WikiWiex.com

Funcții și tipuri de garduri de finisare

Cuprins:

În lumea modernă, este imposibil de terenuri rezidențiale fără un gard. Și punctul de vedere al gardului în primul formând un aviz cu privire la statutul proprietarului și Thrift. Acum câțiva ani am putut vedea un gard din lemn, metal sau cărămidă, garduri țesute în special produse de resurse. Dar azi toata lumea vrea casa lui a fost specială, nu place deloc, și, din ce în ce, pe Internet, există firme care furnizează servicii pentru care se confruntă fațade, plinte, garduri, etc. Dar, care trece printr-o zonă privată, în primul rând, vom vedea gardul, ca să spunem așa în mod specific cu privire la aceasta.

Finish gard din piatra cu gresie

pentru finisare garduri poate servi atât materiale naturale și artificiale. Acesta poate fi o tencuiala decorativa sau de țiglă zidărie decorativă și piatră.

funcţia de gard

De ce avem nevoie de un gard cu care se confruntă? Ei bine, pentru început, desigur, decorul și toate indicele prestigiul proprietarului site-ului.

De asemenea, finisaj de înaltă calitate va oferi o izolare fonica împotriva zgomotului intern și extern și protejează baza gardului de la impactul fenomenelor meteorologice nefavorabile.

Deci, alegerea materialelor pentru căptușire de garduri trebuie tratate cu seriozitate.

Tipuri de garduri de finisare

Finalizarea gard tencuiala decorativa

Baza gardului poate fi construit din cele mai ieftine materiale disponibile pe piață, și apoi pentru a produce finisaje decorative, în cazul în care este posibil să se realizeze orice fantezii de design.

  • tencuiala decorativa.

Acest tip de finisaj atrage în primul rând ieftinătate și simplitatea sa. Tencuiala decorativa se poate cumpăra (de exemplu, „grafit“, „Flex-beton“, etc), și fă-te prin adăugarea de ipsos pe baza structurii diferite-umpluturi (pietre mici, sticlă spartă, copaci fibre, dar mai ales de cuarț, marmura sau chips-uri de granit). Cu ajutorul unui plasture poate fi dat în funcție de orice textură, orice culoare - sunt deja în fantezie sau imaginația de designeri dumneavoastră. Dar acum servi astfel garduri termina nu foarte mult timp. Ipsos nu este prea durabil. De-a lungul timpului, sub influența vremii se poate sparge și exfolia sau chiar cad. În primul rând, acest lucru se aplică de casă ipsos structurale, populare aceleași producători promit o rezistență ridicată la schimbări bruște de temperatură, condițiile meteorologice nefavorabile (UV, ploaie, frig, căldură) și rezistența la abraziune.

  • faianta.


O astfel de piesă este compus din ciment, nisip și argilă. Compoziția are un impact direct asupra calității dale. Acesta poate fi de diverse forme (oblic, pătrate, dreptunghiulare) și mărimi. Fața materializări clearance-ul plăcilor ceramice sunt diferite :. mat sau acoperite cu glazură transparentă, cu o singură culoare sau multicoloră, convexe sau concave, etc. Tile mai rezistente la schimbările de umiditate și temperatură, comparativ cu ipsos. De asemenea, este ușor de utilizat și relativ ieftin.

Finalizarea gard cu piatra naturala

În cazul în care suprafața este o piatră reconstituită a cărui grosime este mai mare de 30 mm, apoi de-al doilea rând este atașat la suprafață cu ajutorul cârligelor, care trebuie să fie conduse în incintă. Și pietrele ar trebui să fie în conformitate cu găurile lor de foraj.

  • piatra naturala.

Garduri care se confruntă cu piatră naturală este acum câștigă o mare popularitate, în ciuda costurilor. Foarte gresie comună cu care se confruntă și nu întâmplător, pentru că firmele care furnizează servicii pentru a furniza o rezistență la îngheț promisiune, rezistență, durabilitate, compatibilitate ecologică și de izolare fonică. Minus finisarea gresie este un higroscopic ridicată în perioada de iarnă-primăvară. De asemenea, ca material folosit pietre din următoarele rase :. Shingle, galeți, rock coajă, cuarțit, ardezie, calcar, Lemeza, etc Cum de a alege, vă va sfătui producătorul. Este important ca piatra îndeplinit cerințele de tensiuni climatice. O garduri de piatra placare capabile de a crea un miracol cu ​​porțiunea exterioară. Orice stil poate fi pus în aplicare cu ajutorul acestuia. Un număr mare de forme și texturi, o varietate de culori si dimensiuni vor oferi condițiile pentru imaginația nelimitată a zborului designeri.

  • piatră artificială.

Având în vedere costul ridicat al confruntă cu garduri din piatră naturală, producătorii au creat o opțiune alternativă - de a folosi ca material pentru piatra artificiala. Conform caracteristicilor sale depășește chiar și materialul natural și este considerat ideal pentru finisare sau de construcție garduri. Cu el se poate simula modul de stabilire de piatră naturală și zidărie. Avantajele piatra artificiala este paleta larga de culori si o varietate de texturi din față. Dar când selectarea unui material, este ușor să se poticnească pe bunuri de calitate scăzută, astfel încât aveți nevoie pentru a alege foarte atent. De înaltă calitate din piatră artificială nu-și pierde culoarea în timp, nu are microfisuri (în contrast cu piatra naturala), se află la temperaturi de trecere ascuțite.

Astfel, pentru finisare garduri pot fi materiale naturale si artificiale. Acest lucru poate fi o tencuiala decorativa si placi de zidărie decorativă sau piatră. Lapidarea ca întreg poate fi un gard, și doar stâlpii - depinde de construcția gardului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alegerea unui gard pentru acasă privatAlegerea unui gard pentru acasă privat
Repară garduriRepară garduri
Nuante selectarea gard de beton decorativNuante selectarea gard de beton decorativ
Construirea unui gard cu mâinileConstruirea unui gard cu mâinile
Opțiuni de garduri pentru case particulareOpțiuni de garduri pentru case particulare
Montarea de peskobloka gardMontarea de peskobloka gard
Etapele de instalare de garduriEtapele de instalare de garduri
Cum și ce lemnul de vopsea corect, caramida, gard de metal?Cum și ce lemnul de vopsea corect, caramida, gard de metal?
Gard frumos sau gard pentru casaGard frumos sau gard pentru casa
Avantajele gardului de beton și speciile saleAvantajele gardului de beton și speciile sale
» » » » Funcții și tipuri de garduri de finisare

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate