WikiWiex.com

Finisaje interioare de baie - pereți, pardoseli, banci si cuptor

O mulțime de cuvinte frumoase pentru a spune despre băi. Generalizând sensul tuturor citate și fraze, se poate concluziona că baia pentru poporul rus - acesta este cel mai bun loc pentru a vă caza, în cazul în care se pot relaxa nu numai corpul, ci și mintea. Cu toate acestea, mult mai plăcut să se odihnească, atunci când tipurile de ochi mangaierea frumoase și skilfully din camere sau a unui cuptor obișnuit. Baie de finisaj interior - nu ultima dată în materie de construcție a unor astfel de instalații.

baie Finisaje interioare

tapiterie din baie interioară creează căldura și confortul.

Cum de a face în așa fel încât camera a fost atât funcționale, cât și frumoasă? Acesta este, în principal, în repararea cuptorului tăiați? Ce materiale de a utiliza și ce nu ar trebui să fie utilizat? Pe aceste și alte întrebări vor primi răspuns un kit de informații, asamblat exclusiv pentru tine.

materiale de finisare

Dacă te uiți la fotografii de decor interior, veți observa o tendință comună - cameră de proaspete și asieta vestibul, de obicei, din lemn, deoarece acest lucru este materialul cel mai ecologic și în condiții de siguranță. Acesta poate fi utilizat în siguranță la temperaturi ridicate, luându-se în considerare numai de siguranță la foc.

Cu toate acestea, lemnul este, de asemenea, merită să selectați în funcție de anumiți parametri, pentru că nu toți copacii vor face modificări permanente de temperatură și umiditate excesivă în cameră. Finisaje interioare necesită lemn de înaltă calitate, care a trecut un tratament termic special. Astfel de proceduri sunt esențiale, deoarece acestea protejează structura materialelor de la factorii externi negativi, creșterea serviciului de viață.

Preferința este de a oferi lemnul, care are o conductivitate și setări scăzute de capacitate de căldură termică. Printre altele, acesta trebuie să aibă un aspect prezentabil și miros bine, precum și puterea de aroma lemnului va creste de multe ori la temperaturi ridicate. Înainte de a termina cu atenție inspecta copac - nu ar trebui să fie prezente pete de rășină și diverse noduri.

baie cu mâinile sale de finisare Acesta poate fi realizată folosind clasic din lemn, care au fost aplicate la baie încă în vechi:

 1. Lipa - privind încălzirea unor astfel de materiale în camera set parfumul delicat de miere, care nu este numai foarte plăcută, dar, de asemenea, util pentru oameni. Un alt avantaj este acela că var nu se întunecă la o umiditate ridicată, menținând un aspect frumos de mai mulți ani.
 2. Lemn abashi celebru pentru că nu se încălzește chiar și la temperaturi ridicate. Acest lucru face ca utilizarea sa în special în condiții de siguranță.
 3. Cedar oferă un miros minunat de pădurea de pini. Cu toate acestea, selectarea materialelor ar trebui să acorde o atenție deosebită posibilelor petele de rășină. Atunci când este încălzit ei secretă enzime dăunătoare pentru sănătatea umană.
 4. În cele mai multe cazuri, proprietarii de foarte viclean și inteligent preferă să fie combinate în finisarea speciilor de arbori plate și de conifere și foioase.

Cel mai de lemn „curat“, fără rășină utilizată pentru plafoane. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că cele mai multe creșteri de aer cald, determinând rășina (dacă este prezent) să se topească și să se scurgă în jos pe capetele oamenilor.

Finisarea din interiorul băii necesită diligență și decizii în cunoștință de cauză, astfel încât fiecare cameră trebuie să fie alese materiale adecvate în mod optim, care nu numai că decorează interiorul, dar, de asemenea, să fie cel mai funcțional. Dacă spălarea cu un vestibul și totul este destul de clar, așa cum este utilizat aici poate fi nu numai lemn, dar, de asemenea, de exemplu, diverse dale, amenajarea perechii - este o știință.

Pereții din camera de aburi

Finisare baie de căptușeală - este, mai presus de toate, utilizarea sa în camera de aburi, sala principală a clădirii. Mai mult decât atât, a fost expus la abur șoc termic maxim și expunerea la abur.

Turnate trebuie făcută din materiale bune. În cazul în care „actualizarea“ merită să ne amintim câteva reguli de bază:

izolaţie termică

Schema de izolare de baie.

 1. Materialul nu poate fi lacuit, deoarece chiar cel mai scump și de înaltă calitate, reprezentant al acestor substanțe va emana un miros neplăcut atunci când este încălzit. Căptușeală de finisare trebuie să fie întotdeauna în condiții de siguranță și plăcută.
 2. panouri pentru pereti nu pot fi vopsite cu vopsea, ca într-o baie, ea va elibera substanțe chimice periculoase.
 3. Turnate trebuie să fie asigurată prin cuie mod evazată ca metalul poate fi încălzit și ars pielea umană.

Decorarea pereților cu ajutorul căptușeală necesită o muncă preliminară. Dacă doriți să obțineți cele mai multe dintr-un spațiu strâmt, este necesar să se aplice pentru izolarea izolație de vată minerală, care este de obicei închis de efectele de abur cu folie de aluminiu. În loc de încălzire pot fi utilizate, de exemplu, tepofol folie care reduce cantitatea de muncă necesară și economisește timp.

căptușeală de finisare trebuie să fie separat de stratul de folie cu un strat de aer:

Podeaua în camera de aburi

De stabilire baie de pardoseală și pereți diferă în materialele utilizate și prin munca.

Sexul în baie

Unitate de podea în baiePavel pune în baia este întotdeauna un pic cu o prejudecată, astfel încât apa se scufunda într-un loc bine definit, echipat cu un sifon special pentru a se scurge apa. decorațiuni interioare ar trebui să fie aranjate astfel încât umezeala nu persista in camera.

Sami podele scândură tivita sau nut și feder panouri care sunt sprijinite pe grinzi de lemn, impregnate cu antiseptice. Acestea, la rândul lor, aprobat la grămezile de cărămidă speciale sau coloane cu secțiune 25 la 25. Întreaga structură ar trebui să fie o pre-betonat sau rambleiată cu strat de nisip. Distanța între suporturile trebuie să se potrivească cu grosimea plăcilor.

Sexul în baie trebuie să fie mai mare decât fundul recipientului de spălare cu 15 cm, iar podeaua sub dulapul șaibă de podea (tambour) de 3 cm.

Puteti vedea materialul despre cum se face șapă cu mâinile lor.

Tarabele în baie

standuri de instalare în baie pot fi foarte diverse. Totul depinde de capacitățile și proprietarii de fantezie ei înșiși.

Stalls în camera de aburi

Tarabele din perechea de multe ori din lemn, cum ar fi stejar, tei, plop, plop.

Alegerea materialului pentru bănci, trebuie să vă păstrați în minte nu numai că produsul va fi in camera cu temperaturi ridicate, dar va fi în contact cu pielea umană. De aceea, suprafața trebuie să fie nu numai hipoalergenic, dar diferă textură netedă, fără noduri evoluate și mai ales fără reziduuri de rășină. Cel mai adesea magazine aleg stejar, tei, plop, plop. O astfel de alegere este cauzată de o serie de avantaje:

 • nu emit rășini;
 • se usucă repede;
 • au un miros plăcut;
 • nu încălzit, nu ars;
 • plăcut pentru piele.

Rafturile ar trebui să fie cu capete rotunjite și au o vedere frumoasă. Puneți-le mai bine la pereți gol în 2-3 straturi. Dar peste tot există excepții, la aceeași calitate a materialelor ne permite să se debaraseze regulile vechi și bine stabilite.

Distanța dintre tavan și flanșa superioară trebuie să fie mai mică de m și nu mai mult de 120 cm. Scaunele trebuie să fie la o distanță rezonabilă de la cuptor pentru a preveni oamenii tras împotriva ei. În cazul în care cuptorul este finisat cu tencuit sau zidărie simplu, distanța dintre ea și băncile ar trebui să fie de cel puțin o jumătate de metru.

cuptor de finisare

Ornamente interioare înseamnă întotdeauna că cuptorul nu ar trebui să fie lăsat pe margine, deoarece acestea nu sunt de același tip. Putem spune că fiecare cuptor caracter și suflet propriu.

aragaz cuptor

O atenție deosebită trebuie acordată o soba, aceasta este o parte centrală și importantă a băii.

Nefinisată cuptor arata destul de prezentabil, chiar nepoliticos. În plus, se poate acumula praf și murdărie în rosturile dintre cărămizi, care nu este numai bun, dar nu și de igienă. Cu toate acestea, finisajul cuptorului în baie - nu numai calea spre aspectul atractiv al intreaga camera. Acesta este, probabil, momentul cel mai important, deoarece acest lucru va depinde de siguranță la foc a clădirii.

Există trei tipuri de rafinare cuptoare aspect:

 • cu care se confruntă dale (cele mai frecvente și mai frumos);
 • de stabilire a unui înveliș din oțel;
 • tencuieli simplu.

Alegerea metodei depinde de capacitatea fizică și financiară a lucrătorilor și angajatorilor.
Noi vă aducem video de lambriuri de baie de finisare:

Finisare baie în interior - este întotdeauna interesant și este util să se cunoască toate nuanțele cazului, pentru că faci ceva doar pentru mine. Prin urmare, este necesar să se exercite răbdare și diligență maximă. Mult noroc!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cuptor de casa pentru o baie - partes cu placere!Cuptor de casa pentru o baie - partes cu placere!
Bai Finisaj interior: colecție fotoBai Finisaj interior: colecție foto
Cărămidă și baie metalică a cuptorului de casăCărămidă și baie metalică a cuptorului de casă
Cum se poate scufunda o baie?Cum se poate scufunda o baie?
Echipează sala de așteptare - o colecție fotografieEchipează sala de așteptare - o colecție fotografie
De ce este necesar pentru a pune soba?De ce este necesar pentru a pune soba?
Reguli de producție a țevilor și a lucrărilor cuptorReguli de producție a țevilor și a lucrărilor cuptor
Cuptoare "breneran" ( "buleryan") - comentarii, constructii, instalatiiCuptoare "breneran" ( "buleryan") - comentarii, constructii, instalatii
Bai Finisaj interior: colecție fotoBai Finisaj interior: colecție foto
Ce criterii trebuie să îndeplinească pietrele de cuptor cu baie?Ce criterii trebuie să îndeplinească pietrele de cuptor cu baie?
» » » Finisaje interioare de baie - pereți, pardoseli, banci si cuptor

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate