WikiWiex.com

Opțiuni pentru balcon Design interior

Related Videos „fereastra Maximus - un exemplu de balcon 6 metri decorațiuni interioare din lemn clapboard“

Proprietarii apartamentelor există întotdeauna tentația de a transforma un balcon într-un spațiu comun al casei, decorat cu materiale moderne pentru a izola și a instala ferestre. Dar, vă recomandăm tuturor celor care solicită această idee, un bun cred că peste ca un balcon interior sau loggie cu mâinile lor - nu este un exercițiu simplu, anumite cunoștințe și abilități sunt necesare acolo. La urma urmei, balconul trebuie să se potrivească armonios în designul general al apartamentului, astfel încât mai mult cu cât cele mai multe dintre apartamente este conectat la una dintre camerele principale - cameră de zi.

Video pe „opțiuni pentru finisare balconul“

Finisare balcon interior căptușeală

Pentru balcon decorațiuni interioare folosesc adesea dusumea. Acest material de finisare este ecologic, ușor de utilizat, are un prezentabil și acceptabil pentru prețul.

Alegeți numirea balcoane și decorațiuni de design

Înainte de a trece la decorarea interioară a balcoane, este necesar să se determine scopul spațiilor. Cum anume ai de gând să-l utilizați? După ce a definit cu această întrebare, vă va fi mai ușor de a alege și de proiectare, precum și materialele pe care le puteți aplica. De fapt, după schimbările necesare în decor, un balcon va, deși baie mică, dar complet independentă, și aceasta înseamnă că trebuie să ia în considerare funcționalitatea acestuia.

Să presupunem că au nevoie de o nouă cameră ca un birou mic, atunci ar trebui să acorde o atenție la panourile din plastic pentru pereți, pardoseli cu gresie și funcționalitate strictă în orice altceva. Destul de o altă problemă în cazul în care balconul interior pe jos, în scopul de a face un loc de recreere și o grădină de iarnă.

Aici este necesar doar în decorarea copac. Pentru pereți, puteți utiliza cușetă, și o frumoasă placi de podea sau laminate. În decorarea interioară a balcoanelor trebuie să fie întotdeauna un moment în parte, nu este necesar să născocești un proces costisitor pentru un cuplu de metri pătrați de cameră în plus inexpresivă.

Îndepărtarea rece balcoane cu geamuri (vedere din interior)

Îndepărtarea la rece cu geamuri balcoane (vedere din interior).

Prin urmare, este important să se gândească în prealabil toate aspectele legate de utilizarea viitoare. La urma urmei, dacă vă decideți să dea loggia în puterea copiilor, atunci peretele va avea nevoie pentru a lipi peste tapet luminos, podea pune un covor cald, și toate mânerele, colțuri și proiecții pentru a face cât mai sigure posibil, de a acționa afară copilul nu se pot răni.

După ce ați decis cu privire la destinația noua sală, trebuie să achiziționați materiale adecvate pentru decorarea acestuia.

O varietate de materiale avansate este foarte mare, astfel încât să puteți realiza toate fanteziile tale.

Finisare balcon clapboard

Turnate în țara noastră este una dintre cele mai populare materiale, atunci când este vorba de această formă de lucru ca un balcon de finisare. Există mai multe motive. Lemnul va atrage întotdeauna oameni cu energia lui, textura, siguranța mediului. În apartamente moderne greu pentru a găsi un loc unde ar putea fi utilizat pe scară largă, astfel încât în ​​cazul în care apare posibilitatea, mulți strîngînd la ea. Un alt avantaj al unei astfel de material este ușurința de instalare.

Ai nevoie de a cumpăra:

  • în sine dusumea;
  • sipci de lemn (dimensiunile pot fi de 25 * 30 sau 30 * 30);
  • șuruburi și cuie.

Desigur, acesta este un simplu acoperire clapboard de perete, dacă doriți să izoleze pereții și gardul din balcon, atunci trebuie să ia în considerare achiziționarea și materiale pentru izolarea termică.

Finisare balcon clapboard

Finisare panouri balcon.

Instalarea începe cu instalarea șine verticale pe pereții balcon. Utilizați instalarea nivelmetru plan perfect plat. Atașați o bază necesară în mod direct la pereții cu ajutorul șuruburilor în regiunea de 30-50 cm, totul depinde de preferințele dumneavoastră și parametrii de garnitură.

În funcție de tipul de instalare pe care ați ales (vertical sau orizontal) pentru a tăia panouri, șipci trebuie să fie fixate perpendicular pe căptușeala (adică, șipcile verticale sunt fixate pe șina orizontală și invers).După aceea, vom trece la raftul de montare montat pe cadrul căptușeală. Dacă ați pus barele orizontale, începe să-i întărească pe podea, și, dacă este verticală, apoi de la colț. Panourile se introduc pieptenele lui în canelura anterior, și apoi fixate cu șuruburi sau cuie pentru reechnyh cadru. După instalare, cele mai multe constructori tăiați dusumea formulări de vopsea diferite, în funcție de preferințele lor. În video puteți vedea un exemplu.

Finisaje din material plastic balcon

Finisaje din material plastic balcon

Finisaje din material plastic balcon.

În general, nu există diferențe semnificative între căptușeala asieta și panouri din plastic nr. Aici, de asemenea, trebuie să ia în considerare modul în care va fi instalat panoul și cadru de suport instalat perpendicular pe materialul de acoperire. Dar, în cele mai multe cazuri, plasticul este montat vertical pe un Spar orizontală. În plus, panoul de plastic, de obicei, nu este atașat cu cuie și șuruburi și capse sau elemente de fixare metalice speciale. Începe să se termine cu un anumit unghi, în cazul în care panoul este lăsat în cusătura de joncțiune, apoi le orientează astfel încât lumina de la fereastra nu a crea umbre și o face să iasă în evidență prea mult. Deci, unii constructori preferă să înceapă de stabilire a panourilor de fereastra.

Tapetare sau vopsire

Înainte de a vă decide să-și petreacă pictura pereților sau doriți să le lipiți peste tapet, trebuie să efectueze lucrări preliminare în pregătirea pereților. Este necesar să se alinieze cu atenție toate rugozitatea și crack, după care suprafața este amorsat și acoperită cu un chit. Este mai bine să acopere cele 2 straturi, pentru a crea o suprafață perfect netedă. Odată ce chitul este uscat suficient, este necesară eliminarea șmirghel pentru alinierea suprafeței finale. perete și apoi acoperit cu un alt strat de grund și acum, după uscare, totul este gata pentru prelucrare ulterioară.

Schema de izolare balcon fără instalarea în interiorul barierei de vapori

Schema de izolare balcon fără instalarea în interiorul barierei de vapori.

Vopsiti peretii mult mai ușor decât pasta de tapet peste ele, cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să „scape de“ un strat de vopsea, uneori, este necesar să se impună 2-3 straturi. Dacă utilizați o perie, asigurați-vă că vopsea straturi perpendiculare între ele, începe cu pictura de orizontală și verticală făcut.

Cu tapet va fi un pic mai multe probleme, dar dacă aveți experiență cu ei, pe dreapta, în acest caz. Cel mai bine este să ia un tapet non-țesute sau vinil, și pe suport de hârtie ar trebui să fie abandonate pentru finisare balcon.

Balcoane podea și tavan

Podeaua în balcon trebuie să fie sigur să se încălzească. La urma urmei, grosimea planseului foarte balcon nu este mare, iar vecinii balcon de mai jos nu poate fi încălzit, apoi camera ta, vrei să faci aici este de a suporta pierderea de căldură inutile. Ca o sursă de încălzire, puteți alege o varietate de materiale: spuma, sticla si vata minerala, penoplex, bloc de beton și multe altele.

acoperitoare de podea nu ar trebui să fie greu, astfel încât să nu provoace supraîncărcarea modele de lagăr.

Conducerea podea dispozitiv de beton ușor pe balcon

Conducerea podea dispozitiv de beton ușor pe balcon.

Video pe „Finalizarea balcon“

granit Prin urmare, ca placa de acoperire nu poate fi folosit sau alt material dur. Este mai bine să utilizați linoleum, mocheta, laminat sau bord.

Ca material pentru finisare plafonul este mai bine să facă, fără exotice și preferă materiale și tehnologii dovedite. Dacă tăiați pereții din plastic de la balcon, utilizați plafonul panouri din plastic, care va fi o bază excelentă pentru instalarea de spoturi luminoase. În plus, pentru panouri, puteți ascunde toate cablurile, materiale izolante și de comunicare.

Puteți, desigur, plafonul este doar vopsea, dar s-ar putea costa mai mult. Cel puțin, pentru a atinge starea ideală a unui plafon, vopseaua bine stabilit și nu a existat defecte vizibile, este extrem de dificil.

Astfel, finisarea balconul are mai multe opțiuni din care fiecare poate alege ceva diferit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tipuri de materiale pentru balcon decorațiuni exterioareTipuri de materiale pentru balcon decorațiuni exterioare
Proiectare si balcoane interioare in casa panouProiectare si balcoane interioare in casa panou
Ce material este mai bine pentru a decora un balcon sau loggieCe material este mai bine pentru a decora un balcon sau loggie
Recomandări pentru proiectarea bucătărie cu un balconRecomandări pentru proiectarea bucătărie cu un balcon
Care caseta este mai bine să opteze pentru un balcon?Care caseta este mai bine să opteze pentru un balcon?
Idei pentru balcon DezvoltareIdei pentru balcon Dezvoltare
Finisaje balconFinisaje balcon
Flori balcon - ceea ce este cel mai bine pentru a alegeFlori balcon - ceea ce este cel mai bine pentru a alege
Care este unitatea balcon și modul de a alege designulCare este unitatea balcon și modul de a alege designul
Vitrare balcoane ca o modalitate de încălzire și de a crea confort în apartamentVitrare balcoane ca o modalitate de încălzire și de a crea confort în apartament
» » » » Opțiuni pentru balcon Design interior

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate