WikiWiex.com

De înaltă calitate, home-made tub bender

Video pe "bender Homemade"

Asigurați-un tub de casă Bender - mijloace pentru a economisi bani lor în timpul asamblării diferitelor conducte sau alte structuri metalice. bender de casă face posibilă nu numai pentru a accelera în mod semnificativ procesul, dar, de asemenea, pentru a crea elementele necesare pentru lucru.

Manual pentru bender tamplarie

bender de casă va salva o mulțime de timp în a face diverse structuri metalice curbate.

opțiuni simple de îndoire

Cea mai simplă versiune a unui astfel de dispozitiv poate fi realizat din mai multe părți. Acest lucru va necesita:

  • o placă de beton;
  • burghiu din beton;
  • ace de metal, este mai bine să ia o mare.
Procesul de lucru cu țeava prin intermediul știfturilor

Procesul de lucru cu conducta prin intermediul știfturilor antrenate în sol.

Primul lucru pe placa ar trebui să fie aplicată volumetrice dimensionale. astfel dimensiunea celulei grilă trebuie să fie de 4 cm * 4 sau 5 * 5 cm. În acele locuri în care liniile se intersectează, trebuie să faceți găuri. Este important ca găurile sunt cele mai profunde. Atunci când sunt pregătite găuri, este necesar pentru a conduce pinii în ele. Folosind un astfel de dispozitiv metalic, care seamănă cu o perie, este posibil să se aplece țevi al căror diametru este de 25 mm. Procesul în sine presupune amplasarea conductei între pini, după care este îndoită în direcția dorită. Pentru a regla raza tubului, este dispusă între pinii metalici.

Al doilea flexiune tub simplu se poate face cu ajutorul unui cric hidraulic. Instrument de casă al cricului este un dispozitiv, bazat pe anumite noduri sunt:

  1. structuri coaste majore sunt situate într-o poziție orizontală paralelă între ele. Pentru a face acest nod, ace de metal pot fi montate în peretele vertical.
  2. Porțiunea mobilă a mufei care urmează să fie instalat între nervurile orizontale. Este foarte important ca vibratorului cricului a fost instalat pe o bază solidă. Deplasarea axei tijei jack este obligatorie ar trebui să fie situat exact în centrul între pini.
Design-ul mufei de îndoire

Proiectarea vibratorului tubului de la priza.

Când bender casă a cricului este asamblat, procesul poate trece la deformarea elementului. În acest scop, ar trebui să fie plasate sub știftul, și direct pe mufa. Îndoirea articole transportate în procesul de ridicare a arborelui Jack.

Utilizarea dispozitivului țevii de jack de casă pot fi îndoite dimensiuni suficient de mari. Acest lucru se datorează faptului că un ansamblu hidraulic sau pneumatic, în cazul în care este posibil să se dezvolte o forță care este egală cu mai multe tone.

Video despre „bender de casa pentru 550 p. Unitate Tricky“

Benders complexitate medie

Pentru a face un instrument mai complex de proiectare de îndoire, trebuie să utilizați acțiunea principiului mașinii de rulare. Pentru a face manual o astfel de structură, este necesar să se pregătească inventarul:

Video despre „bender de casa pentru prof.truby“

  • aparat de sudura;
  • canal;
  • role;
  • Clamp.
Schema de îndoire pe baza șurubului banc

1. Menghina de mână: Schema de instrument pe baza șurubului banc de îndoire. 2. Expunere de motive (bord). 3. role din lemn. 4. feroviar accent. 5. Maneta. 6. Rola de metal. 7. Pipe. 8. Mâner.

Înainte de a începe lucrul, este important să vă familiarizați cu funcționarea unui astfel de mecanism. Deformare apare în proces ca tubul trece prin zona de presiune sporită. Întregul proces este gradual. Rolul elicei într-un astfel de sistem va efectua role, care sunt montate pe pervaz. Rolul deformând unui nod atribuit o astfel de construcție, o a treia rolă care este dispusă în partea inferioară a clemei.

Următoarea este o colecție de dispozitive. Baza poate fi un singur canal larg. Puteți utiliza, de asemenea, două canale înguste, andocarea împreună. Deasupra structurii fundație pregătite montate în formă de U a pieselor metalice.

Făcând partea de sus, este important să se asigure în același timp o gaură în care este introdus manșonul de prindere. Următorul pas este de a asigura rolele care va împinge țeava. Este important să le plaseze la aceeași înălțime de proiectare de bază. Sami role înainte de instalare trebuie să fie echipate cu pinion de lanț, care va lucra la rotația de antrenare-braț. Mânerul este atașat la stud, la care, la rândul său, este securizat al treilea cilindru.Care este principiul de lucru al acestui dispozitiv?

Pentru a modela conducta trebuie să fie pus pe un role speciale de alimentare.

Prin rotirea tubului mâner este presată de a treia rolă de a rolelor de alimentare. Astfel, tubul este alimentat în zona de deformare. Acest aranjament permite obținerea pe o anumită rază. unghi de 90 ° pentru a face imposibilă.

Sofisticate de proiectare instrument de îndoire

Conducerea unui instrument de pârghie manuală de îndoire

Schema de pârghie manuală sculă de îndoire 1, 4. Roata dințată. 2. Placă. 3. role presoare. 5. Dispozitivul cu clichet. 6. Lever. 7. Sectorul Brooks. 8. Clamp.

Pentru a face un dispozitiv care se caracterizează printr-o productivitate ridicată, este necesar să se ia în considerare o structură mai complexă. O bună opțiune poate fi echipat cu un tub hidraulic bender electric. In termeni generali, aranjamentul aparatelor are similitudini cu varianta de realizare descrisă mai sus. Principala diferență este lucrările de mecanism. Aici este necesar să se echipeze construcția tijei hidraulice. Mai mult decât atât, role care transporta fluxul de nu va mai lucra la transmisia cu lanț.

Ei vor acționa din cauza acționare electrică, care transmite cuplul la arbori. Prin a face un astfel de dispozitiv, este posibil pentru a rezolva problema lipsei de timp pentru a efectua astfel de lucrări, și de a reduce în mod semnificativ costurile forței de muncă. Korma plus, astfel de echipamente pot ocupa imediat cele două conducte. Pentru a face acest lucru în corpul arborelui este necesar să se facă o propil specială, prin care conducta va fi trimis într-o anumită direcție.

Video pe "bender Homemade"

Cum este ansamblul unei astfel de mașini? Pentru a asambla o astfel de construcție, este necesar să se stabilească o suprafață chiar și fixați arborele de alimentare. Acest ax echipat cu scripete de capăt, care, printr-o transmisie prin curea pentru a fi cuplat la motorul Rother.

De la al doilea capăt este necesar să se stabilească un pinion care este proiectat pentru transfer de lanț. In ceea ce rola deformant poate fi de două (de sus și de jos). Dar a treia role plasat este recomandată mai jos. Un astfel de aranjament ar necesita lucrări suplimentare, deoarece în partea de jos va trebui să taie o gaură în cazul în care tija se va muta mai târziu.

Îndoirea țevilor fără unelte speciale

Pentru a face dispozitivul prin intermediul căruia vor fi efectuate flexie, nu puteți utiliza instrumente auxiliare - mufe sau arbori. În primul rând trebuie să pregătească un șablon, care va fi egală cu raza dorită. Acest model este cel mai bine realizat din lemn. Ca o variantă alternativă înlocuind șablonul de lemn pot folosi știfturi metalice, care sunt conduse în bază de lemn. Indiferent de opțiunea aleasă șablonul, conducta principală va fi îndoit prin repetarea formei.

Video pe „țeavă Bender de casa pentru profilul“

Pentru a face mai ușor să se aplece tubul metalic, este necesar să se umple cu nisip și puțul prin arzător pentru a încălzi locațiile estimate ale falduri. Astfel de proceduri facilitează în mare măsură de îndoire. Odată ce conducta este bine încălzită, modelul său forma plic pregătit.

Mai puțin cerut, dar implică îndoirea întruchipare second-hand materialul tăiat în acele locuri unde se va indoi. Pentru a face acest lucru, trebuie să facă reduceri lățime necesară. Astfel de reduceri se va îndoi fără element de dificultate. Odată ce produsul a luat forma dorită, tot ce trebuie să facă reduceri, folosind sudura electrica. Avantajul acestei metode este faptul că tubul poate fi dat absolut orice formă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Metode de flexiune manuală a țevilor de diametre mari și miciMetode de flexiune manuală a țevilor de diametre mari și mici
Tub de mână de casă bender la domiciliuTub de mână de casă bender la domiciliu
Tevi Gnehm independentTevi Gnehm independent
Atașarea conducte din plasticAtașarea conducte din plastic
Ca un auto-îndoiți tevi de profil?Ca un auto-îndoiți tevi de profil?
Ca un tub în formă de auto-cotCa un tub în formă de auto-cot
Tipurile și utilizarea de tuburi cu pereți subțiriTipurile și utilizarea de tuburi cu pereți subțiri
Metode de tratare a țevilor profilate pentru instalarea seră și încălzirea acestuiaMetode de tratare a țevilor profilate pentru instalarea seră și încălzirea acestuia
Modalități flexibile de tevi de profilModalități flexibile de tevi de profil
Cum sa faci casa de mână-bender?Cum sa faci casa de mână-bender?
» » » De înaltă calitate, home-made tub bender

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate