WikiWiex.com

Tipuri și dimensiuni de căptușeală din PVC

Turnate PVC-ul este împărțit în 3 tipuri principale - semi-lucioasă, mată și lucioasă. Prima categorie este utilizat pentru decorarea exterioara a cladirilor, iar ultima - pentru lucrările interne. De multe ori panouri din plastic, cu o suprafață lucioasă este utilizat pentru finisaje exterioare. Trebuie reamintit faptul că acest material în frig atunci când vântul tind să se crape.

Video pe tema „panouri din PVC“

Aspect căptușeală din PVC

Nu este recomandat pentru un aspect lucios de Siding pentru tapiterie exterior, ca atunci când este fisura rece.

Principalii parametri

În ceea ce privește calitatea, apoi PVC captuseala cifra determinată de vâscozitatea. Cu cat mai mare este, mai puternic panoul considerat. Cea mai mare putere a modelului Semigloss. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de faptul că această cifră depinde de producător.

Dimensiunile de lungime fixă ​​căptușeală -. 6 m În ceea ce privește grosimea ei, poate avea 5, 7, 8 și 10 mm. Lățimea de lucru a materialului este reprezentat de 100, 150, 200 și 250 mm. Trebuie remarcat faptul că, pentru produsele lucioase sunt caracterizate prin dimensiuni general acceptate ultima cifră - 250 mm.

Experții identifică panoul următor de-a lungul standardelor de lungime -. 2.6, 2.7 si 3 m Atunci când cumpără de tip căptușeală din PVC, o atenție deosebită trebuie acordată primului indicator. O astfel lățimea panoului de 10 cm sunt din următoarele tipuri:

  1. Standard. Pentru astfel de produse se caracterizează printr-un castel larg.
  2. Polka de blocare îngust.
Conducerea căptușeală panou dispozitiv

Conducerea panoului căptușeală dispozitiv.

În piața construcțiilor se poate cumpăra un astfel de material într-o lățime de 12,5 cm. Acest produs este caracterizat prin 10 cm prin prezența analogului în componența structurii profilului dublu. Cu toate acestea, o astfel de cerere mai mică decât garnitură modelul standard. Dacă este necesar, puteți cumpăra o culoare șipci de transfer termic. Cu toate acestea, aceasta este diferită de varianta standard, absența articulațiilor ei. În ceea ce privește lățimea, cifra este în intervalul 15-50 cm.

Material de aplicareO variație a produsului în cauză este o foaie. Dimensiuni Lățime de astfel de plăci variază între 80-203 cm, iar lungimea -. 150-405 cm grosime poate fi 1-30 mm, având în vedere brand și producător. lucrari de finisare sunt adesea realizate cu panouri din plastic de dimensiuni mici - plăci din PVC.

Tipuri de căptușeală prin metoda de fixare

Tipuri de metode de atașare căptușeală.

Related Videos „.📌Pryamougolnoe partea de jos a cadrului cu ajutorul panourilor PVC. Țesutul ziare“

Trebuie remarcat faptul că acest material este în mare a cererii pentru pereți și tavan. Avantajul său este că nu are nevoie de aliniere prealabilă a suprafețelor de perete. Inițial fabricat ladă de lemn. Acest material poate fi folosit pentru decorarea baie. Rezistența la umiditate și temperatură modificări, întreținerea rapidă și ușoară, instalare ușoară - principalele avantaje ale panourilor avute în vedere.

De multe ori, baie de design ale cărui dimensiuni sunt dobândi 270h25 270h30 vezi sau vezi.

Pentru al instala, nu durează mai mult de 1-2 zile. Acest lucru este ușor de făcut de mână. Acest lucru va necesita un nivel, măsură de bandă, din Bulgaria.

În ceea ce privește panourile de plafon din plastic dimensiune, lungimea cuprinsă între 4,2 m. Produsele considerate materiale de latime de parti mobile 10, 25 și 50 cm. La alegerea acestui produs trebuie luat în considerare faptul că grosimea ei variază.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Utilizarea de panouri sandwich în construcția de garaj. nouă tendințăUtilizarea de panouri sandwich în construcția de garaj. nouă tendință
Ceea ce este diferit de captuseala captusealaCeea ce este diferit de captuseala captuseala
Tipuri balcoane finisareTipuri balcoane finisare
Cofrajul la bai de garnituri - tip sănătos!Cofrajul la bai de garnituri - tip sănătos!
Ca un balcon auto invelis exteriorCa un balcon auto invelis exterior
Panourile de perete decor interiorPanourile de perete decor interior
Cum de a consolida garniturile de plasticCum de a consolida garniturile de plastic
Cum să clapboard casa armaCum să clapboard casa arma
Cum să clapboard casa afara arma?Cum să clapboard casa afara arma?
Cum de a pune siding la sol cu ​​propriile lor mâini?Cum de a pune siding la sol cu ​​propriile lor mâini?
» » » » Tipuri și dimensiuni de căptușeală din PVC

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate