WikiWiex.com

Balconul poate fi placată pe interior?

După ce a decis să repare balconul din interior și îi conferă un aspect frumos, o chestiune de alegere a materialului are loc. balcon arma

, puteți utiliza și cum să le aplice unele materiale pentru acest lucru - se pune întrebarea în mod natural. Astăzi, există o mulțime de materiale, folosindu-le pentru câteva zile, vă puteți transforma complet un balcon spațiu.

Schema de balcon placari gips-carton

Schema balcon placare gips-carton.

varietate de materiale

Înainte de balcon căptuși, este necesar să se pre-glazura. Numai după aceste lucrări pot proceda la acțiuni suplimentare. Materialul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • au practic, durabilitate și estetică;
 • au un coeficient scăzut de conductivitate termică;
 • vreme bună rezista la leagăne temperatură.

În prezent, există o mare varietate de astfel de materiale, intervalul de preț care poate varia de la buget la opțiune foarte scumpe. Printre acestea se numără, cum ar fi gips carton, panouri de vagoane, panouri, din plastic, Siding de vinil, pluta si multe altele.

panouri pentru Schema pe balcon

panouri pentru schema de pe balcon.

Fiecare dintre aceste materiale are propriile avantaje și dezavantaje. De exemplu, utilizarea de gips-carton, care permite destul de ușor de balcon arma. Dar compoziția acestui material se teme de umiditate pe suprafața sa. Cu toate că, în prezent, piața materialelor de construcții au apărut gips-carton rezistent la umiditate. Utilizarea sa în combinație cu o varietate de tencuieli uscate permit protejarea în mod fiabil suprafața materialului. Cu toate acestea, mediul de mare umiditate durata de viață a materialului va fi de aproximativ 7-8 ani. Împreună cu acest gips-carton are izolație termică și acustică bună. Acesta oferă ventilație naturală și creează o „respirabil“ de construcție a loggia. Instalarea este produsă pe o șipcă care trebuie să se pregătească în avans. Astereală poate fi realizată atât din bare de lemn și cadrul metalic. Decalajul rezultat între perete și placa de gips carton va asigura o ventilație naturală. Odată instalat pe suprafața de gips carton trebuie să fie aplicat chit și ipsos. Puteți aplica apoi tapet sau pur și simplu vopsea.

Utilizarea de panouri din plastic

În cazul în care panourile de învelire sunt alese din material plastic, este necesar să se ia în considerare oscilațiile de temperatură, care vor cădea pe suprafața lor. Pentru o mai bună conservare a pielii, se recomandă utilizarea panourilor înguste, deoarece acestea vor fi mai rezistente la fisurare a materialului la temperatură scăzută de performanță.

Schema de fixare siding pe balcon

Schema de fixare siding pe balcon.

În ciuda acestui fapt plastic panourile sunt foarte practice și au o durată lungă de viață (15-20 ani), precum și o mare selecție de culori și texturi. Panouri moderne produc producție de plastic care imita podeaua de lemn, piatră naturală, cărămidă asieta și multe altele. Unele panouri au conexiune fără sudură, ceea ce permite de a realiza uniformitatea structurii lor. În cazul în care pereții balcon au o suprafață plană, apoi le puteți instala fără utilizarea de cadre. Acest lucru va economisi spațiu valoros în cameră. Astfel de panouri sunt bine îndoite, care le permite să fie utilizate pe o suprafață de perete non-standard. intern balcoanele cabinelor cu mâinile lor folosind panouri din plastic - este una dintre cele mai multe opțiuni de buget, dar nu mai puțin frumoasă și de încredere. Cu această opțiune foarte bine cu mobilier modern din plastic, care este destul de ușor să fie pliat și pus deoparte, crescând astfel spațiul disponibil.

Utilizarea de structuri din lemnAceasta este una dintre cele mai populare metode de decorare. Se creează un efect vizual frumos, asigură durabilitatea și siguranța mediului garnitură balcon. Folosind placa vagonului, care acționează ca o limbă de fixare și conexiune uluc, permite ușurința instalării. Această conexiune va evita diferențele între plăci și oferă un perete monolit. Peretele va fi cald și netedă, și va primi, de asemenea, o durată lungă de viață. lodzhiy microclimat dat (conținut ridicat de umiditate), este mai bine să utilizați următoarele specii de lemn:

 • arin;
 • Aspen;
 • zada;
 • mesteacăn.

Folosind rasinoase (pin, brad) in interior nu este recomandată, datorită separării lor de structura de rășină și compușii rășinoase. Mai ales de multe ori se întâmplă în timpul verii, la temperaturi ridicate. Dar cel mai bun (și cel mai scump) opțiune este de a utiliza cedru sau basswood. Acest material are o structură fibroasă densă care asigură o operațiune de mare de resurse.

Instalarea funcționează pe cont propriu

Pentru a efectua munca independentă pe piele captuseala balcon posibil să aveți nevoie de următoarele instrumente:

 • Șurubelniță cu un set de biți;
 • puzzle electrice;
 • nivel de construcție;
 • capsator;
 • ciocan.

Schema de lucru este destul de simplu - captuseala interioara balconul trebuie sa fie fixat pe cutie. Astereală este realizat din bare, a căror secțiune transversală este de 40x40 mm. Pasul dintre barele trebuie să fie de 600 mm. Apoi, pe perete, se aplică un material de impermeabilizare. Așa cum este posibil să se utilizeze un film de plastic obișnuit. După care aveți nevoie pentru a pune bucățile de izolare, a căror rol va acționa ca vata minerală. lână Fixarea poate fi realizată folosind capse sau șuruburi.

Fixarea placa pe cutie vagon trebuie să fie făcut cu șuruburi convenționale. Pentru a compus privit frumos, șuruburile cu cap pot fi ascunse prin intermediul unor dopuri de lemn sau plastic. Dacă se va folosi dopuri de lemn, suprafața lor trebuie să fie șlefuit. După finalizarea instalării scanduri suprafața lor poate fi lăcuit sau pinotex. Acest lucru va ajuta la menținerea lemnului din acumularea de umiditate si-l da un aspect frumos. După această lucrare de finisare este finalizată.

balcoane învelire cu mâinile lor pentru a face nu numai frumos, ci va fi folosită ca locuință separată.

Acest balcon poate fi folosit ca o terasă de vară, care este confortabil pentru a petrece ore de relaxare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce material este mai bine pentru a decora un balcon sau loggieCe material este mai bine pentru a decora un balcon sau loggie
Tipuri balcoane finisareTipuri balcoane finisare
Finisaje balconFinisaje balcon
Cum de a decora caramida pe balcon?Cum de a decora caramida pe balcon?
Pereții de pe balcon cu mâinilePereții de pe balcon cu mâinile
Cum să siding balcon arma fără griji?Cum să siding balcon arma fără griji?
Mai bine pentru a termina și insulate un balcon?Mai bine pentru a termina și insulate un balcon?
Oferă balcon tapițerie materiale diferiteOferă balcon tapițerie materiale diferite
Balcon panouri pentru podele pentru exterior: New TrendBalcon panouri pentru podele pentru exterior: New Trend
Încălzirea balconului din interiorÎncălzirea balconului din interior
» » » » Balconul poate fi placată pe interior?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate