WikiWiex.com

Decorarea camerei clapboard

Camera este decorată cu materiale naturale - visul fiecărui om. Cu toate acestea, nu fiecare om în stradă nu își pot permite să cumpere aceste aceleași materiale. Cea mai avantajoasă din toate punctele de vedere este căptușelile. Asigurați-vă camera de căptușelii poate fi, cu toate acestea, acest material ar trebui să fie pus numai pe perete și fixat la tavan la podea, se va uza mai repede.

Schema de montaj dusumea cadru sub

carcasă Schema de montare sub dusumea.

Precum și orice lucrare de finisare, camera de căptușelii înseamnă începutul de muncă și de a lucra în jos. Dar, pentru a începe este de a decide ce tip de material este cel mai bine folosit pentru a construi camera de priciuri.

Video pe „Finish camera de baie copac“

Selectarea materialelor speciale și

Da, s-ar părea, căptușeală - un material de construcție standard de. De fapt, există un număr foarte mare de variațiile sale. Puteți utiliza șipcile de același tip, pentru a aranja si decora camera cu ea, și puteți utiliza diferite culori și modele. Este toată lumea decide pentru sine.

Deci, astăzi pe piață puteți cumpăra un plastic sau din lemn șipci. Ambele variante sunt utilizate pe scară largă pentru diferite tipuri de lucrări de finisare. Plasticul este mai potrivite pentru fațadele clădirilor, ca rezistenta la umiditate este diferită. De asemenea, acesta poate fi utilizat în baie sau în bucătărie, adică, în toate locurile în care umiditatea ridicată prevalează și de alți factori nefavorabili.

tipuri de căptușeală

tipuri de căptușeală

Cu toate acestea, atunci când vine vorba de camera de zi sau dormitor, este mai bine să utilizați șipci din lemn natural. Materialele naturale nu provoacă reacții alergice, dar acest lucru este un factor foarte important, mai ales în cazul în care copiii mici locuiesc într-un apartament. Astfel, în cazul nostru cel mai bine este de a folosi un șipci de lemn.

Turnate diferite clase. Pentru camera este cea mai bună opțiune - este căptușeală din clasa 1. Ea nu conține defecte de fabricație, precum și numărul de noduri în ea este minim. Această căptușeală va arata grozav pe tavan și pe pereți. În plus, unele placi nu trebuie să se adapteze ceasul unul de altul. Clasa întâi Moulded făcută cât mai exact în ceea ce privește geometria.

Astfel, materialul ales poate trece acum la finisare.

Cum de a decora plafonul cu ajutorul căptușeală: instruire

După cum sa menționat anterior, furnizează cameră și să lucreze în jos. Prin urmare, prima este de a face tavan. Este nevoie să se lucreze garniture, ciocan, cuie, bucăți de lemn, șuruburi și șurubelniță. Chiar și în acest caz, nu se poate face fără instrumentul de măsurare. Nivelul va acționa ca el. Este mai bine să utilizați opțiunea cu laser, folosindu-l ca pe tavan suficient pentru a ajusta cu ușurință înălțimea corectă.

Schema de garnituri de fixare pe șinele de susținere prin intermediul klyaymerov

Schema de garnituri de fixare pe șinele de susținere prin mijloace klyaymerov.

Acesta începe cu marcajul. Efectuat cu un nivel de laser este destul de ușor. În primul rând avem nevoie pentru a găsi cel mai de jos punct de pe tavan. De la ea începe deja și dans. Comparativ cu aceasta, cu un nivel de spirit necesară pentru a produce restul layout.

Odată ce această operațiune este finalizată, puteți trece la aranjarea carcasei pe tavan. În acest scop, barele care trebuie retezate pe măsurători obținute pe parcursul lungimii. Tăiere cu ferăstrău poate fi prin orice instrument proiectat în acest scop. Primul bar este aplicat pe tavan, și este oprită și poziția orizontală relativă față de podea. Puteți utiliza nivelul apei obișnuite.

După care aveți nevoie pentru a repara bara. Apoi indentat aproximativ 60 cm de la ea, și fixat la al doilea bar exact la fel. După aceea, lucrările ar trebui să înceapă de pe partea opusă. Aici, la doar două bare sunt setate folosind nivelul. Apoi, totul devine mult mai ușor. Este necesar să se întindă firul între cele două bare opuse pentru a obține o imagine clară în cazul în care acestea ar putea să rămână.

Recomandări cu privire la proces

Metodele de fixare căptușeală

Metodele de fixare căptușeală.

Astfel, fixați în continuare toate barele rămase în conformitate cu marcajele. Odată ce cadrul este asamblat, puteți începe să lucreze cu clapboard. Acesta trebuie să fie tăiate în conformitate cu parametrii camerei. Turnate fie montate perpendicular pe barele. Ea a făcut imediat lungimea necesară. Acesta poate fi tăiat cu un cuțit sau de a folosi un ferăstrău. Bulgar este, de asemenea, folosită în acest scop.

După ce materialul este gata, este posibil să înceapă să lucreze. Prima placa este situat pe marginea peretelui. Mai mult decât atât, Spike sa de a fi trimise de cealaltă parte, în cazul în care acesta va fi fixat bord următor. Ar trebui să fie la o distanță de 5 cm de perete.

Related Videos „din nou acasă, de perete decor clapboard !!!“

Apoi, trebuie să se stabilească un alt bord, care va fi amplasat pe partea opusă a camerei. Ea, de asemenea, trebuie să se retragă de la perete o distanță egală cu 5 cm. Acum puteți face să tăiați în continuare plafonul cu ajutorul căptușeală. Următoarea bord trebuie să fie introdusă în canelura primei Spike a plăcii.

https://youtu.be/cQIXzEroi_kPentru a doua placi sprijină una pe cealaltă, puteți folosi un ciocan de cauciuc sau ciocan de lemn, care este necesar pentru a atinge unul dintre ele pentru a obține efectul dorit. Astfel, toate plăcile sunt stivuite. De altfel, aceasta este în valoare de a spune câteva cuvinte despre placa de montare tavan. Pentru a face acest lucru, este posibil să se utilizeze unghiile cele mai obișnuite. Cu toate acestea, în acest caz, este demn de amintit că fixarea este realizată pe tavan, ceea ce înseamnă că hardware-ul va funcționa o sarcină suplimentară.

În acest caz, este mai bine să nu folosească cuie și șuruburi, care sunt înșurubate în materialul cu ajutorul unei șurubelnițe de putere. Pe placi se căptușesc ar trebui să facă pre-găuri în care se înșurubează șuruburi. Materialul suficient de fantezist și ușor de distrus, așa că ar trebui să fie pregătite în prealabil pentru operare. Astfel, putem afirma faptul că șindrilă tavan trim finalizat. După cum știți, problema nu este atât de simplu și, prin urmare, în cursul lucrărilor trebuie să urmeze în mod clar instrucțiunile furnizate mai sus.

Decorarea peretilor căptușelii

Schema garnitură de montare pe cadru

Schema de asamblare de garnituri de pe carcasă.

Decorarea peretilor este mucoasa efectuat exact în același mod. Cu toate acestea, în acest caz, de asemenea, există nuanțe. Pentru a termina va avea nevoie de același instrument. În primul rând este de a face toate măsurătorile necesare. Puteți face cu care se confruntă în aceeași direcție în care a fost făcută căptușeala plafonului, și poate fi direcționat perpendicular pe șipcile. Totul depinde de decizia de design special, care a fost adoptat inițial, și ce fel de preferințe este de la proprietar.

Marcajul se realizează utilizând aceleași instrumente de măsurare. În acest caz, acesta va fi de aproximativ perpendicular pe plasarea de panouri în raport cu plafonul. În acest sens, trebuie mai întâi să facă măsurători pentru cadru. Acest lucru se face cu ajutorul nivelului. Lucrarea va fi foarte consumatoare de timp, deoarece necesitatea de a măsura distanța la patru pereți. Deci, de numărare se face pe perimetrul.

Video pe „Finish captuseala de pin masiv“

Apoi, barele sunt tăiate în conformitate cu dimensiunile care au fost obținute în timpul ei. Acum, barele trebuie să fie asigurată. Acest lucru se poate face cu un ciocan și cuie sau cu șuruburi autofiletante și o șurubelniță. Totul este destul de simplu și clar. Acum putem trece la măsurătorile de placi.

Este necesar să se măsoare distanța dintre podea și tavan.

Aceasta este lungimea și ar trebui să fie utilizată placa. Turnate ar trebui să iasă ușor sub suprafața podelei.

https://youtu.be/gIL7Z79Jc4g

Related Videos „acoperirea pereților căptușeală“

În orice caz, va exista o plinte, care va ascunde acest defect. Apoi, puteți trece la lemnul tăierii. După cum sa menționat mai devreme, în acest scop, puteți utiliza cele mai varietate de instrumente, de la ferăstraiele obișnuite, și terminând cu polizorul. Practic nu contează. Principalul lucru este că toate bord au primit aceeași lungime și plat, în locul văzut tăiat.

Apoi, puteți merge direct la căptușeală de fixare. Începeți cu orice colț al camerei. În acest caz, este mai convenabil să se deplaseze de la dreapta la stânga, dar este o decizie personală pentru toată lumea. Aici, de asemenea, trebuie mai întâi să setați corect și fixați prima placa. Numai în acest caz, lucrarea va avea loc rapid și fără probleme.

Finalizarea procesului de instalare

Astfel, consiliul a stabilit un spin în direcția spre locația următoare bord căptușeală, acesta trebuie să fie plasate în mod corect. Pentru instalarea corectă a dispozitivelor de măsurare au nevoie de ajutor. În primul rând vorbim despre nivelul. Puteți utiliza un fir cu plumb suplimentar. Acum puteți rezolva prima placa cu instrumentul de montare.

Video pe "ciocan pneumatic Hitachi NT 50AE2 / Decorarea unei case cadru în iunie 2016 / Sekretmastera recomandat!"

Există unghii comune destul de potrivite. Ele nu ar trebui să fie prea lung. Hat standuri utaplivat cât mai profund posibil. În acest caz, defectele de suprafață nu sunt atât de mult vizibile.

Acum puteți instala a doua placă. Se potrivește peste primul Spike. Este important să se asigure că se potrivește exact. În cazul în care căptușeala nu este inclusă în prima bord, este posibil să se utilizeze același ciocan de cauciuc sau ciocănelul de lemn, care au fost utilizate pentru ajustarea componentelor de pe tavan. Apoi, puteți începe în condiții de siguranță pentru a face față cu instalarea ulterioară a plăcilor.

Aproximativ la fiecare 10 set de placi pentru a face măsurătorile de aspect de proiectare corectă. Dacă ceva nu merge bine, așa cum ar trebui să fie, este necesar să se demonteze ultimele elemente, și apoi să le adapteze la locația corectă.

După cum știți, în această lucrare, nu este nimic deosebit de dificil. Aproape toată lumea este în măsură să cameră din casa arma folosind căptușelii. Acest ghid este sigur pentru a ajuta pe cineva care decide să-și asume această chestiune dificilă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a consolida dusumea în camera de aburi: procedura de instalareCum de a consolida dusumea în camera de aburi: procedura de instalare
Cum se Căptușeală balcon armaCum se Căptușeală balcon arma
Căptușeală pentru mantale - nu un loc de muncă pentru amatoriCăptușeală pentru mantale - nu un loc de muncă pentru amatori
Cofrajul la bai de garnituri - tip sănătos!Cofrajul la bai de garnituri - tip sănătos!
Ce ar trebui să fac în cazul în care mucoasa puternic întunecată?Ce ar trebui să fac în cazul în care mucoasa puternic întunecată?
Căptușeală de finisare propriile lor mâiniCăptușeală de finisare propriile lor mâini
Cum putem face ușa căptușeliiCum putem face ușa căptușelii
Tehnologia de fabricație ușă de garnituri de propriile mâiniTehnologia de fabricație ușă de garnituri de propriile mâini
4, O modalitate alternativă de a termina baie4, O modalitate alternativă de a termina baie
Turnată pentru baie: nuanțe selectareaTurnată pentru baie: nuanțe selectarea
» » » » Decorarea camerei clapboard

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate