WikiWiex.com

Cum de a decora peretii din baie?

Design de baie pot fi foarte diferite. Puteți avea încredere în profesioniștii care vor crea interior în funcție de preferințele dumneavoastră, și vă puteți decora peretii din baie cu mâinile. Iată câteva sfaturi utile cu privire la modul de a face cel mai bun din ea.

Baie de perete Design

Pentru a decora peretii din baie pot combina diferite versiuni ale plăcilor într-un anumit model.

Related Videos „💗 Decor de perete - ideea de modul de a decora peretii in camera“

Caracteristici de proces

impermeabilizarea calitativă - o condiție necesară reparării bune. După baie - o cameră cu umiditate ridicată, astfel încât umezeala înmuierea în pereți, și chiar distruge rezultatele termina în stare proastă a pereților ei înșiși. hidroizolaŃia la sol vă va proteja de faptul că apa scurs accidental cu vecinii pe podea de mai jos, iar plafonul va proteja izolarea acestei probleme tine.

Există mai multe materiale care pot proteja suprafața de umiditate. Acest material de acoperire convențional, care este lipită pe dungi verticale depuse pe pereții mastic. Ca impermeabilizare poate fi folosit și mai moderne, de înaltă calitate, materiale din fibre de sticlă. Și tu poți acoperi doar pereții mastic special rezistent la apa.

Conducerea hidroizolarea baie

Conducerea baie de impermeabilizare.

După impermeabilizarea pereților trebuie nivelate cu ipsos și amorsat. Apoi, puteți selecta materialul care se va confrunta cu o baie. Acesta poate fi panouri din plastic sau dale. Tile - un material ideal pentru spațiu de perete cu umiditate ridicată. Pentru instalarea necesită anumite abilități, dar dale bine stabilite păstrate timp de zeci de ani.

La alegerea culorii țiglei, ar trebui să acorde o atenție la dimensiunile camerei. În cazul în care baia este mică, nu utilizează culori închise, deoarece acestea vor face spațiul camerei chiar mai mici. Placi de ceramica pot fi stabilite până la tavan, și poate fi oblitsevat baia ei jumătate. În acest caz, vă puteți arăta creativitatea și vopsea pereții.

pictura pe perete

Wall sub pictura trebuie să fie perfect netedă. Dacă faceți-le tencuite și grunduite în mod corespunzător, se va dovedi doar o astfel de suprafață netedă. Ar trebui să-l vopsea cu vopsea de latex. Puteți folosi vopseaua de orice culoare, dar ceea ce a fost spus despre culoarea țiglă, și se referă la culoarea vopselei. Vopsea latex ar trebui să fie de bună calitate. Se usuca rapid, și într-un timp scurt, puteți începe pictura.

Pentru a face pictura pereților cu propriile sale mâini, aveți nevoie de:

  • latex alb;
  • culoarea de culori diferite;
  • Pensule de diferite dimensiuni și vopsea cu role;
  • Recipient pentru amestecarea cu schemele de culori de vopsea.
Pictura pereti baie

Foarte populare pereți de baie pictura, din cauza designul său unic.

Cum pictura, vor fi discutate pe exemplul cel mai simplu model - bule. Deci, acoperit cu vopsea nuanța dorită a peretilor sunt gata. Kohler este amestecat cu vopsea, pentru a obține o culoare diferită de culoarea peretilor. Apoi, desenează un cerc mic. In interiorul cercului sunt accidente vasculare cerebrale aplicate si patch-uri de vopsea alba pentru a face să arate ca un balon. trase din apropiere alta și așa mai departe.

Acest tablou de perete este foarte simplu, și este puterea chiar și un om care nu a pictat. Acest model simplu va da personalitatea baie și însufleți cameră. Profesioniștii pot crea pe pereții camerei imagini reale, dar acest lucru necesită experiență și îndemânare a artistului. subiecți foarte frecvente - acestea sunt diferite peisaje, mare, sau altceva care este capabil de a extinde spațiul din cameră. Puteți lipi și imagini de fundal aferente. Există imagini de fundal speciale, care sunt concepute pentru lipirea-l în baie.

Instrumente pentru finisare și vopsirea pereților în baie

Instrumente pentru finisare și vopsirea pereților în baie.

Scrierea te o baie, trebuie să aibă în vedere faptul că modelele orizontale extinde spațiul vizual și verticală - face camera de mai sus. Pictura de pe pereți, a făcut cu propriile mâini, este bun, deoarece acesta poate fi actualizat întotdeauna atunci când desenul plictisit. După cum sa menționat deja, dala de calitate stabilite se poate lipi pe pereți de zeci de ani. şi pentru a actualizați baie cameră, puteți schimba pur și simplu pictate periodic pe perete.

perete vopsit nu se inchide niciodata mobilier sau accesorii. Toate rafturile sunt montate pe ceilalți pereți. Placi de foraj foraj de construcții cu un burghiu cu vârf de diamant sau un stilou, care este proiectat pentru țiglă. Lucrările de foraj de obicei, cu gresie nu se poate. Se poate fisura. Pentru ca instrumentul nu alunecă pe suprafața netedă a țiglei, tigla este lipit banda de la punctul în care trebuie să faci o gaură. Burghiu cu o ușoară presiune și un exercițiu de viteză mică. Atunci când dala este forate, semănătoarea convențională este introdus în sapa, care poate face găuri în zidărie sau beton. Apoi, există ciocanul dibluri și șuruburi de plastic atașate regimentul sau alt element al interiorului.

Puteți desena un perete sau unele dintre ele cu panouri din plastic. În acest scop, peretele montat ladă de lemn, care este montat pe plastic. De asemenea, utilizat profil metalic. Astfel de panouri au conexiune „nut si feder“, astfel încât să le fixeze destul de ușor. Acesta poate fi fixat cu șuruburi, cuie sau adeziv.

În cazul în care decizia de a REVET gresie baie pereți din cameră, cel mai bine este de a alege o piesă cu un model. Acesta poate fi realizat din mozaic. Designerii recomanda plasarea unui mozaic, astfel încât lumina a căzut pe ea. Acest lucru poate fi lumină naturală, în cazul în care baia are o fereastră sau iluminare artificială cu ajutorul unui luminări instalat corect.

instalarea de plafon

Foarte adesea montate pe cremalieră și pinion tavan în baie. Este ușor de făcut chiar și în casă. Pentru a face acest lucru, notați linia orizontală, cu plecare 10-15 cm de tavanul camerei. De-a lungul acestei linii este fixat metal sau profil de plastic. Apoi, înșurubate umerase de plafon, care sunt atașate anvelope speciale pentru șine de montaj. După aceea, trebuie doar să faceți clic pe șinele rack. Reiki poate fi din metal sau plastic. Acest plafon este bine ca acesta poate fi instalat built-punct de iluminat. Aceste lămpi sunt deosebit de bune în cazul în care baia este mică și candelabre agățat ascunde spațiu, precum și sconces pe pereți.

Video pe „Pictura baie cu mâinile fotografia lui“

Baia poate fi făcută de tavane din gips-carton rezistent la umiditate, care este de asemenea montat pe profilul metalic. Și puteți face un plafon din lemn, dusumea umplute pe lada de lemn. Uneori, procesul de căptușeală, și fragmente de ziduri baie mare.

Paul, de obicei, așezați dale de podea sau de granit. dale ordinare pe podea pentru a pune este imposibil, deoarece este alunecos.

Video pe tema „Cum de a decora un perete. O idee interesantă“

Gândire prin proiectarea de baie lor, n-ar strica să se familiarizeze cu diferite imagini de interioare finite. Acest lucru poate determina opțiunile dorite.

Video pe tema „Decorul pereților cu propriile sale mâini“

Acest lucru poate fi originale pictura pereti, design țiglă, și mai mult. De asemenea, sfaturi utile cu privire la designul citit, de asemenea, ele pot fi găsite multe lucruri interesante.

Video pe tema „Idei pentru Halloween | DIY: Halloween“

Nu vă fie teamă de a experimenta cu pictura pereti, deoarece va crea un design cu adevărat original, care va fi mândri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Baie mozaic - un tribut adus la tendințele modei sau artelorBaie mozaic - un tribut adus la tendințele modei sau artelor
Cele mai bune idei pentru renovare baieCele mai bune idei pentru renovare baie
Care sunt nuanțele de plăci de ceramică în camera de aburi?Care sunt nuanțele de plăci de ceramică în camera de aburi?
Cum se poate decora baie și unele selectați dale pentru baie?Cum se poate decora baie și unele selectați dale pentru baie?
Ce dimensiune ar trebui să fie baie mică pentru o baie?Ce dimensiune ar trebui să fie baie mică pentru o baie?
Fals fereastra in baieFals fereastra in baie
Principalele opțiuni pentru decorare baiePrincipalele opțiuni pentru decorare baie
Decorarea un mic WCDecorarea un mic WC
Ce material este mai bine pentru pereții de baie o - pin sau molid?Ce material este mai bine pentru pereții de baie o - pin sau molid?
Decoreaza peretii camerelor de copii cu ajutorul imaginilor monocromeDecoreaza peretii camerelor de copii cu ajutorul imaginilor monocrome
» » » » Cum de a decora peretii din baie?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate