WikiWiex.com

Cum se panourile de baie arma de plastic?

Baie - una dintre cele mai mici, dar cele mai importante camere din casa. De la starea sa depinde de starea de spirit și de proiectare, și de multe ori de sănătate. Din păcate, repararea camerei este foarte scump, pentru că, în ciuda dimensiunii mici, există o mulțime de elemente de care depinde siguranța locuitorilor direct. Dar, cu abordarea corectă poate salva suficient de semnificative pentru a renunța la placare de pereți și să prefere din plastic (fig. 1).

Video pe tema „Reparatii panourile de plastic baie ieftine“

baie din material plastic Placări

Figura 1. Pentru a economisi bani baie poate fi placată cu panouri din plastic.

Video pe „Reparare PVC panouri de baie din material plastic“

Panouri din plastic - modern, de înaltă calitate, frumos și lucruri uimitoare.

Și ceea ce este deosebit de frumos, panouri pentru mantale de baie poate fi destul de singur. Cel mai important, să examineze cu atenție procesul și să se familiarizeze cu labirintul de a lucra cu materialul.

panouri Caracteristici

desen

Figura 2. Conectarea la un singur desen poate fi panouri din plastic de diferite latimi si culori.

Panouri din plastic moderne sunt ideale pentru garnituri de baie. Ele sunt rezistente la agenți de curățare și de umiditate, care trebuie să fie utilizate destul de des. În plus, din cauza decalajului dintre perete și direct cu folie de plastic, puteți ascunde conductele unpresentable, cablurile și altele afectează în mod negativ aspectul camerei.

La alegerea materialului, în primul rând ar trebui să acorde o atenție la lățimea sa. Panouri din plastic înguste arata destul de prezentabil, dar instalarea lor va lua o mulțime de timp. Trebuie avut în vedere faptul că alegerea acestui tip de material deșeu este mult mai puțin. Atașați panouri late rapid și mai ușor, dar trebuie să știți că se potrivesc va fi destul de o mulțime de resturi. Chiar și o mică greșeală poate duce la o parte semnificativă a resurfacing.

Video pe „Panouri Finish de baie și WC, baie de finisare panouri din plastic din PVC“

În ceea ce privește culoarea, regulile nu diferă de opiniile generale ale designului interior. Culorile deschise extinde vizual limitele de baie, de culoare închisă - se va restrânge. combinatii originale uite posibil, se combină într-un singur desen poate fi panouri din plastic de diferite lățimi și culori (fig. 2).

constructii din lemn

Figura 3. Cadru din lemn - economic și ușor de utilizat.

Video pe „Decorarea panourile de baie din material plastic“

Există subtilități în lucrul cu material plastic.

 1. În urma achiziției materialului, se lasă timp de câteva ore în baie. PVC, din care panoul trebuie să se adapteze la condițiile noului mediu, nu va permite să se deformeze după instalare.
 2. În cazul în care șina de baie prosop este prevăzută sau un alt element de încălzire, este necesar să se aibă grijă de căldură Reflector. Cu expunerea activă la panourile din plastic de căldură pot fi deformate și decolorate.
 3. Instalarea ar trebui să înceapă cu cel mai semnificativ unghi. De obicei, acesta este îmbinarea pereților în colțul din stânga opus ușii. Dacă trebuie să tăiați panouri din plastic, veți fi întotdeauna siguri de un loc foarte important perfect.
 4. Nu este necesar să se închidă în siguranță, plasa îmbinări de țevi, și alte elemente care necesită acces periodic (contoare). Pentru mascarea lor poate folosi panouri detașabile, așa-numitul audit al ușii. În acest caz, nu aveți timp și de timp din nou pentru a dezasambla o parte a proiectului.
 5. Înainte de a trece direct la instalare trebuie să fie îndepărtate cu grijă de pereții acoperirii vechi. Acest lucru va ajuta la salvarea câțiva centimetri de spațiu de baie și nu permit să se reproducă ciuperci dăunătoare. În plus, peretele poate fi tratat cu un antiseptic special.

lăzi tipuri

cadru metalic

Figura 4. Cadrul metalic este un material de încredere care nu este supus distrugerii.

Video pe tema „Plafonul în baie timp de 15 minute cu mâinile. Sfaturi și trucuri plafon panouri montate în aur!“

Panourile din plastic sunt întotdeauna montate pe un cadru special, numit naveta. Dacă alegeți acest tip de pereți și întrebându-se cum să baie arma, ar trebui să știți că lada este de 2 feluri, iar fiecare dintre ele are avantaje și dezavantaje.

 1. Cadru din lemn. Este ușor de a lucra, acest material este mai ieftin decât cutii din metal. Dar este bucăți de lemn merita sa ne amintim trebuie tratat cu compoziție conservant pentru a evita apariția de ciuperci, la fel ca în umiditatea de baie. cutie din lemn realizate din lemn secțiunea 10 * 30 * 20 mm până la 50 mm. le unghiilor la o distanță de 20-40 cm unul de altul, în funcție de lățimea panourilor de plastic. Fasciculul inferior este necesar să fie în contact cu podeaua, iar partea de sus - cu plafonul, acesta va oferi rigiditate structurală. În caz contrar, panoul va încovoia și se va strica punctul de vedere din baie. După montarea barelor orizontale, se poate trece la fixa verticală, dar necesar pentru perete în prealabil despărțitor. Acest lucru se face folosind un nivel de spirit și un creion. cutie din lemn fixate cu cuie sau șuruburi (Fig. 3).
 2. cadru metalic. Acest tip de preferat, nu este supus decaderii și în cele din urmă deformate. Pentru aceasta se utilizează pentru fixarea profilului metalic tip CD gips-carton. Pentru perete este atașat printr-o schemă similară cu instalarea de cutii de lemn. Pentru fixarea cu șuruburi de mici - așa-numitele „Puricii“ (figura 4).


Odată asamblate ladă, se poate trece direct la panoul de montaj din plastic.

astereală din plastic

plinta PVC

Figura 5. Soclul din PVC poate fi un standard sau un canal de cablu.

Pentru a decora calitativ panourile de baie din material plastic, veți avea nevoie de:

 • Panouri din plastic;
 • muluri - mobila, care permite să facă articulațiilor insesizabil;
 • șurubelniță;
 • foarfece sau un fierăstrău;
 • creion și rigla;
 • dispozitive de fixare: Când se lucrează cu o ladă de lemn - console, șuruburi sau cuie, șuruburi metalice -.

panouri pentru baie ar trebui să înceapă cu accesorii de montare si ghiduri, va ascunde toate îmbinările și posibilele nereguli panourilor. Este de asemenea necesar să se pregătească în avans plintă din PVC, acesta poate fi un standard sau un canal de cablu (fig. 5).

Decorarea panourile de baie din material plastic

Figura 6: Terminați panourile de baie din material plastic mai ieftin și instalarea panourilor se face destul de repede.

baie cofrajul la care se face după cum urmează, începând cu cel mai semnificativ unghi. Ai nevoie să taie plasticul la înălțimea dorită. Introduceți elementele de fixare panou, pe partea de a atașa pe învelișul protector prin intermediul unor șuruburi autofiletante sau capse. Farmecul special al cămășii de plastic este faptul că toate elementele de fixare sunt mascate de elemente de fixare de blocare. După instalarea primului panou ar trebui să continue să lucreze la acest sistem în Fig. 6.

După montarea fiecărui element care urmează să fie verificate structuri verticale folosind un nivel de spirit, acesta va încerca mai întâi să baie perfect în teacă.

Deci, este atașat panouri din plastic, una după alta, te va apropia treptat următorul colț. Este probabil ca plasticul rămas nu se potrivește în lățime. În acest caz, ar trebui să acționeze după cum urmează. măsurați cu atenție lățimea, consumul de material va depinde de marcaj. Folosind o riglă și creion marchează linia de tăiere și se împarte panoul cu foarfece în 2 părți. Atașați la peretele părții dorite a unui mod familiar.

Datorită intricacies operaționale, decorare baie necesită o etanșare suplimentară. Acest lucru se poate face cu un material de etanșare simplu transparent. După sfârșitul asieta din plastic, cu atenție răspândirea materialului de etanșare de pe articulații și de blocare de conectare. Acest lucru va proteja suprafața sub plasticul de la obtinerea umed și formarea mucegaiului.

Când tot zidul va fi gata, va trebui să acorde o atenție la locul de îmbinare de baie din material plastic și metal. Nu ar trebui să încerce să se adapteze cu atenție materialele, trebuie să rămână o mică deformare decalaj. El nu va permite baie de perete de acoperire crescute cameră. Închide poate fi banda acrilic.

Pentru mascare profilul de articulație superior necesară utilizarea în formă de L. Junction de perete și planseului nu necesită, după cum va fi setat plinte.

Odata inteles cum sa baia de arma, puteți utiliza abilitățile dobândite în mod continuu. De exemplu, pentru a actualiza orice cameră cu panouri din plastic, deoarece instalarea lor nu este complicat. Cu noi abilități de baie renovate sau orice altă cameră va fi rapidă și relativ buget.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care ar putea fi plafonul în baieCare ar putea fi plafonul în baie
Headlining Panouri din plasticHeadlining Panouri din plastic
8 Motive pentru care ar trebui să facă un plafon de panouri din plastic8 Motive pentru care ar trebui să facă un plafon de panouri din plastic
Jaluzele pentru baie - practice și elegantJaluzele pentru baie - practice și elegant
Decorarea pereților cu propriile sale mâini cu panouri din plasticDecorarea pereților cu propriile sale mâini cu panouri din plastic
Ce dimensiune ar trebui să fie baie mică pentru o baie?Ce dimensiune ar trebui să fie baie mică pentru o baie?
Plafon de reparații în baiePlafon de reparații în baie
În ce ordine se efectuează muncă de finisare?În ce ordine se efectuează muncă de finisare?
Variante de placi de proiectare in baieVariante de placi de proiectare in baie
Instalarea de panouri din PVC cu propriile lor mâiniInstalarea de panouri din PVC cu propriile lor mâini
» » » » Cum se panourile de baie arma de plastic?

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate