WikiWiex.com

Mai multe opțiuni pentru căptușirea gresie baie

Video pe „faianțare p.4 baie“

În lumea de astăzi există o mare varietate de tipuri de acoperire pereți de baie: Această căptușeală mozaic, si vopsirea peretilor si linoleum cu care se confruntă, panouri din plastic, utilizarea de tapet lichid, aglomeratului piatră artificială, gips carton, marmura (și alte pietre naturale) - și cel mai popular tip - dale de echipamente, deoarece este destul de ieftin, eco-friendly , durabil și pur și simplu frumos. producătorii de astăzi creează numeroase colecții de plăci ceramice importate și interne.

Video pe tema „Facing gresie baie, partea 2“

structura orizontală

Dispunerea pe orizontală a plăcilor crește vizual spațiu.

Care sunt diferitele opțiuni pentru Tigla baie?

dispunere orizontală, verticală și diagonală

În cele mai multe apartamente tipice ale țării noastre, în special în „Hrușciov“ și „brezhnevki“, încă dimensiunile de baie sunt mici, astfel încât placarea orizontală este cea mai comună deoarece se extinde vizual spatiul. Și, de regulă, partea de jos a peretelui învelișului - întuneric, iar partea de sus - lumină. parte Lumina este separată de friza întuneric (o frontieră, de frontieră), ridica tonul (de exemplu, dacă ați ales culoarea albastră de sus a peretilor, iar partea de jos - albastru, friza trebuie să fie galben, în cazul în care sinim- respectiv - roz și roșu, friza trebuie să fie roșu și verde). Puteți face tranziții ascuțite de la întuneric la lumină (folosind gresie în două culori), precum și posibil - netede (atunci când se utilizează trei sau mai multe culori).

structura verticală

Structura verticală poate ridica vizual nivelul tavanului.

Folosind metoda de verticală înălțimea camerei da căptușeală cadă. Posibilitatea de a spori acest efect, nu doar aranjate vertical plăci dreptunghiulare pe perete, dar, de asemenea, din gresie într-o culoare contrastantă pentru a face dungi verticale sau adăuga frize verticale.

Video pe „faianțare ch.13 baie“

Diagonal aspect - care se confruntă gresie pătrat baie din camera la un unghi de 45 °. Această metodă este adecvată pentru clădiri de dimensiuni mari. Avantajul de aspect diagonală este că se ascunde neregularitățile pereților. Majoritatea folosesc o combinație dintre structurile diagonale și verticale sau diagonale și orizontale.

Ei au fost simple moduri de a căptușeală. Acum, ia în considerare cât de complicat.

Video pe tema „Facing baie gresie Partea 6“

Mai multe opțiuni sofisticate

cu care se confruntă tehnologia prin intermediul unor panouri și plăci diferite dimensiuni.

Tipuri de machete țiglă

Tipuri de machete de gresie în baie.

Pentru a așeza panouri în locul potrivit al peretelui, de exemplu, în centru, mai întâi trebuie să facă calcule. Se măsoară suprafața peretelui și a calcula cât de multe rânduri de țigle de câmpie nevoie pentru a pune un panou, panouri laterale și de mai sus. Cele mai bune panouri de pre-pune pe podea, să ia o podea de țiglă și răspândirea pe perete. Pentru a începe aveți nevoie să tăiați partea de jos și de la marginea din stânga a peretelui, folosind un fir cu plumb și nivel.

Video pe tema „Facing baie gresie partea 5“

Pentru a așeza gresie baie de perete de dimensiuni diferite, trebuie mai întâi să elaboreze un plan de aspect și apoi aruncați cu pietre în conformitate cu planul. Aceasta este o versiune destul de complicată, așa că cel mai bine este să apeleze la profesioniști.

captuseala combinate

captuseala combinate

Combinat cu Tigla mozaic, un curs de design izbitoare.

Video pe „faianțare ch.16 baie“

Dacă doriți baie a fost unic și a avut un design coloristic bogat în cazul în care conține complex pentru confruntă cu nișe, traverselor și alte suprafețe, în cazul în care doriți să reducă vizual sau crește cameră, dacă doriți doar pentru a economisi bani pe reparații, placarea combinate - acest lucru este ceea ce ai nevoie.

Ce locuri în baie, puteți impune un mozaic?

Cea mai mare parte exterioară din baie, cadru în jurul oglinzii (în cazul în care este montat direct pe perete), așezați chiuveta, rafturi și nișe, cadrul din jurul ferestrei (va crește fereastra), insertii de mozaic pe podea, coloane și cutii.

Desigur, este mai bine să încredințeze combinate cu care se confruntă maestru, dar dacă se decide să facă acest lucru, amintiți-vă că este mai bine să cumpere o grilă de mozaic (acest lucru va reduce timpul de a pune unele mozaicuri și mai ușor să-l combine de-a lungul cusătura) - face în prealabil cu privire la aspectul de perete și această dispunere stivă mozaiku- deoarece mozaic mai subțire, un strat de soluție mozaic ar trebui să fie mai groasă decât cea sub țiglă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Baie mozaic - un tribut adus la tendințele modei sau artelorBaie mozaic - un tribut adus la tendințele modei sau artelor
Cea mai veche tradiție în design modern - pardoseli mozaicCea mai veche tradiție în design modern - pardoseli mozaic
Care sunt nuanțele de plăci de ceramică în camera de aburi?Care sunt nuanțele de plăci de ceramică în camera de aburi?
Ce poate fi de finisare baie?Ce poate fi de finisare baie?
Placi ceramice pentru WCPlaci ceramice pentru WC
Cum structura gresie în baieCum structura gresie în baie
Caracteristici de finisare pereți de baieCaracteristici de finisare pereți de baie
Cum de a pune o piesă în baie în HrușciovCum de a pune o piesă în baie în Hrușciov
Cum se poate decora baie și unele selectați dale pentru baie?Cum se poate decora baie și unele selectați dale pentru baie?
Ce se poate înlocui dala în baie și în bucătărie?Ce se poate înlocui dala în baie și în bucătărie?
» » » » Mai multe opțiuni pentru căptușirea gresie baie

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate