WikiWiex.com

Cum elektrorubanok propriile lor mâini?

prelucrarea lemnului implică munca fizică monotonă. Pentru a facilita acest proces, este posibil să se producă elektrorubanok propriile mâini.

Video pe „rindea de casă (saws) cu mâinile # 0“

Conducerea elektrorubanka dispozitiv

Dispozitiv de elektrorubanka Schema.

Video pe „ecartament + rindea de suprafață de casă de elektrorubanka ..“

Mulți oameni le place să lucreze cu lemn. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că o plăcere de a vă face propria masă de lemn pentru verandă colecta bancă pentru propria gradina sau pur și simplu să înlocuiască scanduri neetanșe. Tratarea lemnului prin utilizarea unui instrument mecanic poate fi orice persoană, chiar și un novice.

Acest instrument electric este destinat pentru a reduce grosimea pieselor din lemn, rabotare, personaliza, placa de proces pe cadru, și șanfrenare marginea produsului pentru a crea scobituri alungite de diferite forme. Toate acestea se referă la un tip de muncă - rindeluit. Elektrorubanok nu este potrivit pentru procesarea o suprafață mare, dar cu un instrument de volume mici simplifica foarte mult activitatea oricărui maestru.

Designul rindea electrică

Elementele care sunt necesare pentru construirea de asamblare corectă:

Video pe „Electro Cleaver propriile lor mâini“

Tabelul parametrilor de bază electroplane

Tabelul electroplane parametri de bază.

 • șuruburi;
 • rulmenți;
 • scripete curele trapezoidale;
 • Unghiul de oțel;
 • o carcasă de protecție;
 • șaibe elastice;
 • cu motor;
 • benzi de oțel;
 • capse;
 • comutator;
 • burghiu electric cu roți pentru tăiere diametra- mici
  Dispozitiv de sudat;
 • cuțite;
 • Placă de prindere.

Elektrorubanok utilizat pentru tratarea lemnului la 12 cm în lățime. Adâncimea tratamentului este de 0,12 cm. Piesei de prelucrat se va sprijini pe placa cu o gaură pentru cutter de tip ax. Cot de ghidaj fixat pe placa de bază prin intermediul mai multor șuruburi M8 cu capace de plastic. Acest element nu va împiedica deplasarea laterală a piesei în timpul prelucrării.

Bearing sprijină arborele rotativ de tip lamă va fi atașat la placa inferioară, ca elemente de fixare trebuie să folosiți șuruburile M6 cu cap înecat. În afara plăcilor care poartă la capătul arborelui de tip lamă va trebui să monta o curea de transmisie scripete. Placă 10 este fixat prin șuruburi la corpul sculei fabricat, care consola este sudat din oțel 20h20h3 Dimensiuni mm.

Video pe „Homemade ecartament de elektrorubanka marcaj“

Carcasele elektrorubanka

capacul de protecție este necesară pentru a proteja mâinile de pe lama de rindea.

Videoclipuri similare „Weipa MAINILE PROPRII! CUM SĂ țigări electronice la domiciliu“

Capacul de protecție este fixat pe carcasă cu mai multe capete de șuruburi M6 sub forma unui cilindru. În acest caz, veți utiliza, de asemenea, șaibele elastice. Dispozitivele cu motor fabricate amplasate în interiorul carcasei pentru fixarea necesitatea de a utiliza două benzi de suporturi din oțel. Ei au mai multe găuri cu un diametru de aproximativ 6,5 mm, care sunt destinate a fi fixat pe corpul mașinii. Elementele oferă mai multe fante care asigură instalarea și reglarea motorului plasarea tensiunii curelei.

Unitatea cu motor este controlat prin telecomandă, care este situat pe partea frontală a carcasei. Sub consola în formă de U în interiorul panoului va trebui să plasați mai multe condensator schimbare de fază, care trebuie înregistrată în paralel. Elemente de date Capacitate - 4 microfarazi. Comutatorul este montat pe partea exterioară a panoului. De la praf direct și cu motor electric chips-uri pot fi protejate cu un capac special.

Secvența de operații pentru asamblarea instrumentului

Primul lucru pe care va trebui să facă o placă de susținere. Cel mai proces consumatoare de timp este de a efectua în fanta sub formă de placă, care este destinat să elibereze cuțitul. În acest caz, va trebui să utilizați un burghiu electric cu o gamă de tăiere diametru mic, sau pentru a face găuri de-a lungul conturului, și apoi să proceseze fișierul fantă. După pregătirea găurilor pentru fixare pe placa de bază va trebui să execute pe ele găuri filetate în colțurile carcasei rindea electrică.

Cuțite elektrorubanka

pentru elektrorubanka cuțite sunt montate pe porțiunea superioară a instrumentului rotativ cu tambur.

Pentru placa de susținere, înainte de sudare va fi necesar să se atașeze de sus colțuri 10 șuruburi, apoi prin sudură trebuie să atașați colțurile rămase ale corpului. Placa următoare pentru sprijin trebuie să fie demontate, corpul suda în cele din urmă conturul, și apoi curăța cusături sudate. O atenție deosebită este necesar să clar din planul în care carcasa adiacentă plăcii. Nu este permis să părăsească golul, deoarece acestea pot provoca în procesul de vibrație elektrorubanka. Trebuie luate în considerare.După ce ați efectuat ansamblul, arbore de tip lamă va derula direcția invers acelor de ceasornic - direcția de teren, atunci când este privit din lateral a consolei. Direcție trebuie să fie tocmai pentru a servi ca fulia curelei nu se poate deplasa în cealaltă parte. Înainte de a începe lucrul, corpul sculei trebuie să fie fixat fără lacune. Pentru a remedia, utilizați șuruburile M6.

ax de tip lamă pentru caneluri trebuie să fie prevăzute încalcă cu mai multe cuțite care au o lățime de 12 cm.

Pe partea din spate a arborelui va trebui să instalați o contragreutate, pentru a fi în măsură să elimine dezechilibrul și vibrațiile.

Video pe tema „Cum sa faci un tampon cu mâinile la domiciliu, fără Flyleaf“

Fiecare cutit este fixat cu ajutorul planșelor pentru șuruburi presare și M8, care sunt înșurubate prin niște găuri filetate în arborele de tip tăietor de rulare.

Pentru un semifabricat lamă de cuțit adecvat este lucrat fierăstraie pentru grosimi de metal de circa 3 mm. Edge unghi ascutit cuțitul de tăiere trebuie să fie între 35-40 °. Procesul de ascuțire poate fi modelat pentru a primi baza reliefului pentru cadrele artistice sau carcase.

Suporturi Profile grosime mică pot fi recoltate prin efectuarea unei placi tăiate longitudinal de grosime mai mare. În timpul funcționării cuțitul cu lățimea mică nu este permis să se ocupe adâncimea sloturi mai mică de 8 mm, deoarece scula are rezistență insuficientă.

Elektrorubanka repara propriile lor mâini

Aproape toate sculele electrice sunt compuse dintr-un cablu de rețea cu un buton de furcă off (în cele mai multe cazuri, regulatorul de tensiune), un motor electric, cutie de viteze, de acționare și de locuințe.

Pentru a efectua o reparație elektrorubanka nevoie mai întâi de toate pentru a determina eroarea. Dacă instrumentul nu dă nici un semn de viață, trebuie să utilizați lampa de metru sau de testare la 220 V.

Pentru reparații primul lucru va fi necesar să demontați elektrorubanok. Dezasambla nevoie de atâta timp cât nu vor fi disponibile toate elementele vii. În continuare, va fi necesar pentru a permite cablului de rețea în priză și verificați prezența tensiunii în toate domeniile, variind de la cablul propriu-zis, care se încheie periilor. În cazul în care sunt verificate toate nodurile, și este alimentat la tensiunea motorului trebuie să-l demonteze și să efectueze reparații.

Video pe „CUM SĂ FUR ȘI MODA PROPRII RDA MAINILE!“

Defect mecanic poate fi determinată prin inspecție vizuală. Puteți efectua o reparație a componentelor defecte, dar este recomandat să le înlocuiască în totalitate.

Asigurați-vă de indreptare electrice cu mâinile lor nu este greu, trebuie doar să pregătească toate elementele necesare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a face propria fereastră?Cum de a face propria fereastră?
Autoreglaj cuțite elektrorubankaAutoreglaj cuțite elektrorubanka
Cum sa faci propriul magazin pentru chioșc?Cum sa faci propriul magazin pentru chioșc?
Efectuarea gabaritului propriilor elektrorubanka mâiniEfectuarea gabaritului propriilor elektrorubanka mâini
Banc din lemn pentru cabane, făcute cu propriile mâiniBanc din lemn pentru cabane, făcute cu propriile mâini
A face o bordură pentru paturi de flori, cu propriile lor mâiniA face o bordură pentru paturi de flori, cu propriile lor mâini
Face propria ușăFace propria ușă
Cum de a face propriul lor magazin în țarăCum de a face propriul lor magazin în țară
Cum de a face o bancă de lemn pentru gradina?Cum de a face o bancă de lemn pentru gradina?
Efectuarea de indreptare pentru beton cu mâinile lorEfectuarea de indreptare pentru beton cu mâinile lor
» » » Cum elektrorubanok propriile lor mâini?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate