WikiWiex.com

Căptușeală pentru mantale ca o opțiune de finisare a interiorului

Apariția unor astfel de materiale de construcții ca panouri pentru pereti, mult simplifica munca de finisare.

Căptuși ei proprii, chiar și plafonul în casă într-o stare de orice gazdă. Această operațiune, cum ar fi siding șindrilă, se transformă într-un proces fascinant: munca se face rapid și foarte mulțumit de faptul că un perete comun este transformat în fața ochilor noștri.

căptușeală de conducere

Figura 1. căptușeală schematică.

Acest material este mai scump decât alte acoperiri. Auto șindrilă siding vă permite să salvați costul de angajarea de profesioniști. Trebuie remarcat faptul că în piață există, de asemenea, un material similar realizat din material plastic.
Acest material este universal, după cum se poate căptușeală și acoperiri arma interior si exterior.

panouri pentru pereti: un material de construcție versatil

Schema de instalare a năvala la tavan

Schema de instalare a năvala la tavan.

Acest material este realizat din lemn natural si anterior utilizate pe scară largă pentru placarea vagoanelor de marfă pe calea ferată. Motivul pentru utilizarea pe scară largă în construcția unei game largi de proiectare, ușurința de instalare și fiabilitate.

Densitatea Compusi plăci individuale a căror grosime este de 12-15 mm, este prevăzut cu sistem de „lambă și uluc“. Lățimea foii de către diferiți producători pot varia de la 80 la 120 mm, lungimea poate fi 1-4 mm. Fig. 1 prezintă un astfel de material.

Material de clasă determină gradul său. Clasa 1 - clasa A, 2 - clasa B 3 - Clasa C. cea mai înaltă clasă este considerat vizualizări Extra. Împărțit în clase după ce lemnul a trecut întregul proces de fabricație, care este materia primă pentru numai toate gradele, se usucă fără a se separa mașini de umiditate și de profil funcționează la aceeași precizie. Clasele sunt sortate în conformitate cu normele și standardele, dar consumatorii trebuie să știe este că:

  • „Extra“ nu trebuie sa aiba noduri;
  • „A“ poate avea noduri deschise la culoare;
  • „B“ poate fi nuiele întunecate și lipsite de viață;
  • „C“ poate include noduri libere și chiar să le deschid.

Clasa C, în mod natural, din cauza calității scăzute mai ieftin decât altele. Totuși, deschiderile rămase din nodurile separate, după montare poate fi ușor eliminat prin spumă. Și pentru a convinge înțelepciunea de a cumpăra materiale mai ieftin, comparabil cu alte soiuri de clasă costă S.

Metode de montare pe căptușeala peretelui

Metode de montare pe căptușeala peretelui.

Ia-o valoare de clasă pentru 100% obținem:

  • molid, lambriu Clasa A - 160%, Clasa B - 145%;
  • Garniturile de larice clasa A si B - 200% din clasa suplimentar - 280%.

Aproximativ același raport pentru alte tipuri de lemn.
pereți de acoperire din lemn și plafoane din interiorul clădirii, au decupa fatade de case, ceea ce face construcția de respectabilitate. Tratate acest loggii materiale și foișoare aspectul original, și frumos.

Ușor de conectare și fixare reduce considerabil costul lucrărilor, care compensează pentru costul achiziției sale. Și, mai important, acest lucru este destul de capabil de a efectua în mod independent, care trebuie, de asemenea, să fie luate în considerare atunci când cumpără acest material relativ scump.

Pentru a calcula cantitatea necesară de material, există programe speciale. Cu toate acestea, auto-evaluare nu face prea mult efort. De exemplu, pentru camera trebuie să fie acoperite din zona generală pentru a scădea zona ocupată de deschiderea ușilor și ferestrelor, precum și zona de nimic, care nu acoperă planul.

Pregătirea pentru acoperire

căptușeală necesită mantale anumite condiții.

Intr-o camera cu lambriuri din lemn de umiditate ridicată nu se potrivește, este mai bine să utilizați o versiune de plastic.

Related Videos „Frolov Yu Webinar pe Clădire Eco - "căptușeală decorațiuni interioare și nu numai"17/04/15 "

Conducerea șindrilă placare în afara casei

Conducerea pielii captuseala exteriorul casei.

Cu toate acestea, acest material nu este durabil, takdzhe pus sub semnul întrebării siguranța sa pentru oameni. Este necesar să se ia în considerare tipul de lemn, din care a făcut căptușeală. În unele zone nu se pot utiliza dusumea de pin. În anumite condiții de temperatură, rășină de pin începe să producă miros.

Este necesar să se trateze mijloacele materiale de protecție. Lemnul și protejează în mod necesar de dăunători și de umiditate la garnituri de care nu sunt acoperite cu mucegai. După prelucrare, materialul ar trebui să se usuce bine, și numai după aceea ar trebui să fie pus în cameră și să dea în timpul zilei pentru a se adapta. Dacă nu, atunci, după fixarea plăcilor, modificarea temperaturii poate duce la formarea de fisuri în copac.

Video pe "Finish clapboard"

Funcționarea este responsabil baghetă de fixare. Acesta trebuie să fie fixat pe perete și tavan. În cazul în care plat înnobila deja într-a construit o casă, este de dorit, în același timp, rezolva problema izolării sale. Ladă trebuie să facă cu calcularea grosimii izolației. În acest exemplu de realizare, pentru a fixa colțuri trebuie să utilizeze. Deschiderea ușilor și ferestrelor, de asemenea, trebuie să rafinați.

Schema de garnitură de stivuire de perete

Schema de stivuire căptușeală pe perete.

Dar, cel mai important, naveta ar trebui să fie strict verticală (pentru pereți) și pe orizontală (la tavan). Pentru pereții vor trebui să folosească un fir cu plumb și nivel mare de lemn. Sub plafonul pe perete, cu un nivel de furtun este necesar să se traseze o linie orizontală, cu accent pe care și pentru a consolida naveta. Pentru găuri de foraj în pereți și tavan va trebui să pumn, și pentru a fixa curelele - dibluri de plastic și șuruburi pentru a le.Tehnologia montura depinde de modul în care este ascuns sau nu. In interiorul casei, de obicei, face un element de fixare ascunsă. In afara de montare interior executa cuie decorative, având lor la întîmplare. Această opțiune este ideală pentru camere de utilitate de case.

Atunci când tehnologia ascunse cuie cu ciocanul de fixare în canelurile căptușeală. Acest lucru ar trebui să fie făcut cu atenție și cu dobojnika, capacul complet utaplivajut într-un copac, aceasta nu interferează inserați limba de bord următor.

Atașat folosind cleme în siguranță, care pot fi achiziționate în rețeaua de comerț. O astfel de metodă de montare este prezentată în Fig. 2.

placare tehnologie, perete și tavan

Atașarea căptușeală klyaymerom

Figura 2. Atașarea klyaymerom căptușeală.

Pereți în teacă, de poziționare bord vertical sau orizontal. Headlining este recomandabil să se înceapă de la fereastra. Cu un astfel de aranjament de cusături nu va fi la fel de vizibile.

Cu un aranjament vertical pe perete, prima limbă de bord în direcția unghiului este bătut în cuie pe învelișul protector cu cuie. Pe partea opusă a primului și toate scînduri ulterioare cleme fixate. Compusul trebuie să sigileze printr-o bucată de o lungime de 20-25 cm, prin tăiere din aceeași placă,. Acesta este introdus în canelura de bord următor, și atingând un ciocan etanșa conexiunea.

Related Videos "- = Mantaua în interiorul garajului = ;."

Ultima placa din colțul opus al peretelui și bătut în cuie. Se termina panouri pentru unghiuri de închidere de benzi decorative, care sunt disponibile în comerț. Pentru a ascunde unghiile pot fi aplicate zona decorativ.

Cu plasare orizontală, prima placa de bătut în cuie pe canelura de tavan jos. Pentru a preveni proeminența, este necesară înainte de a stabili următoarea scândură cu un fir cu plumb pentru a verifica poziția plăcilor deja fixate. Ultima bord bătut în cuie în partea de jos, iar decalajul dintre podea plinta aproape.

Atunci când peretele vertical și orizontal, iar plafonul, va trebui să taie de-a lungul ultimului bord. Puteți utiliza un ferăstrău circular de putere de mână sau un fierăstrău.

Cofrajul la casa din exterior

Conducerea de finisare plafonul în camera de aburi

Conducerea de finisare plafonul în camera de aburi.

Video pe „constructii Webinar Frolov Yu FIV - "Interior clapboard finisare""

Căptuși casa clapboard, făcând o tapiterie orizontală. In colturile casei este căptușit clapboard fixă ​​rack, a cărui verificare cu un fir cu plumb vertical. Distanța dintre șipcile nu trebuie să depășească 1 m. Este necesar ca, cu timpul, datorită deformării, PIN-ul nu este eliberat din canelura. O distanță mai fiabilă este de 0,5 m.

Când peretele exterior, dacă dimensiunile peretelui depășesc lungimea plăcilor, ele pot fi aranjate într-o manieră eșalonată. Dar, în acest exemplu de realizare trebuie să fie foarte adapteze cu precizie articulațiile lor. Prin urmare, este recomandabil să se aleagă distanța dintre naveta, astfel încât începe de bord și se termină pe rafturi sale.

Se montează la începutul bord din partea de jos, introducerea limbii ei în sus. Metoda de fixare pentru montarea este aceeași ca și în interior piele. Fixarea bord următor diferă oarecum de metoda aplicată la peretele interior.

Masters sunt sfătuiți să nu se limiteze la a sigila tăiat cu ajutorul barei, și de a folosi pene de lemn special pregătite. Aceste pene alt bord cu maximă precauție (nu deteriora limba) este presat față de cel anterior, apoi repara și scoate penele.

Dacă învelișul exterior sugerează efectua cu un radiator, distanța dintre benzile de șipci trebuie să asigure izolație între ele blocuri de stivuire. Grosimea izolației este calculată în funcție de temperatura exterioară, în perioada de încălzire și temperatura camerei. Și să ia în considerare la calcularea coeficientului de conductivitate termică a pereților principale. Practica arată că în zona centrală a grosimii izolației de 6-8 cm este suficientă.

De obicei, ca un radiator extern folosit de vată minerală, care ar trebui să fie bine protejate de umiditate. lână umedă își pierde proprietățile izolatoare. Izolație protejată cu pelicule 2 laterale protectoare de polietilenă. Vă rugăm să rețineți că între film și izolația trebuie să fie un spațiu de ventilație.

Toate acestea complică foarte mult șipcă de instalare ca kontrobreshetka nevoie pentru atașarea pelicule de protecție.

Turnate devine un material universal pentru căptușeala interioară și exterioară a spațiilor, servind ca material practic și atractiv în interior.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Încălzirea de camere de la etajul al doileaÎncălzirea de camere de la etajul al doilea
Utilizarea de panouri sandwich în construcția de garaj. nouă tendințăUtilizarea de panouri sandwich în construcția de garaj. nouă tendință
Căptușeală pentru mantale - nu un loc de muncă pentru amatoriCăptușeală pentru mantale - nu un loc de muncă pentru amatori
Tipuri balcoane finisareTipuri balcoane finisare
Căptușeală de finisare propriile lor mâiniCăptușeală de finisare propriile lor mâini
Ce și cum să arma casa de lemn din exteriorCe și cum să arma casa de lemn din exterior
Panourile de perete decor interiorPanourile de perete decor interior
Mai bine pentru a termina și insulate un balcon?Mai bine pentru a termina și insulate un balcon?
Mai bine casa cadru mantaleMai bine casa cadru mantale
Decorare baie în aer liber: câteva modalități de a decora clădireaDecorare baie în aer liber: câteva modalități de a decora clădirea
» » » » Căptușeală pentru mantale ca o opțiune de finisare a interiorului

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate