WikiWiex.com

Blocuri de tăciune cu mâinile lor

Video pe „Bunica face blocuri de zgură, cu mâinile lor! Mergând pentru a construi, iar oamenii thump!“

Blocuri de tăciune - una dintre cele mai populare materiale pentru construcția de clădiri de orice tip. Bloc Cinder obținut în timpul compactării betonului vibratorii în forme speciale. Construcția de bloc tăciune - un ieftin și rapid și, în cazul în care încă mai face la domiciliu și auto-producție a acestor unități, este posibil să se ridice orice clădire fără nici un cost apreciabil.

Video pe „modul de a face blocuri tăciune procesului propriu MÂINI LUARE - zolotyeruki“

tipuri de blocuri

Tipuri de blocuri de zgură.

Inutil fabricarea de blocuri de zgură, cu mâinile lor implică utilizarea de echipamente și mașini, care sunt susceptibile de a fi auto-a făcut specială. Astfel, blocuri de zgură au dimensiuni standard de 390h185 mm, iar în interiorul lor tăbăcite în mod necesar trei găuri identice. Astfel de blocuri au căldură excelente și izolare fonica, suficient de puternice și durabile. Si cel mai important - profitabile în toate privințele. Astfel, un sac de blocuri de ciment de zgură 36 poate fi fabricat. Și ei nu trebuie să fie certificate - în conformitate cu legislația în vigoare din Rusia, sau blocuri de zgură, făcute cu propriile mâini, sau echipamentele pentru producția lor undeva pentru a verifica calitatea și siguranța nu sunt necesare. În general, din blocul de zgură cele mai profitabile pentru a construi o baie de pe site-ul dvs. - rapid, economic și fiabil.

Cum să se pregătească de beton

„Beton dreapta“ pentru blocul de zgură ar trebui să constea din șapte părți umplutură (de preferință zgură de cărbune de furnal), două părți ale unui mare de nisip argilă expandată, două piese de fracțiuni de pietriș 5-15 mm, jumătate din seria de ciment M500 și trei părți apă. Dar, ca material de umplutură poate fi, de asemenea, ipsos, argilă expandată, zgură, cenușă zburătoare, pietriș, criblură prundiș, produse de combustie cărbune, nisip, deșeuri de cărămidă, perlitul, pietrișul și rumeguș chiar tratate. Apropo, proporțiile de apă sunt întotdeauna aproximativ, iar în timpul important să se observe că materialul de construcție nu este curgea în timpul blocuri de fabricație. Pentru a verifica calitatea suficient pentru a arunca un nodul pe teren, și ar trebui să fie împrăștiate, și atunci când stoarce într-un pumn - se lipesc între ele.

Video pe tema „Cum sa faci un bloc de zgură de la domiciliu: Flow Chart formă pentru blocul de zgură solidă“

proporții de masă pentru shlakobloka fabricație

proporții de masă pentru shlakobloka fabricație

În cazul în care agentul de umplere se utilizează zgură de furnal, atunci acestea ar trebui să aibă aditivi inutile: așchii de lemn, pământ și tot cărbunele mai nearse. De aceea, este important de a avansa un fel de zgură, se cerne printr-o sită. În cazul în care agentul de umplere este luată ca gips, betonul de zgură este preparată într-o proporție de 1 parte din gips este amestecat cu 3 părți amestec de zgură, se adaugă apă, totul din nou bine amestecate și utilizate imediat. Perioada totală de coacere a acestui amestec nu trebuie să depășească 6 minute. Și această zgură încă timp de câteva ore înainte de a pregăti amestecul propriu-zis trebuie să fie umezit. Un total per metru cub nevoie la 350 de litri de apă.

Video pe „bloc tăciune cu mâinile“

Pentru fabricarea de blocuri de la domiciliu a fost calitativ în sine amestec plastifiant este adăugat în mod tipic într-o cantitate de 5 g per bloc, care va da ductilitate bine pe tot materialul de construcție finit. Aceste blocuri sunt deosebit de durabil, rezistent la apa, rezistente si nu rupere.

De asemenea, blocurile se poate face ca un corpolent, și gol la interior. Corpolent - foarte puternice și durabile, și mai multe dintre ele sunt folosite pentru construirea fundației. Dar Hollow - un material usor, dar cald și sunt izolate fonic. De la ei puteți construi în condiții de siguranță ziduri de baie sau o casă mică.

Related Videos "Cinder Block. Cum sa faci Cinder Block. MAINILE proprii. HANDMADE"

Și, în sfârșit, blocuri de zgură poate fi colorat prin adăugarea unui amestec de coloranți: O cretă specială sau pulbere de cărămizi roșii pisați.

Cum de a produce echipamente pentru formarea shlakoblokov

În prezent, producția de blocuri practică tehnologia de două tipuri - cu ajutorul unor forme mici de lemn în cazul în care blocurile uscate, și prin utilizarea unor echipamente speciale, care, de asemenea se poate face în mod independent sau cu ajutorul unui prieten strungar.

O matriță de lemn pentru producerea shlakoblokov

O matriță de lemn pentru producerea shlakoblokov

Metoda 1 cu Formulare

Video pe "tăciune bloc de zidărie / BAZELE - [masterkladki]"

Astfel de forme pot fi fie din lemn sau metal. Dimensiunea standard - 40h20h20 vezi, dar, în funcție de ideile, toate acestea se poate face prin orice. Astfel de forme ar consta dintr-un fund și pereți laterali. De dragul economisirii materialului matriței se poate face direct de celule, fiecare dintre acestea vor fi umplute de la 4 la 6 unități. Pentru a forma o astfel de soluție trebuie să fie suficient de masă fluidă și omogenă și bine umple toate golurile.

De asemenea, pentru a bloca lumina si au iesit ieftin, în toate formele umplute cu un amestec trebuie să introduceți sticle de sticlă goale, la gât în ​​jos. În acest caz, excesul de soluție trebuie îndepărtată și bine nivelate. După 5-6 ore, sticla poate fi îndepărtată, lăsând o cavitate blocuri. De uscare astfel de blocuri au nevoie de o zi, fără a le scoate din matriță. După aceea, ele pot fi trageți ușor și depozitat în grămezi. O lună mai târziu, ele pot fi folosite pentru constructii.

Metoda 2: Utilizarea de echipamente speciale

O astfel de metodă de producere de blocuri - o înaltă performanță și pentru a garanta calitatea, dar necesită echipament special. Pentru el, este necesar să existe un mixer de beton mic și o masă vibratoare. Pentru a face aparatul în sine, va avea nevoie de o tablă de oțel de 3,2 mm grosime, o putere a motorului de inducție de 100 de wați, sarcini apel pentru dezechilibru și vibrații ca cilindrii și golurile de formă.

Pentru a construi o mașină pentru fabricarea de blocuri, puteți:

Etapa 1-2. Din tablă de oțel trebuie să taie piesa de prelucrat astfel dimensiunile: 2 matrice la 40h25 cm 2 matrice de 20x25 cm viziera 40h15 cm, 4x4 cm nervuri 4 și una clemă 39,5h19,5 mm.Etapa 3. Din preparatele de 40h25 cm si 20x25 cm pentru a găti matrice, din care dimensiunile finale sunt 40h20h25 cm. In acest caz, sudură trebuie amplasat chiar în afara.

Pasul 4. Pe o conductă de oțel cu un diametru de 8 cm, este necesar să se taie blanc pentru viitoarele trei cavități, fiecare dintre care - 25 cm.

Conducerea echipamentelor de producție pentru blocul de zgură

Conducerea echipamentelor de producție pentru blocul de zgură.

Pasul 5. segmentele de țeavă trebuie să fie poziționată în interiorul matricei într-un rând, pe verticală, în mod necesar la aceeași distanță unul de altul și de pereții matricei. Mai mult, conducta trebuie să fie sudată la matriță și unul cu altul preparat în coaste avans 4x4 cm, plasându-le astfel, în partea superioară a matricei.

Pasul 6: Pentru latura lungă a matricei pe care doriți să atașați un vibrator, inserarea în găurile de montare cu capete de șuruburi în jos și strângerea piulițelor. Sami șuruburile de la matricea trebuie să fie de sudură apuca bine.

Pasul 7. Deasupra vibratorul trebuie sudate viziera 40h14 cm, care va proteja motorul de apă și amestecul de beton. Prin marginea sudurii parasolar nevoie de sprijin suplimentar - picior. Este necesar să se facă matricea mai mare stabilitate necesară, deoarece datorită vibratorul centrul de greutate al întregii structuri este acum deplasată.

Etapa 8 la mânerul mașinii, este necesar să se sudeze filele, și echipamente pentru fabricarea de blocuri pot fi folosite.

procesul de fabricație directă

baie de încălzire Schema de shlakoblokov

Schema de baie de încălzire de blocuri.

Video pe „peskobloka mașină și blocuri de zgură, cu mâinile lor“

Întregul proces de fabricație de blocuri de zgură, cu mâinile lor pot fi împărțite în următoarele etape:

Etapa I. Formarea

Astfel, într-o formă specială pentru fabricarea de blocuri, pre-umezit, soluție plasată. Formularele completate sunt așezate pe placa de vibrații și este pornit timp de cinci secunde. În acest timp, soluția se precipită, iar amestecul trebuie să adăugați mai mult. Acum trebuie să porniți soba din nou și să aștepte până când clema se sprijină pe opritoarele - aceasta ar însemna că procesul de formare este de peste. Un alt 5-10 secunde - și forma pot fi eliminate, și întotdeauna înainte ca aparatul este oprit.

Pentru partea din față a blocului de zgură a fost perfect, este mai bine să se stabilească la uscat pe baza de cauciuc plat.

Etapa II. Uscare blocuri gata

Acum, unitățile gata trebuie lăsate să se usuce pentru o perioadă de câteva săptămâni sau luni, în funcție de temperatura și umiditatea aerului.

Deci, dacă lucrați la fabricarea de blocuri într-o pereche, apoi o oră, puteți face lent, de la patruzeci la șaptezeci de unități. Beton se poate interveni manual, dacă aveți nevoie de un pic de blocuri, dar pentru construirea unei băi este mai bine să cumpere un mixer electric mic - astfel încât procesul va merge mai repede, iar blocurile se vor dovedi o calitate superioară.

Etapa III. Construcție de bloc zgură

După ce blocurile de zgură sunt uscate, puteți începe să construiască ziduri de baie. De obicei, acest proces nu ia prea mult timp. Este important numai aproximativ 12 zile de udare în mod constant blocuri de zgură cu apă, apoi bine, în 2 straturi proshtukaturit exterior - la zgura nu este spălat de ploaie. Și să design va sta timp de cel puțin un an, au dispărut toate substanțele nocive - și puteți începe să se angajeze în decorațiuni interioare și dispunerea acoperișului camerei de aburi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bloc de spuma sau bloc de zgură?Bloc de spuma sau bloc de zgură?
Casa de bloc tăciuneCasa de bloc tăciune
Metode pentru realizarea de blocuri cu mâinile lorMetode pentru realizarea de blocuri cu mâinile lor
Shlakobloka Paint gardShlakobloka Paint gard
Pereții blocului tăciune garajPereții blocului tăciune garaj
Cărămidă sau zgură de betonCărămidă sau zgură de beton
Bloc tăciune și spumă bloc - posibilitatea de a alege între preț rezonabil și o calitate excelentăBloc tăciune și spumă bloc - posibilitatea de a alege între preț rezonabil și o calitate excelentă
Proporții soluție pentru shlakobloka de fabricațieProporții soluție pentru shlakobloka de fabricație
Construcție de vile: bloc de spumă împotriva blocului de zgurăConstrucție de vile: bloc de spumă împotriva blocului de zgură
Blocuri de beton și blocuri de zgură pentru constructiiBlocuri de beton și blocuri de zgură pentru constructii
» » » Blocuri de tăciune cu mâinile lor

WikiWiex.com
Reparații Construcție Materiale de construcții Instrumente Baie Arbore Casa Uşi Produse din piatra Cămin Canalizare Case Frame Clima în casă Forjare Amenajare a teritoriului Scară Tehnica sanitara Sudare Bine Marchiză Sere Se încălzește în casă Terasă Tuburi Feng Shui Finanțe Electricitate