WikiWiex.com

Ca o casa șindrilă de auto-înveli?

În prezent, există un număr foarte mare de materiale diferite care sunt utilizate pentru acoperirea casei. Este pe bună dreptate, unul dintre cele mai importante locuri din lista ia garniturilor. Acest material a fost mult timp folosit atât intern cât și pentru amenajare externă a caselor. Cu toate acestea, cum să clapboard casa arma, nu toată lumea știe. Această procedură nu este atât de simplu cum ar părea la prima vedere.

Finisarea exterioară a pereților unei case cadru

Finisarea exterioară a pereților unei case cadru.

Cărămidă casa șindrilă necesită anumite cunoștințe și abilități persoanei care vrea să o facă cu propriile sale mâini. Cel mai important lucru - prezența dorinței, și de a ajuta fiecare informații, care vor fi prezentate mai jos. Schelete casa clapboard, desigur, se poate face cu implicarea organizațiilor din afara. Cu toate acestea, în acest caz, ar trebui să stoc pe o sumă mare de bani, deoarece munca nu este cea mai ușoară și mai ieftin.

Acesta a fost mult timp folosit pentru căptușirea placare o varietate de clădiri și structuri. Nu este ciudat, pentru că este făcut din lemn, dar acest material se pastreaza perfect casa calda, dar, de asemenea, creează o izolare fonică suplimentară a camerei. Arborele de la capacitatea de procesare corectă de mai mulți ani pentru a servi cu credință. Dacă dusumea cauza foi, atunci ea nu va fi frică de orice bacterie sau ciuperca.

Principalele tipuri de căptușeală

tipuri de căptușeală

Tipuri de Siding.

Toate căptușeală, care este reprezentat astăzi pe piață, este împărțită în clase. Acesta poate fi o primă, în plus, și așa mai departe. Toate materialele sunt prelucrate în mare parte pe aceeași tehnologie. Divizia are loc în funcție de materialul utilizat în producția sa. Copacii pot fi noduros. Acesta este numărul de noduri în multe privințe depinde de o anumită clasă.

Astăzi, întreaga garnitură este împărțit în ordinară și căptușeală. Ambele opțiuni sunt utilizate pe scară largă în practică. Primul exemplu de realizare are un cost redus, dar calitatea acestuia este semnificativ mai mică decât cea a siding, care devine popular în rândul cetățenilor ruși. Este foarte buna si-a extins caneluri pentru conectarea elementelor împreună.

Instrumente și materiale

Instrumente necesare pentru a lucra

Unelte necesare pentru: nivel, fir cu plumb, a văzut, de foraj, ciocan și cuie, un creion pentru marcare.

Desigur, înainte de a căptuși casa clapboard astăzi, aveți nevoie pentru a obține toate instrumentele și materialele necesare. Pentru a lucra nevoie de următoarele:

  • grinzi de lemn;
  • panouri pentru pereti;
  • nivel;
  • fir cu plumb;
  • a văzut;
  • foraj;
  • ciocan și cuie;
  • creion pentru marcare.

Nimeni nu ar trebui să aibă nici o problemă găsirea unui set de instrumente și materiale. Dacă este necesar, le puteți găsi în cel mai apropiat magazin de hardware.

Instrucțiuni privind procesul de construcție

Metode captuseala de fixare

Metode de căptușeală de fixare.

După toate instrumentele și materialele sunt gata, puteți trece direct la casa clapboard pielii. În acest caz, puteți merge două moduri.

  1. Utilizați metoda veche, care constă în faptul că, chiar în șipci de mijloc bătut în cuie barele Batten. Acesta este un mod destul de fiabile, care sa dovedit a fi cea mai bună mână, și, prin urmare, utilizate de zeci de ani. Cu toate acestea, apariția în acest caz, nu este faptul că cel mai respectabil.
  2. A doua metodă este mai estetic. Aici panouri pentru cofraje realizate din grinzi sau plăci. Ea se înșurubează cu ajutorul unor șuruburi sau cuie bătute în cuie. Astfel, este mai bine, desigur, utilizați șuruburile, astfel încât conexiunea se dovedește mult mai puternic.

Pe cofrajul cu toate plăcile sunt instalate în slotul serie unul cu altul. După ce placa va fi un proces de contracție, este probabil ca șefii de cuie sau șuruburi se vor lipi afară. Acesta permite acest lucru nu este necesar, deoarece designul nu poate obține destul de calitate.

caracteristici căptușeală

Caracteristici captuseala.

Video pe tema „Cum să siding casa arma cu propriile sale mâini videoclipului“

În cazul în care este vorba de casa clapboard piele, trebuie să se gândească la o metodă alternativă de plăci de montaj. Aici pot fi folosite cleme speciale. Acestea sunt fixate perfect de bord căptușeală la bord. Astfel, este posibil să se izoleze și un alt avantaj important, care este faptul că acest tip de atașament nu lasă nici găuri în prici. Acest lucru are un impact pozitiv asupra duratei de viață a plăcilor.

Înainte de a începe lucrul la casa clapboard asieta, ar trebui să ia în considerare calitatea de marcare, precum și cadrul pentru activitatea viitoare de construcții. Desigur, puteți monta direct placa de la tavan sau pereți, dar de multe ori nu este suficient de suprafață plană pentru aceste cazuri. Șipcă va fi mai mult ca oricând în această afacere.

Video pe tema „Cum mai siding din plastic CASA arma“Când este vorba de pereții carcasei casei, este adesea futeraj montat orizontal. Este demn de remarcat faptul că plăcile în sine trebuie să fie poziționate vertical.

Nailing plăcile pe perete trebuie să fie la o distanță de 0,5 până la 1,5 m unul față de celălalt. Cu toate acestea, cel mai bun lucru de făcut este o distanță mai mică de 1 m. În acest caz, căptușeala va fi mai rezistente la diferite influențe mecanice externe. Toate barurile ar trebui să fie netedă. Acestea ar trebui să formeze o suprafață plană.

Poate că, în unele cazuri, va trebui să tăiați în continuare plăcile să anexați sub șipci, în scopul de a obține rezultatul dorit. Acesta ar trebui să monitorizeze și să se asigure că toate plăcile au fost plasate vertical. Pentru liniile de trasare pe verticală aliniere folosite în acest plan.

procesul de placare Tehnologie

Acum este timpul pentru a merge direct la piele. Dusumea trebuie să unghii jos în sus. În acest caz, lucrarea poate fi pornit din orice unghi. În primul rând de bord ar trebui să fie la nivel. Vârful trebuie să fie îndreptate în sus.

La primele scanduri Spike caneluri purtat.

Video pe „placare tehnologie de vinil siding acasă“

Phased finisaj siding casa din lemn

Phased siding finisaj casa din lemn.

În același timp, cu mici pene de lemn necesare pentru a alinia a doua placă în raport cu primul. Următorul este atașamentul său cu șuruburi sau cuie. După aceea toate penele sunt eliminate, iar partea de sus a doua placă instalată pe altul. Astereală a plăcilor trebuie să fie instalate chiar și în și în jurul deschiderea ușilor și ferestrelor.

Când vine vorba de casa clapboard piele, este recomandabil să nu dispună de toate plăcile într-o linie. Desigur, puteți face acest lucru și așa. Totul depinde de rezultatul final obținut. Dacă ați făcut un finisaj mare a fațadei, toate bord pot fi aranjate într-o singură linie, iar apoi pe articulațiile de colț pot fi folosite pentru decorarea unui frumos feroviar special.

În unele situații, pentru acoperirea casei nu este folosit panouri din lemn și plastic. Aceasta este una dintre cele mai bine cunoscute soiuri de siding. Principiul Placare nu diferă de metoda care a fost descrisă mai sus.

Rezumând rezultatele muncii

Scheme și recomandări cu privire la materialele de instalare

Scheme și linii directoare pentru instalarea materialului.

Evident, nu șindrilă casa arma este atât de dificil. Este nevoie de abilități practice minime de construcție. Dar, în lucrarea este foarte important de a face totul foarte atent. Dacă nu utilizați instrumentul de măsurare, atunci este posibil ca suprafața se va dovedi pixelat.

Pentru a lucra este necesară pentru a obține nivelul și plumb. Aceste instrumente vor ajuta în munca. Numai cu ajutorul lor, este posibil pentru a obține o suprafață foarte înaltă calitate. Acesta servește la sondeze verticalitatea conformității elementelor structurale. Aici este necesar să se stabilească în mod corespunzător barele de lemn în regenerarea de lăzi. Nivelul permite ca toate placa de lemn poziționat la același nivel în raport cu un plan orizontal. Atunci când se utilizează aceste instrumente pentru a arma casa la care poate într-adevăr eficient și cât mai repede posibil.

În ceea ce privește dispozitivul de fixare, apoi, după cum am menționat mai devreme, acesta poate fi folosit ca cuie și șuruburi. Al doilea exemplu de realizare este preferată, deoarece permite să se obțină o legătură mai puternică. Turnate în acest caz, se va potrivi perfect pe perete sau tavan.

La selectarea tipului de siding pe care ar trebui să acorde atenție la unele din planul de lucru va fi produs. În cazul în care materialul va avea o mulțime de noduri, este de puțin folos pentru decorațiuni interioare. Acesta poate fi folosit în afara, și chiar și atunci, numai în cazul în care se află umbra clădirilor.

Cel mai bine este de a cumpăra pentru garniturile de cea mai înaltă calitate. Acesta nu numai conține numărul minim de noduri, dar, de asemenea, destul de ușor de proces. Acesta este un plus semnificativ. Cel mai bine este să-l folosească pentru căptușire, care are o suprafață netedă, plană. Ea nu are de a face cu un material de tratament suplimentar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tapiterie din interior copac garajTapiterie din interior copac garaj
Acoperiș din lemn cu mâinile saleAcoperiș din lemn cu mâinile sale
Căptușelii casa de lemn în afaraCăptușelii casa de lemn în afara
Cum să clapboard balcon armaCum să clapboard balcon arma
Căptușeală pentru mantale - nu un loc de muncă pentru amatoriCăptușeală pentru mantale - nu un loc de muncă pentru amatori
Tipuri balcoane finisareTipuri balcoane finisare
Finisare copac tehnologie în afara caseiFinisare copac tehnologie în afara casei
Cofrajul la bai de garnituri - tip sănătos!Cofrajul la bai de garnituri - tip sănătos!
Ce ar trebui să fac în cazul în care mucoasa puternic întunecată?Ce ar trebui să fac în cazul în care mucoasa puternic întunecată?
Placări șindrilă: foto și videoPlacări șindrilă: foto și video
» » » » Ca o casa șindrilă de auto-înveli?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate