WikiWiex.com

Gard decorativ al casei de țară

Cuprins:

Până în prezent, vânzătorii de piață de construcții oferă o varietate de materiale. În acest sens, se pune întrebarea, cum și ce să construiască gard decorativ? Pentru a selecta una sau alta varianta de realizare a gardului pentru o casă de țară a recomandat pe baza totalului case soluții stilistice învecinate secțiune și cu aspectul plat al fațadei.

Related Videos "VLOG: DAChA🏡Zagorodny DOM🏠Novy ZABOR🔨 New tsvety🌺🌸🌹Nash casa sau roditeley💐"

linie de gard din lemn, artistul

garduri de grădină pentru paturi sunt folosite pe scară largă pentru a decora zonele suburbane.

Materiale pentru fabricarea unui gard decorativ

De exemplu, pentru a se potrivi structuri din lemn gard de multe ori fabricate din lemn sau lemn. Unul bun aici considerat de fabricație împletit gard. Acest design merge bine cu acest stil, cum ar fi muzica country, care este rezultatul final poate fi suplimentată prin puțuri artificiale sau pomi fructiferi.

În cazul în care zona este decorat în stil japonez, este posibil să se instaleze o versiune in miniatura a gardului creat din metal. Pentru a completa o astfel de structură este posibilă prin intermediul unui pod de piatră naturală, o statuie mică sau alte elemente similare în proiectarea de ansamblu.

răchită gard

Garduri este cel mai simplu și mai rapid mod de a transforma spațiul, se adaugă emoții luminoase și culori.

Deși aici trebuie înțeles că, de exemplu, garduri decorative din beton au o mulțime de calități pozitive. modele similare sunt caracterizate prin durată lungă de viață, eficiența aspectul costului de producție puțin în comparație cu pereți din cărămidă. În același timp, pentru construcția lor durează puțin timp. Garduri de beton nu necesită colorare suplimentară, ca atunci când comanda a produsului potențial cumpărător poate alege cele mai potrivite de design schema de culori.

În cazul în care o zonă de înregistrare a abordat cu o mare responsabilitate, chiar de gard din beton armat va arata original și impresionant. Din stradă poate vopsea gard cum ar fi culoarea, completând astfel designul general al site-ului. Chiar și destul de atractiv, în opinia majorității oamenilor, plasa de sârmă este, de asemenea, acum este posibil pentru a face un element decorativ. Pentru a face acest lucru, a pus viță de vie destul de frumoase lângă el, astfel încât mai târziu să-l într-un fel de un gard viu.

Nu mai puțin atractive sunt garduri decorative din plastic, care a apărut pe piață nu atât de mult timp în urmă. Materialul plastic este considerat a fi suficient de flexibilă în ceea ce privește utilizarea sa în activitatea de proiectare. Într-adevăr, datorită lui astăzi permite simularea orice material de construcție, cum ar fi lemn, piatră, metal.

Opțiuni de garduri pentru o casă de țară

Împletitură cu gard bord subțire

Pentru a da site-ul o formă completă și să facă distincția între zonele funcționale ale grădinii pentru a ajuta garduri decorative.

Garduri decorative din lemn. O astfel de opțiune în zilele noastre este considerat unul dintre cele mai populare. La urma urmei, pentru crearea unui astfel de gard poate fi folosit busteni, scanduri si cuie de lemn. Astfel, această structură nu în nici un fel afectează în mod negativ sănătatea umană, așa cum sunt produse din materiale ecologice.

Deci, cum faci gard decorativ din lemn? Instalați-l destul de ușor. Astfel de garduri merg în același mod ca și un constructor normal. În general, întreaga procedură durează foarte puțin timp persoana cu caracter personal. Și așa sa dovedit a fi la fel de stabil posibil, se recomandă bușteni sau acțiuni de utilizare în sol pentru a aprofunda un pic. Această opțiune este o mare zonă de complement în stil rustic.

gard din piatra pentru o casă de țară. Astfel de structuri diferă aspect atractiv. Puteți folosi orice pietre și chiar materiale de construcție, cum ar fi pietricele mare. Se pare mare, această opțiune este construita din caramida rosie. În acest caz, materialul principal ar trebui să fie montat pe o margine.

Gard de beton proprii diferă masiv, motiv pentru care pe teritoriul unor astfel de facilități nu ar trebui să fie mult. Pentru ridicarea unei astfel de gard este cunoștințe de bază necesare și abilități legate de un proces de construcție, cum ar fi. La urma urmei, în această situație va trebui să lucreze nu cu copac, care este bătut în cuie unghiile obișnuite, și cu soluția.

garduri de vinil pentru o cameră de țară. Tehnologiile actuale permit obținerea îngheț și grele din plastic, care este ideal pentru a fi utilizat nu numai acasă, ci și în aer liber. Vinil scrimă durabil, ușor purificat printr-un furtun simplu, prin urmare, nu necesită întreținere atentă. Această opțiune este foarte ușor pentru a da atunci când creați orice textura si forma. In ultimii ani, garduri de vinil sunt cele mai populare.

vinil gard

O gamă largă de garduri a produs un număr mare de producători.

Sîrmă pentru clădiri private. Garduri confecționate dintr-un material cum ar fi plasă, sunt printre cele mai populare și de cost opțiuni pentru garduri țară. Ele sunt ușor de auto-instalat, sunt considerate a fi de lungă durată și nu necesită întreținere dezvoltator imens. Metal lonjeron fin poate ridica foarte mult designul aspectul grilei și de a spori, astfel, fiabilitatea.

garduri metalice pentru zonele suburbane. Garduri din metal sunt considerate suficient de prestigiu, mai ales în cazul în care acestea sunt realizate folosind tehnici, cum ar fi forjare mână. Acest articol indică cel mai mare proprietar abundenta. Pe piata de astăzi puteți cumpăra garduri metalice foarte personalizate.

Instalarea lanțului de-Link gard

gard de plasă sau un gard decorativ din grila este foarte popular cu case de păsări și rezidenții de vară. grilă modernă poate fi de mai multe feluri, dar cel mai adesea este folosit de metal galvanizat, datorită costului redus al materialului. Setarea gardului se realizează destul de repede. În timp ce o persoană pentru a trage net va fi destul de dificil. Durata de viață a acestor construcții este de cel puțin 10 ani.

Pentru instalarea de garduri din plasă, veți avea nevoie de:

gard secțională

În primul rând, utilizarea de garduri vă permite să organizați un complot grădină.

  • suficient garduri cantitatea de lant-link;
  • aparat de sudura;
  • stâlpi;
  • depinde de poarta;
  • sârmă sau cuie.


Începe facilități de asamblare cu instalarea de stâlpi de-a lungul gardului la distanța aproximativă între 4-6 metri. Pilonii poate fi un produs de orice material de construcție, dar cel mai popular astăzi este considerat a fi stâlpi metalici sau din lemn.

Plasa in sine este recomandat pentru a trage doar din colțul lung. În cazul în care a fost făcută din lemn, clădirea este asigurată prin intermediul unor cuie convenționale. Dar pentru costurile poștale din metal net atașat cu sârmă. Deși cea mai eficientă opțiune aici este utilizarea de sudare cu o fixare specială.

În partea de sus a fileului se recomanda montarea unei tije metalice speciale, sârmă sau zonă. Mulți experți încearcă să-l fixeze în lateral a ratat bord. Suprafața de fier poate fi fixat printr-un atașament special sudat sau sârmă. Un lemn - cuie.

In partea de jos a grilei trebuie să fie fixate de cruce din lemn sau metal. Trebuie amintit că este întins foarte strâns. Pentru că altfel garda va indoaie. Dacă ați achiziționat o plasă metalică, este obligatoriu, în viitor, trebuie să fie vopsite pentru a proteja produsul împotriva coroziunii.

Related Videos „Beautiful gard pentru gradina metal, zăbrele decorative pe gard pentru o casă de țară“

Instalarea gard de lemn

Orice zonă sau țară casa din mediul rural au nevoie de gard. Garduri de lemn nu ajuta doar a proteja site-ul de intruziune de păsări de curte și animale, dar, de asemenea, oferă posibilitatea de a crea curat speculative, pe baza unor reguli și sfaturi.

Pentru a instala această versiune a gardului va avea nevoie de:

Gard de lemn secțiune

Costul redus al acestor garduri le face foarte popular.

  • Panouri din lemn sau panouri;
  • șuruburi;
  • tub de metal;
  • buclă;
  • garduri.

Înainte de a instala un gard decorativ, un specialist tip determinat de stâlpi, care sunt proiectate să dețină întreaga structură ca un întreg. Ele pot fi formate utilizând o țeavă de metal și sunt realizate din lemn, cărămidă sau beton. materiale de construcție cel mai durabil, desigur, considerate țevile metalice.

Suporturile plasate la o distanță de 2-3 metri unul de altul. Ai nevoie să sape în țeava în sol cât mai adânc. Deși în principal, adâncimea trebuie să fie de cel puțin 1 m. Pentru acest lucru necesită adesea utilizarea unui instrument, cum ar fi o mașină de găurit, care este destinat pentru săpat puțuri.

După gaura din sol este complet gata, puteți începe instalarea conductelor metalice. Tot spațiul gol rămas este umplut cu pietriș sau cărămizi sparte. În cazul în care a fost planificat construirea structurii masive, va fi mai bine în cazul în care restul spațiului va fi bine betonate.

cel mai frecvent utilizate rasinoase si foioase pentru producerea unui gard decorativ. In prezent, cel mai popular material de construcție în acest caz considerat Aspen, zada si cedru. Oricare dintre aceste materiale atunci când sunt utilizate trebuie să fie pre-planificate și retezate. Pentru construcția sălbatic-gard pot fi folosite busteni prime și panouri.

Pe marginea superioară a stâlpilor utilizați frânghie puternic obligatoriu întins, este destinat pentru a controla instalarea orizontală din scânduri de lemn. Pentru o pereche de coloane transversale shtaketiny fixate la o distanță de aproximativ 20 cm de la partea de sus și de jos a gardului.

gard metalic

Fabricat din garduri metalice sunt foarte fiabile și durabile în funcțiune, este bine atașat și transferat la intemperii.

În viitor poate fi atașat numai o scândură de lemn care shtaketinam. Apoi, puteți începe construirea poarta in acest fel, care trebuie să fie atașat cu șuruburi sau balamale speciale de fier. De asemenea, într-un moment ridicat gard de lemn, ar trebui să nu uităm de prelucrarea lemnului de suprafață cu un compus special, care va ajuta în continuare proteja gardul de putrezire.

Selectarea materialelor de construcție pentru construirea unui gard decorativ

Design garduri pentru o casă de țară și selectarea materialelor de construcție este cel mai bine realizată în colaborare cu constructori profesionale. Ei vor fi capabili să spună ce gardul este cel mai potrivit pentru o anumită zonă, pentru a consilia cu privire la problema dezvoltării de proiectare, proprietarul site-ului se va salva pe cheltuieli inutile.

Selectarea optimă opțiunea împrejmuirea eficientă va da orice cameră perfecțiune suburbană de stil și compoziția de ansamblu, indicând caracteristicile de proiectare aplicate și subliniind toate avantajele teritoriului proprietarului. Și, desigur, gardul este în mod tradițional, joacă rolul unui paznic de încredere și puternic, protejarea zonei de vizitatori nepoftiți.

Cele mai frecvente materiale de construcție pentru construirea unui gard decorativ poate fi acum considerate ca carton ondulat, plasă, plase, sudate plasă de sârmă, cărămidă, lemn, și așa mai departe. D. Determinați care materialele de construcție trebuie să fie achiziționate pentru construirea zidului, pe care numai poate după ce a fost ales funcționalitatea de construcție viitoare și scopul construcției.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gard pentru paturi de flori, cu propriile lor mâiniGard pentru paturi de flori, cu propriile lor mâini
Garduri de beton decorativeGarduri de beton decorative
Instalarea reguli garduri din betonInstalarea reguli garduri din beton
Din ceea ce poate fi ieftin pentru a face gard?Din ceea ce poate fi ieftin pentru a face gard?
Idei garduri frumoase din lemnIdei garduri frumoase din lemn
Gard decorative pentru gardGard decorative pentru gard
Un gard de carton ondulatUn gard de carton ondulat
Gard din plastic: secțiunea garduri imponderabileGard din plastic: secțiunea garduri imponderabile
Alegerea unui gard pentru acasă privatAlegerea unui gard pentru acasă privat
Nuante selectarea gard de beton decorativNuante selectarea gard de beton decorativ
» » » » Gard decorativ al casei de țară

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate