WikiWiex.com

Dracila: cresc un gard viu

Cuprins:

În vederea formării gardurilor vii folosite de multe plante: liliac, ienupăr, păducel și Viburnum sau agrișă. Ultimul reprezentant trebuie să plătească tribut pentru faptul că el, prin structura sa ghimpată, poate deveni o barieră impenetrabilă de încredere pentru intruși, câini vagabonzi și efectivele de animale abandonate de mers pe jos.

Hedge de dracilă pe un site țară

fructe de dracilă adulți în mod regulat și din abundență, oferind rezultate remarcabile, care pot fi utilizate pentru preparatele interne.

Cu toate acestea, înainte de a merge pentru a cumpăra răsaduri, ar trebui să decidă, avem nevoie de o acoperire de dracilă scăzute sau ridicate, și caracteristici decorative pentru estetica infield importantă.

Related Videos "vulgaris Berberis. Dracilă comun"

soiuri de dracilă și caracteristicile acestora

Fructele de agrișă

În cazul în care plantele sunt plantate în 40-50 cm, apoi în timp, se dovedește o excelentă acoperire redusă.

Cele mai populare soiuri pe teritoriul Rusiei sunt: ​​vulgaris Berberis, Thunberg, Ottawa și Amur. In salbaticie, creste mai mult de 500 de specii. Toate tipurile de culturale, există ceva mai mult de 20, variind de la final pitic și înalt, care, la rândul său, subdivizat în continuare pe baza culorii frunzelor. Deci, dracilă nu poate depăși 40 cm de la sol și poate impresiona gigant dimensiune 3 copac hmetrovogo. Soiurile menționate mai sus, sunt mai potrivite pentru plantarea în centrul Rusiei și în Siberia, ca să nu atât de exigentă în condiții de iarnă. Aceasta explică victoria lor în clasament.

Selectarea pe vulgaris Berberis ar trebui să fie oprit, în cazul în care regiunea se caracterizează prin condiții climatice de viață destul de dure. El nu a fost surprins de către proprietarii lor frunziș de frumusețe, dar nepriveredliv la sol, poate rezista la caldura rece și vara, dar încă o acoperire de dracilă, situat pe partea însorită, o decizie corectă. Acest lucru va afecta intensitatea culorii frunzelor.

Gardul de Berberis vulgaris are o înălțime de 2,5 m. În aprilie, un gard viu va fi decorat cu flori, iar in toamna se va juca pe un tufiș cu culori luminoase roșii de fructe alungite, care sunt, de asemenea, comestibile.

Opțiuni pentru a fasona gardul viu

Opțiuni pentru tunderea gardurilor vii.

Related Videos "dracilă. CREȘTERE bolilor CARE"

Thunberg - un fel de dracilă, care a fost în Rusia de Est (Japonia, China), unde a fost pus. Popularitate Thunberg depășește varietate obișnuită, dar el și comun, să fie puțin diferit de comun. Pentru Berberis thunbergii caracterizat subtipuri multiple, înălțimi diferite (de la 50 cm până la 1,5 m) și frunze de culoare: roșu, galben, bordo, maro rozaliu. Prin urmare, acesta este utilizat atunci când aveți nevoie de scăzut garduri decorative. Dezavantajul este că nu puteți mânca fructe Thunberg. Deci, aveți nevoie pentru a decide fie frumusețe sau practic.

În ceea ce privește constituția, această specie nu este foarte diferit de comun. Seceta aduce mult mai bine decât hidrică, îngheț, solntselyubiv dar puțin umbrire bine tolerată. Și acest tip de Thunberg ca «Aurea», în schimb, nu-i place lumina directă a soarelui, și se estompeze rapid la soare, pierde recursul său decorativ. Thunberg este în creștere lent, ventilator și loc după 3 ani.

Foarfece pentru tundere arbuști

Pentru a obține cele mai bune rezultate, utilizați foarfece de mână, foarfece pentru arbuști de tăiere cu lame separate pentru ramuri groase sau foarfece pentru crengi mai subțiri.

soiuri Nume de dracilă „Ottawa“ vorbește de la sine - el este originar din Canada, astfel încât nu poate fi pusă la îndoială în rezistența lui la frig. Dar el a cultivat ruși oarecum mai puțin clasele anterioare. Ottawa conținut în sine caracteristicile obișnuite și Thunberg, astfel cum a fost lansat pe baza acestor soiuri. Este un copac înalt la 3 m, cu frunze de culoare violet decorative. O trăsătură distinctivă a agrișă Ottawa, care în toamna frunze sezon rândul său, de culoare galben sau roșu, iar fructele de o sărbătoare lungă pentru ochi precum stick-ul ferm pe ramuri și nu cad. Și spini nu sunt atât de multe, iar acestea sunt destul de moi.

Video despre „Cum se propaga dracilă Cum de a planta dracilă dracilă plantare corect de îngrijire de plantare de cultivare“

Amur Dracila este, de asemenea, destul de comună ca în patria lor, pe teritoriul Amur și Khabarovsk, precum și pe întregul teritoriu al Rusiei. Înălțimea plantelor de 1,5-2 m. În timpul verii, frunzele de culoare lumina verde, iar toamna au fuzioneze cu colorația alte specii de foioase galben-roșu. Ripening are loc în masă în august-septembrie, sub forma imatură acestea sunt otrăvitoare. Tepii pronunțat, ajunge la o lungime de 3 cm.

Uneori, după ce se familiarizeze cu mai multe soiuri, unele oprit alegerea pe soiuri, cum ar fi Siebold, samshitolistny sau albicios. Pe scurt, alegerea este foarte mare, și ar trebui să rupă capul peste ceea ce va deveni fața gardului viu dracilă, fie că este vorba de un verde luxuriant, visiniu, galben sau violet.

Agricultura agrișă echipament de plantare

În ciuda faptului că agrișă nu este pretentios cu privire la sol, el are încă propriile preferințe. Numai prin crearea celor mai favorabile condiții pentru creșterea acesteia, puteți conta pe creșterea intensivă și formarea unui tufiș plin. Dezvoltarea unei mai bune apare pe soluri argiloase cu o reacție neutră. În cazul în care solul este acid, este necesar să se efectueze cenușărire. La rădăcina fiecărei plante, 200 gr. cenușă sau de 2 ori var mai hidratat. Ar fi bine să pregătească un amestec de pământ de grădină, nisip și compost în părți egale. Este important ca site-ul de aterizare a agrișă a fost observat stagnarea frecventă a apei și apropierea apelor subterane.Plantarea trebuie facuta prin seminte sau prin divizarea pe cale vegetativa Bush. Puteți utiliza butași înrădăcinați în timpul verii. Cu oricare dintre aceste metode se bazează plantate în toamna, dar primăvara este destul de potrivit. Uneori puteți vedea o bună germinație a semințelor care au acces în sol, împreună cu fructe căzute, auto-însămânțare, în cazul în care zona are deja un tufiș dracilă. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că semințele sale au o rata de germinare de până la 95%. Stai, atunci când aceste plante iau forma de tufe și frumos „linia de sus“ gard viu, lung, cel mai bine utilizate pentru garduri vii podroschennye deja răsaduri. Dar dacă totuși a decis să planteze semințele, atunci ar trebui să se facă fără a eșua în toamna la o adâncime de cel mult 1 cm. Specialiștii este atribuită faptului că semințele de plante ornamentale, Kojima este un dracilă, necesita stratificare (menținerea câteva luni la temperaturi scăzute pentru formarea mai bună embrion). Când însămânțarea de primăvară este pur și simplu nici un moment să stea cel puțin 3 luni de semințe la o temperatură de 2 grade.

Video despre „Cum să se propage și să crească arborvitae“

plantarea de garduri vii

Dacă solul este acid, este necesar să toarne cenușă, în alte cazuri, este util să se adauge humus și sod teren, cu moderație - turbă.

Video pe „Caracteristici ale Cotoneaster. Plantarea și îngrijirea“

In primavara, atunci când primele frunze adevărate, răsaduri subțire. Un loc permanent în care nu mai devreme de 2 ani de du-te.

Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, va trebui să cumpere cantitatea potrivită de plante sau propaga prin butași, lăstari de a avea un tufiș. O zonă de mare este mai ușor de arbuști de plante, obținute prin altoire, care încep în luna iunie. Dacă există deja un fel de agrișă și mulțumit în toate privințele, pot fi propagate prin stratificare, prikopalis câteva ramuri mai mici, pre-tratarea solului din jurul plantelor pentru adulți.

Schema dracilă aterizare

plantarea de garduri vii Algoritm

Algoritm plantarea de garduri vii.

frecvența de aterizare nu depinde numai în scopul cultivării (individual sau ca un boom), dar, de asemenea, cu privire la modul de dens este planificat pentru a face gard.

Deci distinge o plantare pe două rânduri și speculative svobodnorastuschuyu. În primul caz, 1 funcționare. 4 m garduri vii plantate răsaduri, în al doilea - 5, iar al treilea - 2. totală Solul pentru răsadurilor trebuie să fie pregătită la o adâncime de 40-50 cm, facand fiecare rm. m găleată de humus, 300 c. superfosfat și 50 g. sare de potasiu. În cazul în care solul este destul de greu, este necesar să se dilua cu nisip.

Aflați mai multe despre îngrijirea

Atunci când decide cu privire la aterizare în zona acoperirii dracilă, trebuie să înțeleagă că pentru a crește kustariki - este munca grea grea și responsabilitatea pentru plantare, care, deși acestea sunt modest, dar sunt predispusi la anumite boli. O serie de motive bune pentru a opri încă multe grădinari din creșterea intensivă a dracilă în grădină, sau sunt limitate la câteva arbuști pentru decorațiuni de grădină.

Video pe „Cum de a reproduce cimișir? Propagarea prin butași“

Hedge, ea este dat să crească, se extindă și să dea roade, dar acest lucru este ceea ce este principala preocupare a grădinar. După un an sau doi planta va necesita o tăiere sistematică. Agrișă Bush tăiată ușor, dar mai multe spini face aceasta procedura este destul de dureros pentru gazde. Din același motiv mulți refuză speciile care au fructe comestibile, deoarece colectarea acestora cu un număr mare de arbuști este foarte dificil. Da, și în economie la fel de mult fructe de pădure și nu trebuie să, și ei au semințe foarte mari, ceea ce complică prelucrarea și crea disconfort în timpul utilizării.

dăunători periculoși pentru plante

Spring împotriva afidelor sunt pulverizate cu o soluție de săpun (300 g săpun la 10 litri de apă) sau soluție de tutun (0,5 kg de tutun preparată 10 litri de apă cu săpun dizolvat).

Un alt important „dar“ - o afecțiune frecventă de dracilă dăunători. Una după alte atacuri care cauzează afide sau Moth floare, uneori, forțând grădinar pune mâinile jos. Adesea gardurilor vii plăgi supuse ca, fungii chiar distruge rugina, mai ales la primele stadii de creștere. În aceste cazuri, este necesar să se pulveriza apă cu săpun sau hlorofosom.

Berberis thunbergii soiuri iese în evidență din mulțime de colegii săi prin faptul că acesta este numai soiurile care nu se tem de ciuperca. Pe celelalte plante, ea hibernează în faza intermediară și apoi transferat la cerealele sub formă de rugină. La un moment dat, dracilă a fost absolut interzisă în apropierea câmpurilor, deoarece este un purtător al bolii.

Pentru a acoperi de agrișă decorativ și plăcut ochiului a crescut rapid, este necesar să se acorde o atenție frunzele care la cea mai mică suspiciune a procesului de boala, în timp util. Separați rugul nu are nevoie de fertilizator frecvente, dar cu plantarea frecventă nu este suficient de sol fertil, astfel încât 1 pe an ar trebui să fie îngrășăminte. De obicei, acest îngrășăminte compuse sau azot.

Video pe „tăiere arbuști ornamentali“

Dacă fi în continuare obiective, atunci alte plante în comparație cu agrișă nevoie de mult mai multă grijă. Atunci când o mare iubire pentru înțepător „prieten“ poate să crească gard nepătruns verde, care în primăvară va atrage miros de albine polen și toamna împodobesc grădina de fructe de padure violet.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Realizarea zonei vileRealizarea zonei vile
Gardul de plante vii pentru gradinaGardul de plante vii pentru gradina
Tehnologie pentru crearea de înaltă calitate și unice mixbordereTehnologie pentru crearea de înaltă calitate și unice mixbordere
Grădină amenajată: selectați planteGrădină amenajată: selectați plante
Peisajul original pe cabana dvs.Peisajul original pe cabana dvs.
Gard verde cu mâinileGard verde cu mâinile
Cum sa faci o floare pat înflorire continuă?Cum sa faci o floare pat înflorire continuă?
Evergreens de plantare gradina: Vara pe site-ul pe tot parcursul anuluiEvergreens de plantare gradina: Vara pe site-ul pe tot parcursul anului
Cum să crească un gard viu în țarăCum să crească un gard viu în țară
Hedge, ca un element de design peisagisticHedge, ca un element de design peisagistic
» » » » Dracila: cresc un gard viu

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate