WikiWiex.com

Metode de finisare bai

În cazul în care repararea este foarte important pentru a alege un material de finisare în baie. În acest caz, trebuie să se concentreze nu numai asupra parametrilor săi externi (textura, culoare, etc.), dar și pe performanță, pentru că baia - o camera cu un nivel ridicat de umiditate, astfel încât materialul decorativ trebuie să aibă o umiditate proprietăți repelente. Datorită faptului că un număr mare de materiale decorative prezentate pe piață astăzi, decorare baie

Aceasta poate fi realizată în diferite moduri. Prin urmare, principalele metode vor fi discutate mai târziu baie de finisare.

Baie dupa vopsire

Figura 1. Materialele utilizate în decorarea baie, trebuie să aibă proprietăți hidrofuge.

Video pe „Decorarea o baie și o toaletă din PVC panouri“

opţiuni de buget

Multi proprietari pentru un motiv oarecare nu pot sau nu doresc să utilizeze ca o cadă de baie de linie de materiale scumpe (ceramica, mozaic, lemn, piatră naturală, etc.). În acest caz, puteți utiliza pereții opțiune mai ieftină, care sunt ideale în cazul unui buget limitat. Aceste materiale includ:

 • vopsea rezistenta la apa;
 • film de construcții;
 • tapet;
 • Panouri din plastic.
Structuri tehnologice captuseala cu garnituri hidraulice baie

Figura 2. Tehnologia construcțiilor căptușesc garnituri hidraulice de baie.

Cea mai populara varianta de baie de design a peretilor este culoarea lor. Această metodă este recomandată pentru utilizare atunci când baza buna si nu necesita un tratament suplimentar. Finisare baie de vopsea cu ajutorul unei umiditate rezistente, respingător grăsime și compoziție rezistentă la murdărie. Cea mai bună opțiune este un latex pe baza colorantului. Vopseaua are un cost relativ scăzut și o gamă largă de culori, astfel încât aceasta poate ajuta să realizeze aproape orice decizii de proiectare (Fig. 1).

O altă opțiune de buget baie de design de perete este din PVC sau bandă adezivă. Acest material face posibil să se actualizeze rapid și ușor fundație vechi, iar camera pentru a da prospețime și de eleganță. Astăzi puteți cumpăra aproape orice film color. De asemenea, este posibil să se efectueze o simulare a unui lemn natural, marmura, plută și alte acoperiri decorative (Fig. 2).

Dacă băile de finisare vor fi wallpapered, următoarele tipuri de materiale de web pot fi folosite pentru aceste scopuri:

 1. tapet rezistent la apa. Acest capac special cu un strat protector superior. Aceasta nu numai că a îmbunătățit rezistența la umiditate, dar, de asemenea, proprietăți antiseptice excelente, astfel încât pereții vor fi protejați împotriva formării mucegaiului și a mucegaiului. Aceasta este cea mai bună opțiune, care vă permite să facă simplu și ieftin renovare baie.
 2. tapet de vinil. Acesta este un tip de material web care tolereaza contact direct cu apa pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, baia de finisare acest material vă va servi pentru o lungă perioadă de timp.
 3. Auto-adeziv tapet. Acest material decorativ este mult ca filmul de obicei auto-adeziv. Singurul dezavantaj este lipsa de culori, care se limitează în mare măsură posibilitățile de proiectare pentru proiectarea de baie.
 4. Fibra de sticla. Acest material este produs pe bază de sticlă, astfel încât nu absoarbe umezeala. Prin urmare, este adesea folosit pentru fibra de sticla finisare baie. Astăzi a emis 2 tipuri de fibra de sticla: cu desen și pictură. Fosta au un preț mai mare, dar nu au nevoie de tratament suplimentar, astfel încât lucrările de finisaj se va lua departe ai mult mai puțin timp și efort.

Video pe tema „Surprize cu plastic pentru finisare baie“

Conducerea de finisare cameră baie țiglă

Figura 3. Schema de finisare baie faianta baie.

Cel mai ieftin mod de a termina baia este utilizarea de panouri din plastic. Aspectul lor atractiv și ușurința de instalare, cauza tot mai mare popularitate a acestui material.

Panouri din plastic rezistă perfect fluctuațiile de temperatură și umiditate, ușor să aibă grijă de ei.

Singura lor dezavantaj este o rezistență mecanică relativ mică.

Video pe tema „idei și opțiuni pentru finisare baie“

De asemenea, panourile din plastic pot fi folosite ca material de finisare suplimentar (pentru placare utilități atunci când aveți nevoie pentru a menține accesul liber la acestea).

metodele tradiționalemateriale decorative tradiționale pentru pereții din baie este gresie (Fig. 3). Comparativ cu alte materiale de finisare pe care le are următoarele avantaje:

 • A 100% etanșă la apă;
 • rezistență mecanică ridicată și rezistență la abraziune;
 • ușor de curățat (pot fi spălate prin orice curățare de uz casnic);
 • o gamă largă de produse (tigla pot avea diferite nuante, modele, textura si forma).
Conducerea de finisare Panouri din plastic pentru baie

Conducerea de finisare panouri din plastic baie.

Related Videos „Finishes camera de gresie baie“

Singurul dezavantaj este complexitatea depunerii ei țiglă. Pentru a efectua instalarea de calitate, trebuie să aveți cunoștințe și abilități specifice. Prin urmare, dacă nu sunt încrezători în abilitățile lor, este mai bine să încredințeze profesionale de lucru. Dacă decide să facă dale de stabilire cu mâinile lor, atunci trebuie mai întâi pentru a calcula suprafața de finisare, care se va achiziționa numărul necesar de dale.

Atunci când cumpără gresie, o atenție deosebită trebuie acordată nuanța, deoarece loturi diferite s-ar putea diferi. Pentru a face baie mai finisaj atractiv poate fi diluat cu un fundal general, cu model sau dale colorate.

Tile într-un singur lot poate varia în ambele dimensiuni. Practic se poate observa în producătorii interni. Achiziția gresie importate vă va salva de la această deficiență și va facilita foarte mult munca la instalarea acestuia. Cu toate acestea, costul ridicat al mărfurilor străine este un fapt că forțele pentru a face o alegere în favoarea producătorilor interni.

instalarea de placi

Instrumente pentru finisare cameră baie țiglă

Instrumente pentru finisare baie faianta baie.

Video pe „Metode alternative de finisare baie“

Finisare o baie ceramice țiglă propriile lor mâini prin utilizarea unor astfel de instrumente și materiale:

 • roată și cauciuc spatulă;
 • placi de ceramica;
 • ruleta;
 • nivel;
 • feroviar;
 • creion;
 • cruci și pene;
 • adezivi;
 • amestec de mortar;
 • Organe de asamblare.

Video pe „plafon de plastic pentru finisare bai si bucatarii. Alegere Secretele din plastic“

De stabilire a începe cu funcționare implementarea unui marcaj. Pentru a face acest lucru ia o șipcă de lemn sau metal, care este stabilit de nivelul strict orizontal, după care este fixat pe perete cu șuruburi. Apoi, montat primul rând de plăci în jurul perimetrului camerei. Între elementele adiacente sunt setate pentru a forma cruci cusături plate. Pentru fixarea țesăturii foloseste un adeziv special, care poate fi aplicat în 2 moduri:

 • amestecul a fost aplicat pe partea din spate a plăcii cu o spatula dintata;
 • adezivul este aplicat pe perete.

Alegerea opțiunilor depinde în întregime de preferințele dumneavoastră. După primul rând este pus, se poate trece la instalarea rândurile 2 și ulterior de jos în sus. După stivuire închidere trebuie sa se usuce adezivul (aproximativ 24 de ore), iar apoi se poate trece la cimentare.

Ca un amestec mistrie de țiglă în baie este recomandat să cumpere o substanță specială, care conține în compoziția sa aditiv antiseptic.

moduri originale

Dacă doriți să creați un adevărat unic și interior baie modernă, în acest scop, este posibil să se utilizeze următoarele materiale de finisare:

 1. Mozaicuri. Se merge bine cu alte materiale cu care se confruntă și pot fi realizate din sticlă, piatră, sau glazuri ceramice. Pentru a obtine un interior unic de baie, puteți crea o imagine neobișnuită a unui mozaic de propriile sale schițe.
 2. Copac. Cel mai adesea folosite pentru finisarea șipci din lemn de esență tare: basswood, stejar, plop. Pentru a proteja materialul de umiditate, este procesat de substanțe speciale umiditate repelente.
 3. Aglomerați. Pe plan extern, materialul seamănă cu o țiglă, dar are o viață rezistență și un serviciu mult mai mare. Singurul dezavantaj este costul ridicat al aglomerați, astfel încât să permită acesteia să nu toată lumea poate.

Cunoscând avantajele și dezavantajele materialelor, puteți alege cea mai bună opțiune care se potrivește cel mai bine în interior baie conceput.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Baie mozaic - un tribut adus la tendințele modei sau artelorBaie mozaic - un tribut adus la tendințele modei sau artelor
Cum sa faci o baie de design bun micCum sa faci o baie de design bun mic
Cum sa faci o baie folosind mozaic finitCum sa faci o baie folosind mozaic finit
Ce poate fi de finisare baie?Ce poate fi de finisare baie?
Placi ceramice pentru WCPlaci ceramice pentru WC
Finisaje tradiționale și originale în baieFinisaje tradiționale și originale în baie
Fals fereastra in baieFals fereastra in baie
Ce ar trebui să fie o baie de țiglăCe ar trebui să fie o baie de țiglă
Principalele opțiuni pentru decorare baiePrincipalele opțiuni pentru decorare baie
Sfaturi pentru dezvoltarea unui design de baie și toaletăSfaturi pentru dezvoltarea unui design de baie și toaletă
» » » » Metode de finisare bai

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate