WikiWiex.com

Finisarea corectă țiglă baie

Până în prezent, tigla ceramica este cele mai populare materiale de finisare pentru camere cu umiditate ridicată. Pentru a pune gresie pe cont propriu, suficient pentru a urma instrucțiunile de bază. baie de finisare

gresie - un proces care se află sub forța fiecare, salvează bugetul pentru lucrările de întreținere.

Decorarea camerei gresie baie

baie finisaj dale cameră este o serie de opțiuni de design versatil.

Video pe „faianțare ch.12 baie“

Primul lucru pe care trebuie să înceapă, este de a calcula aria, care va dispune de. Pentru a găsi zona peretelui, aveți nevoie pentru a măsura înălțimea și lățimea camerei. Aceste calcule fac posibilă de a cumpăra cantitatea necesară de material. Cunoscând cantitatea necesară este recomandat să cumpere un pic mai mult (o medie de 5%), deoarece la tăierea gresie, unele elemente sunt deteriorate. Atunci când cumpără dale pentru baie este foarte important să se verifice calitatea materialului. Toate dale trebuie să aibă aceeași culoare, în cazul în care este asigurată printr-o serie. De asemenea, să acorde o atenție la grosimea - acesta trebuie să fie aceeași pentru fiecare unitate.

instrumente de bază

Decorare baie implică utilizarea de instrumente. Necesare includ:

Related Videos „Cimentarea de placi ceramice in decorarea baie“

 • dale din cantitatea necesară;
 • adeziv special pentru plăci (cantitatea poate fi calculată luând în considerare instrucțiunile de pe ambalaj);
 • pentru aplicarea unei soluții de adeziv cu ajutorul unei spatule speciale cu dinți, dimensiunea dintelui depinde de grosimea adezivului;
 • amestec de rostuire între dale;
 • cusături să aibă aceeași dimensiune, crucile folosite din plastic;
 • să taie țiglă dimensiunea dorită folosit tăietor țiglă sau obișnuită bulgară;
 • la subiecții auxiliare includ nivelul de ruletă și capacitatea de construcție pentru a prepara o soluție.

Unelte pentru montarea placilor

Video pe tema „Calitatea setarea de baie cu mâinile în repararea baie“

lucrările pregătitoare

Decorarea gresie baie - procesul este destul de murdar, așa că în cazul în care camera este sanitare, este important să-l acopere cu folie, ea va preveni poluarea și diverse leziuni. Înainte de stabilire țiglă trebuie să verifice toate motivele pentru putere.

Opțiunile de stabilire gresie în baie

Opțiunile de stabilire gresie în baie.

Related Videos „Baie renovare Partea 3 țiglă“

materiale ceramice de finisare este greu, astfel încât suprafața trebuie să reziste la o anumită sarcină. Dalele pot fi stabilite pe o bază de beton, pe o suprafață tencuite și chiar gips-carton. Indiferent de motivul pentru care suprafața trebuie să fie perfect plană, în caz contrar eventualele nereguli se vor reflecta în rezultatul final. Nu este nevoie să se bazeze pe faptul că neregularitățile pot fi eliminate prin ajustarea grosimii compoziției adezive. Cu cât mai mare grosimea adezivului, cu atât probabilitatea de plăci de fixare greșite.

Dacă finisajul se realizează în medii cu umiditate ridicată, orice suprafață de tratat antiseptic. Acest lucru este important, deoarece umiditatea poate produce mucegai și a mucegaiului de creștere, care se dezvoltă rapid și este foarte dificil să fie eliminate.

suprafaţă de marcare

Baie de multe ori destul de mici, de aceea este recomandat să facă layout. Acest lucru va permite de a plasa o piesă într-un loc vizibil. Tile este pus de jos în sus, dar marcarea ar trebui să se facă de sus în jos. Acest lucru este necesar pentru țiglă piesă a fost sub tavanul. Având în vedere că locația va arata armonios.

Atunci când este necesar de marcare pentru a ține seama de dimensiunea placilor si articulatiilor, in medie, este de aproximativ 2-3 mm. Pentru marcaj trebuie utilizat gidrouroven, fir cu plumb, clădire nivel, cu ajutorul acestor instrumente pe care le pot pune în aplicare aspectul exactă.

marcaje țiglă

Dalele urmează să fie instalate pe pre-marcare.

După ce se face marcarea, este necesar să se instaleze suportul, care vor fi așezate pe primul rând.

Un astfel de suport este plasat sub al doilea rând, punând astfel începe din al doilea rând. Ca opOrae profil metalic poate fi folosit sau un bloc de lemn. Acesta este atașat la bază, folosind dibluri. Odată ce piesă este prevăzută, acesta este îndepărtat și în locul ei se potrivesc primul rând de dale.

teracota

Pentru aplicarea soluției folosind o spatula. Amestecul adeziv trebuie să fie distribuite uniform pe suprafața plăcilor. După aceea este aplicat pe perete și a apăsat un pic. În scopul de a nivelul suprafeței, puteți folosi un ciocan de cauciuc. Astfel, restul Țiglele sunt stabilite. Nu uitați să instalați între crucile din plastic, care va face toate cusăturile aceeași dimensiune. În fiecare rând, inițial aveți nevoie pentru a pune doar o singură bucată. Odată ce întregul perete este acoperit cu gresie, puteți umple scaunele, care este necesar să se taie dale. Când este de tăiere foarte important să fii atent, pentru că ceramica este fragil și poate fi deteriorat.

Schema de chituire între dale

Schema de chituire între dale.

Când compoziția adezivă sub țiglă este complet uscat, este posibil să se îndepărteze metalul sau suportul de lemn. În locul său, acesta este primul rând de țiglă. De foarte multe ori este nevoie să tăiați dale. Dar, în ciuda acestui fapt, elementele scurte tăiate vor fi situate în apropiere de podea, astfel încât acestea nu vor atrage atentia.

Odată tăiat țiglă de placi de ceramica sau polizor, suprafețele frontale să fie tratate cu șmirghel. Astfel, este necesar să aveți grijă să nu deteriora suprafața produsului. Capetele după acest tratament, partea care a obținut buna. Atunci când dala este complet uscat, puteți elimina toate crucile din plastic.

În funcție de soluția adeziv pentru dale poate fi aplicată pe suprafața produsului sau a substratului. Pentru a determina metoda adecvată de stabilire ar trebui să citească instrucțiunile producătorului, care oferă îndrumări cu privire la desfășurarea lucrărilor.

chituire

Atunci când împărțirea crucile îndepărtate, puteți începe chituirea. Pentru a face acest lucru, utilizați o compoziție specială, acesta poate fi o culoare diferită. Cel mai adesea, un amestec de mortar este disponibil în alb, dar dacă este necesar, putem alege o nuanta care se va potrivi țiglă de culoare de bază.

Video pe tema „Instalarea de conducte de canalizare din plastic“

Pentru a realiza procesul cu ajutorul unei spatule de cauciuc. O cantitate mică de amestec frecat în golurile dintre ochiurile, reziduurile sunt îndepărtate de pe suprafața plăcilor. Ameliorarea este necesară pentru amestecurile de preluare cu umiditate ridicată, care sunt rezistente la umiditate. Acest lucru este important, deoarece suprafața băii este adesea în contact cu apa. Atunci când calitatea slabă se amestecă pierde foarte repede de culoare, există o bună șansă de vărsare.

Uneori, pentru a crește stabilitatea articulatiilor pot fi tratate cu silicon.

Acest lucru împiedică pătrunderea umezelii pe substrat. După toate cusăturile sigilate, suprafața se șterge cu un burete.

Pentru a da camerei un aspect finit, uneori folosesc colțuri. Acesta poate fi setat, atât interne, cât și externe. Montat aceste colțuri folosind chit sau un adeziv special. În plus, acestea asigură o funcție de protecție: acestea pot fi folosite pentru a proteja țiglă.

secretele de finisaj

Atunci când se lucrează cu gresie, există unele nuanțe și secrete, care va face toate suprafetele ideale:

 1. În cazul în care, în același rând au tăiat elemente ar trebui să le plaseze într-un colț, care este cel mai puțin vizibil, de exemplu, în apropierea ușii.
 2. În locul unei ieșiri de comunicare, și anume, a conductelor de apă, cel mai bine este să aibă elementele solide. Același lucru este valabil și pentru amplasarea prizelor și switch-uri.
 3. În cazul în care gresie va avea inserții decorative sau de separare bordură, este important să se identifice locația lor în avans. Borders se recomandă să aibă la nivelul ochilor, dacă le face în sus, camera va arata nearmonic.
 4. Lângă ușă, care va fi instalat asieta, puteți folosi elementele tăiate. Acest lucru reduce la minimum cantitatea de deșeuri.

Pentru a obține țiglă prin comunicare, este necesară o gaură cu diametrul de 40-60 mm. Mult noroc!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se poate dreptul de a pune gresie în baie cu mâinile lorCum se poate dreptul de a pune gresie în baie cu mâinile lor
Care sunt nuanțele de plăci de ceramică în camera de aburi?Care sunt nuanțele de plăci de ceramică în camera de aburi?
Mai multe opțiuni pentru căptușirea gresie baieMai multe opțiuni pentru căptușirea gresie baie
Cum de a pune o piesă în baie în HrușciovCum de a pune o piesă în baie în Hrușciov
Cum se poate decora baie și unele selectați dale pentru baie?Cum se poate decora baie și unele selectați dale pentru baie?
Placi de stabilire în baie cu mâinile lorPlaci de stabilire în baie cu mâinile lor
Cum se efectuează o țiglă de stabilire în baie?Cum se efectuează o țiglă de stabilire în baie?
Cum este instalarea de gresie în baie?Cum este instalarea de gresie în baie?
Cum de a pune în gresie baie cu mâinile lorCum de a pune în gresie baie cu mâinile lor
Procesul de stabilire gresie în baieProcesul de stabilire gresie în baie
» » » » Finisarea corectă țiglă baie

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate