WikiWiex.com

Instalarea ușilor în baie și baie

Băile și grupurile sanitare trebuie să pună ușa foarte atent. Problema este că baia este caracterizat niveluri ridicate de umiditate, temperatura și prezența aburului. Mobilier, usi, toate utilizate materialele de finisare sunt supuse influenței negative, deci este potrivit pentru înlocuirea și instalarea ușilor trebuie cu atenție.

Ușa de la baie

Din moment ce baie a crescut nivelul de umiditate, ușa la baie este setată mai greu decât camerele normale.

Pentru înlocuirea ușii a fost efectuată corect și rapid, trebuie mai întâi să se pregătească materialele și uneltele:

Instrumente pentru instalarea de uși

Instrumente pentru instalarea de uși.

Video pe tema „Instalarea ușii în baie“

 • șurubelniță, burghiu;
 • nivel de construcție;
 • bandă măsură simplă;
 • rangă;
 • Hacksaw pe un copac;
 • spumă poliuretanică;
 • pene de lemn;
 • șuruburi;
 • creion și rigla simplu;
 • ipsos;
 • ancora;
 • balamale, blocați mânerul ușii;
 • tocul de tipul selectat, țesătură.

Selectați tipul de

Instalarea ușilor în baie - nu este vorba doar de instalare, dar, de asemenea, pre-select material care este cel mai potrivit pentru utilizarea în condiții adverse.

Video pe „Reparație de baie și toaletă. Ușa spre ușa interioară la baie“

În plus față de rezistența la umiditate astfel de țesături trebuie să aibă, de asemenea izolare excelent zgomot.

Video pe „Reparație de stradă de baie și toaletă Moscova. Șoldul D.42 domeniul construcțiilor 1 / baie de reparare și toaletă“

Printre mai multe opțiuni pentru tocuri de uși, care pot fi selectate în acest caz, este recomandabil să se opteze pentru băi și toalete:

Video pe tema „Instalarea ușilor“

De conducere a regla balamalele

De conducere a regla balamalelor.

Related Videos „Luca instalarea invizibil lucuri mari in bai. Reparații și baie de finisare Voronej“

 1. Usi din sticla cu rame de metal galvanizat sau fără ele. Aceasta este cea mai bună opțiune, aceste straturi subțiri nu sunt complet sensibile la efectele adverse ale umezelii, ele au un aspect atractiv și elegant. Sticla nu transmite sunete și zgomote, ține cald și tehnologiile moderne permit utilizarea de materiale rezistente la impact. Foaia de ușă a unui material poate fi produs sub formă de construcții cu balamale și un coupe. Au decorat metal, lemn, elemente ceramice pot fi mozaic, elementele de pe suprafața sticlei colorată. Ușile de sticlă pentru baie poate crește spațiul vizual și face mai elegant. Dar există un singur lucru: costul unui astfel de material este mare, mai ales în comparație cu convenționale furniruit.
 2. A doua opțiune, care este mare pentru baie, este din material plastic. Pentru a înlocui astfel de uși nu au nevoie de mult, greutatea sa este relativ mic, dar puterea, stabilitatea și alte caracteristici esențiale sunt în partea de sus. Mulți oameni cred eronat că apariția unei astfel de uși ar fi prea simplu și plictisitor, dar nu este așa. Astăzi lame de plastic pentru baie sunt izbitoare în diversitatea lor de forme și culori, acestea imita perfect orice material. Ele sunt emise sub formă de modele cu balamale, coupe, armonicilor. costul lor este destul de rezonabil și mai mici decât pentru sticla si usi din lemn.
 3. Versiunea clasica - este utilizarea unui panou de ușă din lemn. Dar momentul funcționării acestor uși este mai mică decât cele de mai sus, chiar dacă vopsea și protecție specială, ele nu posedă calități, cum ar fi sticla sau plastic. Pentru a produce ajustate în general fag sau stejar, dar sunt utilizate în mod frecvent și opțiuni mai ieftine laminat cu protecție de umiditate. Populare astăzi sunt MDF, usi de bord de particule, pentru care prețul este destul de democratică. Acestea sunt foarte potrivite în mod special pentru zonele umede, dar este necesar doar pentru a alege un design de calitate bună.

Video pe tema „Instalare usi: Instalare de cutii Etapa 3 din 7“

Procesul de instalare

Schema de instalare a balamalei ușii

Schema de instalare a balamalei ușii.Înlocuirea ușilor în baie necesită respectarea strictă a instrucțiunilor, inclusiv următoarele etape:

 • montat primul cadru de ușă, trebuie să se potrivească exact dimensiunea și forma deschiderii;
 • înlocuire se efectuează după cum urmează: cutia este plasată în deschiderea și apoi fixate prin pene;
 • După această instalare, trebuie să verificați verticalitatea cutiei este utilizat pentru nivelul acestui constructor lui, un fir cu plumb;
 • Dacă totul este în ordine, înlocuirea continuă: cutie fixată cu șuruburi și dibluri, de pre-deschidere pe ambele părți fac gaura, care va fi folosit pentru elemente de fixare;
 • cusături și articulațiilor după instalare umplute cu spuma, surplusurile sunt eliminate;
 • spuma se va usca aproximativ 24 de ore, atunci este posibil să se procedeze la asamblarea ulterioară, adică agățat bucle, instalarea de canat de ușă.

Instalarea sau înlocuirea ușilor include o serie de acțiuni:

Schema de instalare a foii de ușă

Schema de instalare a foii de ușă.

 1. În caseta din tesatura foarte necesară pentru a încorpora frumos perechi de buclă. Dacă lama este fabricat dintr-o matrice și are o greutate mare, este permis să folosească 3 bucle.
 2. Pentru a efectua o bară laterală, trebuie să aplicați mai întâi marcaj, și anume atașați balamalele la suprafață și să le combine într-o cutie și o cârpă, tăiat cu grijă în jurul valorii de creion.
 3. Materialul decupat deschideri pentru instalarea de balamale. Dimensiunile cavităților trebuie să se potrivească buclele, după instalare nu trebuie să iasă deasupra suprafeței.
 4. Balamalele sunt prinse cu șuruburi, numărul acestora trebuie să corespundă cu numărul de găuri gata făcute. La instalarea este necesar să se ia în considerare faptul că bucla superioară trebuie să fie la o distanță de 15-20 cm de la suprafața părții exterioare și inferior - 20-25 cm de la marginea de jos. Odată ce sunt instalate toate buclele, este necesar să se verifice modul în care deschide / închide ușa în mod liber.
 5. După blocare este montat balamale. În cazul în care foaia de ușă este deja pregătită gaura, este necesar să se stabilească castel pe locul dorit. În cazul în care o astfel de marcă nu este, atunci setați blocarea la un nivel care este cel mai convenabil de a folosi.

finisare

De finisare decorativ este să se asigure că foaia de ușă este închisă carcasa, montate pe detalii exterioare decorative care dau ușa o mare atracție. În același set mânere etapă, verificată funcționarea normală a construcției, ușa trebuie să fie liber pentru a fi deschis / închis, nu s-ar agăța. Dacă există deficiențe, trebuie să le elimine imediat, mai degrabă decât amânați.

momente speciale

Instalarea de usi are unele caracteristici în baie. Prezența umiditate ridicată, abur, temperaturi extreme de la o singură parte a benzii impune, de asemenea, cerințe privind selectarea ușii, localizarea, instalarea.

Printre aceste caracteristici este necesar să se evidențieze următoarele:

Conducerea o ușă de plastic pentru o baie

Conducerea o ușă de plastic pentru o baie.

 1. Prezența diferenței de ventilație între sine și podeaua a foii de ușă sau praguri. nu este instalat, de obicei, pentru camere de baie de nuci, iar diferența ar trebui să aibă o înălțime de cel puțin 10 mm. Totul depinde de nivelul de ventilație în cameră. Dacă este setat echipamente speciale pentru desen, un astfel de decalaj poate fi mai puțin. Nu este necesar pentru a face diferența atunci când ușa este echipată cu grila de ventilație specială montat în partea de jos a web. În acest caz, cu condiția o circulație corectă a maselor de aer.
 2. Pentru ușa în baie trebuie să aleagă materialul care este cel mai potrivit pentru a fi utilizat într-un mediu ostil. Dacă lama este fabricat din lemn masiv, acesta trebuie să fie pus în măsura în care este posibil din perechea de surse de apă deschise. Dacă acest lucru nu este posibil, cel mai bine este de a alege un web de material laminat, care în nici un fel inferior în aparență, dar sunt mai rezistente la condițiile de funcționare în baie.
 3. Usi de baie sunt de obicei expuse la sarcini mai mari decât modele comparabile. Prin urmare, pentru a alege accesoriile, inclusiv mânerele, balamale, etc, este necesară tocmai în acest sens. Se recomandă să se ia numai acele elemente care sunt protejate la maximum de umiditate.
 4. În caseta de selecție, în acest caz, este important să se ia în considerare lățimea peretelui. De obicei, cheiuri pentru băile nu sunt foarte largi, dar blatul de ușă, în orice caz, nu ar trebui să fie mai mare, după cum este necesar pentru efectuarea capacității de muncă, iar acest lucru va reduce suprafața utilizabilă.
 5. În apartamente urbane sunt de multe ori o astfel de situație apare atunci când ușa la baie în imediata apropiere a ușilor la celelalte camere, și anume atunci când deschideți acestea interferează unul cu celălalt. Pentru a evita astfel de inconveniente, cel mai bine este de a cumpăra o baie uși sau acordeon glisante confortabile și practice. Instalarea nu este la fel de complicat, deși diferă de instalarea unei uși leagăn convenționale, dar utilizarea va fi mai convenabil și confortabil.

Instalarea ușilor în baie nu este la fel de simplu cum ar părea. Vă rugăm să rețineți că ușile vor fi operate în condiții adverse, acestea sunt foarte sensibile la umiditate, abur, schimbări constante de temperatură, efectele negative ale apei. Prin urmare, pentru a alege produsul ar trebui să se bazeze pe normele și caracteristicile instalației, o mulțime de atenție trebuie acordată modului în care web pentru a lucra selectat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Principalele etape ale ușilor de instalare MDF cu mâinile lorPrincipalele etape ale ușilor de instalare MDF cu mâinile lor
Când trebuie să instalați ușa pentru repararea?Când trebuie să instalați ușa pentru repararea?
Cum de a asambla tocul ușii pe cont propriuCum de a asambla tocul ușii pe cont propriu
Care este ușa din față pentru a pune în baie?Care este ușa din față pentru a pune în baie?
Ca o auto-a instala ușa de fier?Ca o auto-a instala ușa de fier?
Cum și de ce să ventila sauna?Cum și de ce să ventila sauna?
Cum de a efectua înlocuirea ușilor de interior cu mâinile lorCum de a efectua înlocuirea ușilor de interior cu mâinile lor
Ca usi de interior auto-înlocuirea?Ca usi de interior auto-înlocuirea?
Usa de sticla autoinstalabil la saunaUsa de sticla autoinstalabil la sauna
Cum se instalează în mod corespunzător și eficient ușa la baie?Cum se instalează în mod corespunzător și eficient ușa la baie?
» » » » Instalarea ușilor în baie și baie

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate