WikiWiex.com

Încălzirea caramida baie - pereți și tavan

Video pe „izolare a pereților din interior Penoplex“

Ieșirea epuizată de parilochki în propria baia comună și caldă ... ... Este puțin probabil ca cineva tentat de o astfel de perspectivă sumbră. Pentru acest cosmar nu se traduce în realitate, trebuie să aibă grijă de izolație termică de înaltă calitate a băii. Hai sa vorbim despre cum să se încălzească caramida baie.

Schema fundație baie încălzire

Schema de fundație baie de încălzire.

Desigur, cărămida în sine este un material destul de cald, dar proprietarul de baie provocare - pentru a realiza spații de încălzire rapidă și retenție de căldură lung, deoarece toate - factorii de funcționare economică și confortabilă a băii. Pur și simplu pune, calitate bai caramida izolare va face vacanța mai plăcută și mai ieftin.

Baie Cerințe izolație cărămidă

Clădirea în sine are un scop diferit de casa, astfel încât cerințele pentru izolarea sa difere semnificativ. Este necesar să se realizeze nu numai căldura, dar, de asemenea, bariera de vapori și hidraulice. Pentru a face acest lucru, începe cu izolația de fundație. El a pus rogojini minerale.

Înainte de începerea aranjament etaj al solului sub ele, de asemenea, izolat cu grijă: turnat bloc de beton sau zgură. Grosimea stratului de material trebuie să fie o jumătate până la două ori mai mare decât grosimea pereților băii. Podele poate fi doar grinzi uscate și grinzi.

pe pereții muncii izolare termică

Izolarea termică a unui perete de cărămidă

Izolarea termică a unui perete de cărămidă

Din interiorul băii este rafinat și în același timp, este încălzită de o astereală din lemn. Cu toate acestea, chiar înainte de a se face lucrările de finisare, abur. Ca material de barieră de vapori a funcționat bine folie și hârtie kraft.

Peretii din camera de aburi și spălarea necesită îngrijire specială - este mai bine să utilizați o folie, și puteți face și hârtie kraft pentru restul camerei. Materialul este așezat între peretele exterior și panourile interioare din lemn. Este important să se izoleze plafonul, în caz contrar eforturile care vizează încălzirea pereților, da un rezultat mediocru.

Plafonul în zona de atenție specială

Deasupra plafonul pus un strat de fibra de sticla. Stratul următor este turnat peste materialul acoperit. Se compune din glinopeschanogo soluție cu rumeguș sau paie tocate (sexual). Compoziția este amestecată într-o proporție de 1: 1. . Grosimea optimă a stratului de soluție pe sticlă - 20-30 cm strat Next - solutie glinopeschany cu vermiculit (1: 3, respectiv). Grosimea ei trebuie sa fie de aproximativ 50 mm.

izolația acoperișului Scheme

Schema de izolație acoperiș.Pentru încălzirea a fost de calitate, este necesară pentru a da o soluție să se usuce bine. Acest lucru durează de obicei de la câteva săptămâni până la două luni. Această diferență de timp este cauzată de particularitățile condițiilor meteorologice. După uscarea soluției acoperite cu spumă la 100-150 mm grosime, după care întreaga construcție este umplut cu spumă mortar de ciment firimituri (1: 3, respectiv). În cazul în care proiectul mansarda de mai sus sauna, toate straturile de izolație realizate pe material pentru acoperișuri sau carton bitumat, care se întinde pe o podea de lemn.

În interiorul tavan izolat, astfel: o placă blister montat Batten 500 mm, între care este fixat un strat de fibră de sticlă, apoi - o izolație termică (aproximativ 50 mm). Ca izolație utilizate în mod obișnuit sau lână caolin bazalt. Următorul strat - folmotkan sau folie. Când toate straturile de izolație instalate, puteți arma în cele din urmă plafon de căptușeală. Suprafața este izolat în siguranță.

Pe ce se poate salva?

Cum să nu se încălzească camera și dacă ferestrele sunt scurgeri, efectul este zero, deoarece cea mai mare parte căldura scapă prin fereastra de profil este. Răcirea rapidă a spațiilor contribuie, de asemenea, la un câmp mare de ferestre de sticlă.

Tehnologie konopatki fante de baie

Tehnologie konopatki fante de baie.

Video pe „izolare de perete“

Vag introdus de sticlă - un factor de apariție a fantelor care trec aerul rece, și chiar provocând apariția unor proiecte. În general, de înaltă calitate, băi de cărămidă de izolare este posibilă numai atunci când abordarea corectă a alegerea ferestrelor și montarea corespunzătoare a acestora și de etanșare.

Toate găurile și crăpăturile trebuie stemuite cu atenție și cadru - cât mai aproape posibil de a conduce vehicule pentru a acoperi. Apropo, această măsură este excelent pentru a preveni posibila aburirea a ferestrelor în viitor. Sticla trebuie să fie selectate cu atenție în funcție de dimensiune. Ei au nevoie să fie bine consolidate. Pentru bai ferestre neacceptabile cu un singur geam. Ar trebui să fie de cel puțin duble, triple și chiar mai bine. Ideal - ferestre cu geamuri duble.

cărămizi de izolare bai ale sigiliului este imposibilă fără ferestre. Acestea sunt sigilate și sigilate cu chit. De asemenea, acoperite cu chit și cuie de fixare a ferestrei. Puteți instala blocuri de sticlă. Ferestrele sunt nu numai pentru iluminatul camerei, dar, de asemenea, pentru ventilație, astfel încât nu uita ferestrele. Mai multe informații despre ferestrele pentru o baie.

unele nuanțe

  1. Reducerea pierderilor de căldură poate fi prin plasarea ferestrelor cât mai reduse posibil prin setarea ușii scăzută la camera de aburi și o ridică pragul.
  2. Dacă nu există apă în baie cu apă caldă și apa încălzită în rezervor, instalat direct în baie, este de dorit să izoleze rezervorul prea: astfel, se mai păstrează temperatura apei calde.
  3. Încălzitorul este cel mai bine granit somn si bazalt. rocă vulcanică preferat pentru cuptorul de baie.
  4. Cazanul este izolat plăci din folie. Aceasta asigură o bună izolare termică și un nivel ridicat de securitate la incendiu.

Când vine vorba de păstrarea căldurii în baie, fără fleacuri. În conformitate cu recomandările noastre, vă veți asigura un abur de lumină și o vacanță mare. Mult noroc!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Încălzirea baie în interiorul și în afaraÎncălzirea baie în interiorul și în afara
Cum cald cărămidă baie, creând o lumină și căldură plăcută a aburului?Cum cald cărămidă baie, creând o lumină și căldură plăcută a aburului?
Izolarea termică a băii sauna și interiorIzolarea termică a băii sauna și interior
Baie de incalzire - ferestre, pereți, tavaneBaie de incalzire - ferestre, pereți, tavane
Cum de a izola plafoanele în saună?Cum de a izola plafoanele în saună?
Baie caldă Ca de cărămizi: caracteristici de aspect și alegerea materialuluiBaie caldă Ca de cărămizi: caracteristici de aspect și alegerea materialului
Izolarea termică a unei cărămizi în interiorul băiIzolarea termică a unei cărămizi în interiorul băi
Producere de baie carcasăProducere de baie carcasă
Diferite metode de pereți de izolare în interiorul băiiDiferite metode de pereți de izolare în interiorul băii
Cum de a face un perete despărțitor în formă de T făcut din cărămizi într-o baie de bușteni?Cum de a face un perete despărțitor în formă de T făcut din cărămizi într-o baie de bușteni?
» » » Încălzirea caramida baie - pereți și tavan

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate