WikiWiex.com

Mai bine pentru a termina și insulate un balcon?

Uneori găzduiește balcoane maestri folosite ca un depozit. Dar oricine poate deveni un balcon confortabil zonei de reședință. Intelege, cu atât mai bine pentru a decora balcon și ce materiale sunt folosite în acest scop.

Turnat pe balcon

pentru decor de perete balcon cel mai bine este de a utiliza dusumea din lemn, deoarece este mai puțin predispus la daune decât, de exemplu, gips carton sau panouri din PVC.

Deci, doriți să decora un balcon, astfel încât părea estetic plăcut, dar, de asemenea, utilizați-l să se relaxeze, să rezolve probleme importante de familie. Aici vom usca rufele, să păstreze lucrurile corecte, organizează o petrecere de ceai, nezhimsya la soare și așa mai departe.

Cum de a izola și de a decora balcon?

Deoarece cea mai mare parte a anului pe balcon rece, este mai bine încălzea.

Piața materialelor de construcții sunt diferite de izolare pentru balcoane. Aceasta vata minerala, spuma, penoplex.

Când selectați trebuie remarcat faptul că sunt importante următoarele caracteristici:

Schema de pereți de izolare balcon

Schema de izolare pereti balcon.

 1. Conductivitatea termică. Mai multă căldură este omit imagini, cu atât mai mult este considerat conductor termic. Acolo este setat grosimea izolației.
 2. Absorbția umidității. Această proprietate a unui material de a absorbi umezeala din aer. Penoplex și plastic au proprietăți de absorbție scăzută a apei. Dar apa este absorbită perfect vată minerală. Prin urmare, acest material se pierde foarte rapid proprietățile sale termoizolante. vată minerală umedă nu se usuce, și începe să putrezească. Prin urmare, materialul trebuie să fie înlocuit în mod frecvent. Spuma de polistiren și să contribuie la apariția efectului de „zid de plâns“. Acest lucru se datorează faptului că există între articulațiile de infiltrare a aerului umed și condensare. Penoplex nu are nici un astfel de efect, deoarece are o conexiune de blocare, ceea ce creează un obstacol în calea de aer umed suplimentar.
 3. Ecologic. Sunt preferate caracteristicile vata minerală. Aplicarea acestui material nu provoacă daune mediului, deoarece nu participă la procesul de ardere și nu este sursa de emisii de substanțe nocive.

Cum de a decora plafonul loggiei?

Aerul cald se grăbește mereu în sus și du-te prin tavan. Prin urmare, prima sarcină se încălzește plafonul. În acest scop, folie de spumă adecvată. Dar această metodă este adecvată numai pentru izolare placi tavan, deoarece ultimul etaj arma nu va reuși. Nu sunt probleme, dacă ați instalat un profil de expansiune, și există spațiu pentru izolare.

Ce se întâmplă dacă nu există nici un profil de expansiune?

 1. Apoi, este recomandabil să se folosească de izolare mai subțire. buna izolare prevede penoplex. Cu toate că grosimea ei este mai puțin caracteristicile de izolare spuma sunt mai fiabile.
 2. Efectul dorit poate fi obținut prin aplicarea unei paroizolyator strânse. Este util, nu permite umidității să se așeze pe tavan.
 3. Plafon efect de izolare poate fi realizată prin aplicarea unui profil subțire pentru structurile suspendate. Acestea pot fi bucăți de lemn la dimensiuni.
 4. Dacă doriți să salvați spațiu, panouri adecvate din plastic sau gips-carton subțire, spre deosebire de siding materiale mai groase și căptușeală.

În vederea finisarea finală a plafonului se poate folosi orice materiale:

izolare si plafon de conducere se termina pe balcon

Conducerea de izolație și de finisare plafonul pe un balcon.

Video pe tema „mai bine să se încălzească la balcon“

 • gips-carton;
 • siding;
 • din plastic;
 • dusumea.

Alegerea materialului se poate face, având în vedere gusturile și preferințele balconul comandantului. Ipsos pentru finisarea finală balcon neizolata. Avantajele sale sunt durabilitate, umiditate și îngheț.

Decorarea pereții balcon

Există diferite moduri de balcon decorare de perete:

 1. Tencuirea. Această metodă are multe utilizări. Dar este o complexitate diferită. Apoi, pereții sunt acoperite de orice materiale de finisare.
 2. Finisaje gips-carton. De asemenea, este de lucru destul de consumatoare de timp. cadru, deoarece trebuie să fie ridicată este realizată de bord strat de gips. Apoi a acoperit cu orice material.
 3. Aplicarea siding, panouri din plastic, siding pe cadru. Ea nu are nevoie pentru a termina. Dar plasticul este usor de daune. Cea mai mică expunere să apară zgârieturi, urme de lovituri, etc. Prin urmare, este mai bine să nu-l folosească pentru decorare de perete.

Cum și ce să decora etajele pe balcon?

Diverse opțiuni:

Schema de izolare și podea termina pe balcon

Conducerea și izolare pardoseala pe balcon.

 1. Baza de sex este o sapa de ciment-nisip. Acest lucru vă permite să execute orice garnitură de acoperire decorativ și instalați încălzire prin pardoseală.
 2. pardoseală din lemn. Avantajele sunt de netăgăduit pentru mediu și ușurința de instalare. acoperire decorativa poate fi instalat.
 3. În cele mai multe de finisare este realizată folosind laminat sau parchet. Cu toate acestea, ele nu sunt materiale rezistente la apa.
 4. Ei bine, potrivit gresie, sub forma unei acoperiri pentru încălzire prin pardoseală.
 5. Linoleum. Acest material este perfect pentru finisare balcon. El nu se teme de frig și de umezeală. El doar se potrivește. pentru îngrijire podea astfel de neobremenitelen. Este relativ ieftin.

Alegerea materialelor de finisare pentru balcon

Ce materiale sunt disponibile în comerț?

soiuri de captuseala

Soiurile căptușeală.

panouri pentru pereti. Materialul de lemn este foarte popular. Avantajele sale sunt estetice, îngrijite, aspect îngrijit și la efectele soarelui de stabilitate raze.

Dar unii oameni se tem să-l folosească, cu excepția de scurtă durată. După tot materialul din care este format finisajul balcon, acesta este supus acțiunii agresive a schimbărilor de umiditate și temperatură. Aceste temeri sunt justificate în ceea ce privește ieftine captuseala de molid si pin.

Captuseala. Acesta este un material mai durabil. Căptușire este fabricat din conifere din lemn masiv. Cu fante de ventilație speciale de condens alocate. Acesta are sloturi pentru montarea panourilor apropiate unul de altul. Umiditatea nu va fi capabil de a obține în interiorul și deteriora materialul. Textura atractiv, frumos model din lemn natural da estetica materialului. Alte materiale de căptușeală are proprietăți bune de izolare.

Plastic. Este ieftin, ignifug si rezistent la apa. Prin urmare, este adesea ales pentru decorare. El a reprezentat gama de culori diferite, nu necesită îngrijire specială. Dar o mulțime de defecte în material. Acesta poate fi deteriorat în frig. Prin urmare, ar trebui să fie utilizat numai pentru finisarea izolației balcon, sau în regiuni cu climă caldă. Din moment de plastic - un material subțire, acesta poate fi distrus prin șoc puternic. nu se potrivește atât în ​​cazul în care balconul este utilizat pentru a stoca motocicleta sau în cazul în care copiii de multe ori a jucat acolo.

instalare siding Schema

Schema de instalare siding.

Siding are canale speciale, datorită cărora se poate face instalare chiar hobbysti. Există o gamă largă de panouri decorative. Siding fibra de ciment poate avea aspectul de lemn, ipsos sau zidărie. Dacă doriți să aveți o mică problemă cu curățare, materialul este o opțiune bună.

Gips-carton. Acesta este cel mai ieftin material de finisare pentru balcon izolat termic. Acest material poate fi acoperit cu tencuiala decorativa, vopsea sau vopsea pastă de tapet. Pentru finisare balconul mai bine să se folosească rezistent la umiditate gips, pentru că există o cantitate mare de umiditate acumulate. Balcon pare mai confortabil, atunci când este utilizat pereții și tavanul dintr-un material de.

Nu există o mare varietate de materiale cu care pentru a decora balcon.

Dar există întotdeauna o oportunitate de a experimenta cu materiale pentru a crea un spațiu mare pe balcon, unde vă veți bucura de petrecerea timpului liber.

material de finisare ca o linie, puteți alege pentru a se potrivi cu fiecare gust. Apoi finisajele balcon se face cu plăcere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Uși de balcon autoinstalabilUși de balcon autoinstalabil
Cum de a izola un balconCum de a izola un balcon
Flori pe balconFlori pe balcon
Care caseta este mai bine să opteze pentru un balcon?Care caseta este mai bine să opteze pentru un balcon?
Izolație de perete din interiorul balconIzolație de perete din interiorul balcon
Izolarea balcoane și loggii cu mâinile lorIzolarea balcoane și loggii cu mâinile lor
Pereții de pe balcon cu mâinilePereții de pe balcon cu mâinile
Cum să vă izola balconCum să vă izola balcon
Flori balcon - ceea ce este cel mai bine pentru a alegeFlori balcon - ceea ce este cel mai bine pentru a alege
Opțiunea 2 balcoane decorOpțiunea 2 balcoane decor
» » » » Mai bine pentru a termina și insulate un balcon?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate