WikiWiex.com

Ceea ce este diferit de captuseala captuseala

Video pe „Tipuri de garnituri - producția de căptușeală, prețul, utilizarea video, Kirov“

Cei care sunt implicați în construcții, este cunoscut faptul că una dintre cele mai căutate și materiale de finisare populare este o căptușeală. Acest lucru se datorează faptului că un astfel de material de finisare, cum ar fi siding, diferite de înaltă performanță. Astfel, acesta poate fi folosit în orice cameră, precum și condițiile pentru aceasta, de asemenea, poate fi practic orice.

Related Videos "căptușeli 2014 vinde"

turnate

Lambriu din lemn este un material ecologic, din cauza că este atât de popular astăzi.

Cu toate acestea, există, de asemenea, un material de decor ca căptușeală, că el a fost mai preferată de cei care sunt implicați în lucrările de construcții. Astfel, o întrebare foarte importantă este, ceea ce este diferit de captuseala căptușeală? Și care este diferența dintre finisare astfel de materiale de construcții populare?

Related Videos „turnată dintr-un cedru - eurokedr.ru“

Care sunt diferențele de căptușelii căptușeală?

Dacă vorbim despre diferența, apoi imediat trebuie remarcat faptul că nu există nicio diferență fundamentală între astfel de materiale de finisare acolo. Dacă aveți nevoie pentru a găsi diferența, este în unii parametri. Aici ne referim la parametri, cum ar fi lățimea plăcii și grosimea acestuia ca lemnul este umed, deoarece procesarea și profilul calitativ al compusului. Și căptușelile din yevrovagonka caracterizat prin aceea că a doua echipat cu caneluri suplimentare pe verso. Aceste caneluri sunt foarte convenabile pentru îndepărtarea periodică a condensului de pe pereți.

Trebuie avut în vedere faptul că toate soiurile de siding și căptușeală sunt realizate dintr-un singur partid de pădure, uscați-le, de asemenea, în același mod, folosind o singură tehnologie. privind prelucrarea mecanică, de asemenea, efectuate la fel.

căptușeală

Dublura nu are diferențe fundamentale din căptușelii rus.

Related Videos "Turnate Baza Izhevsk CIS 2012"

După ce produsul prelucrat în cele din urmă, clasificarea se realizează, și devine clar modul în care materialul va fi menționat.

Acesta diferă de căptușelii căptușeală că acesta din urmă o mai bună calitate. Aceasta corespunde celor mai înalte standarde europene. fantelor sale, conexiune zimțării se face având în vedere faptul că există o posibilitate de circulație a aerului. Acest lucru este în scopul de a evita efectele negative ale condensului, care este folosit pentru a acumula. De asemenea, trebuie remarcat faptul că creasta de căptușeală este mare decât cea a mucoasei care rezistă apariția unor fisuri în toate condițiile de utilizare.

Căptușeală are o umiditate de maximum 15%, lungimea panourilor de lemn este de la 120 la 400 cm.

Video pe tema „Privire de ansamblu. Tăietori canelură dreaptă, tăietori specializate și elicoidale“În ceea ce privește limba, este mai lung decât în ​​căptușeala convențională, 4 cm în lungime, în cele mai multe cazuri este de 8 cm. Placi de căptușeală au o grosime de 12,5 mm și o lățime de 88 mm, nu este considerată limbă. Puterea unui astfel de material este mult mai mare, ceea ce duce la un cost mai mare. Dar pentru cei care sunt importante pentru calitatea, prețul ridicat nu este o barieră.

informaţii suplimentare

tipuri de căptușeală

Tipuri de Siding.

Video pe "CSI Moulded Base Izhevsk 2012 clip nou"

Turnate fabricație rusă în cele mai multe cazuri 18-25% Indicator de umiditate. Foarte des materialul este confecționat din tablă „uscat“, care a fost lăsat să se usuce în prealabil ușor, și poate fi realizată atât în ​​medii în aer liber, și doar în cameră. Și există variante care diferă indicator de umiditate de 25-35%. Un astfel de material, în cele mai multe cazuri, este făcută din bord prime, care este doar fierte. Singurul avantaj al acestui consiliu este că prețul său este mai mult decât rezonabil.

Dacă vorbim despre diferențele dintre aceste materiale, trebuie amintit că învelișul are următoarele dezavantaje, care nu au nici Căptușeală:

Video pe „lemn Imitație ace uscate 2014.“

  1. La o umiditate a aerului ridicată (17-18%) pe suprafața formată foarte repede o ciupercă. Acest lucru poate fi atunci când temperatura camerei este de 15-20 ° C, și nu există nici o bună ventilație. Superfluu să spun că acest lucru este cel mai mare impact negativ asupra calității de finisare.
  2. Odată ce un copac se usucă, se constată că, în unele locuri panouri pentru pereti nu este prea netedă, bombare și Dent diferite. Toate acestea nu este cel mai bun mod afectează latura estetică a finisajului, și este, de asemenea, foarte important.
  3. Dacă pereții camerelor erau acoperite cu, unseasoned uscare după materialul corespunzător umed sunt formate în decalajul mare între plăcile. Nu trebuie exclus faptul că suprafața chiar căptușelii umedă poate fi perfect plat.
  4. În cazul în care, după uscarea materialului de prelucrat antiseptic, există o probabilitate mare ca gramada este format, care este motivul pentru care suprafața panourilor foarte repede devine dur.
căptușeală ordinară

Garniturile de comune cu umiditate ridicată frică.

Și trebuie remarcat faptul că profilul de căptușire este mult mai complex. fante longitudinale, pe care le-a, permite calitativ pentru a elimina stresul intern al consiliului. Dublura pot fi utilizate pentru lucrări de finisare interioare și exterioare. Durata de viață de 15-20 de ani, utilizat la fabricarea de tot felul de impregnare, care protejează lemnul de la insecte, umiditate și soare. Ce fel de material este ales, niciodată nu ar trebui să se grăbească atunci când aleg, din cauza acest lucru depinde în mare măsură de calitatea finisajelor.

Atunci când decorarea o baie este cel mai bine să nu utilizeze materiale scumpe (de exemplu, finisajul exterior), dar atunci când este vorba de o casă privată, cu excepția privind calitatea lemnului nu este recomandată. Trebuie amintit faptul că materialul, care este mai scump si are o calitate mai mare, pentru a dobândi preferat. Prețul mai mare este justificată de faptul că o astfel de finisaj va fi mult mai mare decât materialul de calitate inferioară, achiziționat la un preț mai mic.

De asemenea, ar trebui să observăm că aceste prețuri de lemn din magazine sunt diverse, așa că grăbește-te cu alegerea de a nu-l merita. Concurența pe această piață astăzi este mare, astfel încât alegerea este întotdeauna acolo.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Utilizarea de panouri sandwich în construcția de garaj. nouă tendințăUtilizarea de panouri sandwich în construcția de garaj. nouă tendință
Finisare balcon din lemnFinisare balcon din lemn
Cum se Căptușeală balcon armaCum se Căptușeală balcon arma
Cum să clapboard balcon armaCum să clapboard balcon arma
Tipuri balcoane finisareTipuri balcoane finisare
Cofrajul la bai de garnituri - tip sănătos!Cofrajul la bai de garnituri - tip sănătos!
Căptușeală de finisare propriile lor mâiniCăptușeală de finisare propriile lor mâini
Tipuri și dimensiuni de căptușeală din PVCTipuri și dimensiuni de căptușeală din PVC
Ce suprapus este cel mai bine pentru a alege pentru baia de finisareCe suprapus este cel mai bine pentru a alege pentru baia de finisare
La utilizarea de căptușeală pentru captuseala balconLa utilizarea de căptușeală pentru captuseala balcon
» » » » Ceea ce este diferit de captuseala captuseala

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate