WikiWiex.com

Cum pot face presa de un cric cu mâinile?

La mare nomenclatorul operațiunilor tehnologice, care trebuie să îndeplinească Handyman practică activă în atelierul său, asigurați-vă că există un loc de muncă în legătură cu presarea diferitelor componente și materiale.

Design-ul berbecului de presă

Presa de RAM necesare pentru îndepărtarea sau instalarea rulmenți auto, drive-out / presare în diferite bucșe sau arborele cotit, și comprimarea componentelor metalice.

Video pe „presă hidraulică de casă al cricului“

Pentru a „închide“ problema o dată pentru totdeauna, puteți cumpăra cu siguranță o presă, făcută de orice producător cunoscut. Dar puteți cere, de exemplu, problema modului de a face știri din mufa. După echipament specializat depanat asamblat mod industrial, nu este întotdeauna accesibil pentru cumpărător mediu. În plus, nu se poate aranja întotdeauna maestru parametri sau dimensiunile lor, care trebuie să țină seama în special de proprietarii de ateliere relativ mici.

Cu toate acestea, pentru a rezolva probleme, cum ar fi cele asociate cu eliminarea sau montarea rulmenților auto, presare / presare în diferite bucșe sau arborele cotit, comprimarea tuturor pieselor metalice posibile sau prin îndoire fitinguri (țevi), este necesar. Calea de ieșire din această situație poate fi mâini dibace și ideea de a face o presă de cric.

Are un cric hidraulic, argumente pro și contra

cric hidraulic Schema

Schema cric hidraulic.

Alegerea unui cric hidraulic ca bază pentru instalarea presei de putere nu este intamplatoare. Caracteristica principală a acestui aparat, care este inima unei setări de auto-a făcut pentru diferite operații din compresie face, este utilizarea directă a acestuia în legile fundamentale ale fizicii. În conformitate cu aceste legi fluide, în contrast cu gaz sub presiune nu este comprimat și nu este redusă în totalitate.

Datorită acestei mufe de proprietate, fără pierderi de putere în mod corespunzător afectează obiectul care urmează să fie prelucrate forță care transmite operatorul a spus ascensoare. Mai mult decât atât, forța de presiune, care are opreste prin mufa de pe material, mult mai mare decât forța exercitată de către persoana care face acest dispozitiv foarte util în multe domenii tehnice.

Video pe „jack de rulare hidraulic cu mâinile“

Construcția unei prese hidraulice

Design-ul presei hidraulice.

În special, cricurile hidraulice prezintă eficiență foarte ridicată - 80%. Se poate conta pe o capacitate de încărcare excelentă, iar în cazul unei presiuni de auto-a făcut - o forță de compresiune semnificativă. Acest efect dramatic este furnizat de un raport de transmisie mare între secțiunile transversale ale pompei pistonului cilindrului și a pistonului.

Cu toate aceste virtuți în acest Montator are neajunsurile sale, care trebuie să fie luate în considerare atunci când luați pentru a face o presă de cric. Cea mai importantă dintre acestea este faptul că mufa este imposibil de a ajusta cu precizie înălțimea tijei de coborâre. În cazul nostru, atunci când este aplicată nu pentru a ridica sarcina, iar pentru la presiunea piesei, aceasta duce la faptul că, după fiecare astfel de presiune de impact în camera trebuie să joace la zero, apoi să repete cursa până la oprirea contactului cu piesa presată.

Care Jack este cel mai potrivit pentru echipamente de presă?

Pe baza unui circuit intern destul de simplu și corpul matriței de la toate tipurile de ascensoare hidraulice cele mai potrivite pentru asamblarea unui presa improvizat este mufa sticla odnoshtokovy.

Spre deosebire de mecanic (levier, manivela, șurub, excentric) prese, dispozitive de comprimare forță pe baza sticlei cric hidraulic prezintă o capacitate mai mare semnificativ.

Jack sticla Odnoshtokovy

jack sticla Odnoshtokovy poate ridica greutati de la 2 la 100 m.

Potrivit calculelor, aceste mufe, în funcție de designul lor, capabil să ridice greutatea (ajuta forța) într-o gamă largă de la 2 la 100 de tone, ceea ce este foarte important atunci când acestea sunt utilizate ca unitate de putere a presei.

De asemenea, trebuie notat relativă (în raport cu alte tipuri de mufe) de realizare sticla compactitate. Prin urmare, acest factor contribuie la proiectarea în ansamblu este suficient prese mici, potrivite pentru utilizare în atelier spațiu acasă limitat sau garaj privat.

Materiale și instrumente pentru fabricarea dispozitivelor hidraulice

Pentru munca de succes pe ansamblul dispozitivului trebuie să fie pregătite următoarele materiale și instrumente:

 • Mufă sticla hidraulice (sub un magazin mic privat sau garaj este de obicei suficient pentru a avea un dispozitiv cu o forță de 10 tone);
 • aparat de sudura;
 • un set de electrozi;
 • bomfaier;
 • Polizor unghiular (bulgară) cu un disc pentru tăiere metal;
 • canal (№8 de mai sus), de până la 4 m;
 • în formă de tub cu pereți groși de formă dreptunghiulară (pătrată) secțiune transversală;
 • colț de metal 50x50 mm;
 • benzi de oțel (grosime - 10 mm);
 • diametru adecvat al segmentului de țeavă pentru capul tijei jack (lungime - 10-15 mm);
 • 25h10 placă de oțel cm (grosime - 9,10 mm);
 • 2 arcuri pentru a trage opritorul (de scaune auto, usi, etc.).

Ordinea de asamblare a unei prese hidraulice cu mâinile lor

Noțiuni de bază pentru asamblarea dispozitivului, trebuie să se țină seama de faptul că este important nu numai să aibă o priză bună, dar, de asemenea, producția unei platforme de referință de încredere pentru el. La urma urmei, „cadru“ în timpul va apăsa aceeași forță ca și în obiectul care trebuie tratat. Prin urmare, platforma în sine trebuie să fie foarte puternic, cu o rezervă mare de putere, în caz contrar, întreaga structură se poate prăbuși.

Instrumente pentru producția de presa hidraulică

Instrumente pentru producția de presa hidraulică.

O astfel de calitate asigurată prin utilizarea în fabricarea de profile metalice platforme groase (U-secțiuni) din numărul maxim posibil de rigidizări. Puteți lua profile de oțel cu o configurație pătrată sau dreptunghiulară. Este necesar să se pregătească profilului 4 o lungime adecvată.

Apoi, profilele sunt sudate între ele prin pereți laterali cu un atent rosturi provarkoy deasupra și dedesubt. Acest lucru va da baza de rigiditate suplimentară de presă.

Ne întoarcem la producția de lonjeroane verticale și de oprire mai mici. Pentru toate aceste elemente de proiectare utilizate țeavă profilată. Înălțimea stâlpilor se calculează ca suma randamentului maxim de înălțimea tijei de corpul flaconului și grosimea mufei, care are un opritor detașabil. În același timp, lungimea de oprire mai mică ar trebui să fie egală cu lungimea platformei de susținere.

Video pe „blocuri silențioase Perepressovka Renault Laguna maneta. Apăsați mufa de propriile mâini.“

Platforma, cele două suporturi și inferioară viitoarea presă pilastru sigilat într-un cadru dreptunghiular. Ar trebui luate măsuri pentru construcția sa a fost colectat strict în unghiuri drepte. colțuri metalice pot fi folosite în acest scop. rezistență suplimentară a întregii structuri va da o placă metalică sudată, cu ambele capete ale sale în diagonală către platforma de susținere și montanții laterali.

Desen de presă hidraulică

Desen de presă hidraulică.

În pasul următor vom face oprire detașabil, care este deplasată vertical cu ajutorul ghid și de a crea o presiune pe piesa de prelucrat. Pentru producția nevoie ca benzi de lungime de oțel ușor mai mică decât distanța dintre montanți, și cel puțin 10 mm grosime. Toate benzile trebuie să fie pe ambele părți sudate între ele.

Deci, cum să se ocupe de o presă hidraulică au diferite obiecte în formă, accentul trebuie să fie eliminate în mod liber. În acest scop, precum și pentru fixarea opritorul în timpul mișcării sale de-a lungul montanți, într-un bloc de benzi de oțel găurite cu două prin găuri. În plus, se prepară două plăci de oțel cu o lungime de 100 mm, mai lungi decât lungimea blocului primit. Aceste plăci sunt forate două găuri care trebuie aliniate găurile făcute în bloc.

Video pe tema „Presa brichete pistol“Pentru a instala opritorul detașabil pe placa de oțel presă cadru atașat la unitatea de șuruburi și piulițe cu șaibe de dimensiuni adecvate. Aceste plăci, ca urmare a instalării corespunzătoare ar trebui să fie plasate pe ambele părți ale raftului, restricționând liber lateral muta culee detașabil.

Pentru a face o focalizare amovibil, puteți lua în continuare lungimea dreptunghiulară cu pereți groși (pătrat) a conductei, care a fost folosit pentru a construi cadrul presei. Lungimea acestui interval este selectat ușor mai mică decât distanța dintre montanți. Pentru aceasta, în același mod ca cel descris mai sus, cu șuruburile și piulițele sunt atașate la placa de ghidare două laturi de oțel.

Diagrama de asamblare a unei prese hidraulice

Schema de asamblare de presă hidraulică.

Pe planul inferior al platformei de bază, strict pe lungimea sa centru de sudat secțiune tub de 10-15 mm. Diametrul său ar trebui să fie de așa natură încât ar putea introduce fără efort capătul superior al tijei cricului. În viitor, această bucată de țeavă va acționa ca o poziție de blocare a unității de putere.

Video pe tema „brichete de presă proprii mâini“

După aceea, echidistant față de fragmentul menționat tub clemă între platforma de susținere și arcul de reazem amovibil montat într-un mod arbitrar. Se întinde tija de când a extins, presiunea în timpul corodare, acestea vor reveni la poziția inițială bloc opritor superior.

În etapa finală a dispozitivelor de putere de montare a stabili mufa corespunzătoare. Acest lucru necesită utilizarea dispozitivelor de întârziere suplimentare opritor mobil. Se introduce mufa între platformă și bontul, astfel încât capătul tijei în poziția retrasă a fost introdusă în dispozitivul de blocare.

Mai mult, jack de bază cu șuruburi sau sudate la opritorul mobil. Și prima opțiune este de preferat deoarece permite comandantului, dacă este necesar, îndepărtați ascensorul dintr-o presă improvizată și să-l utilizați pentru un alt scop.

In aceasta presa poate fi considerat gata de utilizare.

Cum de a face presa cu setări avansate?

Uneori funcționarea unei prese hidraulice este nevoie de a scurta lungimea inerțial a tijei cricului. Pentru a realiza acest lucru, este recomandabil să se reducă distanța dintre reazemul amovibil se deplasează în jos, de-a lungul plăcilor laterale, și opritorul inferior.

În acest scop, un set suplimentar - tranziția - profil metalic cu secțiune transversală pătrată sau dreptunghiulară. De multe ori pentru producția sa este un profil cu pereți groși, care este folosit pentru a face montanți și de oprire mai mici.

presa hidraulică

presa hidraulică este asamblat din metal improvizat și cric.

Lungimea sa este determinată de distanța dintre montanți laterale ale presei. profil dreptunghiular Fragment într-un mod arbitrar fixat la bază, acesta poate fi un nedetașabil (sudură sudate) și înlocuibil (fixat prin șuruburi sau).

O altă metodă implică crearea unei ajustări suplimentare de opritorul inferior mobil. Pentru ao instala în montanți laterali ai cadrului la înălțimea corectă pentru master forate găuri direct opuse una față de cealaltă. culee deplasabil, a cărui lungime trebuie să fie puțin mai mică decât distanța dintre montanți este fixat la acesta prin intermediul unor șuruburi și piulițe.

Mai mult, pentru a face o presă cu o distanță redusă între opririle va folosi de diferite dimensiuni și configurații ale detașabile sau lamele nicovale. Folosit singur sau în metode de combinație descrisă va reduce în mod substanțial perioada de furnizare a bontului mobil pe piesa de prelucrat și, astfel, să accelereze începutul procesului de compresie și de a reduce timpul total rula atribuirea de locuri de muncă.

Defecțiuni posibile și Jack întreținere

Între timp, pentru a face presa folosind un cric - asta nu e tot. Trebuie să știi cum să reparați în continuare acest dispozitiv și de a elimina defectele. Cele mai frecvente defectiuni cricul includ scurgeri de ulei și infiltrarea aerului în camera sa de lucru.

Emanarea arată ulei tind să defectarea etanșări și diferitelor sigilii. defect Said este eliminat prin înlocuirea etanșări defectuoase kitul de reparații corespunzător. Pentru a face acest cric demontat de pistoane de locuințe și stoc sunt extrase, apoi acestea sunt verificate pentru coroziune, contaminare și deformare. Murdăria este îndepărtat, înlocuit cu un nou element de detectare defect tijă de încovoiere apreciabilă.

Design-ul presei hidraulice finit

Design-ul presei hidraulice terminat.

supapă de ocolire este de asemenea examinat pentru prezența deformare și contaminare. Dacă deformări mecanice rasfatati înlocuite cu o nouă supapă, în timp ce valva este înfundat poate fi curățat de murdărie.

După aceea, cilindrii mufelor din uleiul vechi este drenat. Poate accelera procesul prin pompare de sistem sus-jos maneta. În loc de ulei vechi este turnat apă nouă, dar numai după un nou kit de reparare.

Ca rezultat al utilizării prelungite a unui astfel de berbec de presă în camera de lucru, bule de aer se poate acumula, ceea ce reduce în mod semnificativ eficiența întregului dispozitiv. În acest caz, mufa sau nu funcționează, sau arborele său se mișcă prea încet.

Bulele de aer sunt îndepărtate prin pomparea cricul pompa accelerată sub dop maslobachka deschisă și supapa de by-pass. Ca urmare a unor mișcări viguroase a aerului din camera de lucru va curge în maslobachok de ridicare. După aceea, conectați rezervorul de ulei și supapa de bypass trebuie închise etanș.

Video pe tema „Cum pot obține mufa "răsturnat" sau repararea presei hidraulice "

Dacă totul a fost făcut în mod corect, cricul va funcționa în mod normal, din nou. Dacă problema persistă după ce a descris prima dată de pompare va fi necesar să se repete.

Astfel, se colectează o presă mică poate deține, folosind o mufă standard si echipamente si materiale auxiliare. Și, dacă studiați cu atenție proprietățile materialelor și ordinea de asamblare sale, aceasta ar fi o clipă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Versiuni jack: cum să facă propriile mâiniVersiuni jack: cum să facă propriile mâini
Germania a devenit un model pentru moscovițiiGermania a devenit un model pentru moscoviții
O nouă metodă originală pentru furt de mașini în hambarO nouă metodă originală pentru furt de mașini în hambar
Echipament de producție improvizat pentru forjare la receEchipament de producție improvizat pentru forjare la rece
Clasificarea dispozitiv și în special montarea de accesorii pentru metal din plasticClasificarea dispozitiv și în special montarea de accesorii pentru metal din plastic
În Krasnoyarsk garaje Teritoriu arsÎn Krasnoyarsk garaje Teritoriu ars
Proiectul de lege „Cu privire la introducerea vehiculelor în orașul Moscova“ a…Proiectul de lege „Cu privire la introducerea vehiculelor în orașul Moscova“ a…
Locuitorii din Moscova Strogino au organizat un mitingLocuitorii din Moscova Strogino au organizat un miting
Caramida comun cu propriile sale mâiniCaramida comun cu propriile sale mâini
Districtul de Sud din Moscova intenționează să finalizeze demolarea garajelor la cochilii 2012Districtul de Sud din Moscova intenționează să finalizeze demolarea garajelor la cochilii 2012
» » » Cum pot face presa de un cric cu mâinile?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate