru bai finisaje interioare, dar condițiile de funcționare în baie va fi foarte agresiv, așa că ar trebui să fie tratate. Lemnul trebuie protejat de uscarea prematură, umiditate și putregai. Scaunele din baie, de asemenea, sunt realizate din lemn.

Exemplele de realizare de finisare bai

O cameră de aburi și o sală de așteptare sunt finisate cu arbori conifere, să tăiați spații pereche folosit bord-căptușeală din lemn de esență tare.

Schema de decorare de perete lambriuri din lemn

Schema de perete de finisare lambriuri din lemn.

Rețineți că placa de molid si pin sunt ieftine, dar acestea nu sunt recomandate. Chiar dacă în interior va fi realizată în mod eficient, astfel lemnul va da de pe rășină, care în nici un fel contribuie la o odihnă confortabilă în baie.

Ce tipuri de finisaje sunt disponibile?

  1. Utilizarea de lemn de pin pentru acele suprafete care nu se incalzesc mult. Un astfel de material poate fi finisat compartimentul de spălare sau dulap. In camera de aburi este mai bine de a utiliza lemn de plop, care este diferită de joasă densitate și este foarte rezistent la umiditate.
  2. Există, de asemenea, un decor de prestigiu, care utilizează materiale care nu diferă numai calități tehnice excelente, dar, de asemenea, arata foarte bine. În această metodă, cel mai frecvent utilizate lemn de tei sau de zada. căptușeală de var este bun, deoarece nu are proprietățile întuneric, și pereți larice nu va putrezi.

Ce să ia în considerare în baia de finisare cu mâinile?

Acesta poate fi folosit pentru bai finisaje interioare nu numai lemn, ci și alte materiale.

Principalele proprietăți tehnice ale diferitelor specii de lemn

Principalele proprietăți tehnice ale diferitelor tipuri de lemn.

Pardoselile din camera de spălare poate fi finisat cu gresie, care transferă perfect umiditatea ridicată. Dale ușor de curățat și are o durabilitate ridicată.

Atunci când în curs de dezvoltare sunt ușile și ferestrele, acestea nu trebuie să fie mare, în caz contrar s-ar putea confrunta cu o astfel de problemă gravă ca pierderea de căldură. Cel mai bun din toate, în cazul în care ferestrele din baie va avea o structură dublă, și ca ușa, atunci acestea ar trebui să fie gros și puternic. Apoi, căldura băii nu va dispărea.

finisaj special este necesar să se supună etaje, care sunt formate din două etape de curățare. Nivelul inferior trebuie realizat din beton, care este bine rezistent la debite mari de apă. Ar trebui să fie construit la un unghi, care este îndreptată spre scurgere. Top nivel al podelei din lazi de lemn. Această ladă poate fi făcută din lemn de stejar, dar stejar ud devine foarte alunecos și chiar un copac atrage un număr mare de insecte. Prin urmare, putem folosi arborii de conifere pentru fabricarea șipci. Intre scândurile pe podea trebuie să lase lacune mici, astfel încât umezeala lăsat pe puntea inferioară, și apoi în jos de scurgere. În ceea ce privește dimensiunea lacunelor, acestea nu ar trebui să fie mai mare decât mărimea piciorului, altfel omul ar putea eșua.

sfaturi utile

Placi care sunt selectate pentru placarea interioară nu ar trebui să aibă noduri. Nodurile tind să se încălzească mai repede decât placa de sine, așa că, sprijinindu-se de ea, puteți obține ars.

căptușeală interioară nu ar trebui să fie acoperite de orice lac sau vopsea. Nu e sigur. În plus, vopseaua nu trece abur. Pentru captuseala interioara poate fi folosit PAL, deoarece are o capacitate de absorbție ridicată.

Între căptușeala de finisare și cadrele trebuie să fie un decalaj de 20-30 mm. Folia poate fi folosit ca material paroizoliruyuschy. Astfel, izolarea termică este mult mai mare, ceea ce înseamnă economii în viitorul lemnului.

Pentru pardoseala poate fi folosit ceramica. Un astfel de material nu se va sparge, umiditatea nu este absorbită, ciuperca nestrashen, ceramica igienica. Dar acest etaj este destul de rece, asa ca ai nevoie pentru a pune pe partea de sus a dereva.Pol grilaj în camera de aburi trebuie să fie de 15 cm mai mare decât în ​​compartimentul de spălare, atunci căldura nu se va pierde.

Deci, fă-ți o baie de interior.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Decorațiuni interioare gips-carton garajDecorațiuni interioare gips-carton garaj
Bai Finisaj interior: colecție fotoBai Finisaj interior: colecție foto
Finisaje balconFinisaje balcon
Case din grinzi: tapiterie din exterior și interiorCase din grinzi: tapiterie din exterior și interior
Construirea unei baie: video pe etape erecțieConstruirea unei baie: video pe etape erecție
Finisaj interior de baie cu mâinile sale: să ia practic ca bazăFinisaj interior de baie cu mâinile sale: să ia practic ca bază
Cum de a decora o baie in prezentabil?Cum de a decora o baie in prezentabil?
Analog gips-carton pentru bai finisaje interioareAnalog gips-carton pentru bai finisaje interioare
Cum se efectuează o baie de aburi de finisare?Cum se efectuează o baie de aburi de finisare?
Turnată pentru baie: nuanțe selectareaTurnată pentru baie: nuanțe selectarea
» » » » Caracteristici bai finisaje interioare

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate