WikiWiex.com

Plantarea spații de locuit în loc de un surd gard metalic

Cuprins:

O bună alternativă și simplu de gard metalic voluminoase la site-ul poate deveni o destinație frumoasă de plante vii.

Acest lucru nu numai că arată foarte bine, dar, de asemenea, ajută pentru a crea o barieră naturală pentru penetrarea intruși site-ului. opțiuni a crea garduri vii Există o mare cantitate. Cele mai multe dintre ele au mari cheltuieli de numerar de la nu aveți nevoie. Instrumentul principal va fi imaginatia si un pic de efort pentru a „construi un“ scut verde manual.

spații de locuit în loc de gard.

plantarea de garduri vii va fi o alternativa excelenta la gard plictisitoare și de obicei. Arbori și arbuști varietate de terenuri si purifica aerul.

Înainte de a trece la înnobilând teritoriului, decide ce obiective pe care le urmăresc:

 • zid înalt de solid;
 • scăzut gard decorativ;
 • porțiune bloc de amenajare a teritoriului.

Desenați un plan al zonei și de a crea o serie de opțiuni câteva acoperire. Vă rugăm să rețineți că rata de creștere a diferitelor arbori și arbuști diferite. Pentru plantarea de puieți de lemn de esență tare se va potrivi cu vârsta de aproximativ 3 ani, și conifere - 4-5.

perete moale ridicat

Plante tinere de conifere.

Pentru a crește un frumos și foarte potrivesc, sunt ideale molid de obicei, tisa, arborvitae, chiparos.

Avantajul este moale înălțime și pe tot parcursul anului lor verdeață. Pentru a crește o aterizare frumoasă și de mare, care va înlocui între secțiunile de gard și pe partea exterioară a străzii, selectați răsaduri. răsaduri tinere pot fi achiziționate în magazin, sunt perfecte pentru molid ordinare, tisa, arborvitae, chiparos. Plantat perete de viață de conifere în toamnă, atunci copacul produce mai repede și mai bine rădăcină supraviețuiește. Așezați gardul viu poate fi în primăvară. Pentru a lucra veți avea nevoie de:

 • puieți;
 • lopata;
 • frânghie;
 • îngrășăminte și apă.

Marcați zona, trage coarda de-a lungul conturului viitoarelor plantații. Faceti o bine pe două picioare. Foarte la îndemână atunci când plasarea gardului nu picură găuri și un șanț continuu. Este important să se ia în considerare ceea ce va fi gard. Dacă aveți de gând să taie și să formeze o anumită formă, distanța dintre copaci ar trebui să fie de aproximativ 80 cm. În cazul în care gard este sălbatic, apoi 1-1,5 m.

Șanțul rezultat scutură apa abundenta, loc răsaduri. Jumătate din terenul pe care a fost lăsat când săpat, se toarnă înapoi. Apoi se adaugă îngrășământ, puteți utiliza orice materie organică la reziduurile de sol și de rasinoase. Acum aveți nevoie de un pământ bine compactat în jurul valorii de aterizare sale, pentru a elimina aerul din sistemul de rădăcină. Dacă după aceea solul este puternic prosyadet rambleu pământ și abundent se toarnă.

Hedge de dracilă.

Hedge de dracilă arata spectaculos in combinatie cu plante verzi.

Există o variantă interesantă de înregistrare a unui astfel de gard solid: 30-40 cm cu plecare din rândul principal, puteți pune o linie de conifere sau de foioase inferioară. Acest aranjament arata foarte frumos și completat în primii ani de creștere face acoperire mai dens. Pe un fundal verde un număr suplimentar de plante, cum ar fi dracilă, care are o frumoasă tentă roșiatică, pare destul de original. Trebuie doar să tăiați periodic tufișuri și să formeze diferite forme.

zid înalt de căzătoare

pereți Împărtășește opțiuni lemn de esență tare există o mulțime atât în ​​metoda de plantare, și în funcție de tipul de instalație. Se prepară:

 • puieți și a îngrășămintelor;
 • lopata;
 • argilă și apă.


Plantarea se poate face fie în șanț, iar în unele găuri. Adâncimea optimă de aproximativ o jumătate de metru, lățimea va depinde de mărimea sistemului radicular. Înainte de instilație tineri diluat argilă obișnuită cu apă până la consistența smântânii, ud la rădăcinile plantelor și se lasă timp de 2 ore. Acest lucru va proteja lemnul de dăunători, și va soluționa rapid în jos. Clay Rămășițele toarnă în groapă și așezați materialul săditor, se toarnă sol. Tuc amestecate cu resturile de argilă sau sol, apăsați ușor în jos solul din jurul rădăcinilor, se toarnă.

Algoritm plantarea de garduri vii.

Algoritm plantarea de garduri vii.

Există unele caracteristici în arborele de selecție. Dacă visul de un gard înfloritoare și groase, da preferință la alb obișnuit sau lila, crește rapid și nepretențioasă să aibă grijă. Neobișnuit uite garduri vii plantate în rânduri decalate de diferite culori. Petrece un marcaj de două rânduri, la aceeași distanță, face o scobitură și plante răsadurilor de liliac colorate. Cu o creștere, puteți tunde și ajusta cu ușurință gardurile vii. Vrei un scut de încredere de înălțime medie (2 m), selectați dracilă. Acesta creste destul de dens, gros și are spini, astfel încât aterizare vă scuti de animale nedorite. Bush luminos și frumos, este necesar să se taie de 2 ori pe an, dar puteți lăsa sălbatic-creștere. undemanding de plante pentru gard va Privet. Acesta este în creștere rapidă, iar frunzele sale veșnic verzi rotunde formează o perdea densă. foarte garduri frumoase cresc fag si carpen.

garduri mici, arbuști

Alegerea materialului săditor pentru acest tip de muncă variat. Acesta poate fi folosit ca arbuști obișnuite și înflorire. Adaptat perfect: trandafiri ceai, păducel, chabushnik, coacăz, dracilă, cimișir vesnic verde si multe altele pe gustul tau. Pentru a marca un gard va avea nevoie de:

 • arbuști și îngrășământ;
 • lopeți și frânghii;
 • Structura de sprijin.
trandafiri de plantare răsaduri.

Răsaduri de arbuști stabilesc la o distanță de 30 cm, îngropat și udă abundent după sistemul de rădăcină.

Frumos pe site-ul sau în aspectul curte speculative de arbuști ceai de trandafir. Asigurați-un aspect cu o frânghie. Se prepară un șanț în jurul perimetrului zonei selectate a amestecului pământ cu îngrășământul și locul de pe fund. Răsaduri de arbuști pus la o distanță de 30 cm, după sistemul de rădăcină și picurare deversare din abundență. Dacă ați achiziționat un plante destul de mature, care au nevoie pentru a instala o structură de susținere pe care atașați tufiș. După foarfece pentru a tăia firele de aceeași înălțime.

Uita-te garduri vii atractive mici de magnolie, flori de grădină iasomie, Eric. Dacă ogradku preferați de plante perene, arbuști cimișir sau alege a cincea îndesat. Ei cresc încet, dar formează o structură densă de prelevare a probelor. Sunt excelente obținute ca diferite forme geometrice și pereți netezi. Plantarea are loc în același mod ca și pentru tufe de trandafiri. Piesele din zonă, puteți desena frumos cu garduri vii mici de plante cu flori. borduri vii sunt obținute din flori de levantica este lung și se înmulțește prin semințe. Isopul este modest, și crește o viață garduri de flori.

Block și în trepte de amenajare a teritoriului

Hedges în structurile de formă.

O soluție excelentă în crearea peisajului, va fi plantarea în structurile de formă.

O soluție excelentă pentru a crea un peisaj frumos în zonă va fi de plantare în formă de desene sau modele individuale. În acest fel, pot fi împărțite în sectoare spațiu sau decora un loc de odihnă (bănci, leagăne, etc.). Desenați un plan pentru viitorul blocuri verzi, pofantaziruet. Posibilitatea de a crea imaginea de ansamblu: ele sunt labirinturi mici si mansarde minunate, și poieni frumoase. Se prepară:

 • plantare și fertilizare;
 • lopată și frânghii;
 • construirea infrastructurii.

Lățimea și înălțimea gardului viu determină părțile individuale în mod individual. Incepted spații verzi, în același mod ca și arbuști speculative convenționale. specii diferite de plante potrivite pentru plantare: cum pipernicit și înalte. Păstrați frumusețea puteți prin ajustarea structurilor de sprijin. puteți crea zone funcționale separate: arcul pentru o foișoare vii sau baldachin lângă piscină.

Plante artizanale sunt plantate pe termen lung. Și dacă preferați să schimbați în mod frecvent aspectul curtea lor, pentru a alege un gard de flori anuale ridicate. Un astfel de perete este format prin plantarea decorativă convențională sau de floarea-soarelui. La începutul Blooming de primăvară face blocul de aspect. Semințele trebuie să fie plantate în pământ liber umed la o distanță de 40 cm. Înainte rândul principal plantarea de floarea-soarelui subdimensionat laici decorative. Imediat după însămânțare, solul ar trebui să fie udate. Această metodă de a crea ziduri temporare este foarte ușor și practic. Când înflorire, veți avea două niveluri de flori mari galbene: mici și mari. Un spații de locuit vor uita perete solid și solid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Arbuști pentru crearea de garduri viiArbuști pentru crearea de garduri vii
Realizarea zonei vileRealizarea zonei vile
Gardul de plante vii pentru gradinaGardul de plante vii pentru gradina
Amenajare a teritoriului teren agricol la invidia vecinilorAmenajare a teritoriului teren agricol la invidia vecinilor
Gard decorative pentru gardGard decorative pentru gard
Cum de a face propriile mâini grădină originală?Cum de a face propriile mâini grădină originală?
Un gard de carton ondulatUn gard de carton ondulat
Alegerea unui gard pentru acasă privatAlegerea unui gard pentru acasă privat
Repară garduriRepară garduri
Nuante selectarea gard de beton decorativNuante selectarea gard de beton decorativ
» » » » Plantarea spații de locuit în loc de un surd gard metalic

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate