WikiWiex.com

Cum cel mai bine pentru a decora baie

Video pe tema „proiectarea și repararea baie și toaletă plastic (partea 2-I)“

reconstrucție completă a baie multora le pare o sarcina descurajatoare, care necesită abilități speciale și o experiență profesională de instalații sanitare și de constructor-masă de toaletă. De fapt, în cazul în care demontarea modulelor sanitare învechite și înlăturarea capacului purtat pereții și podeaua poate fi le face, plasarea și instalarea noului poate fi o piatră de poticnire pentru lucrătorul acasă. Răspunsul la o întrebare - cum de a decora o baie - este evident și dincolo de orice îndoială. Desigur, gresie si faianta. La urma urmei, pentru finisarea suprafețelor care urmează să fie expuse direct la vapori de apă și la temperaturi care se schimbă rapid, în prezent nu există nici o alternativă. Într-o condiții mai blânde la umiditate ridicată pot fi utilizate din fibră de sticlă. peretele despărțitor și incinta de duș poate fi făcută din blocuri de sticlă.

Decorarea gresie baie, gips-carton si vopsea

placi ceramice, gips carton rezistent la apa si vopsea sunt foarte bune pentru finisare baie. O poți combina totul.

Video pe tema „Instalarea de panouri de plastic din PVC în baie“

Tuburi adecvate de cabluri

În cazul în care proiectul revizuire baia este gata, totul este gândit și măsura de șapte ori, în cazul în care toate materialele și echipamentele necesare achiziționate, puteți începe de stabilire și de instalare a conductelor de apă, canalizare și de canalizare. Este posibil să aveți pentru a elimina vechi, ruginite peste mulți ani de funcționare, conductelor. Nu se poate face fără un ciocan și dalta, prin urmare, praf și moloz, și necesitatea de a ciocan departe la perete pentru a elimina conductele vechi. Consecințele de distrugere au făcut pentru a elimina, pentru luciu peste gropi.

Schema de apă caldă și rece

Schema de apă caldă și rece.

Video pe tema „Cum de a decora o baie?“

Pereții ar trebui să fie fără iregularități și straturi. Noi tevi din plastic flexibil și le îndoaie la modulele sanitare montate pe partea de sus a pereților. Este nevoie de foraj numai găurile pentru suporturile pentru atașarea acestora.

panourile de gips Ulterior, conducta va fi închisă, care, la rândul lor, vor continua să fie acoperite cu plăci ceramice. Posibilitatea de a utiliza panouri de gips la o umiditate ridicată, datorită capacității lor de a absorbi umezeala atât, și din nou, cu ușurință, fără consecințe da, păstrarea integrității.

În cazul în care conductele rula de-a lungul partea de jos a pereților, pentru camuflarea va construi suficient de papuc de la sol. În cazul în care instalația electrică a unei conducte mai mari, apoi să le închidă, veți avea nevoie de o ladă sub gips carton. Apropo, se va efectua o cablare ascunsă, instala puncte de vânzare și program suplimentare.

panouri gips-carton

În cazul în care pentru a ascunde conductele de apă și de canalizare este suficient pentru a construi doar papuc de la sol, naveta numai la înălțimea soclului. În caz contrar, Astereală se face pe perete. Face posibilă lățimea dorită a benzilor sau a profilelor metalice. șipci Elemente la intervale de aproximativ două picioare sunt fixate pe perete cu dibluri paralele cu podeaua, cu speranța că amplasarea panourilor de gips este vertical. Cerința obligatorie - plasarea benzi sau profile pentru tavan și podea. placi de gips sunt fixate cu șuruburi de învelire. În locurile conducte proleganiya ladă a făcut reduceri de dimensiune. În cazul în care nu este nevoie de naveta, de exemplu, peste soclu, placi de gips sunt lipite direct pe perete, care trebuie să fie pregătită cu grijă specială - nivelat, curățate și amorsate.

Schema de instalare perete gips-carton cu ajutorul unui cadru

Schema de instalare perete gips-carton cu ajutorul cadrului.Eticheta este realizată folosind o compoziție adezivă rezistentă la apă, preparată în conformitate cu instrucțiunile de utilizare, pe baza acestui scop să se usuce amestecul. Compoziția adezivă este aplicat direct dot gips carton în patru rânduri, dintre care două sunt pe marginile panoului. Împingeți panoul de gips-carton pe perete poate fi un dispozitiv special de presare sau doar resturi de plăci groase, care ,, banda adeziva poate fixa nivelul dacă este necesar. Montat pe panoul de margine incita și mai mult adeziv. Panouri de gips-carton Urmatoarele lipite spate în spate cu cel precedent. Cusăturile dintre panourile sunt sigilate cu chit și zashlifovyvayut.

pereți despărțitori

Acoperiți panouri de gips-carton cu placi ceramice poate începe numai după ce adezivul cu care au fost atașate la pereții să se usuce complet. Suprafața netedă a panourilor cu șmirghel, cu un abraziv mare a fost transformată în stare brută să o aderență sigură și durabilă la adezivul pentru gresie face. Apoi se procedează pentru marcarea liniilor de bază de aplicare față de care și placarea vor fi executate.

Video pe tema „Ce este mai bine pentru a face plafonul în baie“

marcaje țiglă

Dalele urmează să fie instalate pe pre-marcare.

In cele mai multe cazuri, linia de bază este realizată vertical pe peretele central, asigurându-se că marginile porțiunii acoperite aranjate dale parțiale de aceeași lățime, evitând totuși situația în care benzi extreme dale sunt excesiv de înguste și strica imaginea de ansamblu. În astfel de cazuri, schimbare de bază. marcarea pereții de sub gresie în baie este că ai nevoie de podgadat, astfel încât, în mijlocul concluziilor conductelor de apă a reprezentat cusătura între rânduri de plăci, iar la peretele de interfață și o cadă de baie sau chiuveta nu a rămas decalaj prea îngust caracteristică. Prin urmare, o mare importanță este locația nu numai pe verticală, ci, de asemenea, linia de referință orizontală.

Video pe „Economie și clientul este cel mai mic baie din lume! Reparare de baie“

recomandări

În prezența țevii de bază camuflare începe cu lipirea plăcilor ceramice de suprafață verticală.

Video pe „Finish panouri de baie din PVC“

soiuri de țiglă

Soiurile de gresie.

Compoziția adezivă se recomandă să fie aplicată pe suprafața aplicației sub mai multe inele și aplatizează mistria sale dintata. Mai convenabil și mai rapid pentru a efectua stilizare, menținând în același timp cusături paralele, în cazul în care primul rând de plăci se bazează pe o șină plat, bătut în cuie de-a lungul liniei de bază, sau pe podea, baie sau bazin, în cazul în care există certitudinea că aceste suprafețe sunt paralele cu baza. Distanța egală este prevăzută între dale de inserție specială din plastic cruci. Locuri unde Placi ceramice este în contact cu marginile baie sau chiuveta, sigiliu cu ecrane speciale-stropi, răspândirea margini decorative, tencuită cu mastic de silicon.

După finalizarea vertical bordură finisaj de suprafață gresie continuă să fie plasate pe peretele de deasupra. Apoi lipiți pe o suprafață orizontală și capacul, transformându-l într-un raft la îndemână. Atunci când decorarea placi ceramice de bai in jurul articulatiilor cu echipamentul sau în afara peretelui țevii devine necesară pentru a realiza o formă de țiglă decupaje. În general, gresie trebuie să fie tăiate în centrul tăiat, în consecință, să modifice cele două părți, și apoi pentru a lipi în loc. Acest lucru se face cu ajutorul unui fierăstrău special pentru plăci ceramice.

În etapa finală a lucrării se face prin chituirea rosturilor. Aplicat direct pe masa de țiglă mistrie umple rosturile cu o spatulă de cauciuc miscari pe diagonala. Excesul de mortar este îndepărtat, cheltuielile la cusături rotunde un băț, în același timp, oferindu-le forma corespunzătoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ca baie în soluționarea hruschevkeCa baie în soluționarea hruschevke
Cum sa faci o baie de design bun micCum sa faci o baie de design bun mic
Ceea ce se poate proiecta o baie mare?Ceea ce se poate proiecta o baie mare?
Design interior modern de baieDesign interior modern de baie
Placi ceramice pentru WCPlaci ceramice pentru WC
Cum de a dota o baie micăCum de a dota o baie mică
Agățat de toaletă - un cuvânt nou în instalații sanitare devine obișnuitAgățat de toaletă - un cuvânt nou în instalații sanitare devine obișnuit
Sfaturi pentru dezvoltarea unui design de baie și toaletăSfaturi pentru dezvoltarea unui design de baie și toaletă
Decorarea un mic WCDecorarea un mic WC
Baie negru și alb: dungi, șah și alte ideiBaie negru și alb: dungi, șah și alte idei
» » » » Cum cel mai bine pentru a decora baie

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate