WikiWiex.com

Materiale pentru finisaje interioare baie de blocuri de spumă

blocuri de spumă utilizate în construcții, datorită caracteristicilor tehnice ale acestora și ușurința de instalare. În prezent, construite din blocuri de spumă și băi. baie Finisaje interioare

realizată prin orice materiale moderne. Trebuie doar să știi cum să le instalați.

baie Finisaje interioare

În principal pentru baie finisaje interioare de blocuri de spumă utilizate lemn pentru a compensa faptul că baia nu este construită din lemn.

Materiale pentru finisare bai

Materiale de finisare pentru a le instala într-o baie de blocuri de spumă trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 1. Rezistența la conținutul ridicat de umiditate în aer.
 2. Igienic și fără aditivi toxici, care pot fi eliberate în prezența unei temperaturi ridicate.
 3. Nu provoca reacții alergice.
 4. Durabilitate, rezistenta si estetica.

Recent, un număr destul de mare de materiale care pot fi folosite pentru finisarea bai. Printre aceste materiale pot fi enumerate:

 • Panouri din plastic;
 • siding;
 • bord vagon.
Accesorii pentru finisarea peretilor din plastic

Accesorii pentru pereți cu material plastic.

Plastic a fost utilizat anterior numai pentru finisarea bucătărie tavan sau baie. baie de blocuri de spumă din material plastic cu ajutorul de finisare este destul de ușor. Materialul plastic poate fi instalat în sala de așteptare, camera de odihnă sau duș. Acest material este foarte practic și durabil.

Cu care se confruntă din plastic are avantajele sale:

 • o gamă largă, un număr mare de culori, texturi si dimensiuni;
 • material impermeabil și destul de durabil, care este foarte ușor de instalat;
 • Acesta este situat într-un segment de preț accesibil;
 • nu distruse prin expunerea la temperaturi extreme.

Termina baia cu ajutorul de plastic este foarte ușor. Pentru a face acest lucru, pe pereții camerei trebuie să instalați naveta. Acesta este executat cu ajutorul barelor de lemn. Utilizarea profilelor metalice, datorită temperaturilor ridicate poate duce la topirea panoului.

Dusumea trebuie să fie instalat pe întreaga suprafață a pereților camerei. Acesta este atașat prin intermediul Diblu cuie. Puteți efectua izolație suplimentară a pereților, dacă doriți, dar în cazul în care peretele interior, nu este necesar să facă acest lucru.

Pe naveta folosind un capsator sau șuruburi mici panouri din plastic fixate. Panoul următor ar trebui să fie instalat bine, pentru a evita orice lacune. Pentru a asigura o bună etanșare, articulațiile compușilor necesari pentru a fi tratate cu mastic de silicon.

Utilizarea siding

instalare siding Schema

Schema de instalare siding.

Video pe tema „Decorațiuni interioare pomyvochnaya. Ziua 33-34“

Siding a fost mult timp folosit pentru munca finisaje interioare. Acesta are specificații similare cu material plastic. Numai variante texturi si culori este mult mai slabă. Pentru cea mai mare parte, aceasta se face sub formă de bușteni, care permite pentru a crea aparența unei structuri din lemn. Înainte de a instala este necesară siding pentru a efectua izolarea termică a pereților din beton celular. Puteți utiliza următoarele materiale:

 • polistiren sau poliuretan;
 • lână minerală;
 • de film impermeabil.


Utilizarea acestor materiale permite producerea de izolare termică de înaltă calitate a pereților camerei de baie. După procesul de încălzire se poate trece la instalarea siding. Aceste lucrări sunt efectuate în mod similar cu instalarea de panouri din plastic. Diferența va fi numai în faptul că hardware-ul trebuie să fie efectuată numai prin intermediul unor șuruburi. Acest lucru se datorează faptului că siding are o greutate mai mare, iar elementele de fixare cu ajutorul capsatorului nu este de încredere.

Avantajul siding este că are o structură densă, nu arde și nu-și pierde saturației de culoare în timpul funcționării continue. În plus, aceasta nu se deformeze sub influența eforturilor fizice intense.

Terminați folosind placa de vagon

Schema ornamentul interior baie de panouri pentru

Schema ornamentul interior baie lambriuri.

Cea mai bună opțiune Baia de finisaje interioare - aceasta este utilizarea de lemn. Lemnul îndeplinește pe deplin toate cerințele camerelor de baie. Mai mult decât atât, copacul dă ușor de a absorbi umezeala, este sigură pentru mediu și materiale non-toxice. Lemnul are proprietăți unice și, în plus, are aroma unica.

Pentru a monta șipcile pe blocuri, trebuie să utilizați următoarele materiale și instrumente:

 • puzzle electrice;
 • șurubelniță;
 • nivel de construcție;
 • șuruburi și dibluri, cuie;
 • masticului de silicon.

Când se utilizează lemnul nu poate fi utilizat conifere. Un astfel de material din cauza temperaturilor ridicate și rășina se va elibera substanța uleioasă. Acest lucru va duce la un miros ascuțit și au un impact negativ asupra sănătății. Mai mult decât atât, o astfel de lemn va fi distrus rapid.

Pentru a instala placi, trebuie să pregătiți pereții cutiei verticale de grinzi de lemn. secțiunea lor transversală trebuie să fie de 50-50 mm. Fixarea pe perete trebuie să fie realizată cu ajutorul Diblu cuie. Pasul dintre barele trebuie să fie de 60 cm.

În același timp, împreună cu fixare bare, puteți perete izolație. Acest lucru va economisi timp și efort. Izolația trebuie introdusă în celula rezultată între ghidajele verticale și orizontale. vată minerală de izolare este mai bine să nu-l folosească, deoarece va absorbi condens. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza orice alte tipuri de materiale solide.

Atașarea endometrul este făcută pe rama pregătită utilizând șuruburi. Lucrări de instalare ar trebui să fie pornit de la ușa din față. Lungimea dorită a plăcii va fi preparat cu ajutorul unui puzzle electric. Este necesar să se ia în considerare faptul că instalarea consiliului de vagoane trebuie să fie efectuată după pregătirea suprafețelor de podea și tavan. În cazul în care se face contrar, aceasta nu va permite să înlocuiască plăcile deteriorate.

bai Finisaje interioare ale blocurilor se face pur și simplu. Aceasta, practic, nu diferă de la locul de muncă similare în alte tipuri de clădiri.

Principalul lucru pe care trebuie să definească în mod corespunzător materialele de finisare, alegerea pe care trebuie sa fie din cauza tipului de camera de baie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bloc tăciune și spumă bloc - posibilitatea de a alege între preț rezonabil și o calitate excelentăBloc tăciune și spumă bloc - posibilitatea de a alege între preț rezonabil și o calitate excelentă
Baie de subtilitățile de încălzireBaie de subtilitățile de încălzire
Construcție de vile: bloc de spumă împotriva blocului de zgurăConstrucție de vile: bloc de spumă împotriva blocului de zgură
Mai bună baie căptuși în interior?Mai bună baie căptuși în interior?
Blocuri de beton și blocuri de zgură pentru constructiiBlocuri de beton și blocuri de zgură pentru constructii
Planșeele pe pereții blocurilor de spumăPlanșeele pe pereții blocurilor de spumă
O placă de fundație monolit sub baiaO placă de fundație monolit sub baia
Baie normală de blocuri de spumăBaie normală de blocuri de spumă
Blocuri de zgură sau beton celularBlocuri de zgură sau beton celular
Construcție de blocuri de spumăConstrucție de blocuri de spumă
» » » » Materiale pentru finisaje interioare baie de blocuri de spumă

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate