WikiWiex.com

Ca și în mâinile pentru a ridica acoperișul garajului?

Vitaliy Maksimovich, Nijni Novgorod pune întrebarea:
Buna ziua! Aș dori să întreb experți, cum să ridice acoperișul garajului. Nu fac nici o greșeală, am în proprietate există un garaj metalic mic. Acoperiș el este scăzut, astfel încât există anumite dificultăți în utilizarea. Cum pot rezolva această problemă și trebuie să faci pentru a pregăti? Vă mulțumim anticipat.
răspunsuri Expert:

Ridicarea acoperișului garaj

Cu situația de a ridica acoperișul garajului, proprietarii de automobile se confruntă adesea cu achiziționarea de vehicule mai mari, atunci când acestea nu se pot opri cu ușurință de pe interiorul clădirii. Puteti vedea detaliile 2 moduri de modul de a ridica acoperișul unui garaj metalic la un anumit nivel, în scopul de a le folosi pentru a deveni confortabil.

Prima se referă la calea pentru noi modele în cazul în care metalul din care sunt construite, destul de durabil și de încredere. Avem nevoie de aceste materiale și instrumente:

 • Jack;
 • tablă;
 • bulgară;
 • aparat de sudura;
 • bloc zgură sau cărămidă;
 • armat stâlpi din beton;
 • tuburi în formă de pătrat secțiune metal.

Munca se efectuează în următoarea ordine.

Fiecare parte a garajului cu atenție ridicată folosind un cric sub care, la rândul său, stabilește un suport temporar sub forma unui bloc de zgură sau stâlpi de beton.

Acum foi de metal rasnita preparată se taie în fâșii identice de lățimea dorită. Cu ajutorul benzilor de metal aparat de sudura sudate la partea de jos a peretelui de garaj, crescând înălțimea sa de valoare conceput. Aceasta nu va împiedica consolidarea în continuare a structurilor la colțuri cu metalice profilate tuburi pătrate. suporturi temporare sunt eliminate mai târziu.

Un alt mod de a ridica acoperișul garajului la o anumită înălțime, se referă la clădiri cu un grad ridicat de uzură. În acest caz, lucrările vor urmări 2 goluri:

 • ridica acoperișul structurii dorite;
 • pentru a produce o fundație nouă și solidă.


Pentru a efectua lucrările necesare de închiriere de macara și următoarele materiale și instrumente:

 • beton;
 • nisip;
 • placi; pentru căptușeală
 • un ciocan;
 • cuie;
 • armat stâlpi din beton;
 • fitinguri metalice;
 • lopeți.

Ridicați acoperișul dispozitivului vechi cu garaj poate fi o nouă fundație.

În acest scop, folosind o structură de macara este transferat într-un loc, eliberând spațiu pentru construirea unei noi fundații. După aceea trebuie să demonteze complet vechi, distrus baza și de a face zona de degajare.

Pentru structura menționată este construită o nouă fundație, după cum urmează. În primul rând, cu o lopată vede un șanț superficial în jurul perimetrului bazei, partea de jos, care se trezește nisip și compactat. Apoi armătura de oțel este pus bazele pentru o putere mai mare. placi din lemn, folosind un ciocan și cuie făcut cofraje. Ultima etapă a lucrărilor privind construcția fundației ar trebui să fie considerată ca o soluție gata amestecat beton și umple-le cofraje. La cererea proprietarului de garaj, pentru construcția de fundații sale pot fi folosite din beton armat stâlpi.

După un timp, atunci când betonul se întărește și atinge puterea, cu un garaj macara transferat în locul său și este instalat pe o nouă fundație.

Astfel, folosind tehnologia dreapta și echipamente speciale, puteți ridica acoperișul garajului său la înălțimea dorită, dacă este necesar, fără dificultate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cumpărarea unui garaj la primireaCumpărarea unui garaj la primirea
Condensul sub acoperișul garajuluiCondensul sub acoperișul garajului
Încălzirea garaj metalicÎncălzirea garaj metalic
Acoperiș de reparațiiAcoperiș de reparații
Cadru metalic interior garaj exterior șiCadru metalic interior garaj exterior și
Documente de înregistrare a garajuluiDocumente de înregistrare a garajului
Înregistrarea drepturilor de proprietateÎnregistrarea drepturilor de proprietate
Nijni Novgorod au primit răspunsuri la toate întrebările șefului Registrului rusNijni Novgorod au primit răspunsuri la toate întrebările șefului Registrului rus
Legalizarea de proprietate a garajuluiLegalizarea de proprietate a garajului
Încălzirea pardoselii pentru un garajÎncălzirea pardoselii pentru un garaj
» » » » Ca și în mâinile pentru a ridica acoperișul garajului?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate